ΠΑΟΚ WEB TV
Re: ΠΑΟΚ WEB TV
Η συνεχής ροή προγράμματος στην κεντρική σελίδα ήδη υλοποιήθηκε (http://www.paokwebtv.com).PAOKWebTV έγραψε: 1) Εντός των επόμενων ημερών, θα αναπτυχθεί το πλήρες πρόγραμμα των εκπομπών του “Π.Α.Ο.Κ. WebTV”, ενώ παράλληλα το σύστημα θα γίνει πιο «τηλεοπτικό», με την έννοια της ύπαρξης μιας συνεχούς ροής υλικού στην κεντρική σελίδα.
2) Στις εκπομπές αυτές περιλαμβάνονται και μια σειρά από παραγωγές που αφορούν την ιστορία της ομάδας μας, στην σωστή, έγκυρη και ολοκληρωμένη προβολή της οποίας αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία. Σταδιακά θα προστίθενται κατά τη διάρκεια της χρονιάς και νέες εκπομπές, προκειμένου ο φίλαθλος να απολαμβάνει ένα χορταστικό πρόγραμμα που αφορά εξολοκλήρου τον Π.Α.Ο.Κ.
Δείτε τώρα μέσα σε αυτήν:
- την τελευταία ανταπόκριση του "ΠΑΟΚ WebTV" από την Ουκρανία και αποκλειστικά πλάνα από την περιήγηση των παικτών της ομάδας στην πόλη
- την πρώτη εκπομπή "ΠΑΟΚ Football Retro" με τίτλο: "Κώστας Ιωσηφίδης: Μια ζωή στην Τούμπα".
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη !
εξαιρετικη δουλεια...ιδιως με αυτα τα ρετρο τα βλεπεις και συγκινεισαι...
υγ θα υπαρχει πουθενα να βλεπουμε το καθημερινο προγραμμα???
υγ θα υπαρχει πουθενα να βλεπουμε το καθημερινο προγραμμα???
Πήγα και πριν να γράψω αλλά δεν μπόρεσω λόγω τεχνικών προβλημάτων..
Με αυτά που γράψατε σήμερα και με την πρώτη προβολή εκπομπής, σβήσατε πολλούς προβληματισμούς που είχα!
Η προσπάθεια γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη!
Με αυτά που γράψατε σήμερα και με την πρώτη προβολή εκπομπής, σβήσατε πολλούς προβληματισμούς που είχα!
Η προσπάθεια γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη!
Απλά respect. Ευχαριστούμε που αφουγκράζεστε τον κόσμο και διαβάζετε-ακούτε σχόλια.
Ξαναλέω ότι ήδη η προσπάθεια ήταν καλή από χθές αλλά φαίνεται ότι θα βελτιώνεται συνεχώς. Συνεχίστε έτσι.
Ξαναλέω ότι ήδη η προσπάθεια ήταν καλή από χθές αλλά φαίνεται ότι θα βελτιώνεται συνεχώς. Συνεχίστε έτσι.
ΥΓ: Ευχαριστούμε και για την ενημέρωση για τους μαγνητοσκοπημένους αγώνες. Δεν ήξερα αν υπάγωνται στην ίδια κατηγορία με τους ζωντανούς αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν γίνει συμφωνία με Nova Connex κλπ δεν μπορούμε να τους προβάλουμε ούτε σε μαγνητοσκόπηση. Δεν πειράζει όμως, η σελίδα είναι κορυφαία ακόμα και χωρίς αυτούς.PAOKWebTV έγραψε:... κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με παλαιότερους αγώνες της ομάδας που έχουν μεταδοθεί από άλλα ΜΜΕ. ...
Νομιζω ομως οτι τους περσινους αγωνες και δη τους Ευρωπαικους μπορουν να τους μεταδοσουν με την πάροδο του ενός έτους!! Το λέω γιατί μεθαύριο ξημερώνει 26η Αυγούστου, ημέρα που πέρυσι πήραμε την Πόλη!
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Κύριοι του PAOK Web TV,
ίσως δεν θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερη επιλογή προσώπου, από αυτήν του Κώστα Ιωσηφίδη, για να παρουσιάσετε την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά στα RETRO Video του Ασπρόμαυρου Καναλιού. Πρόκειται για το πιο καθαρόαιμο ΠΑΟΚτσάκι της σύγχρονης ποδοσφαιρικής Ιστορίας του ΠΑΟΚ μας. Έναν άνθρωπο αξιαγάπητο, σεμνό και συνάμα δυναμικό, εξαίρετου ήθους, με πνευματική διάυγεια και μεγάλη ψυχή.
Σας συγχαίρω για την επιλογή σας αυτή, αλλά και για την ποιότητα της δουλειάς σε αυτό το Video, σε τεχνικό και δημοσιαγραφικό επίπεδο. Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια. Ευχαριστούμε όλους όσους δουλεύουν για τέτοιου επιπέδου ψηφιακά πονήματα.
ΥΓ: Χάρηκα πολύ που στους τίτλους αρχής του αφιερώματος στον Κώστα Ιωσηφίδη, υιοθετήσατε και εμφανίζεται στο Video η ρήση που διασκεύασα εγώ και έχω βάλει ως υπογραφή μου στο Paokmania από τον Μάιο του 2010, η οποία λέει: "Κλείσε τον ΠΑΟΚ στην ψυχή σου και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο !".

ίσως δεν θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερη επιλογή προσώπου, από αυτήν του Κώστα Ιωσηφίδη, για να παρουσιάσετε την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά στα RETRO Video του Ασπρόμαυρου Καναλιού. Πρόκειται για το πιο καθαρόαιμο ΠΑΟΚτσάκι της σύγχρονης ποδοσφαιρικής Ιστορίας του ΠΑΟΚ μας. Έναν άνθρωπο αξιαγάπητο, σεμνό και συνάμα δυναμικό, εξαίρετου ήθους, με πνευματική διάυγεια και μεγάλη ψυχή.
Σας συγχαίρω για την επιλογή σας αυτή, αλλά και για την ποιότητα της δουλειάς σε αυτό το Video, σε τεχνικό και δημοσιαγραφικό επίπεδο. Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια. Ευχαριστούμε όλους όσους δουλεύουν για τέτοιου επιπέδου ψηφιακά πονήματα.
ΥΓ: Χάρηκα πολύ που στους τίτλους αρχής του αφιερώματος στον Κώστα Ιωσηφίδη, υιοθετήσατε και εμφανίζεται στο Video η ρήση που διασκεύασα εγώ και έχω βάλει ως υπογραφή μου στο Paokmania από τον Μάιο του 2010, η οποία λέει: "Κλείσε τον ΠΑΟΚ στην ψυχή σου και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο !".

Η κάμερα του ΠΑΟΚ WebTV ήταν χτες στο Λβιβ και κατέγραψε λεπτό προς λεπτό τη μεγάλη πρόκριση.
Σε λίγο: δείτε αποκλειστικές εικόνες από τη μεγάλη μάχη της Ουκρανίας !
Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από αυτά που θα ακολουθήσουν στο σχετικό trailer: www.paokwebtv.com
Σε λίγο: δείτε αποκλειστικές εικόνες από τη μεγάλη μάχη της Ουκρανίας !
Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από αυτά που θα ακολουθήσουν στο σχετικό trailer: www.paokwebtv.com
ΠΑΟΚ WEB TV
+ 1000000 ο Κωστας Ιωσηφίδης ήταν σαν παίκτης και είναι σαν άνθρωπος πραγματικό διαμάντι για την οικογένεια του ΠΑΟΚ μπράβο για αυτην την επιλογη σας....Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Κύριοι του PAOK Web TV,