Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
-
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Ασχετα αν το να βαζεις Ζαγορ -Γουμενο στο ιδιο ''καλαθι'' ειναι λαθος.....
τα υπολοιπα περι οικονομικου ανοιγματος ειναι ψεμματα;
τα περι λαθος σχεδιασμου και προγραμματισμου στα μεταγραφικα της ομαδας εδω και 2 χρονια δεν ισχυουν;
το περσυνο μαρτυριο που λεγοταν Χαβος το ξεχασαμε;
τα ''φευγω'' ερχομαι'' και λογαριασμο δεν δινω και αυτο ετσι; στο ντουκου;
το οτι εξακολουθει μεχρι και σημερα να υπαρχει μεσα στον ΠΑΟΚ και να μας ''στοιχιωνει'' η οικογενεια Γκαγκατση το
προσπερναμε κ'αυτο;
...μπορω να γραψω αλλα τοσα...
............η ουσια για μενα ειναι οτι δυστυχως οσο δεν βρισκεται ενας ανταξιος του μεγεθους
του ΠΑΟΚ οικονομικος παραγοντας να ''απογειωση''την ομαδα.... θα πρεπει να αρκεστουμε
σε χαμηλες πτησεις......μεχρι τωρα με οδηγο τον Ζαγορακη.....αυριο με καποιον αλλο.... αλλα παντα
.....στα χαμηλα.....
σας αρεσει δεν αρεσει...αυτη ειναι η αληθεια.....
τα περι λαθος σχεδιασμου και προγραμματισμου στα μεταγραφικα της ομαδας εδω και 2 χρονια δεν ισχυουν;
το οτι εξακολουθει μεχρι και σημερα να υπαρχει μεσα στον ΠΑΟΚ και να μας ''στοιχιωνει'' η οικογενεια Γκαγκατση το
προσπερναμε κ'αυτο;
............η ουσια για μενα ειναι οτι δυστυχως οσο δεν βρισκεται ενας ανταξιος του μεγεθους
του ΠΑΟΚ οικονομικος παραγοντας να ''απογειωση''την ομαδα.... θα πρεπει να αρκεστουμε
σε χαμηλες πτησεις......μεχρι τωρα με οδηγο τον Ζαγορακη.....αυριο με καποιον αλλο.... αλλα παντα
.....στα χαμηλα.....
Εγώ ποτέ μου δεν είδα τον ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστή Ελλάδα και Ευρώπη, όπως κάνει εδώ και δυο χρόνια. (με την φετινή) Θυμάμαι το 1985, όταν πήραμε το πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά... Χάλια!!!
Ακόμη και τα κύπελλα που πήραμε και την τρίτη θέση για το Τσάμπιονς λίνγκ... Την επόμενη χάλια, κανέναν πλάνο για πρωταθλητισμό, τίποτε το αισιόδοξο για καλύτερα.
Με την διοίκηση Ζαγοράκη νιώθω πολύ πιο αισιόδοξος, γιατί απλά ο ΠΑΟΚ εχει πάρει τον δρόμο του ως ΠΑΟΚ που πλέον σέβονται και σκέφτονται ότι θα μας αντιμετωπίσουν.
Δεν θυμάμαι Αθηναϊκές εφημερίδες να μας είχαν σε τόσα πρωτοσέλιδα όπως γίνεται με την είσοδο Ζαγοράκη.
Δεν θυμάμαι τον ΠΑΟΚ να έχει αφιερώματα στα σάϊτ της ΟΥΕΦΑ.
Δεν θυμάμαι να έρχονται στον ΠΑΟΚ ονόματα γνωστά ανά την Ευρώπη και όχι μόνο.
Δεν θυμάμαι ποδοσφαιριστή στα 4 χρόνια να κάνει προσφυγή και να διασύρεται το όνομα του ΠΑΟΚ σε ελλάδα και πιο πολύ στην Ευρώπη.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα για μένα είναι πάνω απ' όλα. Κανένας Ζαγοράκης και κάθε Ζαγοράκης.
Αλλά δεν θα του ρίχνω λάσπη όταν αυτός προσφέρει. Τα λεφτά του λαού του ΠΑΟΚ τα τίμησε και τα τιμά. Ας δούμε το προπονητικό κέντρο. Ιδέα που γίνεται πραγματικότητα και αρχίζει να λειτουργεί. Λάθος έκανε και πολλά ο Ζαγοράκης. Τα καλά του τα είδαμε;
Θα του ρίξω ευθύνες όταν θα δω ότι ο ΠΑΟΚ χάνει την αίγλη του.
Ακόμη και τα κύπελλα που πήραμε και την τρίτη θέση για το Τσάμπιονς λίνγκ... Την επόμενη χάλια, κανέναν πλάνο για πρωταθλητισμό, τίποτε το αισιόδοξο για καλύτερα.
Με την διοίκηση Ζαγοράκη νιώθω πολύ πιο αισιόδοξος, γιατί απλά ο ΠΑΟΚ εχει πάρει τον δρόμο του ως ΠΑΟΚ που πλέον σέβονται και σκέφτονται ότι θα μας αντιμετωπίσουν.
Δεν θυμάμαι Αθηναϊκές εφημερίδες να μας είχαν σε τόσα πρωτοσέλιδα όπως γίνεται με την είσοδο Ζαγοράκη.
Δεν θυμάμαι τον ΠΑΟΚ να έχει αφιερώματα στα σάϊτ της ΟΥΕΦΑ.
Δεν θυμάμαι να έρχονται στον ΠΑΟΚ ονόματα γνωστά ανά την Ευρώπη και όχι μόνο.
Δεν θυμάμαι ποδοσφαιριστή στα 4 χρόνια να κάνει προσφυγή και να διασύρεται το όνομα του ΠΑΟΚ σε ελλάδα και πιο πολύ στην Ευρώπη.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα για μένα είναι πάνω απ' όλα. Κανένας Ζαγοράκης και κάθε Ζαγοράκης.
Αλλά δεν θα του ρίχνω λάσπη όταν αυτός προσφέρει. Τα λεφτά του λαού του ΠΑΟΚ τα τίμησε και τα τιμά. Ας δούμε το προπονητικό κέντρο. Ιδέα που γίνεται πραγματικότητα και αρχίζει να λειτουργεί. Λάθος έκανε και πολλά ο Ζαγοράκης. Τα καλά του τα είδαμε;
Θα του ρίξω ευθύνες όταν θα δω ότι ο ΠΑΟΚ χάνει την αίγλη του.
+1926
Πραγματικα συμφωνω, και νομιζω ειναι αυτονοητα ολα αυτα για τους περισσοτερους.
δυστυχως υπαρχει μια μειοψηφια που ψαχνει για ''εχθρους'' του ΠΑΟΚ σε λαθος μερη, και ξενερωνει και εμας,και τον Ζαγορακη.
αλλο δημοκρατια, και αλλο το ''σαρακι''.
Πραγματικα συμφωνω, και νομιζω ειναι αυτονοητα ολα αυτα για τους περισσοτερους.
δυστυχως υπαρχει μια μειοψηφια που ψαχνει για ''εχθρους'' του ΠΑΟΚ σε λαθος μερη, και ξενερωνει και εμας,και τον Ζαγορακη.
αλλο δημοκρατια, και αλλο το ''σαρακι''.
- kataramenos5
Σήμερα πόσες είναι οι υποχρεώσεις;
Μετά τον έλεγχο που έγινε, οι συνολικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ μαζί με όλο το σύνολο της εφορίας, χωρίς οποιονδήποτε συμβιβασμό, δηλαδή με συνολικές προσαυξήσεις και πρόστιμα, αγγίζουν περίπου σήμερα μέχρι την 30.10.2006 περίπου τα 33.000.000 ευρώ. Από αυτά βέβαια το πολύ μεγάλο κομμάτι είναι η εφορία, τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις. Μόνο τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις ανέρχονται περίπου στα 13.000.000 ευρώ.
Κάποια στιγμή προς το τέλος της άνοιξης είχατε πραγματικό πρόβλημα με τις πληρωμές&
"Τεράστιο πρόβλημα".
Ο ΠΑΟΚ από πότε είναι στον Τειρεσία;
"Από τότε που κοινοποιήθηκαν τα μέτρα διασφάλισης, τα οποία είναι από τον Απρίλιο του 2006
ατί ο ΠΑΟΚ δεν πήρε μέρος στο φετινό UEFA;
"Ο ΠΑΟΚ αν και κέρδισε φέτος την έξοδό του στην UEFA μέσα στο γήπεδο, η άποψή μου αν και δεν θέλω να ρίχνω το βάρος σε άλλους, έχω και εγώ τις ευθύνες μου, ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε σήμερα στο UEFA λόγω της μεγάλης κόντρας που υπήρχε και υπάρχει μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού κυρίου Γιώργου Ορφανού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκαγκάτση. Η κόντρα αυτή έχει να κάνει με τα δικά τους θέματα χτύπησε τον ΠΑΟΚ. Εγώ επισκέφτηκα και τους δύο, και τον κύριο Γκαγκάτση και του είπα «δεν είναι δυνατόν να σου δώσουμε αυτά τα στοιχεία που χρειάζεσαι; Διότι ο ΠΑΟΚ& υπήρχε σε εξέλιξη μια αύξηση κεφαλαίου τότε, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είχε καθαρή θέση. Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να προχωρήσουμε σε αύξηση κεφαλαίου γιατί ο ΠΑΟΚ έχει μέτρα διασφάλισης από το ελληνικό δημόσιο λόγω του ελέγχου του ΠΕΚ, άρα λοιπόν δεν μπορούμε να βάλουμε χρήματα μέσα για να τα πάρουμε να πληρώσουμε τις οφειλές μας και δεν μπορούμε να σου δώσουμε και κάποια άλλα χαρτιά που ζητάς.
Να υπενθυμισω τα λεγομενα του Γ.Γουμενου στις 24 Νοεμβριου 2006 στους " φακελλους του Παπαχελα".
Και ειναι μερικα απο αυτα που ειχε πει . Υπαρχουν και αλλα τραγελαφικα...
Αν υπαρχουν κοινα σημεια μεταξυ των δυο τι να πω ...
Υ.Γ Αλανθαστος δεν ειναι , αλλα δεν νομιζω οτι μπαινει θεμα ταυτισης των δυο .
Μετά τον έλεγχο που έγινε, οι συνολικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ μαζί με όλο το σύνολο της εφορίας, χωρίς οποιονδήποτε συμβιβασμό, δηλαδή με συνολικές προσαυξήσεις και πρόστιμα, αγγίζουν περίπου σήμερα μέχρι την 30.10.2006 περίπου τα 33.000.000 ευρώ. Από αυτά βέβαια το πολύ μεγάλο κομμάτι είναι η εφορία, τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις. Μόνο τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις ανέρχονται περίπου στα 13.000.000 ευρώ.
Κάποια στιγμή προς το τέλος της άνοιξης είχατε πραγματικό πρόβλημα με τις πληρωμές&
"Τεράστιο πρόβλημα".
Ο ΠΑΟΚ από πότε είναι στον Τειρεσία;
"Από τότε που κοινοποιήθηκαν τα μέτρα διασφάλισης, τα οποία είναι από τον Απρίλιο του 2006
ατί ο ΠΑΟΚ δεν πήρε μέρος στο φετινό UEFA;
"Ο ΠΑΟΚ αν και κέρδισε φέτος την έξοδό του στην UEFA μέσα στο γήπεδο, η άποψή μου αν και δεν θέλω να ρίχνω το βάρος σε άλλους, έχω και εγώ τις ευθύνες μου, ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε σήμερα στο UEFA λόγω της μεγάλης κόντρας που υπήρχε και υπάρχει μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού κυρίου Γιώργου Ορφανού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκαγκάτση. Η κόντρα αυτή έχει να κάνει με τα δικά τους θέματα χτύπησε τον ΠΑΟΚ. Εγώ επισκέφτηκα και τους δύο, και τον κύριο Γκαγκάτση και του είπα «δεν είναι δυνατόν να σου δώσουμε αυτά τα στοιχεία που χρειάζεσαι; Διότι ο ΠΑΟΚ& υπήρχε σε εξέλιξη μια αύξηση κεφαλαίου τότε, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είχε καθαρή θέση. Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να προχωρήσουμε σε αύξηση κεφαλαίου γιατί ο ΠΑΟΚ έχει μέτρα διασφάλισης από το ελληνικό δημόσιο λόγω του ελέγχου του ΠΕΚ, άρα λοιπόν δεν μπορούμε να βάλουμε χρήματα μέσα για να τα πάρουμε να πληρώσουμε τις οφειλές μας και δεν μπορούμε να σου δώσουμε και κάποια άλλα χαρτιά που ζητάς.
Να υπενθυμισω τα λεγομενα του Γ.Γουμενου στις 24 Νοεμβριου 2006 στους " φακελλους του Παπαχελα".
Και ειναι μερικα απο αυτα που ειχε πει . Υπαρχουν και αλλα τραγελαφικα...
Αν υπαρχουν κοινα σημεια μεταξυ των δυο τι να πω ...

Υ.Γ Αλανθαστος δεν ειναι , αλλα δεν νομιζω οτι μπαινει θεμα ταυτισης των δυο .
αυτή είναι η δική σου αλήθεια η οποία απέχει δυστηχώς για εσένα πολύ μακριά από την πραγματική αλήθεια ...ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Ασχετα αν το να βαζεις Ζαγορ -Γουμενο στο ιδιο ''καλαθι'' ειναι λαθος.....
προσπερναμε κ'αυτο;
.....στα χαμηλα.....
όσα γράφεις είναι η γραμμή του λίμπερο φμ που είναι ο σταθμός που λέει μόνο την "αλήθεια" ...
και εγώ πραγματικά με αυτά γελάω και κλαίω συγχρόνως που υπάρχουν παοκτσήδες που τους πιστεύουν και τους αντιγράφουν επακριβώς ...
Ευτυχώς ο Ζαγοράκης ακόμα αντέχει και έχουμε τον πρόεδρο που αξίζει στους περισσότερους από εμάς ... γιατί οι άλλοι όλοι του παρελθόντος αξίζουν στους υπόλοιπους παοκτσήδες που έχουν απόψεις σαν την δική σου ...
αν έχετε εσύ και όλοι σαν και εσένα την αυταπάτη ότι η ζωή έχει εύκολους δρόμους είστε πολύ γελασμένοι ...
σαν γκόμενες που περιμένουν τον πρίγκηπα με το άσπρο άλογο κάνετε να τις κάνει βασίλισσες ... και εκείνες την ίδια στιγμή αντί να κουνήσουν τον κώλο τους κάθονται στον καναπέ και εκείνος έρχεται και γίνεται κάποια στιγμή σαν ντουλάπα τρίφυλι.
αντί για αυτό γίνεται γκόμενες δραστήριες αν και φτωχές ... γκόμενες άξιες που δουλεύουν για να προκόψουν άσχετα ότι τρώνε κάθε μέρα προσβολές από διάφορους ...
Έτσι έχουμε περισσότερες πιθανότητες κάποια στιγμή να έρθει και ο πρίγκηπας στο άσπρο άλογο ... τότε όμως δεν θα του στηθούμε να μας @@μήσει ... θα του μιλήσουμε από το ίδιο ύψος ...
τον δύσκολο αυτό δρόμο μας τον έχει προσφέρει ο Ζαγοράκης ...
άσχετα αν κάποια από αυτά που λες είναι αλήθεια υπάρχουν χιλιάδες άλλα καλά και ο τρόπος που τα αναφέρεις δείχνει τεράστια εμπάθεια ... εγώ δεν πιστεύω βέβαια ότι είναι εμπάθεια αλλά κάτι περισσότερο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ...
-
Επειδη αν σου απαντησω θα με κοψουν....
αλλα τα περι ''λιμπερο '' και περι γκομενες-πριγκιπες αλλες μελοδραματικες παπαριες που γραφεις
αφηνουν προσωπικες αιχμες......
καλο θα ηταν να μην χαρακτηριζεις και να πουλας Παοκτσιδιλικη σε ανθρωπους που δεν τους ξερεις....
....αυτα πιστευω εγω,οπως και πολλοι αλλοι που βλεπουν τα πραγματα χωρις προσωπολατρειες
..στα π@π@ρ.. μου αν δεν συμφωνεις δικαιωμα σου ...αλλα τα υπονοουμενα οχι σε μενα.....
εσυ εσυ ΠΑΟΚ και εμεις τι ειμαστε δηλαδη;
αλλα τα περι ''λιμπερο '' και περι γκομενες-πριγκιπες αλλες μελοδραματικες παπαριες που γραφεις
αφηνουν προσωπικες αιχμες......
καλο θα ηταν να μην χαρακτηριζεις και να πουλας Παοκτσιδιλικη σε ανθρωπους που δεν τους ξερεις....
....αυτα πιστευω εγω,οπως και πολλοι αλλοι που βλεπουν τα πραγματα χωρις προσωπολατρειες
..στα π@π@ρ.. μου αν δεν συμφωνεις δικαιωμα σου ...αλλα τα υπονοουμενα οχι σε μενα.....
εσυ εσυ ΠΑΟΚ και εμεις τι ειμαστε δηλαδη;
Ο Καθενας εχει την άποψη του , καλή η κακή αρκεί να μην θίγονται πρόσωπα και οικογένειες..
Μην επεκταθουμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις..
Ολοι ΠΑΟΚ έιμαστε...
Μην επεκταθουμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις..
Ολοι ΠΑΟΚ έιμαστε...
Όποιος δε προσπαθεί δε κάνει λάθη.....πιστεύω το ξέρετε όλοι αυτό!
Ο Ζαγοράκης αυτα τα όπλα έχει στη διάθεση του αυτά χρησιμοποιεί.....δηλαδή ο Ζαγόρ τί ειναι για μερικούς εδω μέσα ο Σουπερμαν?Εχει πεισμα....είναι ''σκύλος'' ....αμα έιχαμε κάνα πρόεδρο από άεκ μεριά θα ήθελα να δω τι θα λέγανε μερικοί....!
Ο Ζαγοράκης αυτα τα όπλα έχει στη διάθεση του αυτά χρησιμοποιεί.....δηλαδή ο Ζαγόρ τί ειναι για μερικούς εδω μέσα ο Σουπερμαν?Εχει πεισμα....είναι ''σκύλος'' ....αμα έιχαμε κάνα πρόεδρο από άεκ μεριά θα ήθελα να δω τι θα λέγανε μερικοί....!
που να δεις αμα διπλα στο ανοιγμα φαντασμα(ακομα και οταν εγινε ευθεια ερωτηση στη συνελευση ασ αρνηθηκαν να απαντησουν) αντι για το ονομα ζαγορακης υπηρχε καποιο αλλο ονομα εκει να δεις τι θα γινοταν... 

Παοκτσηδιλίκι δεν πουλάω και δεν πούλησα ποτέ γιατί δεν με νοιάζει καθόλου το σπορ ...
Ούτε υπονοούμενα αφήνω γιατί μιλάω καθαρά και ξάστερα ...
Ίσως μόνο μερικές φορές δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να σκέφτεται κάποιος τόσο διαφορετικά ...
Ή αλλιώς δεν μπορώ να ανεχτώ την αχαριστία ...
Και εγώ θα ήθελα τον Μυτηλιναίο αλλά αφού εδώ και 30 χρόνια δεν έχει έρθει ποτέ προσπαθώ να είμαι ολιγαρκής και να πάω στα σίγουρα και σωστά ...
Στα 30 χρόνια ο μόνος σωστός και με αποτελέσματα είναι ο Ζαγόρ επομένως το να τον κράζω είναι αχαριστία ... το να κάνω σκληρή κριτική είναι θεμιτό όταν δεν γίνεται σε μόνιμο βαθμό και με άσχημο τρόπο ...
Δεν μπορώ και ούτε θέλω να βάλω μυαλό σε κανέναν ...
Μόνο το καλό της ομάδας μου θέλω ...
Ούτε υπονοούμενα αφήνω γιατί μιλάω καθαρά και ξάστερα ...
Ίσως μόνο μερικές φορές δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να σκέφτεται κάποιος τόσο διαφορετικά ...
Ή αλλιώς δεν μπορώ να ανεχτώ την αχαριστία ...
Και εγώ θα ήθελα τον Μυτηλιναίο αλλά αφού εδώ και 30 χρόνια δεν έχει έρθει ποτέ προσπαθώ να είμαι ολιγαρκής και να πάω στα σίγουρα και σωστά ...
Στα 30 χρόνια ο μόνος σωστός και με αποτελέσματα είναι ο Ζαγόρ επομένως το να τον κράζω είναι αχαριστία ... το να κάνω σκληρή κριτική είναι θεμιτό όταν δεν γίνεται σε μόνιμο βαθμό και με άσχημο τρόπο ...
Δεν μπορώ και ούτε θέλω να βάλω μυαλό σε κανέναν ...
Μόνο το καλό της ομάδας μου θέλω ...
-
Aργοναυτη διαβασε ενα ενα αυτα που γραφω και πες μου που εχω λαθος;....λαθος ...........οχι αν συμφωνεις;.. που κανω λαθος;
τα 5-6-7 εκ ανοιγμα υπαρχουν ναι η οχι; ποιος τα εκανε; εγω; εσυ; ....αυτο ειναι η οχι κακοδιαχειρηση;
τα μπαχαλο με τις μεταγραφες φετος οπως και περσυ δεν ισχυει;....ουτε τολμαω να αναφερω τη λεξη σχεδιασμος..
τα δικα σου νευρα και η υπομονη δεν ''σπασαν'' με το πειραμα ''Χαβος-προπονητης''....και τα εγληματα που εκανε;
ΕΣΕΝΑ δηλ,δεν σου προκαλει αηδια το ονομα Γκαγκατσης;....ντροπη ρε φιλε ειναι για τον ΠΑΟΚ μας...ντροπη...
και το οτι οΖαγορακης και η διοικιση του εχουν πιασει ταβανη....δεν το βλεπουμε....
....ξεχναμε σε τι λουκι μπηκε η ομαδα με ττα καπριτσια του .... ''φευγω'' ''ερχωμαι''.....
1 εκ βαλαν οι αλλοι ,διαρκειας-αγωνες γιουρωπα λινγκ ,και οι παικτες ακομα απληρωτοι ειναι...και
παλι ο σαχπα εδωσε 100.00 για να πληρωσουμε τον Ριβας...
θα τρελαθουμε δλδ.....
ειναι διστυχος τα γεγοτα που ''φωναζουν'' για τα λαθη....οχι εγω....
..... επειδη δεν εχω Ζαγορολαγνεια καποιοι μας την λενε κιολας.....
τα 5-6-7 εκ ανοιγμα υπαρχουν ναι η οχι; ποιος τα εκανε; εγω; εσυ; ....αυτο ειναι η οχι κακοδιαχειρηση;
τα μπαχαλο με τις μεταγραφες φετος οπως και περσυ δεν ισχυει;....ουτε τολμαω να αναφερω τη λεξη σχεδιασμος..
τα δικα σου νευρα και η υπομονη δεν ''σπασαν'' με το πειραμα ''Χαβος-προπονητης''....και τα εγληματα που εκανε;
ΕΣΕΝΑ δηλ,δεν σου προκαλει αηδια το ονομα Γκαγκατσης;....ντροπη ρε φιλε ειναι για τον ΠΑΟΚ μας...ντροπη...
και το οτι οΖαγορακης και η διοικιση του εχουν πιασει ταβανη....δεν το βλεπουμε....
....ξεχναμε σε τι λουκι μπηκε η ομαδα με ττα καπριτσια του .... ''φευγω'' ''ερχωμαι''.....
1 εκ βαλαν οι αλλοι ,διαρκειας-αγωνες γιουρωπα λινγκ ,και οι παικτες ακομα απληρωτοι ειναι...και
παλι ο σαχπα εδωσε 100.00 για να πληρωσουμε τον Ριβας...
θα τρελαθουμε δλδ.....
ειναι διστυχος τα γεγοτα που ''φωναζουν'' για τα λαθη....οχι εγω....
..... επειδη δεν εχω Ζαγορολαγνεια καποιοι μας την λενε κιολας.....
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Sera έχεις έντονη αντιπολιτευτικη διάθεση αλλα τώρα τελευταία μάλλον πας προς την εμπάθεια .....κρατά μια πισινη εκτός αν θεωρείς ότι ο ζαγορ κλέβει οπότε βγες και πες το....
....εδω και για το προπονητικό πας ν βρεις κάτι αρνητικό για να πεις εδω μέχρι και ο bob το παραδέχθηκε σαν θετικό εσυ πάλι αρνητισμο βγάζεις φιλικά πάντα κρατά πισινη για αυτόν που τον παρακαλουσαμε να έρθει για να τον βριζουμε τώρα ......
Εορ, η λεξη που διεγραψα να μην αναφερετε πλεον για κανεναν, οπαδο η συνδεσμιτη ή μη..
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ...
Moican4
....εδω και για το προπονητικό πας ν βρεις κάτι αρνητικό για να πεις εδω μέχρι και ο bob το παραδέχθηκε σαν θετικό εσυ πάλι αρνητισμο βγάζεις φιλικά πάντα κρατά πισινη για αυτόν που τον παρακαλουσαμε να έρθει για να τον βριζουμε τώρα ......
Εορ, η λεξη που διεγραψα να μην αναφερετε πλεον για κανεναν, οπαδο η συνδεσμιτη ή μη..
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ...
Moican4
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
ονειρο κάποιων είναι να έρθει ο φλωριδης με ορυχεία στην Κένυα ;
Ο ζαγορ έπιασε ταβάνι ποιος θα έρθει να μας παει ποιο ψηλά αν υπάρχει να έρθει τώρα...
Μας αρέσει δεν μας αρέσει φλωριδης είναι πορεία προς το άγνωστο μην έρθει και μόλις στεγνώσει απο χρήμα ψάχνουμε πάλι κάποιους να μας βγάλουν απο την λάσπη για να τους βριζουμε μετα.....θέλει πολυ μεγάλη προσοχή και κυρίως να μην απαξιωσουμε ζαγορ Ζήση
Που μας ανέβασαν επίπεδο και μας έκαναν προπονητικό(αυτοι το κάνανε λυπαμε
).....
Ο ζαγορ έπιασε ταβάνι ποιος θα έρθει να μας παει ποιο ψηλά αν υπάρχει να έρθει τώρα...
Μας αρέσει δεν μας αρέσει φλωριδης είναι πορεία προς το άγνωστο μην έρθει και μόλις στεγνώσει απο χρήμα ψάχνουμε πάλι κάποιους να μας βγάλουν απο την λάσπη για να τους βριζουμε μετα.....θέλει πολυ μεγάλη προσοχή και κυρίως να μην απαξιωσουμε ζαγορ Ζήση
Που μας ανέβασαν επίπεδο και μας έκαναν προπονητικό(αυτοι το κάνανε λυπαμε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 30 Αύγ 2011, 11:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το να βλεπω καποια πραγματα διαφορετικα δεν παει να πει οτι βγαζω εμπαθεια...οταν βλεπω οτι τα προβληματα τα σπρωχνουμε κατω απο το χαλακι και λεμε παμε συνεχιζουμε δεν το δεχομαι...γιατι στο τελος το χαλακι εχει φτασει σε τετοιο υψος που δεν μπορεις ουτε την πορτα να περασεις...γιατι πανω απο ολα με ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ και οχι ο χ ψ ζαγορακης οσο και να τον αγαπαω...eorptol έγραψε:Sera έχεις έντονη αντιπολιτευτικη διάθεση αλλα τώρα τελευταία μάλλον πας προς την εμπάθεια .....κρατά μια πισινη εκτός αν θεωρείς ότι ο ζαγορ κλέβει οπότε βγες και πες το....
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ...
Moican4
θελω αληθειες τιποτα παραπανω και αληθειες δε βλεπουμε κακα τα ψεματα...
για το προπονητικο εισαι πολυ αδικος εχω αφιερωσει πολυ χρονο και ειναι η μεγαλη μου καψουρα...γι αυτο το λογο εχω μοιρασει και πολλες φορες συγχαρητηρια...απλα αναφερω πως δεν τελειωσε ακομα οι κτιριακες εγκαταστασεις δεν εχουν ολοκληρωθει ουτε στο 20%...αυτο ειπα απλα εχει πολυ δουλεια ακομα μπροστα...
μη με αναγκασεις να παραθεσω τις εικονες απο το προπονητικο της σκοντα για να σε κανω να καταλαβεις ποσο δουλεια θελει ακομα για να χαρακτηριστει ολοκληρωμενο το εργο...
τη λεξη που διαγραψανε τα παιδια δεν την ειδα αλλα no hard feelings... :ugeek: :ugeek: