Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Σκέφτομαι πως μια ομάδα τόσο μέτρια, όπως πέρσι ο βάζελος, στεκόταν με τις καμινάδες στο Σισέ και καταλαβαίνετε πόσο μπορεί να αλλάξει τους συσχετισμούς ένας φορ μεγάλης κλάσης, πόσο μάλλον σε μια ομάδα που έχει κανονικό προπονητή και σταθερό κορμό, τουλάχιστον και φέτος, όπως εμείς. Προσθέστε έναν αντι- Γκαρσία στα χαφ και ένα ψηλό μπακ που να ξέρει λίγο μπάλα και να μπορεί να στρίβει ( κάτι σε Ντόλμπεργκ δηλαδή
) και είμαστε οκ. Θέλω τρελά την κούπα, αλλά ψυχραιμία, ακόμη και αν τα μεταγραφικά μας όνειρα γίνουν πραγματικότητα.

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την φαγομάρα του Ρεντναπ με τον Μόντριτς για την μεταγραφή του στη Chelsea.Το μέρος του παίκτη έχει πάρει ήδη και ο έτερος Κροάτης Νίκο Κράντσαρ.Μακάρι να φαγωθούν αυτοί. Πάντως στην Αγγλία περνάνε τον ΠΑΟΚ στα ψηλά.Αυτό μας κάνει καλό. 

PARASANDALOS έγραψε:[youtube]aD73WH-11iA&feature=related[/youtube]
και ο τοτι που κολαει στη λατσιο και που κολαει στον ΠΑΟΚ ... γραψε ρε κανεναν απλο παπα

και ας φοραει το δεκα
Τερματοφύλακες: Κρέσιτς, Χαλκιάς
Άρα καλυμένοι..
Δεξί μπακ: Ετό, Σνάουτσερ
Αριστερό μπακ: Λίνο, Σνάουτσερ,Σταφυλίδης
Εδώ νομίζω υπάρχει πρόβλημα φανερό.. Είχαμε 3 παίκτες που μπορούσαν να παίξουν αριστερό μπακ (Γεωργίου,Σακελλαρίου,Σαβίνι) αλλά φύγανε.. Δεν μπορούμε να πάμε σε μια χρονια 50 παιχνιδιών με μόνη αξιόπιστη λύση τον Σνάουτσερ για αλλαγή του καλού αλλά γερασμένου Λίνο και του μέτριου Ετό.. Καλή λύση ο Ζαραδούκας γιατί ειναι Έλληνας παίζει 2 πλευρές και έχει μικρό κασε..
Σέντερ μπακ: Κοντρέρας,Μαλεζάς,Τσιρίλο,Μπαλάφας
Χωρίς προσθήκη νομίζω βγαίνει η χρονιά και μόνο αν αποκτηθεί σεντερ μπακ υψηλού επιπέδου θα συμφωνούσα να πάρουμε παίκτη..
Αμυντικό χαφ κόφτης: Αρίας
Παίζουμε με εναν κόφτη.. Αλλά έχουμε μόνο έναν.. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ προσθήκη..
Κεντρικά χαφ: Γκαρσία,Λαζάρ,Ίβιτς,Φωτάκης,Τσουκαλάς
Καλυμμένοι με ποιότητα και βάθος (5 παίκτες για 2 θέσεις).. Για μένα η θέση του Τζιώλη είναι εδώ και παρά το γεγονός οτί είμαστε καλυμμένοι τον θέλω γιατι ενας 26χρονος εν ενεργεία Έλληνας διεθνής είναι ευκαιρία..
Εξτρέμ: Βιερίνια,Σαλπι,Γεωργιάδης,Ρομπερ
Καλυμμένοι..
Σεντερ φορ: Αθανασιάδης,Σάλπι,Παπάζογλου
Επειδή ο Σάλπι θα χρειαστεί πολυ στη θέση του δεξιού εξτρέμ και επειδή πιστεύω οτί μόνος του δεν στέκεται εύκολα μπροστά θέλω έναν παίχτη για ΠΙΣΩ από τον Κλάους.. Ακόμα και τον Μάντζιο.....
3 μεταγραφές δηλαδή.. Αμυντικό χαφ με τρεξίματα (όχι τυπου Τζιωλη) πάγιο μπακ που παίζει 2 πλευρές και σέντερ φορ με σειρά σημασίας.. + Τζιώλη γιατί τον θεωρώ ευκαιρία
Άρα καλυμένοι..
Δεξί μπακ: Ετό, Σνάουτσερ
Αριστερό μπακ: Λίνο, Σνάουτσερ,Σταφυλίδης
Εδώ νομίζω υπάρχει πρόβλημα φανερό.. Είχαμε 3 παίκτες που μπορούσαν να παίξουν αριστερό μπακ (Γεωργίου,Σακελλαρίου,Σαβίνι) αλλά φύγανε.. Δεν μπορούμε να πάμε σε μια χρονια 50 παιχνιδιών με μόνη αξιόπιστη λύση τον Σνάουτσερ για αλλαγή του καλού αλλά γερασμένου Λίνο και του μέτριου Ετό.. Καλή λύση ο Ζαραδούκας γιατί ειναι Έλληνας παίζει 2 πλευρές και έχει μικρό κασε..
Σέντερ μπακ: Κοντρέρας,Μαλεζάς,Τσιρίλο,Μπαλάφας
Χωρίς προσθήκη νομίζω βγαίνει η χρονιά και μόνο αν αποκτηθεί σεντερ μπακ υψηλού επιπέδου θα συμφωνούσα να πάρουμε παίκτη..
Αμυντικό χαφ κόφτης: Αρίας
Παίζουμε με εναν κόφτη.. Αλλά έχουμε μόνο έναν.. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ προσθήκη..
Κεντρικά χαφ: Γκαρσία,Λαζάρ,Ίβιτς,Φωτάκης,Τσουκαλάς
Καλυμμένοι με ποιότητα και βάθος (5 παίκτες για 2 θέσεις).. Για μένα η θέση του Τζιώλη είναι εδώ και παρά το γεγονός οτί είμαστε καλυμμένοι τον θέλω γιατι ενας 26χρονος εν ενεργεία Έλληνας διεθνής είναι ευκαιρία..
Εξτρέμ: Βιερίνια,Σαλπι,Γεωργιάδης,Ρομπερ
Καλυμμένοι..
Σεντερ φορ: Αθανασιάδης,Σάλπι,Παπάζογλου
Επειδή ο Σάλπι θα χρειαστεί πολυ στη θέση του δεξιού εξτρέμ και επειδή πιστεύω οτί μόνος του δεν στέκεται εύκολα μπροστά θέλω έναν παίχτη για ΠΙΣΩ από τον Κλάους.. Ακόμα και τον Μάντζιο.....
3 μεταγραφές δηλαδή.. Αμυντικό χαφ με τρεξίματα (όχι τυπου Τζιωλη) πάγιο μπακ που παίζει 2 πλευρές και σέντερ φορ με σειρά σημασίας.. + Τζιώλη γιατί τον θεωρώ ευκαιρία
Φίλε Ιακωβίδη η Τότεναμ δε χτυπιέται από εμάς..η πρεμιερ Λιγκ έχει ομάδες έτη φωτός μπροστά πλην της Μπαρτσα στην Ευρώπη, μέσα σ'υτές και η Τοτεναμ..συμφωνώ ότι ο Ρεντναπ είναι πανηλίθιος και κακός στο κοουτσάρισμα αλλά ακόμα και αν πουληθει ο Μόντριτς θα παίξει ο Jenas, στο κέντρο λένε θα πάρουν και τον Ντιαρά..μπροστά αν δεν παίξει ο Crouch θα παίξει ο Adebayor και στα άκρα οι Λενον και Μπειλ θα κάνουν πλάκα στους δικούς μας σε ρυθμό προπόνησης..μη τη ψάχνεις, αν κοιμηθεί ο Θεός και πάρουμε το χ στην Τούμπα μια χαρά θα είμαστε.
Τι θα γίνει μ'αυτές τις μεταγραφές που λέγανε χθες?
Τι θα γίνει μ'αυτές τις μεταγραφές που λέγανε χθες?
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
χαχαχαχααχαχ παπας ξεπαπας δε ξερω αλλα παντως εγω για αυτον ακουσα οσο για τη λατσιο εκανα λαθος...che4 έγραψε:PARASANDALOS έγραψε:[youtube]aD73WH-11iA&feature=related[/youtube]
και ο τοτι που κολαει στη λατσιο και που κολαει στον ΠΑΟΚ ... γραψε ρε κανεναν απλο παπα
![]()
![]()
![]()
![]()
και ας φοραει το δεκα
δε νομιζω οτι χαλαει κανεναν αυτη η παιχταρα ο τοτι ας ειναι και 35...

-
Αν ο LUKAS εχει δικαιωμα συμμετοχης με τον ΠΑΟΚ στην Ευρωπη ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη για την επιθεση της ομαδος.
Πολυ γρηγορος , εξαιρετικοςτεχνιτης,αριστερο ποδι φαρμακι, σε παρα πολυ καλη ηλικια,και το κυριοτερο διψασμενος για ΧΡΗΜΑ και ΔΟΞΑ.....τετοιο παικτη ο ΠΑΟΚ δεν εχει...
και δεν νομιζω να χρειαστουν πολλα λεφτα για να τον παρουμε...
Υ.Γ.Αν καποιος παρακουλουθει ιταλικο πρωταθλημα ,σιγουρα δεν θα ειναι και πολυ ενθουσιασμενος με την πιθανοτητα ερχομου του ΙΑΚΟΥΙΝΤΑ......και με την προοπτικη να δαπανησει η ομαδα ενα δυσανολογω για την αξια του παικτη ποσο για να τον αποκτησει....ατεχνος αργος. κουραζει με το παιχνιδι του..σεντερ φορ ''παλαιας κοπης''
...ενας Μαντζιος της Ιταλιας ειναι.....
Πολυ γρηγορος , εξαιρετικοςτεχνιτης,αριστερο ποδι φαρμακι, σε παρα πολυ καλη ηλικια,και το κυριοτερο διψασμενος για ΧΡΗΜΑ και ΔΟΞΑ.....τετοιο παικτη ο ΠΑΟΚ δεν εχει...
και δεν νομιζω να χρειαστουν πολλα λεφτα για να τον παρουμε...
Υ.Γ.Αν καποιος παρακουλουθει ιταλικο πρωταθλημα ,σιγουρα δεν θα ειναι και πολυ ενθουσιασμενος με την πιθανοτητα ερχομου του ΙΑΚΟΥΙΝΤΑ......και με την προοπτικη να δαπανησει η ομαδα ενα δυσανολογω για την αξια του παικτη ποσο για να τον αποκτησει....ατεχνος αργος. κουραζει με το παιχνιδι του..σεντερ φορ ''παλαιας κοπης''
...ενας Μαντζιος της Ιταλιας ειναι.....
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ρε σοβαρευτειτε τι ιακουιντα,τοτι και μαλακιες χαπια παιρνετε???προσγειωθειτε λιγο γιατι τα τουβλα μετα ερχονται βαρια...
-
Δεν μας κάνει ο Ιακουίντα. Έχουμε να του δώσουμε 3 το χρόνο αλλά είναι άμπαλος.