László Bölöni

Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από stephanos »

Ρε φίλε, αυτό που σου λένε είναι ότι κανείς προπονητής δεν βάζει ΕΠΙΤΗΔΕΣ λάθος παίκτες σε λάθος θέσεις σε επίσημο ματς, «για να προκαλέσει την αντίδραση της διοίκησης». Διότι σε τέτοια περίπτωση η αντίδραση της κάθε διοίκησης είναι η λύση του συμβολαίου.
Δηλαδή είμαι εγώ διευθυντής σε μαγαζί, μου λείπουν π.χ. δύο ταμίες. Από αντίδραση θα βάλω στο ταμείο τις καθαρίστριες, τους πωλητές να σφουγγαρίζουν και τους ταμίες να πουλάνε και δεν θα πάρω πόδι την ίδια στιγμή;

Ο Μπόλονι χθες έβαλε τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ διαθέσιμους (και έτοιμους) ποδοσφαιριστές, σε σχέση με αυτό που ζητούσε από το ματς. Ίσως να μπορούσε να βάλει νωρίτερα ή από την αρχή τον Ρομπέρ αντί του Γεωργάδη, αλλά δεν νομίζω να μιλάμε για μεγάλη διαφορά.

Και δεν ζητάει πέντε παίκτες. Δύο ζητάει και καλά κάνει, μεταγραφική περίοδο έχουμε, μεταγραφές θα ζητήσει.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Συγνώμη,τι λέμε τώρα;
Δεν έβαλε μέσα τον Μουντιαλικό Τσουκαλά και βρήκαμε λόγο να μας φταίει ο Μπόλονι;
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Καλά ας παίξεις πάλι με αυτούς που έπαιξες έτσι όπως έπαιξες...

Ο τύπος δεν είναι Αγγελος να προσαρμοστεί με ότι του δίνεις....

Δεν καταλαβαίνετε τι σας λέω...δεν ασχολούμαι δεν έχει νόημα...

Πάντως το στόχο του τον πέτυχε!

Τρεχάτε τώρα στο τοπικ με τις μεταγραφές.... :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

και ο σαντος μιλησε για σαρδελες....και οτι διαφωνει με τη διοικηση για την ποιοτητα των παικτων....δεν ειναι ουτε μομφες ουτε τπτ ...απλα οταν εχεις υψηλης ποιοτητας τεχνικους θα ακους αληθειες.....ειτε διοικηση λεγεσαι ειτε κοσμος.......δεν ειναι κανα παιδακι να του επιβαλλουν τπτ....μην ψαχνομαστε//
niks

Δημοσίευση από niks »

σαν επιβεβαιωση των παραπανω
η χειροτερη στιγμη του Αγγελουν ηταν η συνεντευξη τυπου τελευταια ή προτελευταια αγωνιστικη που εξασφαλιζαμε τσ.λ. , ερωτωμενος αν χρειαζεται μεταγραφες η ομαδα ειπε πως εχει 20 παιχτες ισαξιους (ή κατι τετοιο)
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

όντως, το ένιωσα κι εγώ εδώ κάτω το ταρακούνημα :lol:

ντάξει Δ. Συζήτηση είναι, καλή σοφιστεία, κάνας άλλος; :?
Varvatos έγραψε:Πάντως αυτό που έκανε χθες ο Μπολονι ήταν το απόλυτο άδειασμα στην διοίκηση. Και το έκανε με πολύ πετυχημένο τρόπο. Δεν είναι χαζός ο Μπολονι απλά ήθελε να εκθέσει την διοικήσει και το έκανε με απόλυτη μαεστρία.

Α) Επέλεξε το ακατάλληλο σύστημα για αυτό

Β) Έβαλε τους ακατάλληλους παίχτες σε ακατάλληλους ρόλους.

Γ) Άδειασε για ακόμη μία φορά τους πάντες στις συνεντεύξεις για το θέμα των μεταγραφών.

Θα μπορούσε να βάλει μέσα και τον Τσουκαλά στο κέντρο από την αρχή και να μην παίξει μόνο με Αρίας Φωτάκι και να παίξει ένα πιο δόκιμο και λογικό σύστημα, δεν είναι χαζός, δεν το έκανε. Ήθελε να φέρει σε δύσκολη θέση κάποιους για να κάνουν αυτά που του υποσχέθηκαν. Το μήνυμα τον πήραν και ταρακουνήθηκαν....

Ο Μπολόνι δεν είναι Σαντος να προσαρμόζετε με τα λίγα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Τι θα πει σαρδελες τι θα πει προσεύχομαι;
απαράδεκτο από τον πρώην και από τον νυν. Αυτα είναι για τα αποδυτήρια και όχι έξω από αυτα. άλλο το έργο που προσφέρει, το οποίο είναι σημαντικό για την ομάδα μας και άλλο κουβέντες τύπου σαν οπαδός του ΠΑΟΚ. Γιατί αν είναι οπαδός του ΠΑΟΚ ο Μπόλονι, θα είχα την απαίτηση να μην φύγει ποτέ. Αν όμως δεν είναι, καλά θα κάνει να αφήσει την ειρωνία. Ο προπονητής πρέπει και επιβάλλεται να προστατεύει και να καθαρίζει το υλικό του. Λόγια περί προσευχής... Μου δείχνουν Σάντος περί σαρδελες που αμέσως δείχνουν κοιτώ την καριέρα μου και καλά κάνουν. Ένας προπονητής συζητά με την διοίκηση που τον πληρώνει και όταν βλέπει ότι δεν γίνετε τίποτε αποχωρεί. Όλα τα άλλα για μένα είναι λόγια να τα εχω να τα διαβάζω την άλλη μέρα. Στηρίζω Μπόλονι γιατί απλά πιστεύω ότι προπονητικα είναι πολύ καλός. Δεν στηρίζω κανέναν που είναι περαστικός και βάζει φιτίλια. Θα μπορούσα ως φίλαθλος να σου ότι κοιμηθηκες σε όλο το παιχνίδι. Δεν το λέω γιατί θέλω το καλώ της ομάδος μου. Δεν σε εκραξα επειδή θέλω την ομαλή λειτουργία της ομάδος. Εσυ Μπόλονι δεν θες το ίδιο που είσαι ο καπετάνιος αυτού του καραβιού; Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια άτυχη στιγμή πάνω στο φόρτο εργασία σου και το άγχος στο πότε θα δυναμώσει η ομάδα περισσότερο με μεταγραφές. Άλλα το ξανά λέω αυτα είναι για τα αποδυτήρια και για την διοίκηση.
Πάμε γερά Μπόλονι. Μαζί σου!!!
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Μα το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, γιατί και που κολλάτε ρε παιδιά;
Θέλουμε μεταγραφές και μάλιστα ΤΩΡΑ.
Πότε θα έλθουν παίχτες και πότε θα μπορέσουν να ενσωματωθούν στο σύστημα της ομάδας;
Με Αρίας, Φωτάκη, Έττο, Λίνο και Τσουκαλά ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ.

Αυτον τον μαρσελλίνιο της ξάνθης που τον βρήκανε ρε παιδιά;
Τους περνούσε τους δικούς μας σαν σταματημένους, με άλλα λογια τους έκανε ΧΩΝΙ.
Και κάτι άλλο: Αυτοί οι ορκωτοί τόσα πολλά χρέη βρήκαν και δεν μπορούν ακόμα να τα μετρήσουν και να μας τα πουν :evil: :evil: ;
Άβαταρ μέλους
Clough

Δημοσίευση από Clough »

ΕΙναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος αυτο που εκανε ο Αγγελος και αυτο που κανει ο Μπολονι ή ο Σαντος. Ο καθε προπονητης εχει τη δικη του φιλοσοφια πανω στο παιχνιδι και τη δικη του προσεγγιση στον τροπο που αντιμετωπιζει καποιες καταστασεις, στον τροπο που συμπεριφερεται στους παικτες κλπ. Και τα δυο μπορει να κανουν και καλο αλλα και κακο, και μεγαλο ρολο παιζουν και οι συνθηκες κατω απο τις οποιες λεγονται (καλη ή κακη διοικηση,πορεια ομαδας). Σιγουρα ο Αγγελος δεν ειχε 20 παικταραδες- ο Αμαφουλε πχ δεν μπορει να χαρακτηριστει ουτε παικτης οχι παικταρας αλλα αυτο ηταν το στυλ του, δεν του αρεζε να κατηγορει τους παικτες του γιατι πιστευε οτι ηταν κακο και για αυτους αλλα και για τη διοικηση κ τον κοσμο. Ο Μπολονι και ο Σαντος οι οποιοι προερχονται απο διαφορετικες ποδοσφαιρικες σχολες που τα πραγματα λειτουργουν αλλιως θεωρησαν οτι ο χαρακτηρισμος καποιων παικτων ως σαρδελες ή οτιδηποτε θα παρομοιο ενδεχομενως να ξυπνουσε καποιους ποδοσφαιριστες αλλα και διοικουντες για τη βελτιωση της ομαδας.

Υπαρχουν πολλοι τροποι για εναν προπονητη να κανει τη δουλεια του τοσο καθαρα προπονητικα οσο και επικοινωνιακα. Ο στοχος παραμενει ενας ομως. Και ο Σαντος αλλα και ο Αγγελος συμφωνα με τους περισσοτερους εχουν αφησει θετικη εως πολυ θετικη εικονα κατα την παρουσια τους στην ομαδα, ασχετα με τα μειονεκτηματα,τα κολληματα και τις παραξενιες τους οπως τις εχουμες ολοι μας. Και τον Μπολονι λοιπον θα τον κρινει η παρουσια του και ακομη ειναι πολυ νωρις.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Όποιος πιστεύει ότι ο Μπόλονι θέλει να "δώσει" την διοίκηση είτε με τις δηλώσεις του περί ρόστερ, είτε με τις αγωνιστικές του επιλογές, είναι το λιγότερο βλαξ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ο Μπόλονι είναι φανερό ότι με τις δηλώσεις του καλύπτεται για πιθανά προβλήματα που θα εμφανιστούν στο μέλλον. «Παίζει» έξυπνα και κερδίζει τον κόσμο, αλλά ο Ρουμάνος συμφωνώντας να έρθει στον ΠΑΟΚ ήξερε ότι αυτή η ομάδα έπρεπε να κάνει οικονομία. Ήξερε ότι μάλλον ΔΕΝ θα είχε και άλλους βασικούς εκτός του Βιτόλο. Παρολ’ αυτά ζητάει παίκτες, ενώ μερικές φορές απαξιώνει τους αναπληρωματικούς με τρόπο που δεν αρμόζει. Περιμένω να τον δω πως θα αντιδράσει στα δύσκολα και μετά από ήττες. Περιμένω να τον δω πως θα διαχειριστεί κρίσεις και στα αποδυτήρια…

δημητρης τζορμπατζογλου

εγω σας ειπα μιλαει πολυ και θα θελησουν να τον φανε οι γνωστοι αγνωστοι... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Realcon έγραψε:Τι θα πει σαρδελες τι θα πει προσεύχομαι;
απαράδεκτο από τον πρώην και από τον νυν. Αυτα είναι για τα αποδυτήρια και όχι έξω από αυτα. άλλο το έργο που προσφέρει, το οποίο είναι σημαντικό για την ομάδα μας και άλλο κουβέντες τύπου σαν οπαδός του ΠΑΟΚ. Γιατί αν είναι οπαδός του ΠΑΟΚ ο Μπόλονι, θα είχα την απαίτηση να μην φύγει ποτέ. Αν όμως δεν είναι, καλά θα κάνει να αφήσει την ειρωνία. Ο προπονητής πρέπει και επιβάλλεται να προστατεύει και να καθαρίζει το υλικό του. Λόγια περί προσευχής... Μου δείχνουν Σάντος περί σαρδελες που αμέσως δείχνουν κοιτώ την καριέρα μου και καλά κάνουν. Ένας προπονητής συζητά με την διοίκηση που τον πληρώνει και όταν βλέπει ότι δεν γίνετε τίποτε αποχωρεί. Όλα τα άλλα για μένα είναι λόγια να τα εχω να τα διαβάζω την άλλη μέρα. Στηρίζω Μπόλονι γιατί απλά πιστεύω ότι προπονητικα είναι πολύ καλός. Δεν στηρίζω κανέναν που είναι περαστικός και βάζει φιτίλια. Θα μπορούσα ως φίλαθλος να σου ότι κοιμηθηκες σε όλο το παιχνίδι. Δεν το λέω γιατί θέλω το καλώ της ομάδος μου. Δεν σε εκραξα επειδή θέλω την ομαλή λειτουργία της ομάδος. Εσυ Μπόλονι δεν θες το ίδιο που είσαι ο καπετάνιος αυτού του καραβιού; Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια άτυχη στιγμή πάνω στο φόρτο εργασία σου και το άγχος στο πότε θα δυναμώσει η ομάδα περισσότερο με μεταγραφές. Άλλα το ξανά λέω αυτα είναι για τα αποδυτήρια και για την διοίκηση.
Πάμε γερά Μπόλονι. Μαζί σου!!!
Παρότι μπολονόσκυλο θα συμφωνήσω μαζί σου.Προπονητάρα και τον στηρίζουμε αλλα στα επικοινωνιακά
με χαλάει λίγο.Σα να θέλει να καλύψει τα νώτα του .
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Sera4 έγραψε:Ο Μπόλονι είναι φανερό ότι με τις δηλώσεις του καλύπτεται για πιθανά προβλήματα που θα εμφανιστούν στο μέλλον. «Παίζει» έξυπνα και κερδίζει τον κόσμο, αλλά ο Ρουμάνος συμφωνώντας να έρθει στον ΠΑΟΚ ήξερε ότι αυτή η ομάδα έπρεπε να κάνει οικονομία. Ήξερε ότι μάλλον ΔΕΝ θα είχε και άλλους βασικούς εκτός του Βιτόλο. Παρολ’ αυτά ζητάει παίκτες, ενώ μερικές φορές απαξιώνει τους αναπληρωματικούς με τρόπο που δεν αρμόζει. Περιμένω να τον δω πως θα αντιδράσει στα δύσκολα και μετά από ήττες. Περιμένω να τον δω πως θα διαχειριστεί κρίσεις και στα αποδυτήρια…

δημητρης τζορμπατζογλου

εγω σας ειπα μιλαει πολυ και θα θελησουν να τον φανε οι γνωστοι αγνωστοι... :ugeek: :ugeek:
Τζόρμπα όταν καταφέρεις να πεις αλήθεια όταν είσαι απέναντι από τον διευθυντή σου αντί να λες μισόλογα, τότε ίσως σε πάρει και κανενας στα σοβαρά.

Κάτω τα χέρια από το Μπόλονι! Καλά τα λέει.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Δε μπορείτε να αφήσετε ένα προπονητή ήσυχο να δουλέψει ρε ΑΡΔ?Τι ειναι αυτα ρε?
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Teod πολύ καλή η αναλογία σου :)

μα είναι οφθαλμοφανές ότι δεν πάμε για πολλά με το ελλιπές ρόστερ, ο Μπόλονι αν το βούλωνε τι θα κέρδιζε; την ψυχική γαλήνη στα αποδυτήρια μεταξύ των σαρδέλων; την συνεχή αναφορά στην ανάγκη μεταγραφών (σε απαντήσεις των ΑΡΔ, έτσι; δεν νομίζω να ξεκινάει αυτός πάντα στην συνέντευξη τις δηλώσεις για απόκτηση παικτών) την προσλαμβάνω σαν πραγματική αγωνία να πετύχει το έργο που ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ που βασίζεται σε κάποιες αρχές που συμφώνησε με την διόικηση. Αν στις διαπραγματέυσεις για το συμβόλαιο του έλεγε ο Σβούρας να πάρει πρωτάθλημα με Τσουκαλά, Μπαλάφα και Παπάζογλου θα ζητούσε 2 εκατομμύρια μισθό όχι μισό ;) Άρα και επικοινωνιακά τον επαινώ, ευθύτητα και στον δημόσιο λόγο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”