Παντελής Κωνσταντινίδης
Re: Παντελής Κωνσταντινίδης
Τελικά ρε Παντελή όπως σου είπε και ο Πρόεδρος εύκολη δουλειά του Τεχνικού Διευθυντή.
Ελ Ζαρ, Ετο, Αριας όλοι ένας κι ένας.
Ελ Ζαρ, Ετο, Αριας όλοι ένας κι ένας.
Με τη διαφορά οτι όλοι αυτοί είναι παίκτες, που τους έφερε με την ξεκάθαρη και ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ εντολή "μην τολμήσεις να πληρώσεις τίποτα!" ...
Ε, όχι και τίποτα...
Εδώ θα είμεθα και το χειμώνα πάλι θα γράφονται σελίδες επί σελίδων για το πως θα ξεφορτοθουμε τα συμβόλαια τους...
Εδώ θα είμεθα και το χειμώνα πάλι θα γράφονται σελίδες επί σελίδων για το πως θα ξεφορτοθουμε τα συμβόλαια τους...
Ρε Σβούρα... Απορία το'χω... Μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο πληρώνεσαι και έκανες τόσα ταξιδάκια; Για τον Τζιόλη, τον Μάντζιο ή τον Παπαδόπουλο;
Άντε μη πούμε καμιά βαριά κουβέντα γιατί τα μυαλά μας πόνεσαν...
Άντε μη πούμε καμιά βαριά κουβέντα γιατί τα μυαλά μας πόνεσαν...
-
εγω δεν εχω καταλαβει....τις φετινες μεταγραφες τις κανει ο σβουρας η ο βρυζας?
- khaledfreepaok
μοζ μην μιλας ετσι για τον σβουρα.ειναι επιλογη του αλαθητου και ειναι στο απυροβλητο
Παίζει ρόλο????Αφού μεταγραφές δε γίνονται!!!:Pzisis the end έγραψε:εγω δεν εχω καταλαβει....τις φετινες μεταγραφες τις κανει ο σβουρας η ο βρυζας?

καλά ρε θα μας τρελάνετε τώρα;;; Τι σας φταίει ο σβούρας; Μόνος του προσλήφθηκε για τεχν. δ/ντής; Τόσα ξέρει τόσα κάνει. Αν και πιστεύω ότι αυτά του είπαν και αυτά κάνει. Ο Ζήσης τι έκανε από τότε που ήρθε; Εκτός κι αν ήταν δικές του επιλογές ο Ρομπέρ και ο Γεωργιάδης γιατί τότε πάω πάσο, έψαξε πολύ για να τους βρει

-
το λεω λογο θεσης ρε φιλε γιατι μονο το σβουρα εχω ακουσει να βριζουνε εκτος και αν παει ο βρυζας με τον προγραμματισμο της ομαδας πριν ερθει αυτος πισω οποτε πασοPhotis έγραψε:Παίζει ρόλο????Αφού μεταγραφές δε γίνονται!!!:Pzisis the end έγραψε:εγω δεν εχω καταλαβει....τις φετινες μεταγραφες τις κανει ο σβουρας η ο βρυζας?
Το μόνο σίγουρο είναι ότι προεργασία στο αγωνιστικό ΔΕΝ έγινε!Ο τεχνικός διευθυντής δεν κοιτάει μόνο παίκτες που προτείνουν οι μανατζερ τους, παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα ή αυτούς που κάποτε περάσανε απ'την εθνική..αυτούς τους ξέρω και γω και όλοι λίγο πολύ
Ψάχναμε αμυντικό, δεν δίνουμε στον Σαμί που πρότεινε ο coach 30000 παραπάνω και πάμε πίσω στον Τσιρίλο???
Ψάχνουμε λύσεις στην επίθεση και οι λύσεις ήταν ο Νικουλαε που πρότεινε ο Μπόλονι, ο Μάντζιος, ο "Παπ" και ο Μούσλι????Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, απεναντίας είναι ερασιτεχνικά και αστεία..μα πολύ αστεία!
Ψάχναμε αμυντικό, δεν δίνουμε στον Σαμί που πρότεινε ο coach 30000 παραπάνω και πάμε πίσω στον Τσιρίλο???
Ψάχνουμε λύσεις στην επίθεση και οι λύσεις ήταν ο Νικουλαε που πρότεινε ο Μπόλονι, ο Μάντζιος, ο "Παπ" και ο Μούσλι????Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, απεναντίας είναι ερασιτεχνικά και αστεία..μα πολύ αστεία!
Για το πλάνο δεν ευθύνεται μόνο ο Παντέλος. Υποτίθεται ότι δουλεύουν μαζί με το Ζήση. 

- khaledfreepaok
Τη χειμερινή προεργασία πάντως ο Παντελής την έκανε, ο Ζήσης Ιούλιο ήρθε.
Ποιο μπατζετ ρε Μανιακέ, ο Βόλος ξέρεις τι μπάτζετ είχε πέρσι?13 εκατομμύρια!!Που τους βρήκε όλους αυτούς με συμβόλαια των 150.000 ο καθένας??Προτάθηκαν όλοι??
Κάποιος απ'το επιτελείο τους βρήκε..κάποιος που έχει μάτι, που έχει κονέ και που ξέρει να κάνει διαπραγματεύσεις..ένας κανονικός τεχνικός διευθυντής δηλαδή
Ποιο μπατζετ ρε Μανιακέ, ο Βόλος ξέρεις τι μπάτζετ είχε πέρσι?13 εκατομμύρια!!Που τους βρήκε όλους αυτούς με συμβόλαια των 150.000 ο καθένας??Προτάθηκαν όλοι??
Κάποιος απ'το επιτελείο τους βρήκε..κάποιος που έχει μάτι, που έχει κονέ και που ξέρει να κάνει διαπραγματεύσεις..ένας κανονικός τεχνικός διευθυντής δηλαδή
- khaledfreepaok