Θέμα γυμναστή είναι ... τον Καρύδα μην ξεχνάς τον είχε διώξει ο γαύρος και ήρθε σε εμάς....γιατί τον έδιωξε άραγε ποτέ δεν μάθαμε...trel@menos έγραψε:οι θλασεις κολητικες ειναι?

Θέμα γυμναστή είναι ... τον Καρύδα μην ξεχνάς τον είχε διώξει ο γαύρος και ήρθε σε εμάς....γιατί τον έδιωξε άραγε ποτέ δεν μάθαμε...trel@menos έγραψε:οι θλασεις κολητικες ειναι?
che4 έγραψε:επι 12 μηνες 3,6 εκατ. ευρω και το παοκμανια γινεται φλωριδης....tigon4 έγραψε:πλακα πλακα αμα καθε μελος του φορουμ πληρωνε μεσω paysafe 15 ευρω συνδρομη στο paokmania με τα λεφτα να καταληγουν στην ΠΑΕ....το μανια εχει 20.000 περιπου χρηστες αρα καμια 300.000 ευρω.
ανετα το παοκμανια χαριζε μια μεταγραφη στον ΠΑΟΚ χαχαχαχαχα![]()
![]()
... ο σερβερ ειναι ελλαδα η θα μας την πει η εεα οτι δεν μπορουμε να επενδυσουμε στον ΠΑΟΚ
![]()
![]()
![]()
Εγώ πάλι λέω να θυσιάσουμε τον Παρασάνταλο ( κάτι σαν την Ιφηγένια στο ποιό όμορφο )xristos14 έγραψε:Προσευχηθείτε εσείς, εγώ φορτώνω δυο γελάδια στο Ντάτσουν και τρέχω στο Δίον για θυσίες..ρε που φτάσαμε
ετσι και παρουμε 10ρι θελω 20 σελιδες ποστ σερι απο σανδαλο χωρις παρεμβασεις απο κανεναν...δε θζσιαζουμε κανενανtheo G4 έγραψε:Εγώ πάλι λέω να θυσιάσουμε τον Παρασάνταλο ( κάτι σαν την Ιφηγένια στο ποιό όμορφο )xristos14 έγραψε:Προσευχηθείτε εσείς, εγώ φορτώνω δυο γελάδια στο Ντάτσουν και τρέχω στο Δίον για θυσίες..ρε που φτάσαμε
μόνο έτσι θα πάρουμε δεκάρι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()