και εγώ έχω αυτή την αίσθηση για τον Θόδωρα αν και εμένα δε μου βγαίνουν με τίποτα τα κουκιά...
PS: paokmaniak, το βλέπω απίθανο να δώσαμε 100 στον λιθουανό αλλά και απίθανο να μην βρήκε 100 ο λιθουανός...
PS2: όσο για τον Λιθουανό, δεν θα έλεγα οτι έχω πλήρη εικόνα. τον θυμάμαι ελάχιστα από την εθνική (δε θυμάμαι να έχω δεί ποτέ την alicante). ωστόσο μία γνώμη έχω (ως πολυξερίδης

): κλασσική λιθουανική σχολή sabonis (αν και δεν ξέρω αν πράγματι φοίτησε στη σχολή του arvydas), ψηλός που ξέρει πολύ μπάσκετ (έχω πεί στους μικρούς του φόρουμ να δούνε τον sabonis πριν 25 χρόνια να παίζει pick@roll στην Ευρώπη...

), καλό ball handling, σουτάκι, καλός στις βολές. ε αν ήταν και θηρίο (είναι πολύ skinny κατά το draftexpress) θα ήταν ο dor fisher ή ο shaun james. Anyway, θα έλεγα οτι οι λιθουανοί εδώ και 5-6 χρόνια βγάζουν από έναν καλό ψηλό κάθε περίπου 2 χρόνια. πρώτος ο andiruskevicius το '05, μετά το 2008 στο κάτω των 18 τον mvp του tournois Motiejunas (Benetton) καταλήγοντας το 2010 στον (πάλι MVP) Valanciunas. σίγουρα ο δικός μας (?) είναι χειρότερος και από τους 2, αλλά μιλάμε για λιθουανό ψηλό 25 χρόνων που έπαιζε με καλά νούμερα στην Ισπανία. r u fucking kidding us????