Παράπονα για το Paokmania
Re: Παράπονα για το Paokmania
Θα τρελαθουμε εντελως.
Δεν βριζω.Οχι μονο δεν βριζω κραζω αυτους που βριζουν.Δεν απαντω στον αλλον που συμφωνει με αυτον που βριζει και λεει οτι και τιμητικα ηταν αυτα που ειπε.
ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.
ουτε ο σπαθας στο αρης-ΠΑΟΚ ετσι.
Δεν βριζω.Οχι μονο δεν βριζω κραζω αυτους που βριζουν.Δεν απαντω στον αλλον που συμφωνει με αυτον που βριζει και λεει οτι και τιμητικα ηταν αυτα που ειπε.
ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.
ουτε ο σπαθας στο αρης-ΠΑΟΚ ετσι.
Argonaut4 έγραψε:Διαγραφηκαν ποστ του ΝΤΑΑΤ και του Σιτιμποι γιατι λογοφέρανε γιατι το θέμα γύρισε στο προσωπικό.
Προειδοποιήθηκαν και οι 2 αυτη την φορά.....!
το δικο μου γιατι σβηστηκε ρε μαγκα? επειδη λογοφερε ο σιτιμπους με τον ντατ???

Argonaut4 έγραψε:Διαγραφηκαν ποστ του ΝΤΑΑΤ και του Σιτιμποι γιατι λογοφέρανε γιατι το θέμα γύρισε στο προσωπικό.
Φίλε είμαι από αυτούς που απλά τους αρέσει να μιλάνε για μπαλίτσα και ποσώς τους ενδιαφέρει ποιος είναι ή δεν είναι μοντ και τι διαφορές έχουν οι τωρινοί με τους προηγούμενους..θέλω μόνο να σου πω ότι είναι πολύ ξενερωτικό αυτό που κάνετε τον τελευταίο μήνα, έχετε χάσει κόσμο και είναι σίγουρο ότι θα χάσετε κι άλλους..οι κανόνες κανόνες αλλά χαλαρώστε λίγο, ΠΑΟΚ είμαστε..είναι από υπερβολικό εως αστείο αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό
argonaut4 παραεισαι ακραιος.
δεν το γραφω για να στην πω.δεν ειχα και ποτε προβλημα προσωπικα.ουτε κατι δικο μου διαγραφηκε απο οσο θυμαμαι ουτε τιποτα.
αλλα ρε συ εισαι ισως ο πιο ακραιος μοντ που εχω πετυχει.οσο γραφικα ειναι αυτα που γραφουν ορισμενοι στο φορουμ αλλο τοσο γραφικα ειναι τα κοψιματα σου ωρες ωρες.προς το παρον ειναι γραφικα.χαλαρωσε.το γεγονος οτι εισαι μοντ και μπορεις να κοβεις δε σημαινει οτι το κανεις και σωστα.μπορει εσυ να βαζεις χαλιναρι,το θεμα ειναι σε εσενα ποιος βαζει.
υ.γ. αν δεν εχεις δει την ταινια das experiment δες την.
δεν το γραφω για να στην πω.δεν ειχα και ποτε προβλημα προσωπικα.ουτε κατι δικο μου διαγραφηκε απο οσο θυμαμαι ουτε τιποτα.
αλλα ρε συ εισαι ισως ο πιο ακραιος μοντ που εχω πετυχει.οσο γραφικα ειναι αυτα που γραφουν ορισμενοι στο φορουμ αλλο τοσο γραφικα ειναι τα κοψιματα σου ωρες ωρες.προς το παρον ειναι γραφικα.χαλαρωσε.το γεγονος οτι εισαι μοντ και μπορεις να κοβεις δε σημαινει οτι το κανεις και σωστα.μπορει εσυ να βαζεις χαλιναρι,το θεμα ειναι σε εσενα ποιος βαζει.
υ.γ. αν δεν εχεις δει την ταινια das experiment δες την.
Λοιπον ,εχουμε πει οτι οι χαρακτηρισμοι θα διαγραφονται..
Υποδειξεις τι και πως δεν μπορειτε να κανετε..
Αν θελετε να βοηθησετε ,καντε το με το να συμπεριφερθειτε συμφωνα με τους κανονες του φορουμ..
Ειπαμε τα παραπονα θα στελνονται με πμ πλεον γιατι καταντησε αηδια...
Ουτε υπερβολικο ,ειναι ουτε τιποτα, οποιος συμφωνει συνεχιζει οποιος δεν θελει ας αποχωρησει...
Αν δεν ξερουν καποιοι να κανουν διαλογο και μονο να χαρακτηρζουν δεν φταιει κανενας μοντ...
Σορρυ για αυτους που τα ποστ σβηστηκαν και τους πηρε η μπαλα αλλα δεν γινοταν αλλιως...
Αρκετα ειπωθηκαν φτανει νομιζω..Να μην συνεχιστει αλλο...
Αν θελετε να βοηθησετε ,καντε το με το να συμπεριφερθειτε συμφωνα με τους κανονες του φορουμ..
Ουτε υπερβολικο ,ειναι ουτε τιποτα, οποιος συμφωνει συνεχιζει οποιος δεν θελει ας αποχωρησει...
Αν δεν ξερουν καποιοι να κανουν διαλογο και μονο να χαρακτηρζουν δεν φταιει κανενας μοντ...
Σορρυ για αυτους που τα ποστ σβηστηκαν και τους πηρε η μπαλα αλλα δεν γινοταν αλλιως...
Ο ένας μιλάει για μπουκες ο άλλος τον λέει καθαρόαιμο στο τοπικ για τελείως άσχετο θέμα και ο άλλος μιλάει για γιατρούς ρεεε ´Ελεος.....!
Sent from my iPhone using Tapatalk..
diniko80 έγραψε:Argonaut4 έγραψε:Διαγραφηκαν ποστ του ΝΤΑΑΤ και του Σιτιμποι γιατι λογοφέρανε γιατι το θέμα γύρισε στο προσωπικό.
το δικο μου γιατι σβηστηκε ρε μαγκα? επειδη λογοφερε ο σιτιμπους με τον ντατ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΣΥ μιλαγες για γιατρούς .....
Ωραία απολογουμαστε για τήρηση κανόνων ......το είδαμε κι αυτο!
για τους κανονες δε λεω να τηρουνται αλλα μην πατε τοσο αυστηρα με το γραμμα του νομου ...υπαρχει και το πνευμα του νομου.....γνωμη μου....
Το πνεύμα είναι να μιλάμε για καθαροαιμους για μπουκες και για γιατρούς σε τοπικ για την βελτίωση του φόρουμ και να το κάνουμε κώλο;
δε λεω για χαρακτηρισμους εννοειται γενικα μιλαω....βλεποντας οτι αρκετος κοσμος κανει παραπονα....δεστε το και σεις....
Ρε παιδιά απλά είναι τα πράγματα. Αν κάποιος διαφωνεί με μια έστω προφανώς παράλογη άποψη, την αγνοεί ή εκθέτει τα λογικά επιχειρήματά του και καθιστά έτσι ολοφάνερο το ανυπόστατο της άποψης. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσει να βρίσει και να προσβάλει τον εκφραστή της άποψης. Όλοι έχουμε, κατά καιρούς έστω, ακραίες ή αστήρικτες απόψεις σε κάποιο θέμα, λόγω ελλειπούς ενημέρωσης, προκατάληψης, επιπόλαιης αντιμετώπισης του θέματος κτλ. Ένα εποικοδομητικό forum θα πρέπει να μας βοηθά να ενημερωθούμε, να γνωρίσουμε όλη την έκταση του θέματος, να καταλάβουμε τις αδυναμίες μας και να διευρύνουμε την σκέψη μας. Αυτό γίνεται με την αντιπαράθεση επιχειρημάτων, απόψεων, ιδεών, σκέψεων και προτάσεων. Δεν γίνεται με βρισιές και προσβολές. Αν κάποιοι θέλουν να αλληλοβρίζονται, ας το κάνουν μέσω πμ ή κάπου αλλού. Αν θέλαμε να βλέπουμε καβγάδες και ξεκατινιάσματα θα ανοίγαμε την τηλεόραση να δούμε κανένα πρωινάδικο ή ...μεσημεριανάδικο. Εκτός κι αν θέλουμε να φτάσει το paokmania σε αντίστοιχο επίπεδο.
Και δεν ισχύει η δικαιολογία του αυθορμητισμού στις απαντήσεις, γιατί ένα forum δεν έχει την αμεσότητα του chat. Από τη στιγμή που δεν απαιτείται άμεση απάντηση, μεσολαβεί αρκετός χρόνος, ώστε να αποβάλλει κάποιος τον τυχόν θυμό του.
Εφόσον η πολιτική του forum είναι πλέον η πιστή τήρηση των κανόνων, ας βοηθήσουμε όλοι στην επιτυχία της. Όχι όμως να δημοσιεύουμε ένα ποστ για το τόπικ και τέσσερα για να διαμαρτυρηθούμε!
Φίλε barlow4 οι πρόγονοί μας διατύπωσαν πολύ σωστά αυτό που νομίζω πως θέλεις να πεις: "Αρχή άνδρα δείκνυσι". Η ταινία που προτείνεις δείχνει την ανεπάρκεια πολλών ανθρώπων να διαχειριστούν σωστά την όποια εξουσία και να παραμείνουν πάνω από προσωπικά πάθη και απωθημένα. Εγώ θα την πρότεινα όχι στους mods, αλλά σε όλους μας ανεξαιρέτως. Ας σκεφτούμε λιγάκι πώς θα εφαρμόζαμε εμείς την συγκεκριμένη πολιτική, τι θα κάναμε στη θέση τους και με ποιό ύφος. Ειδικά για το τελευταίο δεν νομίζω να έχει κανείς παράπονο από τους mods.
Πιστεύω πως δεν προσέβαλα κανέναν με την τοποθέτησή μου, την οποία θα ήθελα να εκλάβετε ως έκκληση για ψυχραιμία και χαμήλωμα των τόνων από όλους.
Και δεν ισχύει η δικαιολογία του αυθορμητισμού στις απαντήσεις, γιατί ένα forum δεν έχει την αμεσότητα του chat. Από τη στιγμή που δεν απαιτείται άμεση απάντηση, μεσολαβεί αρκετός χρόνος, ώστε να αποβάλλει κάποιος τον τυχόν θυμό του.
Εφόσον η πολιτική του forum είναι πλέον η πιστή τήρηση των κανόνων, ας βοηθήσουμε όλοι στην επιτυχία της. Όχι όμως να δημοσιεύουμε ένα ποστ για το τόπικ και τέσσερα για να διαμαρτυρηθούμε!
Φίλε barlow4 οι πρόγονοί μας διατύπωσαν πολύ σωστά αυτό που νομίζω πως θέλεις να πεις: "Αρχή άνδρα δείκνυσι". Η ταινία που προτείνεις δείχνει την ανεπάρκεια πολλών ανθρώπων να διαχειριστούν σωστά την όποια εξουσία και να παραμείνουν πάνω από προσωπικά πάθη και απωθημένα. Εγώ θα την πρότεινα όχι στους mods, αλλά σε όλους μας ανεξαιρέτως. Ας σκεφτούμε λιγάκι πώς θα εφαρμόζαμε εμείς την συγκεκριμένη πολιτική, τι θα κάναμε στη θέση τους και με ποιό ύφος. Ειδικά για το τελευταίο δεν νομίζω να έχει κανείς παράπονο από τους mods.
Πιστεύω πως δεν προσέβαλα κανέναν με την τοποθέτησή μου, την οποία θα ήθελα να εκλάβετε ως έκκληση για ψυχραιμία και χαμήλωμα των τόνων από όλους.
Μηπως να τελειωνει εδω το θεμα??
Πως γινεται ρε σεις τα βραδια να ειναι ολα ηρεμα κι ωραια και την ημερα που ολοι ειναι πιο νηφαλιοι να γινεται της ταναπους το καγκελο???
Πως γινεται ρε σεις τα βραδια να ειναι ολα ηρεμα κι ωραια και την ημερα που ολοι ειναι πιο νηφαλιοι να γινεται της ταναπους το καγκελο???
moican4 έγραψε:Λοιπον ,εχουμε πει οτι οι χαρακτηρισμοι θα διαγραφονται..
Δεν αντεχω να μη σου πω οτι ειναι επιεικως περιεργο να διαβαζω στο τοπικ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ τα παραπονα θα στελνονται με πμ και μαλιστα να βλεπω μετα οποιος δεν θελει αποχωρει.Ειναι προφανες οτι θα αποχωρησει πολυς κοσμος και ειναι τουλαχιστον υποτιμητικο σε φορουμ να λες να μην συνεχιστει κατι.
Ειναι προφανες οτι υπαρχει θεμα.Ειναι προφανες οτι ειναι καλο να εκφραζεται ελευθερα σε ανοικτο τοπικ και να γινονται συζητηση για αυτο μηπως αλλαξει κατι και οχι με πμ.Το φορουμ ανηκει σε οποιον συμμετεχει και οχι σε 5 ατομα για να μιλαμε με πμ.
Θα πρεπει τουλαχιστον να προβληματισει οποιον ασχολειται οτι το τοπικ με τα παραπονα κοντευει να γινει πιο δημοφιλες και απο το τοπικ της μεταγραφολογιας.
Υπαρχει αυτο ομως...την υπογραφη σου δεν την εβαλα μεσα...
Η ειρωνεια και ο χλευασμος δεν εχουν θεση εδω μεσα πλεον..και το εκανες πολλες φορες
8.23 Απαγορεύεται η συνειδητή προσπάθεια πρόκλησης χάους κι αντεγκλήσεων, η συμμετοχή με μοναδικό στόχο την πυροδότηση εντάσεων και διαξιφισμών, καθώς κι η διαιώνιση συμπεριφορών που αποσκοπούν στη διατάραξη της ευρυθμίας θα αντιμετωπίζονται με αυστηρότητα.
Moican4
Η ειρωνεια και ο χλευασμος δεν εχουν θεση εδω μεσα πλεον..και το εκανες πολλες φορες
8.23 Απαγορεύεται η συνειδητή προσπάθεια πρόκλησης χάους κι αντεγκλήσεων, η συμμετοχή με μοναδικό στόχο την πυροδότηση εντάσεων και διαξιφισμών, καθώς κι η διαιώνιση συμπεριφορών που αποσκοπούν στη διατάραξη της ευρυθμίας θα αντιμετωπίζονται με αυστηρότητα.
Moican4