Παράπονα για το Paokmania
Re: Παράπονα για το Paokmania
Αν και δεν είναι στις αρμοδιότητες μου, και αν και δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις, από όσο είδα το σάιτ πριν λίγο έπεσε.. Επανήρθε μεν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γονάτισε... Μπορεί τα όποια λάθη να οφείλονται εκεί... 
- ΑποστόληςΑ
Από χθες δεν μπορώ να μπω στο paokmania.gr. Μου λέει ότι "η σύνδεση με το Internet δεν είναι δυνατή". Στο φόρουμ μπαίνω κανονικά.
Η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα Στάλιον...
Το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι να σβήσεις τα cookies σου, και να προσπαθήσεις ξανά...
Το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι να σβήσεις τα cookies σου, και να προσπαθήσεις ξανά...
- Mario Jardel
Ενα παραπονο ειναι οτι πιστευω πως η αρχικη του σαιτ ειναι παραφορτωμενη και αργει στο ανοιγμα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mario Jardel την Κυρ 28 Αύγ 2011, 02:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- DaFFy_NaSH
εγω εχω βάλει ενα αντ-ον στον firefox και μπλόκαρα τις διαφημίσεις γιατί είχα αρχίσει να ψάχνω που είναι το κανονικό περιεχόμενο, αλλα απο το κινητο οταν μπαίνω με 3G κάνει 10 ώρες... Σε άλλα σάιτ μπαίνει κανονικά, με το πόρταλ του ΠΑΟΚμανια αργεί...
Και'γω ρωτω ως ποτε θα διαβαζουμε τετοια σχολια στην κεντρικη?
Fury: ΑΠ: Κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο
Αυτοι οι μακακες που εβριζαν σημερα,να πανε να πληρωσουν τα προστιμα αμεσως.Καλυτερο ολων βεβαιως να τα πληρωσουν οι συνδεσμοι που τα ξεκινησαν..πανω απο 100χιλ. θα μας κοστισουν οι πανηβλακες που φωναζαν (50χιλ. μονο ειναι η διακοπη!)..
Fury: ΑΠ: Κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο
Αυτοι οι μακακες που εβριζαν σημερα,να πανε να πληρωσουν τα προστιμα αμεσως.Καλυτερο ολων βεβαιως να τα πληρωσουν οι συνδεσμοι που τα ξεκινησαν..πανω απο 100χιλ. θα μας κοστισουν οι πανηβλακες που φωναζαν (50χιλ. μονο ειναι η διακοπη!)..
Διαγραφηκαν ποστ του ΝΤΑΑΤ και του Σιτιμποι γιατι λογοφέρανε γιατι το θέμα γύρισε στο προσωπικό.
Προειδοποιήθηκαν και οι 2 αυτη την φορά.....!
Προειδοποιήθηκαν και οι 2 αυτη την φορά.....!
Ως ποτε οι μοντ θα νομιζουν οτι ειναι μπατσοι???Οι τυποποιημενες προειδοποιησεις ειναι σαν ανεκδοτα.
Στο τελος θα εχει μονο μπλε.Στο μανια ετσι οπως ειναι δεν γραφω,αλλα εχω δικαιωμα(μαλλον,ειχα τουλαχιστον) να μην αφηνω κανεναν να αθωωνει τους συνδεσμους.Θα ηταν τουλαχιστον γελεοιο να απαντησω για ενα ποστ που γραφεται σε ενα τοπικ με ποστ μου σε αλλο τοπικ..Αλλα φυσικο το γελοιο εχει αρχιζει να γινεται καθημερινοτητα.
Ειμαι και πολυ ον-τοπικ.
Στο τελος θα εχει μονο μπλε.Στο μανια ετσι οπως ειναι δεν γραφω,αλλα εχω δικαιωμα(μαλλον,ειχα τουλαχιστον) να μην αφηνω κανεναν να αθωωνει τους συνδεσμους.Θα ηταν τουλαχιστον γελεοιο να απαντησω για ενα ποστ που γραφεται σε ενα τοπικ με ποστ μου σε αλλο τοπικ..Αλλα φυσικο το γελοιο εχει αρχιζει να γινεται καθημερινοτητα.
Ειμαι και πολυ ον-τοπικ.
Θα τρελαθουμε εντελως.
Δεν βριζω.Οχι μονο δεν βριζω κραζω αυτους που βριζουν.Δεν απαντω στον αλλον που συμφωνει με αυτον που βριζει και λεει οτι και τιμητικα ηταν αυτα που ειπε.
ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.
ουτε ο σπαθας στο αρης-ΠΑΟΚ ετσι.
Δεν βριζω.Οχι μονο δεν βριζω κραζω αυτους που βριζουν.Δεν απαντω στον αλλον που συμφωνει με αυτον που βριζει και λεει οτι και τιμητικα ηταν αυτα που ειπε.
ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.
ουτε ο σπαθας στο αρης-ΠΑΟΚ ετσι.