25. Costin Lazăr
Re: 25. Costin Lazăr
Λαζάρ: «Να τελειώσω εδώ την καριέρα μου»
Ενθουσιασμένος με τη νέα προοπτική στην καριέρα του, ο Κοστίν Λαζάρ τόνισε έτοιμος για αποδείξεις και ευχήθηκε να τελειώσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.
- Έχεις προλάβει να εγκλιματιστείς στη Θεσσαλονίκη;
«Αισθάνομαι υπέροχα εδώ. Παίζω σε μια μεγάλη ομάδα με δυναμική και παράδοση στην Ελλάδα, η οικογένεια είναι μαζί μου και η πόλη φανταστική. Ήθελα ηρεμία και η Θεσσαλονίκη είναι εξαιρετική».
- Γιατί επέλεξες τον ΠΑΟΚ;
«Είχα πολλές προτάσεις από τη Ρουμανία, όμως έψαχνα κάτι καλύτερο οικονμικά και αγωνιστικά και προτίμησα να πάω στο εξωτερικό».
- Υπήρξαν σκληρές διαπραγματεύσεις;
«Όχι, συμφωνήσαμε σε τρεις ημέρες. Με βοήθησε ο Βίκτορ Μπέκαλι. Πριν υπογράψω θέλησα να μιλήσω με τον κ. Μπόλονι. Μου είπε πως με θέλουν και οι δυο πλευρές, ήθελα να αποφύγω τα προβλήματα που έχουν οι ξένοι παίκτες όταν φεύγουν οι προπονητές».
- Ποια είναι η επικοινωνία σου με τον Μπόλονι;
«Είναι πολύ καλός μαζί μου και αισθάνθηκα ειλικρίνεια. Αυτό έχει μεγάλη σημασία για μένα γιατί δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που προσποιούνται, άλλο να δείχνουν μπροστά σου και άλλο από πίσω σου. Είχα να κάνω με τέτοιους ανθρώπους στο παρελθόν».
- Είσαι έτοιμος να αποδείξεις την αξία σου;
«Ξέρω πως περιμένουν από μένα πολλά. Η ομάδα έχει αρκετά υψηλό επίπεδο, με καλούς παίκτες. Υπάρχει ανταγωνισμός με τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έχει παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είναι όμως 34 ετών και δεν φοβάμαι. Μέχρι τώρα είχα συνηθίσει να παίζω ανασταλτικά, αλλά τους είπα ότι η θέση μου είναι αμυντικό χαφ μπροστά από την άμυνα. Δεν είμαι ακόμα έτοιμος σωματικά 100%, ενώ είχα και έναν τραυματισμό».
- Πώς σε υποδέχθηκαν στη Θεσσαλονίκη;
«Με υποδέχθηκαν ζεστά οι οπαδοί και μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Ελπίζω να παίξω με τον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στην Εθνική Ρουμανίας. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ».
«Το... τάμα στον Άγιο Δημήτριο»
Ο πατέρας του Κοστίν Λαζάρ προσευχόταν στον Άγιο Δημήτριο στο Βουκουρέστι και τώρα ο παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένος που ξέρει πως Προστάτης της Θεσσαλονίκης είναι ο Άγιος Δημήτριος. Όπως τόνισε... «Υπάρχει σιγουριά»!
γαζελα
Ενθουσιασμένος με τη νέα προοπτική στην καριέρα του, ο Κοστίν Λαζάρ τόνισε έτοιμος για αποδείξεις και ευχήθηκε να τελειώσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.
- Έχεις προλάβει να εγκλιματιστείς στη Θεσσαλονίκη;
«Αισθάνομαι υπέροχα εδώ. Παίζω σε μια μεγάλη ομάδα με δυναμική και παράδοση στην Ελλάδα, η οικογένεια είναι μαζί μου και η πόλη φανταστική. Ήθελα ηρεμία και η Θεσσαλονίκη είναι εξαιρετική».
- Γιατί επέλεξες τον ΠΑΟΚ;
«Είχα πολλές προτάσεις από τη Ρουμανία, όμως έψαχνα κάτι καλύτερο οικονμικά και αγωνιστικά και προτίμησα να πάω στο εξωτερικό».
- Υπήρξαν σκληρές διαπραγματεύσεις;
«Όχι, συμφωνήσαμε σε τρεις ημέρες. Με βοήθησε ο Βίκτορ Μπέκαλι. Πριν υπογράψω θέλησα να μιλήσω με τον κ. Μπόλονι. Μου είπε πως με θέλουν και οι δυο πλευρές, ήθελα να αποφύγω τα προβλήματα που έχουν οι ξένοι παίκτες όταν φεύγουν οι προπονητές».
- Ποια είναι η επικοινωνία σου με τον Μπόλονι;
«Είναι πολύ καλός μαζί μου και αισθάνθηκα ειλικρίνεια. Αυτό έχει μεγάλη σημασία για μένα γιατί δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που προσποιούνται, άλλο να δείχνουν μπροστά σου και άλλο από πίσω σου. Είχα να κάνω με τέτοιους ανθρώπους στο παρελθόν».
- Είσαι έτοιμος να αποδείξεις την αξία σου;
«Ξέρω πως περιμένουν από μένα πολλά. Η ομάδα έχει αρκετά υψηλό επίπεδο, με καλούς παίκτες. Υπάρχει ανταγωνισμός με τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έχει παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είναι όμως 34 ετών και δεν φοβάμαι. Μέχρι τώρα είχα συνηθίσει να παίζω ανασταλτικά, αλλά τους είπα ότι η θέση μου είναι αμυντικό χαφ μπροστά από την άμυνα. Δεν είμαι ακόμα έτοιμος σωματικά 100%, ενώ είχα και έναν τραυματισμό».
- Πώς σε υποδέχθηκαν στη Θεσσαλονίκη;
«Με υποδέχθηκαν ζεστά οι οπαδοί και μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Ελπίζω να παίξω με τον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στην Εθνική Ρουμανίας. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ».
«Το... τάμα στον Άγιο Δημήτριο»
Ο πατέρας του Κοστίν Λαζάρ προσευχόταν στον Άγιο Δημήτριο στο Βουκουρέστι και τώρα ο παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένος που ξέρει πως Προστάτης της Θεσσαλονίκης είναι ο Άγιος Δημήτριος. Όπως τόνισε... «Υπάρχει σιγουριά»!
γαζελα
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι στην μετά ίβιτς εποχή θα είναι αυτός ο παίκτης - κλειδί.
Δικός μας είναι!MANIAKOS έγραψε:«Το... τάμα στον Άγιο Δημήτριο»
γαζελα
Εσύ παλληκάρι μου παίξε μπαλίτσα......βγάλε στο γήπεδο αυτό που πρέπει και η Τούμπα θα σε αγκαλιάσει όπως κάνει με κάθε παίχτη που τα δίνει όλα!

αρχισε με λαθη....και αργοτερα εκανε κπς τριπλες που δεν επρεπε στο κεντρο αλ΄λα ηταν ο καλυτερος απο τα χαφ....γρηγορος δυνατος..ξερει να βγαινει στα πλαγια ...Πολυ καλη μεταγγραφη
- desperando
- Επικοινωνία:
ησουν ο καλυτερος απο τους τρεις του κεντρου χωρις ωστόσο να πιασεις πολυ υψηλα στανταρ, περιμενουμε περισσοτερα γιατι μπορεις. ελπιζω οταν θα εγκλιματιστείς πληρως με την ομαδα και ερθεις στο 100% της φυσικης καταστασης θα εισαι πολυ καλυτερος
παικταρας με αυτο που τον κανει να ξεχωρίζει ειναι το μυαλό και η τοποθετήσεις (τέλειες θα έλεγα) του σώματος του.
Δεν χανει μπαλα εύκολα
Αλλα πατα και λιγο Χ εχεις και συμπαίκτες.
Δεν χανει μπαλα εύκολα
Αλλα πατα και λιγο Χ εχεις και συμπαίκτες.
Επιτυχημένη ξένη μεταγραφή. Μου αρέσει πάρα πολύ. Μου δίνει σιγουριά όταν έχει την μπάλα.
"Σκληρός" παίκτης, σκυλίσια αντοχή στο τρέξιμο και στα μαρκαρίσματα..
Αν αυτός ο παίκτης είχε κάνει προετοιμασία θα έκανε ότι ήθελε...
Σε 1 μήνα πιστεύω θα δούμε τις πραγματικές του δυνατότητες..
όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνει..
Αν αυτός ο παίκτης είχε κάνει προετοιμασία θα έκανε ότι ήθελε...
Σε 1 μήνα πιστεύω θα δούμε τις πραγματικές του δυνατότητες..
όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνει..
- ΑποστόληςΑ
Αυτός ο παίκτης σε απογητεύει άν η απόδοσή του είναι χαμηλότερη από πολύ καλή, γιατί σου έχει δώσει από την αρχή την αίσθηση του κατόχου της ποδοσφαιρικής τέχνης.
- Mario Jardel
Πολυ καλος αλλα εκανε καποιες παραπανισιες τριπλες. Θα ενταχθει πληρως συντομα.
Τι είπες τώρα... +1926ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός ο παίκτης σε απογητεύει άν η απόδοσή του είναι χαμηλότερη από πολύ καλή, γιατί σου έχει δώσει από την αρχή την αίσθηση του κατόχου της ποδοσφαιρικής τέχνης.
κατι σαν το σακη ενα πραγμα......ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός ο παίκτης σε απογητεύει άν η απόδοσή του είναι χαμηλότερη από πολύ καλή, γιατί σου έχει δώσει από την αρχή την αίσθηση του κατόχου της ποδοσφαιρικής τέχνης.

οποιος δεν δει ελλα δα ας δει γαλλια ρουμανια θα παιξει βασικος μαλλον...να μας πει