László Bölöni

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εννοείται πως θέλει να καλύψει τα νώτα του.
Και πολύ καλά κάνει. Πάρα πολύ καλά κάνει με μας που έχει μπλέξει.

Όταν φέρνει τον Λαζάρ και μετά απο έναν αγώνα μόλις, βλέπει ότι ο Λαζάρ
παίζει πρώτο θέμα σε όλες της εφημεριδές, προφανώς ο άνθρωπος σκέφτηκε
ότι ποδοσφαιρικά είμαστε πίσω απ τον ήλιο (όπως και σε άλλα πράματα αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης)
και σου λέει κάτσε να έχω μια πισινή με αυτούς τους ουγκα-μπούγκα.
Μια χαρά τα λέει.

Κι ο Σάντος μια χαρα τα είχε πει για τις σαρδέλες, όταν πολύς κόσμος
είχε φάει το παραμύθι των μωρών του Κωστίκου και είδαμε που κατέληξε το κάθε μωρό ξεχωριστά
και το τι έκανε στην καριέρα του. Μια χαρά τα είπε κι σε όποιον δεν αρέσει, έχει προσφορές ο Μασούτης στα ξύδια,
έχει ένα ωραίο μπαλσάμικο αυτές τις μέρες.

Πάντως, λέγε λέγε τα ΜΜΕ, κάνουν το κλίμα τους. Έχει πρόβλημα επικοινωνιακό ο Μπόλονι.
Που χει δουλέψει σε 5-6 χώρες στην Ευρώπη ξέρω γω. Α ρε τι ακούμε.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Σωστος.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Sick Bastard έγραψε:Εννοείται πως θέλει να καλύψει τα νώτα του.
Και πολύ καλά κάνει. Πάρα πολύ καλά κάνει με μας που έχει μπλέξει.

Όταν φέρνει τον Λαζάρ και μετά απο έναν αγώνα μόλις, βλέπει ότι ο Λαζάρ
παίζει πρώτο θέμα σε όλες της εφημεριδές, προφανώς ο άνθρωπος σκέφτηκε
ότι ποδοσφαιρικά είμαστε πίσω απ τον ήλιο (όπως και σε άλλα πράματα αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης)
και σου λέει κάτσε να έχω μια πισινή με αυτούς τους ουγκα-μπούγκα.
Μια χαρά τα λέει.

Κι ο Σάντος μια χαρα τα είχε πει για τις σαρδέλες, όταν πολύς κόσμος
είχε φάει το παραμύθι των μωρών του Κωστίκου και είδαμε που κατέληξε το κάθε μωρό ξεχωριστά
και το τι έκανε στην καριέρα του. Μια χαρά τα είπε κι σε όποιον δεν αρέσει, έχει προσφορές ο Μασούτης στα ξύδια,
έχει ένα ωραίο μπαλσάμικο αυτές τις μέρες.

Πάντως, λέγε λέγε τα ΜΜΕ, κάνουν το κλίμα τους. Έχει πρόβλημα επικοινωνιακό ο Μπόλονι.
Που χει δουλέψει σε 5-6 χώρες στην Ευρώπη ξέρω γω. Α ρε τι ακούμε.
Τα λες καλά!!! Συμφωνώ εκτός από ένα. Ο προπονητής πιστεύω πρέπει να προστατεύει και επιβάλλεται να καθαρίζει το υλικό του μέσα στα αποδυτήρια με την διοίκηση να πιστεύει στον προπονητή και να έχει την απόλυτη κυριαρχία ο τελευταίος. Δεν μου αρέσει να ακούω τον προπονητή μου να μιλά για ποδοσφαιριστές.
Γιατί;
Μα αν στοιχίζει ο ΡΕΑΛΚΟΝ ποδοσφαιρικά 100 ευρώ, άθελα του ο προπονητής με της δηλώσεις του με κάνει να στοιχίζω... 70 η 60. Άρα πιστεύω κάνει κακό στην ίδια την ομάδα οικονομικά. Εκεί είναι το θέμα μου. Δεν μιλώ για τον Μπόλονι μόνο.
Και βέβαια δεν θα πει κανείς στο πως πρέπει να μιλήσει ο Μπόλονι και ο κάθε καταξιωμένος Μπόλονι.
Την γνώμη μας λέμε.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ο Μπόλονι τα λέει όχι μια χαρά αλλά υπέροχα ...

Περιγράφει την αλήθεια και σε όποιον αρέσει ...

Το ποδόσφαιρο είναι πόλεμος όπως λέει και ο τεράστιος Πάμπλο Γκαρσία ... δεν είναι για @@ερφές ... και δεν μπορείς ποτέ να κρύψεις και να κρυφτείς ...

Ο καθρέπτης είναι το γήπεδο και εκεί όλοι ξεγυμνώνονται ... δεν μπορεί ένας σοβαρός και μεγάλος προπονητής να λέει βλακείες και να κάνει πολιτική ...

Ο Μπόλονι λέει απλά την αλήθεια και πρέπει να πάρουμε χαμπάρι όλοι ότι ΜΟΝΟ με αυτήν θα πάμε μπροστά ...

Ο άνθρωπος θέλει παιχταράδες και καλά κάνει ... σου λέει ότι αυτά που είδε έως τώρα από τις ακαδημίες είναι πολύ λίγα ... και μετά λέει να πάτε να βρείτε τους καλούς, αυτό δεν είναι δική μου δουλειά ...

Δεν μπορούν να φοράνε αυτή την φανέλα τσατσάκια ... όποιος την φοράει θα την ματώνει και θα αξίζει να την ματώνει ... απλά πράγματα ...

άντε γιατί έχουμε κάνει εδώ και χρόνια πλούσιους και μάγκες πολλούς ανίκανους ...

Μόνο έτσι θα πάρουμε πάλι πρωτάθλημα ...

ώρα είναι να ξυπνήσουμε εντελώς ... έχουμε γίνει πολλοί μαλθακοί ... όπως όλοι οι νεοέλληνες ... είναι ώρα μόνο για δουλειά ...

όποιος δεν μπορεί και δεν αντέχει σπίτι του ...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Συμφωνώ απόλυτα!!!Στις ακαδημίες γίνεται του μέσου το κάγκελο...Ο αδελφός του μπατζανάκι της πεθεράς του κάθε πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.Επίσης, το επίπεδο των προπονητών στις ακαδημίες μάλλον δεν είναι αρκετό.

:pano:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Realcon έγραψε: Τα λες καλά!!! Συμφωνώ εκτός από ένα. Ο προπονητής πιστεύω πρέπει να προστατεύει και επιβάλλεται να καθαρίζει το υλικό του μέσα στα αποδυτήρια με την διοίκηση να πιστεύει στον προπονητή και να έχει την απόλυτη κυριαρχία ο τελευταίος. Δεν μου αρέσει να ακούω τον προπονητή μου να μιλά για ποδοσφαιριστές.
Γιατί;
Μα αν στοιχίζει ο ΡΕΑΛΚΟΝ ποδοσφαιρικά 100 ευρώ, άθελα του ο προπονητής με της δηλώσεις του με κάνει να στοιχίζω... 70 η 60. Άρα πιστεύω κάνει κακό στην ίδια την ομάδα οικονομικά. Εκεί είναι το θέμα μου. Δεν μιλώ για τον Μπόλονι μόνο.
Και βέβαια δεν θα πει κανείς στο πως πρέπει να μιλήσει ο Μπόλονι και ο κάθε καταξιωμένος Μπόλονι.
Την γνώμη μας λέμε.
Σόρρυ, διαφωνώ.
Την αξία του ο κάθε ποδοσφαιριστής ακόμα και μέσα στην σημερινή επικοινωνιακή λαίλαπα
τη δείχνει μέσα στο γήπεδο και δεν πέφτει ή ανεβαίνει μέσα από δηλώσεις τρίτων. Δηλαδή, ο Βάλλας είπε
ότι ο Βιεϊρίνια δεν είναι για επίπεδο Ελλάδας αλλά για πιο ψηλά, δεν ανέβηκε η αξιά του με εννοείς, φαντάζομαι.
Όπως και αν ένας παίχτης κάνει όργια και λέει ο προπονητής τους, ναι αλλά είναι σαρδέλα, κανείς δεν θα τον πιστεψει. Και είναι πιο εύκολο να παρουσιάζεται ένας παίχτης πολύ καλύτερος απ ότι είναι (δες βιντεάκια youtube).
Θα μου πεις, δεν ψαρώνω και θα σαι σωστός, αλλά ξέρεις πόσοι ψαρώνουν. Και πόσοι απο αυτούς έχουν θέση και λόγω στις μεταγραφές; (δεν μιλάω για τον ΠΑΟΚ μιλάω γενικά).
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ακριβώς γι αυτό το λόγο δεν πρόκειται ποτέ μα ΠΟΤΕ να δεχθώ να ακούσω απο το Λάζλο, οτι ξέρετε κύριοι δεν μου κάνατε μεταγραφές άρα ξενέρωσα και φεύγω. Θα ήταν τρομερά γελοίο. Επειδή βλέπω πολλούς να το λένε ότι παίζει να γίνει και φοβούνται.. Τί πάει να πεί ξενέρωσα;
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Δε πάει πουθενά,μην αγχώνεστε..έχει άλλη φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο..Απλά δεν είναι όσο επικοινωνιακός όσο νομίζουν μερικοί επειδή μιλάει στους ΑΡΔ.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Sera4 έγραψε:Ο Μπόλονι είναι φανερό ότι με τις δηλώσεις του καλύπτεται για πιθανά προβλήματα που θα εμφανιστούν στο μέλλον. «Παίζει» έξυπνα και κερδίζει τον κόσμο, αλλά ο Ρουμάνος συμφωνώντας να έρθει στον ΠΑΟΚ ήξερε ότι αυτή η ομάδα έπρεπε να κάνει οικονομία. Ήξερε ότι μάλλον ΔΕΝ θα είχε και άλλους βασικούς εκτός του Βιτόλο. Παρολ’ αυτά ζητάει παίκτες, ενώ μερικές φορές απαξιώνει τους αναπληρωματικούς με τρόπο που δεν αρμόζει. Περιμένω να τον δω πως θα αντιδράσει στα δύσκολα και μετά από ήττες. Περιμένω να τον δω πως θα διαχειριστεί κρίσεις και στα αποδυτήρια…

δημητρης τζορμπατζογλου
Μικρέ ανόητε Λάζλο,νόμιζες ότι θα ξεγελάσεις τα τσακάλια του paok24;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Αρχίσανε τα όργανα....

Ο Μπόλονι σε 5 επίσημα μάτς, με απολογισμό 4 ΝΙΚΕΣ και μια ΙΣΟΠΑΛΙΑ και με μια χαλαρή πρόκριση στους ομίλους του EUROPA με το καλημέρα,

μετά απ΄ αυτά βγήκαν οι ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ "για το καλό του ΠΑΟΚ" να κάνουν μπουρδέλο το κλίμα της ομάδας.

Για το καλό του ΠΑΟΚ ρε γαμώτο...χαχαχα

Αλήθεια ρε, πόσο ΠΟΝΑΕΙ όταν ο ΠΑΟΚ ΓΑ@ΜΑΕΙ ;

Ρε τι πλάκα έχουν οι Συκιές των ερτζιανών της πόλης....

[youtube]Cbzvz7GKjck[/youtube]
To άκουσα παιδιά και δεν πιστεύω στα αυτιά μου. Οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ μέσω επίθεσης στον προπονητή μας. Δεν τους αρέσει 1 προπονητής με χιούμορ που δεν τους μιλαει με σεβασμό, αλλά τους κάνει και χαβαλέ. Λένε αν τα έλεγε ο Χάβος αυτά θα τον κράζατε? Αν η γιαγιά μου είχε... Ο Μπόλονι τα λέει γιατί δεν είναι κανένας χθεσινός. Για αυτό και μπορεί να είναι καυστικός, όπως γενικά οι μεγάλοι προπονητές. Αυτοί θέλουν ένα ανθρωπάκι να το έχουν σούζα, για να φαίνοινται σπουδαίοι.
Αγωνιστικα στο παιχνίδι του δίνω άριστα, ειδικά για την επιλογή του Σάλπι στα χαφ, για να προσθέσει δύναμη και εμπειρία, γιατί φάνηκε να υστερεί ο Αρίας, αλλά και για τους λόγους που είπε στη συνέντευξη (δηλ τα άκρα θέλουν τρεξίματα και τον προφυλάσει). Όσο για το ότι έκανε προπόνηση ο Σάλπι, και στο Λιμπερο δεν το κατάλαβαν, ήταν μία δήλωση που έδειχνε ότι δεν ήταν ευχαριστημένος με το Σάλπι σε αυτόν τον αγώνα. Ότι δηλ ήθελε περισσότερα ακομη και υπο αυτές τις συνθήκες. Το πέταξε έξυπνα και με χιούμορ για να τον πισμώσει για το επόμενο ματς του ΠΑΟΚ. Για τις καθυστερημένες αλλαγές και κυρίως για το ότι δεν εκανε 3η ούτε για καθυστερήσεις ρίχνει το μπαλάκι στη διοίκηση για μεταγραφές πιέζοντάς την και δημόσια. Οι προσευχές έρχονται και συμπληρώνουν τα θέλω του. Δεν έκανε κάτι εις βάρος του παιχνιδιού. Όντως δεν είχε ποιον να βάλει. Ίσως απλά να έβαζε τον Τσουκαλά πιο νωρίς στη θέση Αρίας που ήταν κακός σε αυτό το παιχνίδι. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες, γιατί αν τρώγαμε πχ γκολ υπό την ευθήνη του Τσουκαλά, πολλοί ίσως κράζανε. Η ουσία είναι ότι ο άνθρωπος, νικάει, κάνει πολύ απαιτητική προετοιμασία (Γαλλικού πρωταθλήματος), πουλάει τρέλα στα μουνόπ@ν@ τους δημοσιογράφους, ζητάει αυτά που πρέπει και δημόσια από τη διοίκηση και τους παίκτες του, δίχως να κρύβεται. Τώρα αν τα λέει λίγο αινιγματικά και τα ζώα δεν τον καταλαβαίνουνε, αυτό θα είναι δυστυχώς ένα πρόβλημα για αυτόν στα δύσκολα. Για αυτό ΟΛΟΙ μας τον ΣΤΗΡΙΞΗ και ΠΙΣΤΗ στον ΜΠΟΛΟΝΙ.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

πραγματικα απιστευτα πραγματα συμβαινουν στον ΠΑΟΚ και πρωτη υπευθυνη η αδυναμη διοικηση !
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αλλαξε εκκλησια...αυτη που πηγες δεν επιασε... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

στον αγιο φανουριο τωρα μηπως μας βρει κανα λαχειο
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Οι ΑΡΔS (πληθυντικός-όπως λέμε Orcs) καλό είναι να αφήσουν ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΤΟΥΣ από τον Μπόλονι γιατί θα πρέπει μετά να αλλάξουν επάγγελμα, ΑΡΔ-ΗΝ ΑΡΔ-ΗΝ :evil:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Λαζλο, ξεκίνα νηστεία,
και μετά εξομολόγηση,

στην τελική πάρε τον Αγγελο τηλέφωνο για κονέ στο Αγ. Όρος..

στο τελος θα γινει μία μεταγραφή.. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”