Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Το ανακοίνωσε η ΕΠΟ αύριο στις 8 το βράδυ τελειώνουν οι μεταγραφές.
Δεν υπάρχει παράταση.
Μόνο για παίχτες που είναι άνεργοι πριν τον Ιούνιο θα υπάρχει μία παράταση ως το Σαββατο.
Δεν υπάρχει παράταση.
Μόνο για παίχτες που είναι άνεργοι πριν τον Ιούνιο θα υπάρχει μία παράταση ως το Σαββατο.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
κριμα και μου αρεσε ως παιχτης. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΡΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
Ευτυχώς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαβάζουν ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ...
Ξεχάστε τον Τάισον...
Πάμε για άλλα ως αύριο στις 8 ...

Ξεχάστε τον Τάισον...
Πάμε για άλλα ως αύριο στις 8 ...
Τελικα σε τι ακριβως βοηθαει το γεγονος οτι εχουμε ποδοσφαιρανθρωπους για τον τομεα τον μεταγραφων, απο το να ειχαμε ... οικονομολογους πχ;
οφειλω να ομολογησω πως κανεις δε με πηρε τελεφωνο...σε περιπτωση που τα χωσετε σε μενα...

-
Η προγραμματισμένη για τις 17.00 σήμερα το απόγευμα, άφιξη του Νέλσον Ρίβας στη Θεσσαλονίκη, αναβλήθηκε.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11253

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11253

Ο Sera χάλασε την μεταγραφή του παιχταρά από την Ιντερ. Προσπαθεί να κρυφτεί τώρα με δικαιολογίες. Αυτή είναι η αλήθεια. 

Ναι αλλά το χεράκι σου το έβαλες ... ελα πες μας , τηλεφώνησες για βομβα στο αεροπλάνο και ακυρώθηκε η πτήση του?Sera4 έγραψε:οφειλω να ομολογησω πως κανεις δε με πηρε τελεφωνο...σε περιπτωση που τα χωσετε σε μενα...![]()

γεια σου ρε σερα και βαρβατε και αν φυγει παντελος και βρυζας πατε πακετο στην παε για τ.δ.
O παιχτης αποφασισε οτι δεν θελει να ερθει στον ΠΑΟΚ,τωρα να πω οτι στεναχωρηθηκα θα πω ψεματα οπως και να το κανουμε το βιογραφικο του παιχτη τα τελευταια χρονια ειναι κακιστο.
Κυριως ειχε πολλους τραυματισμους,για την αξια του οπως εχω γραψει δεν εχω αποψη.
Παμε για αλλα.
Κυριως ειχε πολλους τραυματισμους,για την αξια του οπως εχω γραψει δεν εχω αποψη.
Παμε για αλλα.