Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
τελευταια φορα που γραφονται οφ τοπικ...
εχουν γινει ενα σωρο παρακλησεις...
ΕΛΕΟΣ....
εχουν γινει ενα σωρο παρακλησεις...
ΕΛΕΟΣ....
Πάντως δε νομίζω ότι είπα κατι κακό, προσβλητικό ή έστω επιλήψιμο... Μάλιστα είπα ότι αν μπαίναμε στην "ουσία" του θέματος θα συμφωνούσα και εγω... Απλά δεν το βρίσκω σοφό (το είπα κομψά για να μη φωνάζετε
) να συζητάμε τέτοια πράγματα, πχ αν κάνει ο Τρεζεγκέ για τον ΠΑΟΚ (...) και αν ο Ιακουίντα είναι σαπάκι... Και εξήγησα τι ακριβώς εννοώ και γιατί το λέω... Τώρα αν θέλει κάποιος να παρεξηγηθεί εγώ δεν είμαι διαθέσιμος για μανούρα... Είμαι εντελώς χαλαρός... Δίπλα στη θάλασσα... Η ΠΑΟΚάρα στους ομίλους... Η Τότεναμ να ετοιμάζεται για κλαρίνο στο καμίνι της Τούμπας... Εγώ να οργανώνω απο τώρα την εκδρομή μου στο Λονδίνο... Οι μεταγραφικές βόμβες έτοιμες να εκραγούν (για το Μάντζιο λέω...
)... Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τις ειδυλιακές αυτές συνθήκες...
Εκτός αν μου φέρετε το Μάντζιο (για να είμαι και ontopic)...!! Τότε αλλάζει το πράγμα...
Πάντως σε 4-5 ώρες, κατα τις 2 που θα βγάλει το gazzetta τα αυριανά πρωτοσέλιδα όλο και κάτι θα "σκάσει"...
Δίνω πρώτο φαβορί να δώσει θέμα τη γυναίκα του προέδρου... Δεύτερο το gazzetta... Τρίτο το ola... Τέταρτο το "κανένα"... Πέμπτο το paok24...

Εκτός αν μου φέρετε το Μάντζιο (για να είμαι και ontopic)...!! Τότε αλλάζει το πράγμα...

Πάντως σε 4-5 ώρες, κατα τις 2 που θα βγάλει το gazzetta τα αυριανά πρωτοσέλιδα όλο και κάτι θα "σκάσει"...
Δίνω πρώτο φαβορί να δώσει θέμα τη γυναίκα του προέδρου... Δεύτερο το gazzetta... Τρίτο το ola... Τέταρτο το "κανένα"... Πέμπτο το paok24...
Ρίξτε τα οφ τοπικ στην αλάνα και φέρτε μεταγραφές.
Ο λαός του ΠΑΟΚ θέλει να γίνει πάταγος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ελληνικής τηλεόρασης ΕΤ3!
Ο δικέφαλος του βορά βρίσκετε πολύ κοντά σε μία μεταγραφή που θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση!
Ο λαός του ΠΑΟΚ θέλει να γίνει πάταγος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ελληνικής τηλεόρασης ΕΤ3!
Ο δικέφαλος του βορά βρίσκετε πολύ κοντά σε μία μεταγραφή που θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση!
Μίνος?Varvatos έγραψε:Ο δικέφαλος του βορά βρίσκετε πολύ κοντά σε μία μεταγραφή που θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση!

Εθεάθη η παρακάτω πινακίδα που κανείς δεν ξέρει τι συμβολίζει στην περιοχή του αεροδρομίου.

Με λίγη Τεκίλα και λίγο αψέντι όλα είναι πιο καλά...Lord_GayrosSlayer έγραψε:Μίνος?Varvatos έγραψε:Ο δικέφαλος του βορά βρίσκετε πολύ κοντά σε μία μεταγραφή που θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση!![]()

-
ΑρισΚ και Ταγματαρχη πειραζει που εγω θεωρω τον Τρεζεγκε παικτουρα και ελπιζω να μας τον φερει τη Δευτερα ο Φλωριδης?

Προτείνω σε όλους λίγη τεκίλα καθαρή από τα πέριξ του Μέχικο και να δείτε τι ωραίες θα σας φανούν οι μεταγραφές...Εγώ το κάνω συχνά...

Τι να πειραζει 25 γιαρς λειτερ?
όλοι μας σε 444 σελιδες εχουμε φέρει και απο έναν παίκτη..
[youtube]txS0V-xW8cY[/youtube]
όλοι μας σε 444 σελιδες εχουμε φέρει και απο έναν παίκτη..

[youtube]txS0V-xW8cY[/youtube]
- ΑποστόληςΑ
-
Παικταρας ο Γαλλος.....μακαρι....καμια σχεση με τον Μαντζιο της Ιταλιας....25 years later έγραψε:ΑρισΚ και Ταγματαρχη πειραζει που εγω θεωρω τον Τρεζεγκε παικτουρα και ελπιζω να μας τον φερει τη Δευτερα ο Φλωριδης?![]()
![]()
φερτε το σικα και ας παιζω ολη τη χρονια με μπαλαφα σεντερ μπακ...ποια τοτεναμ μετα