Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok
Δημοσιεύσεις: 1112
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:40

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

ειχε αθηναικες πινακιδες
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Δημοσιεύσεις: 5255
Εγγραφή: Παρ 14 Νοέμ 2008, 05:15
Τοποθεσία: ΔΕΝΤΡΟΠΟΤΑΜΟΣ
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

αχχαχαχααχχαχχααχχα
Άβαταρ μέλους
trel@menos
Δημοσιεύσεις: 2506
Εγγραφή: Τρί 01 Ιούλ 2008, 08:12

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από trel@menos »

καλη κινηση ο ριβας. παικτης για τον οποιο ξοδευτηκαν 7.5 εκατομυρια και εχει κανει συμμετοχες με την ιντερ μονο τυχαιος δεν ειναι.
αρα παμε με σεντερ μπακ παμπλο-ριβας-τσιριλο-μαλεζα. διολου ασχημα αν υποθεσουμε οτι ο μπαλαφας θα υπολογιζεται στα αμ. χαφ, αρα κι εκει ψιλο-οκ ειμαστε με παμπλο-αριας-λαζαρ-σωτο + τον φωτακη εν αναγκη.
επισης νομιζω τα λεφτα που ειναι να δωσουμε για τζιολη(αν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο) καλυτερα να δοθουν για τον σεντερ φορ η στον περιφεριακο επιθετικο οπως ζητησε ο κοουτς.
παντως για να μην υπερβαλουμε μερικες φορες ας κοιταξουμε και λιγο διπλα μας τι κανουν οι αμεσοι ανταγωνιστες μας(βαζελος-κουλα προς το παρον). ο μεν εχει μεινει με φορ τον τοτσε και τον πετροπουλο και τερμα τον κοτσολη κι η δε εχει καθαροαιμο σεντερ φορ μονο τον μπελεκ(τον γκουντιονσεν τον βαζει αριστερο χαφ, ακουσον ακουσον) και εχει βασικα πλαγια μπακ τον γεωργεα και τον καραμπελα(γελαν κι οι πετρες).
ακομα κι ο ρουλης που παρολο που δεν τον θεωρω ανταγωνιστη μας, λιγο γελιο παντα κανει καλο, εκλεισε τον γιακομπ που σε 2 χρονια στη γρια εχει βαλει 4 γκολ κι εχει παρει διπλασιες κοκκινες για να κανει επιθετικο δισυμο με τον τσεζαρεκ και εχει στα σεντερ μπακ τον λαζαριδη κι εναν ντικο κι απο κει και περα τη σαρα και τη μαρα.
Άβαταρ μέλους
Da_Paok
Δημοσιεύσεις: 208
Εγγραφή: Πέμ 19 Ιουν 2008, 21:48

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Da_Paok »

Ζεστά για Ούμπιντες



Ο κύβος ερρίφθη. Μετά την απόκτηση του Ρίβας, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για να αποκτήσει τον Ούμπιντες. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής που θα μείνει ελεύθερος σύντομα από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου θα πέσει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που έχει ζητήσει ο Μπόλονι για τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ στην επίθεση. Ο Μπόλονι όπως δήλωσε στον Βρύζα αλλά και στον Ζαγοράκη πιστεύει πως μπορεί να βγει η χρονιά σε ότι αφορά τη θέση του σέντερ φορ με τον Αθανασιάδη και τον Σαλπιγγίδη ενώ πιστεύει πολύ και στον Παπάζογλου ως μια καλή λύση από τον πάγκο. Έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός ζήτησε έναν περιφερειακό επιθετικό που θα μπορεί να αγωνίζεται στα άκρα αλλά και να συγκλίνει προς το κέντρο και ένας τέτοιος είναι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τόσο τον ίδιο όσο και τον εκπρόσωπο του να έχουν μιλήσει ήδη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να έχουν ξεκαθαρίσει πως είναι η πρώτη τους επιλογή σε περίπτωση που πάρουν στα χέρια τους την ελευθέρας. Θυμίζουμε ότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και περιμένουμε με ενδιαφέρον να μάθουμε αν θα δοθεί παράταση από την ΕΠΟ.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://paokrevolution.blogspot.com/2011/08/blog-post_5320.html
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Δημοσιεύσεις: 5255
Εγγραφή: Παρ 14 Νοέμ 2008, 05:15
Τοποθεσία: ΔΕΝΤΡΟΠΟΤΑΜΟΣ
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

εμενα μ αρεσει ο παιχτης οτι καλυτερο μεχρι στιγμης εχει ακουστει για τη θεση αυτη...το θεμα ειναι οτι ηταν ντοπε περσυ ι οχι??????
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok
Δημοσιεύσεις: 1112
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:40

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

εγω λεω μετα τον ριβας να μην κανουμε αλλη μεταγραφη και να κρατισουμε και κανα φραγκο για προστιμα
felipe14
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: Παρ 27 Μάιος 2011, 19:47

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από felipe14 »

ο ουμπιντες ειναι παικταρας και αμα ερθει θα δουμε φοβερη μπαλα....ειναι ο καλυτερος παικτης απο τον περσυνο βολο αλλα επειδη ηταν αθορυβος(τσαβι) δεν φενεται και τοσο πολυ....δεν θα σταθω στα γκολ που εβαλε αλλα στις 8 ασιστ που εδωσε περυσι....σε καλη ηλικια 29 2 με 3 χρονακια τα εχει χαλαρα λογω σωματοτυπου....μακαρι να ειναι η 2η μεταγραφη μας αυτος.....
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από free4 »

Ειναι το συτλ περιφερειακου φορ που ζητησε ο Μπολονι?
Αν ναι, παρτε τον.. Κι αν καλυπτει και τον Ιβιτς, διπλο το καλο!
Άβαταρ μέλους
slidar
Δημοσιεύσεις: 3998
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιαν 2008, 22:53

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από slidar »

MAKari na ερθει ο ουμπιντες ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ.
Άβαταρ μέλους
tintin
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: Τρί 31 Μάιος 2011, 23:53
Τοποθεσία: Bordurie

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από tintin »

MANIAKOS έγραψε:Για μενα η προτεραιοτητα ηταν ενας αμ χαφ.....γιατι στοπερ οταν γυρισουνε ολοι εχουμε κονδορα μαλεζα τσιριλο και υποτιθεται περαν του σωτου και τον διεθνη με ελπιδες σταμου.....

Ο Rivas είναι εν δυνάμει διπλοθεσίτης, δεξί stopper και δεξί back.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Δημοσιεύσεις: 1799
Εγγραφή: Παρ 29 Απρ 2011, 01:09

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Απο Σακη Γκιννα.....Contra gr....και τα ρεστα


Μετά την απόκτηση του Ρίβας πιθανότατα τελειώνουν και οι καλοκαιρινές μεταγραφές, καθώς σέντερ φορ θα αποκτηθεί μόνο εάν βρεθεί κάποια πρόσφορη περίπτωση την τελευταία στιγμή. Για μεταγραφικά θέματα, άλλωστε, είχαν συνάντηση το πρωί της Δευτέρας στη Τούμπα ο επίδοξος μεγαλομέτοχος Γιώργος Φλωρίδης και ο Γιώργος Σαχπατζίδης, με τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ Θόδωρο Ζαγοράκη. Στην συνάντηση διατυπώθηκε από τους επενδυτές η πρόθεσή τους να γίνουν μεταγραφές, διαθέτοντας, μάλιστα, συγκεκριμένο υψηλό μπάτζετ, γι’ αυτό τον σκοπό. Είναι ενδεικτικό πως ο Σαχπατζίδης ήταν διατεθειμένος να «κλείσει» και παίκτες πολύ υψηλού κασέ τύπου Ιακουίντα.

Ο Ζαγοράκης, όμως, εξήγησε στους επενδυτές ότι δεν μπορούν να γίνουν πολυδάπανες μεταγραφές για τεχνικούς λόγους, διότι θα αυξηθεί πολύ το μπάτζετ και θα προκύψει πρόβλημα με την αδειοδότηση, ενώ υπάρχει και το πρόβλημα με το πώς θα το πάρουν οι παίκτες εάν γίνει μια πολυδάπανη μεταγραφή στους οποίους οφείλονται χρήματα από πέρυσι, κάτι που είναι επίσης σωστό. Η πλευρά των επενδυτών ασπάστηκε τα επιχειρήματα του Ζαγοράκη και συμφωνήθηκε να υπάρξει αναμονή για τις μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις μέχρι τον Ιανουάριο, ανάλογα και με την πορεία της ομάδας μέχρι τότε.

....τι λετε ρε; τα διαβαζετε αυτα που γραφετε;...τι Ιανουαριο και μαλακιες.....σε 2 εβδομαδες παιζουμε
ευρωπαικο με την Τοτεναμ, καιγομαστε για παικτες.....και εσεις λετε τελος οι μεταγραφες.....χαζεψατε τελειως;

..δλδ ποσο μπορει να μου ανεβει η πιεση 5.30 το πρωι;
..... Παντως.....λεμε τωρα... αν δεν ειναι παπαριες αυτα που γραφει....
Τοτε ρε Ζαγορακη.....
μια φραση για την κατασταση που υπαρχει αυτη την στιγμη στον ΠΑΟΚ
...τα χεις κανει ΜΠΑΧΑΛΟΟΟΟ.....
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Δημοσιεύσεις: 1905
Εγγραφή: Τετ 05 Δεκ 2007, 13:30
Τοποθεσία: HELL-AS
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Zorro4 »

Ψυχραιμία αδελφε μου ΤΑΓΜΑΤΆΡΧΗ... Εδω και καιρο φαίνεται πως δεν θα γίνουν μεγάλες μεταγραφές. Εγω το μόνο που φοβαμαι είναι να μην ξενερωσει ο Μπόλονι και φύγει.
Εχουμε Μεγάλο προπονητη και δεν μπορούμε να παρουμε παίκτες... ΔΥΣΤΥΧΩΣ... Ο ανθρωπος παλεύει με ότι του έχουμε δώσει.
Μακαρι να μην έχουμε πολλές τιμωρίες και τραυματισμούς.

ΑΠΟ την άλλη... Ας ΒΑΛΟΥΜΕ και ΛΊΓΟ μυαλο να μη τρώμε πρόστιμα μπας και καταφέρουμε να πάρουμε κανά παίκτη.
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 25663
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από joshua »

Ναι ρε Ζορο τα προστιμα φταινε και οχι ο τραγικος μεταγραφικος σχεδιασμος των τελευταιων ετων, η βασικη αιτια για μενα του οικονομικου ανοιγματος της παε.Μονο περσι καναμε 7 μεταγραφες που μαζι με την εφορια πρεπει να φτανουν τα 4 μυρια εκ των οποιων οι 4 ειναι ηδη παρελθον, οι 2 θα θελαμε να ειναι παρελθον και ο ενας παλευει ακομα να πεισει εχθρους και φιλους οτι αξιζει τα λεφτα που δαπανηθηκαν.
xrisitsapa
Δημοσιεύσεις: 4349
Εγγραφή: Δευ 27 Σεπ 2010, 18:11

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ειμαι θετικος για Ριβας. Παικτης που ανηκει σε τοσο μεγαλες ομαδες, δεν μπορει να ειναι αμπαλος.
Αν παρουμε και Ουμπιντες, ειμαστε μια χαρα, αν εξαιρεσεις το αμυντ. χαφ. Και εκει ακομα, δεν θα επαιρνα τον Τζιολη με ενα τσουβαλι λεφτα.
Καπου διαβασα οτι ο Ουμπιντες ειναι κλεισμενος απο το σκουληκι. Παιζει ρολο και ο Τσιωλης, αλλα δεν μπορω να φανταστω παικτη που να προτιμησει το ρουλη απο εμας. Μαλλον ΑΡΔια θα ειναι..
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 25663
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από joshua »

Ναι ναι μια χαρα ειμαστε με τον ουμπιντες.Εχουμε λιγους παικτες για τα ακρα ας παρουμε και αλλον ενα.Κατα τα αλλα ψαχνουμε επιθετικο απο περσυ και δεν θα παρουμε τελικα, με τον κλαους ηδη να εχει τον πρωτο του τραυματισμο,μετα την αποχωρηση βιτολο δεν καταφεραμε να βρουμε ενα 6ρι και οσον αφορα τον επιτελικο αφου το γραφει το τρασνφερμαρκτ οτι ο ουμπιντες μπορει να παιξει και εκει, ειμαστε κομπλε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”