Προτάσεις και ιδέες για το forum

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Προτάσεις και ιδέες για το forum

Δημοσίευση από moican4 »

PRAKTORINOS έγραψε:Αποψίλωση.

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

για να μην δημιουργηθουν παρεξηγησεις η αποφαση ειναι καθαρα προσωπικη και εχει να κανει με τη διαφωνια μου ως προς τη νεα πολιτικη του φορουμ...αυτο και τελος... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

moican4 έγραψε:Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?

Ξέρω πολλά.
Μη σου πω οτι τα ξέρω όλα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Στειλε μου ενα πμ να μαθω και εγω ....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ευχαριστω και γω σερα... Να σαι καλα, και να μη χαθεις...;-)

Sent from my E10i using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Τουμπιώτης

Δημοσίευση από Τουμπιώτης »

Sera4 έγραψε:για να μην δημιουργηθουν παρεξηγησεις η αποφαση ειναι καθαρα προσωπικη και εχει να κανει με τη διαφωνια μου ως προς τη νεα πολιτικη του φορουμ...αυτο και τελος... :ugeek:

Θα είχε ενδιαφέρον πάντως όλες αυτές οι προσωπικές διαφωνίες από τη στιγμή που δεν αφορούν ιδιωτικά ζητήματα αλλά δημόσια όπως είναι το paokmania, να τις μαθαίνουμε κι εμείς οι αδαείς απλοί χρήστες. Όταν λες νέα πολιτική του φόρουμ ας πούμε ποιά ακριβώς είναι αυτή, γιατί δε νομίζω (συγχωρείστε με αν κάνω λάθος) να έχει βγει ένα κείμενο από τη νέα ομάδα των Mods που να την περιγράφει πλήρως. Όπως επίσης και με τι διαφωνείς και αποχωρείς.

Επειδή είμαστε ΠΑΟΚ κι όχι παπαναστασιακός, άρα είμαστε καθαροί και ανοιχτοί στα πάντα de facto (μέχρι αποδείξεως του εναντίον), νομίζω ότι όλη αυτή η μυστικότητα και η προσπάθεια να κρατηθούν όλα σε pm κλπ φέρνει λίγο σε 1984 και δε μας ταιριάζει καθόλου.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

από Zorro4 » Τετ Αύγ 10, 2011 2:27 pm
Το FORUM το φτιάξαμε για να συζητάμε ανθρώπινα, να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας, τις θέσεις μας και τον προβληματισμό μας, στα θέματα που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.
Στην πορεία, αφήσαμε ελευθερία στα μέλη , ώστε να ενταχθούν και άλλα τόπικς εκτός Π.Α.Ο.Κ.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Δεν το φτιάξαμε για να τσακωνόμαστε αναμεταξύ μας, να ειρωνευόμαστε ο ένας τον άλλο, ή να βρίζουμε και να κατηγορούμε όποιον και ότι δε μας δε μας κάθεται στην κούτρα.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΣΥΝΙΣΤΩ ΔΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ FORUM Ή ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.... Ο κάθε ένας μπορεί να φτιάξει ένα forum ΔΩΡΕΑΝ... ;)

Τον Alekakius τον επέλεξε η ADMIN TEAM για να φτιάξει ΕΝ ΛΕΥΚΩ καινούρια ομάδα moderator που θα βάλει λίγη τάξη.
Η απομάκρυνση κάποιων παλαιότερων mod έχει να κάνει μόνο με τον Alekakius που ηγείται της ομάδας και βάζει δικά του έμπιστα άτομα... ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν έχει να κάνει με το οτι κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους... ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ (ROTATION 8-) )
ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ... ΚΑΠΟΙΟΙ MOD να έχουν τις συμπάθειες και τις φιλίες τους και να κάνουν σε κάποιους τα στραβά μάτια όταν υπερβαίνουν τους κανόνες χρήσης του Forum.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ... ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ Ή ΦΙΛΙΑ ... ΠΧ ΟΠΩΣ Ο Kolokotronis4 (αλλά και πολλοί άλλοι) ... ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ BAN.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΕΛΕΓΗ Ο ΑΛΕΚΟΣ... ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ FORUM.

Ο ALEKAKIUS... ΕΊΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ FORUM... ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΈΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΡΦΗ.

Αν αποτύχει τότε είτε θα το κλείσουμε το forum για μέλη που θα περάσουν από κόσκινο και με ονοματεπώνυμο ... ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.
Να ξέρετε, πως αν τεθεί ένα από τα δύο θέματα στην ADMIN TEAM... H πρώτη ψήφος "ΥΠΕΡ" Θα είναι η δική μου. ;)
ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΑΣ... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
Προσωπικά το εκλαμβάνω ως ΑΠΑΞΙΩΣΗ στη δουλειά που με τόσο μεράκι και ξενύχτια στήσαμε... αφιερώνοντας χρόνο από την προσωπική μας ζωή... και δεν δέχομαι να το εισπράττω έτσι.

ALEKAKIUS ... ΕΝ ΛΕΥΚΩ ... ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ... ΕΧΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΙΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
από Alekakius » Τετ Αύγ 17, 2011 2:18 am
Λοιπόν εξηγούμε ακόμα μια φορα για να μην παρεξηγούμε.........

1)Kaταρχιν να ζητήσω συγγνώμη από όλους για τα οποια ορθογραφικά λάθη γιατί δυστυχώς όταν ποστάρω εγώ υπάρχουν οι καλοθελητές που το μονο που σχολιάζουν από όσα γράφω είναι αυτό.....

2)Εδώ και περισσότερες από 25 μέρες έχω αναλάβει μια συγκεκριμένη δουλειά και προσπαθώ να την φέρω is πέρας και να είστε σίγουροι ότι θα το κάνω.Έχω παρατήσει γυναικα και παιδί ,έρχομαι από την δουλειά μετά από 9+ ΏΡΕΣ ΤΙΜΌΝΙ ΚΑΙ ΠΈΦΤΩ ΜΕ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ ΝΑ ΚAΝΩ ΠΡAΞΗ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΈΘΗΚΑ ΣΤΟΥΣ ADMIN ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ.

3)Από την μέρα που ανέλαβα αυτήν την ευθύνη είχα ως κύριο μέλημα μου να έρθω σε επαφή με όλους όσους είχαν και έχουν ακόμα την διάθεση να μου εκθέσουν τις άποψης τους και τέλος πάντων να δοθούν εκaτεροθεν εξηγήσεις και να λυθούν έτσι οι οποιες ενδεχομένως παρεξηγήσεις και ΕΔΏ ΚΑΙ 25 ΜΈΡΕΣ ΈΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΊ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΘΏΣ ΜΈΣΟ P.M ΣΑΣ ΖΗΤΟΎΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΊΛΕΤΕ ΕΝ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΉΣΟΥΜΕ ΕΠΊ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΠAΝΤΩΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΎΜΕ ΚΙΌΛΑΣ Κάποιοι από εσάς ανταποκριθήκατε και αυτό είναι προς τιμήν σας κάποιοι άλλοι ΣΥΝΕΧΊΣΑΤΕ ΤΟ ΊΔΙΟ ΒΙΟΛΊ ΜΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΚAΝΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΚΑΙΡΌ ΣΤΟ FORUM δηλαδή ΕΙΡΩΝΕΊΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΊΑ

4)ΔΕΝ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΏ ΣΤΗΝ ΔΥΣAΡΕΣΤΗ ΘΈΣΗ ΝΑ ΑΡΧΊΣΩ ΝΑ ΠΟΣΤAΡΩ ΤΑ P.M ΠΟΥ ΕΤΣΙΛA ΣΕ ΚAΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣAΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠAΝΤΗΣΗΣ POU ΜΟΥ ΣΤΕΊΛΑΤΕ ..ΕΓΏ ΔΕΝ ΈΧΩ ΔΙAΘΕΣΗ ΝΑ ΚAΝΩ ΡΌΜΠΑ ΚΑΝΈΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΩ ΕΠΟΥΔΕΝΊ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΓΡAΦΩ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΕΙΛΉ ΑΠΛA ΌΣΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΎΡΗΣ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ Ο KOZMOS ΌΛΟΣ.

ΛΥΠAΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΉ ΠΟΥ ΚAΠΟΙΟΙ ΑΠΌ ΕΣAΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΉΣΑΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΌΤΙ ΘΙEΘΕΣΑ ΧΡΌΝΟ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΎΣΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ΌΧΙ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΏ ΚAΠΟΙΕΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΡΌΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΈΝΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚAΝΑΤΕ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΥΖΉΤΗΣΗ

5)Τώρα πολλοί από εσάς θεωρείτε ότι υπάρχουν κόντρες μεταξύ κάποιον εκ τον καινούριων mod με κάποια από τα μελόι και τέλος πάντων γιαφτο γίνετε αυτή η φασαρία αυτές τις μέρες και γιαφτο γίνονται κάποια banarizmata....Aλλοι paλλη θεωρείτε ότι έχει επέλθει ένα είδος εξουσίας χούντας η κάτι τέτοιο και τέλος πάντων kai οποιον δεν γουστάρουμε τον στέλνουμε.....Και ότι τέλος πάντων το forum έχει πάρει την κατρακυλα ... ότι δεν θέλετε να συμμετέχετε και ότι υπάρχει μια καινούρια πολιτική σχετικά με το πως θα λειτουργεί το forum

ΛΟΙΠΌΝ ΟΤΡΗΑ ΚΟΦΤA ΠΑΟΞΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΊΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΉΣΕΙΣ ΣΤΑ ΌΣΑ ΘΑ ΓΡAΨΩ ΠΑΡΑΚAΤΩ ΠΟΛΛΉ ΕΥΧΑΡΊΣΤΩΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΉΣΟΥΜΕ

ΤΟ FORUM ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΉ ΑΠΌ ΚΑΝΈΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑΝ ΛΌΓΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΜΕ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠAΡΧΕΙ ΠAΝΤΑ ΑΦΤΟΣΙΝΚΡΑΤΙΣΙ ΚΑΙ SEBAZMOS ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΉ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ... ΚAΤΙ ΠΟΥ ΑΠΌ ΚAΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΊΤΑΙ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΟΛΛΉ ΚΑΙΡΌ ΚΑΙ ΚΑΤΑΕΞΑΚΟΛΟΥΘΙΣΙ ΑΓΝΟΏΝΤΑΣ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ADMIN

ΑΥΤA ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΊΤΕ ΣΑΣ ΑΡΈΣΕΙ ΕΊΤΕ ΌΧΙ ΤΏΡΑ ΑΝ ΑΥΤΌ ΈΙΣΙS ΤΟ ΘΕΩΡΕΊΤΕ ΧΟΎΝΤΑ ΕΞΟΥΣΊΑ Η ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ AΛΛΟ E ΤΌΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

ΕAΝ ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΩ ΌΤΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΉΠΟΤΕ MOD ΚAΝΕΙ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΉ ΚΑΤAΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΊΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΕΊΤΑΙ ΧΩΡΊΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛAΤΕ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ BAN ΒΑΡΎΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΔΊΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΌΦΑΣΗ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΑΊΜΑ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΡΎΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΏ ΟΎΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΌ ΜΟΥ ΞΕΚAΘΑΡΑ ΠΡAΓΜΑΤΑ

ΤΏΡΑ ΌΣΟ ΑΦΟΡA ΤΟΝ ΛΌΓΟ Η ΤΟΥΣ ΛΌΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ BAN ΤΟ ΗΠΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΜΈΡΑ ΠΟΥ ΑΝΈΛΑΒΑ IRONIES ΚΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΎΜΕΝΑ ΚΟΜΈΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΊΣΙΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΕ ΔΙΘΈN ΨΕΦΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΎΜΕΝΑ ΚΑΙ IRONIES ΑΥΤA ΚΟΜΜΈΝΑ

ΕΊΝΑΙ 2 ΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΕΝΏ ΚΑΝΟΝΙΚA ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΧΑ ΠAΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΎΛΑ ΜΟΥ ANGKALIA ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜAΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΟ ΣΤΗS 6 ΤΟ ΠΡΩΊ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙA ΚAΘΟΜΑΙ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΏ ΝΑ ΕΊMΑΙ ΌΣΟ ΠΙΟ ΞΕΚAΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΊΚΕΙΟΣ ΓΊΝΕΤΕ

ΔΕΝ ΈΧΩ ΔΙ’ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΏΞΩ ΚΑΝΈΝΑΝ ΑΠΌ ΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑΝ ΛΌΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΘΕΩΡΕΊ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ ΑΝΏΤΕΡΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΉ ΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤAΩ ΓAΜΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤAΝΑ ΜΟΥ ΜΈΣΑ ΓAΜΟ ΤΙ??

ΝΑΙ ΕΊΣΤΕ ΠΙΟ ΣΙΝΚΡΑΤΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΈΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΎΕΣΤΕ Η ΧΛΕΥAΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΉ ΣΑΣ ΓΙΑΤΊ ΤΈΛΟΣ ΠAΝΤΩΝ ΔΕΝ ΚΌΛΛΑΝ ΤΑ ΧΝΌΤΑ ΣΑΣ

ΠΙΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΌΣΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΡΕ ΠΟΎΣΤΗ ΜΟΥ PIOOOOO????

E L E Ο S

ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΝΑ XΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟΥΣ MOD ΜΠAΤΣΟΥΣ ΔΕΣΜΟΦΎΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΖA ΔΕΝ ΘΑ ΘΈΛΑΤΕ ΝΑ ΒΡΊΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΈΣΗ ΤΟΥΣ........ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΊΝΕΙΣ ΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΕΎΚΟΛΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΎΣΗ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΟΠΟΤΕ ΛΊΓΟ SEBAZMOS ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΏΝΟΥΝ ΑΥΤA ΤΑ ΠΑΙΔΙA ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΙ MOD ΔΕΝ BLATPI

ΒΟΗΘΉΣΤΕ ΑΥΤA ΤΑ ΠΑΙΔΙA ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΝΑ ΚAΝΟΥΜΕ ΤΟ FORUM ΑΚΌΜΑ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΊΡΝΕΤΕ ΑΠΌ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ

E L E Ο S

Πολλή ευχαρίστως να απαντήσω σε οποιον δήποτε από εσάς μέσο p.m το οτιδήποτε θέληση και να συζητήσουμε τις οποιες δήποτε αντίρρησηs έχει και όχι μονο ..εγώ δεν κρύβομαι ούτε πίσω από τις λέξης ούτε πίσω από τα δάχτυλα μου είμαι εδώ και για τα 19.ooo μελόι του forum εύχομαι αυτό κάποια στιγμή να το εκτιμήσετε............

.............................................ΜΕΤA ΤΙΜΉΣ ALEKAKIUS..............................................................

Alekakius

Re: Παράπονα για το Paokmania

Δημοσίευσηαπό Alekakius » Τετ Αύγ 17, 2011 2:57 am

Η ουσία του θέματος αδερφέ μου........είναι ότι ενώ από την πρώτη μέρα ζιτισα την γνώμη αλλα και την βοήθεια ollon σας ακόμα και τις ερώτησης-αποψi sas δυστυχώς από αρκετούς βρήκα από αδιαφορία μέχρι και ειρωνεία και να σου πω και κάτι δεν τους παρεξηγώ γιατί μέχρι πριν μερικές μέρες δεν με γνώριζαν και κανεις σας δεν με ξέρει ακόμα

Sτην διάθεση σας λοιπόν να με γνωρίσετε να συζητήσουμε ακόμα και επί τον θεμάτων που έθεσες και που σαφώς είναι πολλή σοβαρά και νά είσαι σίγουρος στο τέλος θα γουστάρεις που τα είπαμε όπως γουστάρω εγώ κάθε φορα που γνωρίζω καθέναν από εσάς ακόμα κai αν διαφωνούμε σε κάποια θέματα

Αdίκειται παραφορα kapia apo τα παιδιά ξεστομίζοντας κοuβεντες που καμια σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα και που όταν θα πρέπει θα mpoun olla στην θέση τους ...olla όμως πρέπει να γίνουν στην ώρα τους και με προγραματιζμο και όχι έτσι όπως κάποιοι θέλουν να τα κάνουν

το ηπα και το ξαναλέω για τελευταία φορα και εμπεδοστετο όλοι σας πολλή καλά στο κεφάλι σας

Η ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΟΝ MOD ΈΓΙΝΕ ΑΠΌ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚA ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΤΗΝ ΦΈΡΩ ΕΓΏ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΏ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΕΞΈΛΘΟΥΝ ΠΛΉΡΩΣ ΣΤΑ ΌΣΑ ΤΟΥΣ ΈΧΟΥΝ ΖΗΤΗΘΕΊ

ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΈΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΠΡΌΣΩΠΟΝ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΏ ΕΊΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΉΣΟΥΜΕ ΈΝΑ P.M ΛΊΓΗ ΚΟΥΒΕΝΤΟΎΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠAΝΤΑ ΓΊΝΟΝΤΑ ΠΟΛΛΉ ΠΙΟ ΞΕΚAΘΑΡΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΈΣ ΕΠΊΘΕΣΗΣ XARAKTIRIZMOI ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΛΕΊΩΣ ΑΝΥΠΌΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΓΈΛΙΑ

ΟΠΟΙΟΣ ΔΉΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΕΠΊΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚA ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟΥΣ MOD ΜΕ ΤΈΤΟΙΟΥΣ ΕΊΔΟΥΣ ΑΝΥΠΌΣΤΑΤΕΣ ΒΛΑΚΕΊΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΙ ΘΈΣΗ ΕΔΏ ΜΈΣΑ ......ΕΠΑΝΑΛΑΜΒAΝΩ ΕΔΏ ΕΊΜΑΙ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ

ΑΠΛA ΌΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”