Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Φίλε το προπονητικό θα τελειώσει δεν ξέρω τι ατέλειες εχει ξέρω ομως ότι η ομάδα παει φέτος εκει γλυτωνουμε τα 150000ευρω που είναι βέβαια το λιγότερο φτιαχτενε τον Σεπτέμβριο ο δρόμος και όλα καλα εσυ τι λες τους στέλνει εκει ο ζαγορακης ενω δεν υπάρχουν οι συνθήκες οι κατάλληλες ; Μας αρέσει δεν μας αρέσει θα του το χρεωσουμε στα μεγάλα συν....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από Sera4 »

τα ++++++ τα εχει αποσπασει απο την εξαγγελια ακομα του εργου δεν περιμεναμε να γινει εν κτιριακι για να το πουμε...απο εκει και περα αν εσυ νομιζεις οτι κανοντας αποδυτηρια και ενα μικρο γυμναστηριακι ολοκληρωνεις προπονητικο μαγκια σου...ας μην συνεχισουμε με τα οφ τοπικ...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Φυσικά όχι δεν ολοκληρώνεται αλλα πλέον είναι υπαρκτό και θα βελτιώνεται συνέχεια το σημαντικο ήταν να βρεθεί χώρος; Να γίνουν τα βασικά και όπως λέει και η παροιμία ´το αγωι ξυπανει τον αγωγιάτί" θα γίνονται απο οποία διοίκηση και να είναι έργα βελτιώσης .....
Μέχρι τώρα μόνο λόγια είχαμε τόσα χρονια....
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Sera4 έγραψε:τα ++++++ τα εχει αποσπασει απο την εξαγγελια ακομα του εργου δεν περιμεναμε να γινει εν κτιριακι για να το πουμε...απο εκει και περα αν εσυ νομιζεις οτι κανοντας αποδυτηρια και ενα μικρο γυμναστηριακι ολοκληρωνεις προπονητικο μαγκια σου...ας μην συνεχισουμε με τα οφ τοπικ...

οπα αδελφε.....για λιγο να προσεχουμε.....αφηνουμε τιποτα υπονοουμενο; .....εισαι τιποτα βαλτος;....
......εμπαθεια βγαζεις μου φαινεται.....

......αν αυτο ειναι προπονητικο κεντρο ευρωπαικης ομαδας.που ΧΤΙΖΟΥΜΕ και το ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ εδω και 3 ΧΡΟΝΙΑ...
ο.κ. παω πασο .......
πριν στραβωσετε μερικοι.....καντε ενα κοπο και πατε δειτε το....και θα καταλαβετε...
Υ.Γ.οσοι ειστε μικροι ....παντε μαζι με τον μπαμπας,και ρωτηστε τον.....για το ''μεγεθος''του εργου......
....θα σας δωσει την καταλληλη απαντησει.......
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

το εργο ειναι κατι...προεκυψε απο το τιποτα...εχει φτασει στο σημειο 2 που ειναι να στεγαστει η πρωτη ομαδα...προφανως και δεν ειναι ετοιμο για ολες τις ακαδημιες με ξενοδοχεια για παικτες με κερκιδες κλπ κλπ...προφανως δεν εινα ιστο καλυτερο σημειο της πολης καθως απο ανατολικα που μενουν ολοι οι παικτες σχεδον απεχει 1 ωρα. προφανως εχει αερηδες κα ικουνουπια...αλλα ειναι κατι..
++++ για το εργο και περιμενουμε και αλλα...

ο φετινος χρονος θα δειξει τι ψαρια πιανει το προπονητικο καθοτι αν ο κοουτς κρινει οτι δεν τον καλυπτει να ειμαστε σιγουροι οτι θα τη τραβηξει την ομαδα πισω στου λολα...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Aργοναυτη διαβασε ενα ενα αυτα που γραφω και πες μου που εχω λαθος;....λαθος ...........οχι αν συμφωνεις;.. που κανω λαθος;
τα 5-6-7 εκ ανοιγμα υπαρχουν ναι η οχι; ποιος τα εκανε; εγω; εσυ; ....αυτο ειναι η οχι κακοδιαχειρηση;
τα μπαχαλο με τις μεταγραφες φετος οπως και περσυ δεν ισχυει;....ουτε τολμαω να αναφερω τη λεξη σχεδιασμος..
τα δικα σου νευρα και η υπομονη δεν ''σπασαν'' με το πειραμα ''Χαβος-προπονητης''....και τα εγληματα που εκανε;
ΕΣΕΝΑ δηλ,δεν σου προκαλει αηδια το ονομα Γκαγκατσης;....ντροπη ρε φιλε ειναι για τον ΠΑΟΚ μας...ντροπη...
και το οτι οΖαγορακης και η διοικιση του εχουν πιασει ταβανη....δεν το βλεπουμε....
....ξεχναμε σε τι λουκι μπηκε η ομαδα με ττα καπριτσια του .... ''φευγω'' ''ερχωμαι''.....
1 εκ βαλαν οι αλλοι ,διαρκειας-αγωνες γιουρωπα λινγκ ,και οι παικτες ακομα απληρωτοι ειναι...και
παλι ο σαχπα εδωσε 100.00 για να πληρωσουμε τον Ριβας...
θα τρελαθουμε δλδ.....
ειναι διστυχος τα γεγοτα που ''φωναζουν'' για τα λαθη....οχι εγω....
..... επειδη δεν εχω Ζαγορολαγνεια καποιοι μας την λενε κιολας.....
Προσωπολαγνεία δεν χωράει στον ΠΑΟΚ και όποιος προσπαθει να το κάνει αυτό κάνει κακό στην ομάδα και το ξέρουμε όλοι μας....

Ναι έχει κάνει λάθη ο Ζαγόρ πολλά.....κατά την γνώμη μου μερικά τα έχει κάνει απο απειρία και άλλα επειδή οι αυλικοί του ....του αλλάζανε τα μυαλά ...κοινως κακοί σύμβουλοι.....!

Δεν είναι άμοιρος ευθυνών προς θεού.Όταν είσαι στη θέση του Προέδρου του ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς λογής λογής κριτική......γιατι η καρέκλα του ΠΑΟΚ δεν μοιάζει με καμμιά απο τις προεδρικές καρέκλες των υπόλοιπων ομάδων!

Δε ξέρω απο οικονομικά ουτε τα σκαλίζω.....αυτο που κάνω όμως ειναι να προσπαθώ να φιλτράρω αυτά που διαβάζω και να κρατάω τα ωφέλιμα για την ομάδα μου...τον σύλλογο μου ...την μεγάλη μου αγάπη(μετά τις κόρες μου ;) )

Δε μπορεί να μην έχουν γίνει οικονομικές ατασθαλίες γιατί ουδείς αλάνθαστος κατά την ταπεινή μου γνώμη.....κάτι θα έχει γίνει!
Αλλά χωρίς αποδείξεις το να πυροβολάμε στο ψαχνό δεν βοηθάει κανέναν!

Ταγματάρχη καταλαβαίνω την αγωνιά σου γιατι εχουμε ακριβώς την ίδια...ΠΑΟΚ είμαστε απλά την δείχνουμε με διαφορετικό τρόπο!
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πως μπορείται να κράζεται το "μέγεθος" του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ ???
και τον Ζαγοράκη που ασχολήθηκε να αφήσει κάτι πίσω του όταν με το καλό φύγει ...

Συγχρόνως με εμάς ξεκίνησε να κάνει προπονητικό ο Νοτιάς στην ΑΕΚ ... Έφτιαξε ένα με 3-4 γήπεδα το οποίο στοίχισε 15-20 εκατ ευρώ και τώρα το νοικιάζει στην ΑΕΚ με 500 τον χρόνο ...

Εμείς καλώς κακώς δεν είχαμε αυτήν την πολυτέλεια ...

Μας έχει στοιχίσει έως σήμερα γύρω στα 2 μύρια και έχουν βάλει κάποια χρήματα (σε μορφή έργου 2-3 παοκτσήδες και κάποιες εταιρείες ως χορηγοί).

Φτιάξαμε 6 γήπεδα έως σήμερα και παίζουν οι ακαδημίες εδώ και 2 χρόνια.

Αν έχετε κάποιοι τα χρήματα φτιάξτε το να το καμαρώσουμε ... Θέλει καμιά 4-5 εκατομύρια ακόμα για να μοιάζει με σύγχρονο ευρωπαικό προπονητικό ...

το να κράζουμε και για αυτό τον Ζαγοράκη δεν είναι εμπάθεια πλέον ... έχει περάσει σε άλλα επίπεδα ...

ταγματάρχη πήγα από τότε που ξεκίνησε τα πιτσιρίκια μου εκεί για 6-7 φορές βόλτα είτε για να το δούμε είτε για να δούμε αγώνες των ακαδημιών ... δεν έχει ανέσεις αλλά ο πιτσιρικάς είπε δέκα φορές ότι μπαμπά και εγώ θέλω να παίζω εδώ ...

Μέχρι εχθές δεν είχα που να τον πάω ...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο ανθρωπος που είπε κάποτε για προπονητικό άκουσε τα εξ αμάξης..
Ο άνθρωπος που το θεμελίωσε και το έκανε πράξη (εν μέρει γιατί δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα) τα ακούει..!!

Η αχαριστία και ο μηδενισμός των πάντων είναι το χειρότερο πράγμα παιδιά..

Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι αυτό που λέει ο tad στο τέλος..
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

αχαριστος δεν ειμαι Μοικανε....
αλλα το χιονι δεν ειναι μαυρο....τι να κανουμε δηλ; να πουμε μαυρο; ο.κ. μαυρο....οτι θελει ο λαος......
προσεξε τι γραφω...και τι ενοοω...
......tad ...δεν θελω να σχολειαζεις κειμενα μου....
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Όταν γράφουμε σε μια δημοθοινία (φορουμ) και απο τη στιγμή που οι τοποθετήσεις μας είναι ανοιχτές στο ευρύ κοινο το να σχολιαστούν τα γραφόμενα μας ειναι κάτι που θα γίνει 100%.......δε μπορούμε να το αποφύγουμε......για αυτό και λέγετε φόρουμ.Γράφεις ....σχολιάζεις ...ξαναγράφεις.

Σορρυ για το οφφτοπικ!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

moican4 έγραψε:Ο ανθρωπος που είπε κάποτε για προπονητικό άκουσε τα εξ αμάξης..
Ο άνθρωπος που το θεμελίωσε και το έκανε πράξη (εν μέρει γιατί δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα) τα ακούει..!!

Η αχαριστία και ο μηδενισμός των πάντων είναι το χειρότερο πράγμα παιδιά..

Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι αυτό που λέει ο tad στο τέλος..

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εχει φτασει να σκουει πραγματα που γινονται μεσα στην ομαδα απο τους δημοσιογραφους και τον απλο κοσμο..
Εχει χαθει γενικως απο τους συμβουλους που ουτε τον ενημερωνουν, ουτε τον λενε τι συμβαινει σε ολους τους τομεις!
Δειχνει ανημπορος να κυβερνησει το καραβι..
Εκτος κι αν αλλαξει ροτα, διωξει ολους οσοι μεχρι τωρα ηταν διπλα του και στελεχωσει τα γραφεια με επαγγελματιες!
Εδω δε χρειαζονται γνωριμιες.. σκληρη σταση κι αληθεια..
Δεν ξεχναμε αλλα δεν ειναι ωρα για δακρυα.. Ο ΠΑΟΚ του σημερα βρισκεται σε κακη κατασταση..
Ευτυχως οχι στο τελμα, αλλα πρεπει να βοηθησουν ολοι για να μη φτασει εκει παλι!!

Αχαριστοι δεν ειμαστε, τον ευχαριστουμε για ολα, όμως ξερει ότι από τα 5 πραγματα που εβαλε ως στοχο πετυχε τα 3.. Τα αλλα 2 τα εχασε και δυστυχως, επειδη ειναι αδυναμος να βγει και να υπερασπιστει τον εαυτο του για τις λαθος επιλογες των αλλων τα ακουει αυτος..

Ηξερε αλλα δεν προλαβε...
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Πρόεδρε που είσαι ρε γαμώτο;
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Σε παρακαλώ ρε Ζαγοράκη παραιτήσου από τον ΠΑΟΚ και πάντε ανοίξτε ένα ναιτ κλαμπ με τον Βιολίδη και βάλτε τον Γκαγκάτση με τον Πουρλιοτόπουλο στο πι αρ και τον Ποικιλίδη πορτιέρη και τον Βρύζα με τον Μουσλι ντι τζει και εγώ σου το υπόσχομαι θα έρχομαι συνέχεια.Βγάλτε και κάρτες διάρκειας για το κλαμπ και θα γίνετε συνέχεια σολτν ουτ. Θα τα πάτε καλύτερα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα δείτε. :pano:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Το θέμα είναι ότι όταν θες να διώξεις κάποιον απο την διοίκηση του ΠΑΟΚ .............πρέπει να έχεις και κάποιες προτάσεις ή να έχεις στο μυαλο σόυ την διάδοχη κατάσταση..........αλλιώς με το να να αφορίζεις απλά και να λες Ζαγοράκη φύγε ......και να τον λες ανίκανο......ή το είναι άχρηστος δεν ειναι κριτική ουτε βοηθάει τον ΠΑΟΚ.....είναι ανηθικο το λιγότερο και αχαριστία προς τον άνθρωπο αυτό!

Ωραία τον διώξατε τον Ζαγοράκη......ΠΟΙΟΣ θα αναλάβει πείτε ρε αδέρφια?Εχετε έτοιμο πρόσωπο?Ετοιμη διοικητική ομάδα?

Το καλό του ΠΑΟΚ θέλω δεν είμαι κολλητός του Ζαγοράκη ούτε προσωπολάγνος......και ο Ζαγοράκης έχει κάνει πολλα ποιο πολλά καλά απο κακά πρέπει να το αναγνωρίστε.
Μη βιάζεστε......στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”