Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

Δημοσίευση από crabsody_in_blue »

toumpiotis35 έγραψε: Ουτε ο Καρρας ουτε ο Σ. Ψωμιαδης μεχρι προτεινος ειχαν χαρακτηριστει παρενθετα προσωπα απο κανεναν.
Τωρα ομως ερχεται παρενθετο προσωπο με σφραγιδα αφου ετσι τον χαρακτηριζει το οριστικο πορισμα της βουλης,πριν να ασχοληθει ενεργα με τα του παοκ ως επενδυτης,υπογεγραμμενο και απο τα δυο μεγαλα κομματα και με καμια ενσταση για τον συγκεκριμενο χαρακτηρισμο απο τα μικρα κομματα.Σε ανυσηχει αυτο?

Το θέμα είναι οτι ο "μεγάλος" λαος του ΠΑΟΚ κοιμάται. Δεν αντιδρά. Δεν ψάχνει τρόπους να αποτρέψει "ύποπτα" άτομα να αναλαβουν την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από joshua »

gika έγραψε:
«Στους αγώνες πρωταθλήματος οι τιμές στα εισιτήρια φθάνουν από τέσσερα έως οκτώ ευρώ. Για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες οι τιμές είναι πολύ ακριβές. Ξεπερνούν και τα 15 ευρώ, φθάνουν και στα 20. Ξέρω – ξέρω, για εσάς δεν είναι τόσο ακριβά….» έλεγε χθες Ουκρανός φίλαθλος που έβγαζε το παράπονό του.
Και μιλάμε για μια ομάδα που παίζει ΟΥΕΦΑ, που εξελίσεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, και που στην Τούμπα φάνηκε ότι σαν ρόστερ δεν είναι και πολύ κατώτερη μας....
Αν μιλαμε για ξεπλυμα χρηματος στο ελληνικο πρωταθλημα, στις χωρες της πρωην σοβιετικης ενωσης μιλαμε για τσουναμι.Δεν υπαρχει συγκριση των 2 χωρων.Υπαρχουν ομαδες του πρωην ανατολικου μπλοκ που εχουν ελαχιστα διαρκειας και μηδαμινη προσελευση κοσμου, αλλα αναντιστοιχα τεραστιο μπατζετ.Αν μη τι αλλο δεν αποτελουν παραδειγμα υγειους μοντελου λειτουργιας.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Η μονη βατοπεδιου δικαιωθηκε στη διαμαχη της με το κρατος. Το θεμα κακω συντηρειται λογω ΠΑΟΚ εδω.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Σταματήστε τα offtopic.....τα επόμενα θα πάνε στο Πασαλιμάνι με τους γάυρους να πνιγούν και πάλι χωρίς προειδοποίηση......και να ξέρετε ότι τα offtopic ειναι αρκετά για να φάει μια βδομαδούλα ban κάποιος.

Συγγνώμη για τη διακοπή please PROCEED!
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Εχουμε κανα νεο;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το βλεπω να αργουνε///// τωρα αν βαλουν λεφτα κατω απο το τραπεζι για τις τρεχουσες αναγκες...δεν το ξερω..
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

κατι λενε για μεταγραφη Σαχπα αλλα...
Στην τελικη δε μπορουν κανουν κατι αναλογο με το 1μυριο προ εβδομαδας;
Ή θα ξεπερασουν το 10% οποτε πρεπει να περασουν απο ΕΕΑ;
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Η ομάδα πέρασε στους ομίλους και πλέον δεν έχουν καμία δικαιολογία να μην ενισχύσουν την ομάδα. Τώρα θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος.

Το μπαλάκι είναι σε εσάς κύριε Φλωρίδη και κύριε Σαχπατζίδη. Αναμένουμε τις κινήσεις σας.

Ιδού η Ρόδος....
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Έτσι, απλά και ωραία.
25 years later

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από 25 years later »

Τελικα ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ!!!!Ακου με τετοια διοικηση που εχουμε!Το ανοιγμα ειναι τοσο ο ενας...οχι ειναι παραπανω ο αλλος!ΕΛΕΟΣ!!!!Μπομπ γιατι να περιμενουμε ρε συ καποιον "εξευτελισμο" (προφανως εννοεις οτι η ΑΕΚ με το 0-1 μας ειχε ξεφτλισει)?Αυριο κιολας αν γινει με το καλο το ματς να μπουκαρουμε μεσα μπας και βαλουν μυαλο αυτοι οι κακομαθημενοι στη διοικηση!Ζαγορακης και Βρυζας μας εχουν φαει τα λεφτα τοσα χρονια...Εγω λεω να τους στησουμε και καρτερι να τους σπασουμε στο ξυλο!Κριμα...Πραγματικα κριμα!Εχω κυριολεκτικα αναγουλιασει με αυτα που διαβαζω στις τελ σελιδες!Δυστυχως ειμαστε η δυναμη μεν της ομαδας αλλα και η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ!ΔΕΝ προκειται ποτε να βαλουμε μυαλο!Δεν εχω σκοπο να προσβαλλω κανεναν με τα γραφομενα μου αλλα αγανακτησα!Κι εγω θελω μεταγραφες!Κι εγω ΔΕΝ θελω τον Μαντζιο...Κι εγω θελω παικταραδες!Κι εγω εχω ονειρα...Αλλα δεν ξεχνω αυτα που εχουν κανει οι Ζαγορ και Ζησης για την ομαδα τα τελ 4 χρονια!Καντε υπομονη μεχρι την τελ μερα των μεταγραφων και κραξτε μετα οσο θελετε....
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

25 χρονια μετα το ξερω οτι το λες καλοπροαιρετα και ετσι το εσθανεσαι αλλα πιστευω οτι αυτη ηταν η μεγαλυτερη καταρα που μας εχει κανει και το μεγαλυτερο κακο.το οτι επειδη καποιος εκανε κατι καλο μετα πρεπει οσα λαθη και να κανει εμεις να του αισθανομαστε αιωνια υποχρεωμενοι.επισης το οτι νομιζουμε οτι κρεμομαστε απο τα @@ του καθε ζαγορακη και οτι μετα απο αυτον τελειωνουν ολα και δεν υπαρχει κανενα μελλον οποτε τους κανουμε θεους και τυφλωνομαστε και αυτοι με την σειρα τους κανουν οτι θελουν
25 years later

Φιλε Khaledfreepaok θα παιρνα ΟΡΚΟ οτι οι Αραβες της Μανσεστερ Σιτυ να μας αναλαμβαναν και να ερχιναν του φουστη το χρημα εμεις θα καταφερναμε να τους διωξουμε σε λιγοτερο απο εναν χρονο!Κανεις δεν μπορει να επιβιωσει στον ΠΑΟΚ φιλε μου ως προεδρος!Ξερεις γιατι?Γιατι πασχουμε απο ενα συνδρομο...Εγω το ονομαζω ΠΑΟΚαρχισμο!Νομιζουμε οτιδηποτε εχει να κανει με την λεξη και ιδεα ΠΑΟΚ μας ανηκει!Μας ανηκει οχι σαν συνολο...αλλα ατομικα στον καθενα!Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

ναι το καταλαβαινω και το παρατηρω κ εγω.απλα το θεωρω οτι γινεται για καποιο λογο αυτο.αν ειχαμε πχ προεδρους και βαζανε τα λεφτα απ την τσεπη τους δεν ξερω αν τους διωχναμε (ισως ναι ισως οχι) αλλα σιγουρα θα σεβομασταν τα λεφτα που βαζανε.οταν ομως στην περιπτωση μας την ομαδα σου την κρατας εσυ σαν λαος.οχι μονο σαν διαρκειας και αυξησεις κτλπ αλλα και σαν δυναμικη που μεταφραζεται σε λεφτα απο χορηγους και διαφορα αλλα εσοδα τοτε νομιζω οτι καλως η κακως εχεις ενα λογο παραπανω στην διαχειριση αυτων των χρηματων.και δεν ενοω οτι θα κανουμε οτι γουσταρει ο καθε οπαδος αλλα τουλαχιστον εχει ενα λογο παραπανω να μπορει να πει την γνωμη του
25 years later

Θα τους διωχναμε με τον εναν η τον αλλον τροπο!Ειτε γιατι δεν γουσταρουμε εξουσια και θελουμε ο ΠΑΟΚ να "ανηκει" στον λαο του!Ειτε αναγκαζοντας τον καθε επενδυτη να καταλαβει οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι κερδοφορα επιχειρηση με τον γνωστο τροπο!Μπαινουμε με ενα εισιτηριο 2 ατομα στο γηπεδο φωναζοντας "ΠΑΟΚ ολεεεε,μαμω τα τουρνικεεε" και κρατωντας κανα 2 ρετσινουλες...Αργοτερα οταν τις πιουμε τις ριχνουμε σε κεφαλι εποπτη η αντιπαλου στο πρωτο κορνερ που θα κερδισει η αντιπαλη ομαδα!Εν αναγκη ριχνουμε και κανα καπνογονο σε παικτη αντιπαλης ομαδας η μπουκαρουμε και μεσα να πλακωσουμε στο ξυλο παικτες ειτε αντιπαλους ειτε δικους μας!Ειναι πετυχημενη αυτη η συνταγη!Θα επιανε και στους Αραβες...Προσωπικα πιστευω οτι θα ειχαμε τα δικια μας να κραζουμε και να ασκουμε αυστηρη κριτικη ακομη και στην πιο φερεγγυα διοικηση των τελ ετων (ΖΖ) εαν ημασταν εμεις πρωτα απ ολα σαν λαος σωστος!Οταν η ομαδα πληρωνει τοσα προστιμα εξαιτιας μας...Ειναι σα να κοροιδευουμε τους εαυτους μας!Πεταμε στα σκουπιδια δικα μας λεφτα και μετα λεμε:Ζαγορ Ζηση?Που ειναι ταλεφτα? :opaokara:
25 years later

Ε ναι αυτο ελειπε τα εσοδα που ειναι εικοσαπλασια να τα διναμε ολα σε προστιμα!Οι παικτες το προπονητικο τιμ τα εργα στην Μεσημβρια θα πληρωνονταν απο την τσεπη του Ζηση και του Ζαγορ!Οπως και να χει σαν λαος ημαστε φαουλ κι αυτο νομιζω μπορουμε να το παραδεχτουμε ολοι!Απο κει και περα επειδη δε γνωριζουμε το υψος τους ανοιγματος καλυτερα να κραταμε μια πισινη και οι μεν και οι δε!Εγω δεν λεω οτι αποκλειεται να εχουν κανει λαθη οι ΖΖ!Λαθη υπαρχουν και οφθαλμοφανη που κοστισαν αρκετα χρηματα στην ομαδα (βλ Κουτσια,Σαβινι κτλπ)!Πολυ χοντρο ομως να υποστηριζουμε οτι φαγανε λεφτα οι ιδιοι και μαλιστα τα εξωφρενικα ποσα που ακουγονται!Και επειδη ξεφυγαμε πολυ οφ τοπικ...Εγω ειμαι ακομη ασιοδοξος για μεταγραφες!Πιστευω οτι θα γινουν τουλαχιστον 2-3 και η μια απο αυτες θα ειναι ΜΠΑΜ και το εννοω :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”