Συναυλίες: όσες έρχονται,ήρθαν,σας έμειναν,θέλετε να έρθουν
Re: Συναυλίες: όσες έρχονται,ήρθαν,σας έμειναν,θέλετε να έρθ
Δυστυχώς δεν έχω ακόμα κάποιο βίντεο στα υπόψην.
Και πάλι δυστυχώς, συνήθως το dvd του φεστιβάλ το λαμβάνουμε περίπου 9-10 μήνες μετά.
Θα ποστάρω ερασιτεχνικά βιντεάκια μόλις ανέβουν στο γιουτούπιο.
Και πάλι δυστυχώς, συνήθως το dvd του φεστιβάλ το λαμβάνουμε περίπου 9-10 μήνες μετά.
Θα ποστάρω ερασιτεχνικά βιντεάκια μόλις ανέβουν στο γιουτούπιο.
Οσοι δεν θα πάτε στους "με μπουνιες και με γροθιες" :
Τεταρτη 7/9/2011 στις 22:00 στην Καλαμαρια στο Ρεμετζο συναυλια με την Ελληνικη Φιλαρμονικη Ορχηστρα.
Σήμερα δλδ.
Μετά από 5 μέρες κουραστικών προβών είμαστε έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα για άτομα που αγαπούν την ωραία μουσική.
Τεταρτη 7/9/2011 στις 22:00 στην Καλαμαρια στο Ρεμετζο συναυλια με την Ελληνικη Φιλαρμονικη Ορχηστρα.
Σήμερα δλδ.

Μετά από 5 μέρες κουραστικών προβών είμαστε έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα για άτομα που αγαπούν την ωραία μουσική.
http://thessalonikicityguide.gr/index.p ... 0000000942
Zithos Birthday Festival 2011
19-21 & 26-29 Σεπτεμβρίου
Zithos Birthday Festival 2011Σε μια εποχή που όλα κρίνονται, ο θεσμός του ZITHOS BIRTHDAY FESTIVAL αντιμετωπίζει την κρίση με όπλο την τέχνη. Κι επειδή η τέχνη είναι σύνθεση, συνθέτει Γεύση και Έκφραση, Απόλαυση και Δημιουργία με σύνθημα “Beer Happy”.
Με το κύρος των χρόνων παρουσίας και μ’ ένα κοινό που ξέρει να απολαμβάνει, να επικοινωνεί, να ανακαλύπτει, να δοκιμάζει, να νιώθει, να αισθάνεται, το φετινό ZITHOS BIRTHDAY FESTIVAL 2011 παρουσιάζει νέους δημιουργούς αλλά και μεγάλα ονόματα, μουσική και ζωγραφική, γλυπτική και θέατρο, τραγούδια και γεύσεις.
¨Όλα αυτά στους δύο χώρους του ΖΥΘΟΥ (πλατεία Αιγύπτου, Λαδάδικα, 19 με 21 Σεπτεμβρίου) και ΝΤΟΡΕ - ΖΥΘΟΣ (πλατεία Τσιρογιάννη, 26 με 29 Σεπτεμβρίου).
Το ZITHOS BIRTHDAY FESTIVAL 2011 αποτελεί για περισσότερο από 20 χρόνια καταξιωμένο ραντεβού της πόλης. Σήμερα δικαιολογεί ακόμη περισσότερο την επιτυχία του, προσφέροντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης, μέσα από τη σύνθεση τέχνης και γεύσης, παρέχοντας τη δυνατότητα να απολαύσουμε εξαιρετικούς καλλιτέχνες, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο σε όλες τις παραστάσεις και συναυλίες!
Και φέτος, στηρίζουμε ό,τι αξίζει.
Σ' αυτό το πλαίσιο, μαζί μας και η ΜΚΟ όασις
Υπάρχουν λοιπόν άπειροι λόγοι να... “Beer Happy”
στο φετινό ZITHOS BIRTHDAY FESTIVAL 2011.
Το πρόγραμμα του FESTIVAL:
ΖΥΘΟΣ
Λαδάδικα
2310540284, 6943211211
Δευτέρα 19/9
"Don’t worry beer Arty!"
ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ
Τρίτη 20/9
AΝΤΩΝΗΣ ΣΟΥΣΑΜΟΓΛΟΥ
"One night stand"
Ν. ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΗΣ - Κ. ΜΑΚΑΒΟΥ
opening act ΑΒΙΑ
Τετάρτη 21/9
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ
ΝΤΟΡΕ
Λευκός Πύργος
2310279010, 6943904038
Δευτέρα 26/9 ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ
ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ
MONIE & MONIE CONNIENTE
Τρίτη 27/9
SINDOS CONCERT BAND (Εδώ παίζω και εγώ
)
Τετάρτη 28/9
Γ. ΒΑΡΔΗΣ - Γ. ΛΙΑΝΟΣ
Πέμπτη 29/9
STELIOS ROKKOS + SON
Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 21:00
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Οι εκδηλώσεις προβάλλονται ζωντανά με live streaming στο http://www.zithos.gr/live
Zithos Birthday Festival 2011
19-21 & 26-29 Σεπτεμβρίου
Zithos Birthday Festival 2011Σε μια εποχή που όλα κρίνονται, ο θεσμός του ZITHOS BIRTHDAY FESTIVAL αντιμετωπίζει την κρίση με όπλο την τέχνη. Κι επειδή η τέχνη είναι σύνθεση, συνθέτει Γεύση και Έκφραση, Απόλαυση και Δημιουργία με σύνθημα “Beer Happy”.
Με το κύρος των χρόνων παρουσίας και μ’ ένα κοινό που ξέρει να απολαμβάνει, να επικοινωνεί, να ανακαλύπτει, να δοκιμάζει, να νιώθει, να αισθάνεται, το φετινό ZITHOS BIRTHDAY FESTIVAL 2011 παρουσιάζει νέους δημιουργούς αλλά και μεγάλα ονόματα, μουσική και ζωγραφική, γλυπτική και θέατρο, τραγούδια και γεύσεις.
¨Όλα αυτά στους δύο χώρους του ΖΥΘΟΥ (πλατεία Αιγύπτου, Λαδάδικα, 19 με 21 Σεπτεμβρίου) και ΝΤΟΡΕ - ΖΥΘΟΣ (πλατεία Τσιρογιάννη, 26 με 29 Σεπτεμβρίου).
Το ZITHOS BIRTHDAY FESTIVAL 2011 αποτελεί για περισσότερο από 20 χρόνια καταξιωμένο ραντεβού της πόλης. Σήμερα δικαιολογεί ακόμη περισσότερο την επιτυχία του, προσφέροντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης, μέσα από τη σύνθεση τέχνης και γεύσης, παρέχοντας τη δυνατότητα να απολαύσουμε εξαιρετικούς καλλιτέχνες, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο σε όλες τις παραστάσεις και συναυλίες!
Και φέτος, στηρίζουμε ό,τι αξίζει.
Σ' αυτό το πλαίσιο, μαζί μας και η ΜΚΟ όασις
ΖΥΘΟΣ
Λαδάδικα
2310540284, 6943211211
Δευτέρα 19/9
"Don’t worry beer Arty!"
ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ
Τρίτη 20/9
AΝΤΩΝΗΣ ΣΟΥΣΑΜΟΓΛΟΥ
"One night stand"
Ν. ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΗΣ - Κ. ΜΑΚΑΒΟΥ
opening act ΑΒΙΑ
Τετάρτη 21/9
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ
ΝΤΟΡΕ
Λευκός Πύργος
2310279010, 6943904038
ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ
MONIE & MONIE CONNIENTE
Τρίτη 27/9
SINDOS CONCERT BAND (Εδώ παίζω και εγώ

Τετάρτη 28/9
Γ. ΒΑΡΔΗΣ - Γ. ΛΙΑΝΟΣ
Πέμπτη 29/9
STELIOS ROKKOS + SON
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Οι εκδηλώσεις προβάλλονται ζωντανά με live streaming στο http://www.zithos.gr/live
Αύριο λοιπόν. Το πρόγραμμα είναι άκρως ψυχαγωγικό. Το Μέρος είναι ιδανικό. Ποτό υπάρχει. Ελάτε να περάσουμε υπέροχα.
Για όσους είναι από μακρυά και θέλουν να μάθουν ποια είναι αυτή η πολυταξιδευμένη ορχήστρα, δεν έχουν παρά να παρακολουθήσουν το live μέσα από την ιστιοσελίδα του http://www.zithos.gr/live
Για όσους είναι από μακρυά και θέλουν να μάθουν ποια είναι αυτή η πολυταξιδευμένη ορχήστρα, δεν έχουν παρά να παρακολουθήσουν το live μέσα από την ιστιοσελίδα του http://www.zithos.gr/live
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale3 την Δευ 26 Σεπ 2011, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
νοεμβριο ερχονται iced earth αθηνα+ θεσσαλονικη 

ο ροκκος ποτε και που ειναι??? θελω να παω..
Ναι αλλά αύριο παίζω εγώ.
Ποιοί είναι αυτοί οι παγογαίες?
Ποιοί είναι αυτοί οι παγογαίες?

keeper4 έγραψε:ο ροκκος ποτε και που ειναι??? θελω να παω..
Ale3 έγραψε:http://thessalonikicityguide.gr/index.php?MDL=pages&
ΝΤΟΡΕ
Λευκός Πύργος
2310279010, 6943904038
ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ
MONIE & MONIE CONNIENTE
Τρίτη 27/9
SINDOS CONCERT BAND (Εδώ παίζω και εγώ)
Τετάρτη 28/9
Γ. ΒΑΡΔΗΣ - Γ. ΛΙΑΝΟΣ
Πέμπτη 29/9
STELIOS ROKKOS + SON
Η είσοδος είναι ελεύθερη
μου πεφτεις λιγο μακρια... 4-5 ωρες με το αμαξιAle3 έγραψε:Ναι αλλά αύριο παίζω εγώ.

pgetsos έγραψε:μου πεφτεις λιγο μακρια... 4-5 ωρες με το αμαξιAle3 έγραψε:Ναι αλλά αύριο παίζω εγώ.
![]()
![]()
ΥΠΑΡΧΕΙ LIVE STREAMING ΛΑΙΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!
αχαχαχαχαχααχαχαχα
τι μουσικη? να ξερω τι να περιμενωAle3 έγραψε:
ΥΠΑΡΧΕΙ LIVE STREAMING ΛΑΙΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!
αχαχαχαχαχααχαχαχα

Ναι και εγω τετοια ακούω.
Τα κομμάτια είναι κυρίως εφετζίδικα. τζαζ, κινηματογραφικά, pop, 1 βαλς, 1 μακεδωνικό, 1 Led Zeppelin κ.α.
Όπως καταλαβαίνεις λίγο από όλα. Ορχήστρα είμαστε.
π.χ. [youtube]q8XfUhlRFms&feature=related[/youtube]
Τα κομμάτια είναι κυρίως εφετζίδικα. τζαζ, κινηματογραφικά, pop, 1 βαλς, 1 μακεδωνικό, 1 Led Zeppelin κ.α.
π.χ. [youtube]q8XfUhlRFms&feature=related[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale3 την Δευ 26 Σεπ 2011, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ale3 έγραψε:Ναι και εγω τετοια ακούω.

τοτες ισως και να κατσω να σε δω αδελφε

Συναυλίες: όσες έρχονται,ήρθαν,σας έμειναν,θέλετε να έρθουν
Κολογαβρος μόνο μην πει για την θάλασσα του Πειραιά όπως έκανε άλλου και έφαγε κράξιμοkeeper4 έγραψε:ο ροκκος ποτε και που ειναι??? θελω να παω..
Για το ριβερ πάρτυ στο νεστοριο μιλάω....
Αυτό που έχω όμως να επισημάνω είναι ότι ο ήχος στο streaming πέρσι είχε τεράστια απόκλιση από το τι ακούει κάποιος που βρίσκεται στο live.
Για αυτό, όποιος έχει την δυνατότητα να περάσει μια βόλτα, δεν θα χάσει.
Για αυτό, όποιος έχει την δυνατότητα να περάσει μια βόλτα, δεν θα χάσει.