Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αν ερθει θ ατον δουμε μιας και λιγοι απο μας τον εχουν δει.........Αν και το οτι η παε εδωσε το ονομα χτες......ισως δινει ονομα για να ασχολουμαστε εμεις και παρουμε κτ αλλο.....το χει ξανακανει πολλες φορες...οποτε αναμενουμε...χαφ θελω κυριως
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Δε ξέρω τι θα γίνει με τον Ριβας αλλά έναν τύπου Άλβαρεζ θέλουμε επειγόντως..λείπει ο Γκαρσία και το κέντρο θυμίζει χωνί
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

οι ειδικοι στο μανατζερ να παραθεσουν στατιστικα παρακαλω...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

1ον... Ποιός Κωστίκος...??
2ον... Σοβαρά πιστεύει κάποιος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγάλει τη χρονιά με 3 στόπερ και το Μπαλάφα...?? Πέρισυ είχαμε 4 και το Μπαλάφα (και στην αρχή 5 και το Μπαλάφα) και δυο φορές μέσα στη χρονιά μείναμε απο στόπερ...
3ον... Το transfernews χθες είχε άρθρο για το... Μπαλάφα και το Σανκαρέ... Και μόλις έσκασε το θέμα του Ρίβας, άλλαξε τον τίτλο σε Μπαλάφας και Ρίβας... Φαουλάκι απο αυτά που δεν θέλω να βλέπω απο τα ΠΑΟΚτσάκια εκεί... Εκτιμώ κάποια απο τα παιδιά που γράφουν εκεί αλλά νομίζω ότι πλέον ψιλοκάνουν κόντρα για την κόντρα και όχι κόντρα για την πρόοδο... Tranferοπαίδες αν θέλετε πάρτε με τηλέφωνο να σας εξηγήσω και live τι εννοώ... ;)
4ον... Και κυριότερον... Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο η ΠΑΕ έδωσε στους δημοσιογράφους Κυριακή στις 2 το βράδυ το όνομα του Ρίβας και την ενημέρωση ότι θα προσπαθήσει απο αύριο να τον κλείσει... Καμία λογική... Εκτός αν θέλουν κανέναν άλλο και το όνομα του Ρίβας δόθηκε ώς αντιπερισπασμός... Ειδάλλως δεν υπάρχει καμία μα καμία λογική... Η κίνηση δείχνει ασχετοσύνη (όχι-όχι ποδοσφαιρική...) ώς προς την διαχείριση των ΜΜΕ και του κοινού...
Αν τον έχεις κλείσει περίμενε μια μέρα ακόμα να υπογράψει και μετά το δίνεις ώς τελειωμένο... Τώρα αν χαλάσει κάτι ποιός σε ξεπλένει (θυμηθείτε περίπτωση Καρλάο και Σαμί)... Αν δεν τον έχεις κλείσει για ποιό λόγο το δίνεις, για να δυσκολέψεις την κατάσταση μιας και δίνεις τη δυνατότητα στον κάθε πικραμένο να μπλεχτεί στα πόδια σου...?? Διαρκείας δεν έχεις προς πώληση ώστε να πεις ότι θα δώσεις ώθηση... Η πίεση για μεταγραφές δεν αποτελεί δικαιολογία μιας και έχεις φάει την πίεση της αρκούδας επι τρείς μήνες απο το Μάη ώς τον Αύγουστο, τώρα με 72 ώρες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου θυμήθηκες ότι πιέζεσαι...?? Δεν παίζει ούτε αυτό... Τι να πώ... Ότι επιχείρημα και να σκεφτώ, υπάρχει πολύ σοβαρότερο αντεπιχείρημα... Μ@λ@κιούλα κάνανε πάλι, ελπίζω βέβαια ανώδυνη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Δευ 29 Αύγ 2011, 14:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Στο Manager είναι παιχτάρα..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

1 το οτι εδωσε το ονομα η παε και 2ον το οτι η ιντερ θελει να ξεφορτωθει τον παικτη-συμβολαιο πληρωνοντας το 80 % εμενα μου κανει καπως παντως..πολυ απλες :roll: ....μπορει να ανακοινωσουμε κι αλλον δλδ.....οταν ηταν να παρουμε κουτσι π.χ η παε ειχε βγαλει οτι θελουμε ρεκομπα ...τεσπα....θα δειξει..........
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Θέλω να γράψω ένα κείμενο σεντόνι αλλά επειδή βαριέμε και είμαι τεμπέλης θα σας γράψω ένα κείμενο μαξυλαροθύκη. :lol:

Θέλω μεταγραφές.

Θέλω ανακοινώσεις από τον Ζαγοράκη κατά της χθεσινής διαιτησίας και του Πιλαβιου.

Θέλω επενδυτές λεφτάδες.

Θέλω προπονητή τον Μπολονι.

Θέλω παικταράδες , πρωταθλήματα , κύπελλα και τσουλου.

Πιστεύω ότι ο Ζαγοράκης είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ που θέλω αλλά τον χρησιμοποιώ προς το παρόν μέχρι που να βρω κάτι καλύτερο.

Με άλλα λόγια είμαι ασυμβίβαστος σε όποια άλλη επιλογή γιατί θέλω τον ΠΑΟΚ ψηλά.

Αυτό είναι το νόημα όλου αυτού του τοπικ.
interted

Δημοσίευση από interted »

xxxxxxxxxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 29 Αύγ 2011, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: δεν χαρακτηριζουμε και δεν ειρωνευομαστε μελη...
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

O ΠΑΟΚ αν χρειαζόταν άντρα θα το είχαμε λύση το πρόβλημα εδώ και καιρό.

Πρόεδρο με λεφτά χρειάζεται γκαρντάσι όχι άντρα διαχειριστή.

Εμένα άμα με γυρίσεις ανάποδα θα πέσουν κάτω κάτι δύευρα, μαστίχες, καπότες και κλειδιά. :lol:
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

το καποτες το παιρνω ως χιουμορ..... :lol:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αυτή η ΕΕΑ καλά θα κάνει να αναθεωρήσει γρήγορα..
Αύριο θα ανακοινώναμε μεταγραφάρα κανονικά..
Να πάνε στο διάλο όλοι εκεί κάτω κι ευχαριστούμε που σκέφτονται το καλό μας..
Αι σιχτιρ μια ζωή δε μπορούμε να ανασάνουμε..
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Parolos έγραψε:Αύριο θα ανακοινώναμε μεταγραφάρα κανονικά..
αυτο απο που το ξερεις?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

εγω πιστευω ειναι τυρακι επενδυτων ο ιακοιιντα......για να βριζουμε ΕΕΑ...να τη βριζουμε δε λεω αλλα αν θελανε να βαλουν λεφτα τροποι υπαρχουνε.......ο ιακουιντα κλεισμενος οσο ο τρεζεγκε ο μποκανι και αλλοι πιστευω,,,,τεσπα δεν εχει νοημα...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τρόποι να βάλουν τα λεφτά αλλιώς??
Για ρίξε έναν στα γρήγορα..
Όσο για Ιακουίντα είναι αλήθεια.. Κι αποδεικνύεται από το οτι δε βρόμισε όσο Μποκανί κλπ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 29 Αύγ 2011, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Βγάλε μωρη ΕΠΟ το δελτίο του Αμπντούν μπας και τσιμπήσουμε και εμείς κανένα αδέσποτο παικτάκι...

Υ.Γ. Ποιός Ιακουίντα μωρέ, μην είστε έτοιμοι να φάτε το τυράκι του κάθε μ@λ@κ@...!! Η ΕΕΑ μας φταίει...?? Εδώ προσπαθούνε δυο μήνες να βρούνε το ΑΦΜ και τις 3 τελυταίες φορολογικές δηλώσεις του Φλωρίδη, η ΕΕΑ μας φταίει που δεν παίρνουμε τον Ιακουίντα ( :lol: )...?? Αστειότητες γνωστών κύκλων της πόλης... :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”