Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

ετσι φιλε και σημερα ειπες οτι σε στραβο αποτελεσμα τα περσινα με αεκ θα ειναι τιποτα σε σχεση με αυτα που θα γινουν ....ακους αυτα που λες ? προαναγγελεις επισοδεια χειροτερα απο το ματς με αεκ.....μπραβο τι να πω.....
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

ΕΜΠΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΑ ΟΛΑ.....
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

MANIAKOS έγραψε:και γω κπως ετσι το σκεφτομαι Εορτπτολ.....διαβαζοντας ιστορια οχι μονο του ΠΑΟΚ αλλα και γενικα ...καμια φορα σχολιαζουμε πως γινεται ατομα που προσεφεραν τοσο πολυ να τους απαξιωναν και να φυγαν ντροπιασμενοι ή ηττημενοι κλπ .....αργοτερα οταν αυτη η περιοδος θα αποτελεσει ιστορια δε θελω να μαι σε αυτους που απαξιωνουν τον Ζαγορ που εχει προσφερει τοσα πολλα(ναι εχει κανει πολλα λαθη..ναι στην κριτικη -οχι 0νισμος)
.....

θα εισαι σε αυτους που απαξιωναν τον Βρυζα το ιδιο και το αυτο..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καποια ποστ σβηστηκαν...λιγο σοβαροτητα ωρε αδερφια... 8-)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

city_boy έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:και γω κπως ετσι το σκεφτομαι Εορτπτολ.....διαβαζοντας ιστορια οχι μονο του ΠΑΟΚ αλλα και γενικα ...καμια φορα σχολιαζουμε πως γινεται ατομα που προσεφεραν τοσο πολυ να τους απαξιωναν και να φυγαν ντροπιασμενοι ή ηττημενοι κλπ .....αργοτερα οταν αυτη η περιοδος θα αποτελεσει ιστορια δε θελω να μαι σε αυτους που απαξιωνουν τον Ζαγορ που εχει προσφερει τοσα πολλα(ναι εχει κανει πολλα λαθη..ναι στην κριτικη -οχι 0νισμος)
.....

θα εισαι σε αυτους που απαξιωναν τον Βρυζα το ιδιο και το αυτο..
σε τι τον απαξιωσα? δεν μου λες////

οταν ειχε φυγει περσι ειχα πει εφταιγε ο ζαγορ περισσοτερο..οταν οι περισσοτεροι βριζαν για τη διαφαινομενη συμφωνια με βαζελο ειχα πει να περιμενουμε και οτι επαγγελματικα σεβαστο αν το κανει......

τωρα αν λες που ειπα ποιος ο ρολος του οταν φαινεται επενδυτες και Ζαγορ να ναι επικοινωνιακα σε πολεμο..ναι το ειπα και μου φαινεται παραξενο γιατι ειναι στη μεση.....
και στην τελικη τον εχω πιο πανω τον Ζαγορ , δικαιωμα μου...αν δεις στις αρχες πριν βγει το δημοσιευμα των σπορ του βορρα και διαψευστει ειχα πει οτι προκειται να συναντηθουν για να τα βρουν κτ που εστεκε οπως φανηκε τελικα...
αν θες να μου την πεις δεκτο αν και νομιζω εχω πει χαζομαρες πολυ χειροτερες απο αυτο για να πιαστεις.......
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

MANIAKOS έγραψε:με προβληματιζει ο ρολος του ........και ειναι αληθεια οτι για το ντιλ ΜΟΝΟ ζαγορ εμπιστευομαι και κανενα αλλο...ο αΣ αν ακι προς το παρων κανει τα σωστα νομιζω..δεν ξερω αν μυριστουν ρευστο τι θα αλλαξει.....

ελπιζω οντως να τα βρηκαν με Ζαγορ και να λειτουργει υπερ του ΠΑΟΚ και οχι του κουμπαρου του.,
αν δεν ειναι ο επιλογος απαξιωση,τοτε τι ειναι?

τεσπα,τζαμπα ασχολουμαι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

city_boy έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:με προβληματιζει ο ρολος του ........και ειναι αληθεια οτι για το ντιλ ΜΟΝΟ ζαγορ εμπιστευομαι και κανενα αλλο...ο αΣ αν ακι προς το παρων κανει τα σωστα νομιζω..δεν ξερω αν μυριστουν ρευστο τι θα αλλαξει.....

ελπιζω οντως να τα βρηκαν με Ζαγορ και να λειτουργει υπερ του ΠΑΟΚ και οχι του κουμπαρου του.,
αν δεν ειναι ο επιλογος απαξιωση,τοτε τι ειναι?

τεσπα,τζαμπα ασχολουμαι.

ωραιος φιλε.......σε τι ειναι απαξιωση αυτο......? επικοινωνιακα ο σαχπα κουμπαρος του βρυζα μεσω εξεδρας και οχι μονο αφηνει ποσα να εννοηθουν θες καταμετρηση?......οπως θες...

το ανοιγμα ΄΄μεγαλωσε΄΄ μετα το ενδιαφερον των επενδυτων...οι κποι που δε θελουν ο ντηλ..για Ζαγορ ΑΣ....για μεταγγραφες που διαρεουν συνεχεια....αρθρα ειναι καλο να φυγει ο Ζαγορ....για συνεργατες του που δε θελουνε.....και αυτα και αλλα πολλα απο σαχπα ....γιατι φλωριδης δε βλεπω να υπαρχει...ο σαχπα εχει σχεση με βρυζα αμφισβητησιμο εινια? Ο ζαγορ δεν εφερ το βρυζα? δεν ειναι φιλοι? ...δεν ειναι περιεργο?...εσενα αν σου φαινονται παραλογα αυτα που λεω δικαιωμα σου..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Θέλω να κάνω μια παράκληση..

Επειδή βλέπω ότι ο διάλογος σας συνεχίζεται σε μία "κοντρα", κάτι που είναι λογικό από τη στιγμή που διαφωνείτε, θέλω να δώσετε λίγο προσοχή πρώτον, για να μην ξεφύγει το πράγμα σε προσωπικό επίπεδο, και δεύτερον, για να μην ανέεβουν πολύ οι τόνοι..

Δεν έχει γίνει τίποτα τέτοιο, και προς Θεού δεν κάνω παρατήρηση σε κάποιον...

Πάρτε το σαν πρόληψη.. 8-)

Ευχαριστώ... :pano:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Η θέση μου για τον Ζαγοράκη είναι πάνω κάτω γνωστή. Δεν θα ξαναμπώ στο τριπάκι να γράψω τι έχει κάνει και τι όχι.
Θα πω μόνο τα εξής.
Την περασμένη βδομάδα κουβέντιαζα με φίλο βάζελο (η μοτοσυκλέτα ενώνει :D ) και με έλεγε ότι τι καλά θα ήταν να είχαν έναν πρόεδρο σαν τον Ζαγοράκη. Έναν ποδοσφαιράνθρωπο. Έναν τίμιο ποδοσφαιράνθρωπο που κοντράρει το ποκ με 0 ταμείο.
Συμπτωματικά ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ άκουσα εχθές από 2 γριές σε οπαδική εκπομπή (είχα δουλειά και ξέχασα να αλλάξω συχνότητα στο ράδιο) της γριάς.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ άκουσα και από ραδιοφωνατζή σε δικιά μας οπαδική εκπομπή το βράδυ (είχα αλλάξει επιτέλους συχνότητα) αλλά αυτός δεν νομίζω να μετράει. Ε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Σάβ 27 Αύγ 2011, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από crabsody_in_blue »

Νομίζω όμως οτι οι οπαδοί άλλων ομάδων δεν ξέρουν οσα εμεις για την ομάδα. Δεν την παρακολουθούν. Εγω υποστηρίζω Ζαγορακη γενικά αλλα έχει κάνει και πολυ μεγάλα λάθη. Το οτι είναι ποδοσφαιρανθρωπος μικρή σημασία έχει. Την επιτυχία του τη χρωστάει στο ερισμα που έχει στον κόσμο κυρίως. Δυστυχώς στα οικονομικά τα πήγε χάλια. Κατα τα αλλα είχε όραμα. Έβαλε μπρος το προπονητικό. Πίστεψε και στήριξε έναν πρπονητη που σχεδόν ποιοι βριζαμε και δικαιώθηκε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Και όμως οι τρίτοι πολλές φορές βλέπουν τα πράγματα ειδικά οι σοβαροί με καθαρότερο μυαλό απο εμάς ......
Άνθρωποι σαν τον σωτηρακοπουλο σπυροπουλο νομίζω έχουν άποψη που πρέπει να μας ενδιαφέρει....
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

crabsody_in_blue έγραψε: Το οτι είναι ποδοσφαιρανθρωπος μικρή σημασία έχει.
ΟΚ. Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Πχ ο Πλατινί, ο Μπόλονι, ο Σάντος και πολλοί άλλοι παράγοντες, προπονητές και παίκτες λένε ακριβώς το αντίθετο. Λένε ότι έχει τεράστια σημασία.
Αλλά όπως είπε και κάποιος, οι απόψεις ξέρεις σαν τι είναι ....
:ugeek:
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΙ ΣΥΝΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΜΟΥ! ΟΣΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΒΑΛΤΟΙ ΕΤΣΙ; ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΦΛΩΡΙΔΕΣ ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΛΟΝΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΧΕΡΕΣΤΕ ΛΙΓΟ; ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΓΡΙΝΙΑ; ΘΑ ΠΑΜΕ ΛΟΝΔΙΝΟ! Η ΟΜΑΔΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΗΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΙΤΡΙΑ ΤΙΤΛΟΥ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ; Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ; ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΖΑΓΟΡ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΚΑΜΕ! ΤΟΤΕ! ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΟΛΙΝΤ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ Η ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΠΑΛΙΑ; Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ; ΟΧΙ! ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ! ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΦΟΠΑΟΚΤΣΗΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΘΕΝΟ ΟΣΟ ΣΗΜΕΡΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ!

ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ!

ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ! ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Φίλε μου, να υπενθυμίσω ότι απαγορεύεται να γράφουμε αποκλειστικά με κεφαλαία.
Gika
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Έτσι ρε φίλε λίγο να χαιρόμαστε τις επιτυχίες της μην το γυρίζουμε αμέσως στην γκρινια και την μιζέρια τόσα ωραία πράγματα μας χαρίζει αυτή η ομάδα....
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ! πρωτη φορα δηλαδη μας υπολογιζουν ολοι και ευρωπη και ελλαδα και κερδιζουμε και στα μπουκ και γκρινια. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 5 ΕΙΝΕ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 3-4-9-11 ΚΛΠ. ΑΝΤΕ ΔΗΛΑΔΗ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”