László Bölöni

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από Falegkos »

οσο σιγουρος μπορεις να εισαι με αυτον τον ακοσμο του ΠΑΟΚ (και τον ελληνα γενικα) θα ελεγα οτι ειναι ο άνθρωπος που δεν θα τα ακουσει.
Ο λογος ειναι οτι πλεον δεν βρισκω ατομο που να μηλαμε και να μου πει οτι δεν κανει για τον ΠΑΟΚ. αντιθετος οοοοοολοι λεμε οτι ειμαστε τυχεροί.

Αυτο δεν υπήρχε ουτε με τον σαντος στις αρχες του.

Σου βγαζει κατι ο ατιμος που τον σεβεσε και τον γουστάρεις και ταυτοχρονα τον εχεις δει σε 3 ματς μονο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Κι εγώ την ίδια αίσθηση έχω πλέον. Για να δούμε όμως, διότι πάντα, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό...

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτόν και δείχνει τη σοβαρότητά του, είναι ότι λέει αυτό που πιστεύει, χωρίς να νοιάζεται να χαϊδέψει τα αυτιά των οπαδών. Μιλάει τσεκουράτα και ειλικρινά. Αυτό μου έλειπε....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Falegkos έγραψε:οσο σιγουρος μπορεις να εισαι με αυτον τον ακοσμο του ΠΑΟΚ (και τον ελληνα γενικα) θα ελεγα οτι ειναι ο άνθρωπος που δεν θα τα ακουσει.
Ο λογος ειναι οτι πλεον δεν βρισκω ατομο που να μηλαμε και να μου πει οτι δεν κανει για τον ΠΑΟΚ. αντιθετος οοοοοολοι λεμε οτι ειμαστε τυχεροί.

Αυτο δεν υπήρχε ουτε με τον σαντος στις αρχες του.

Σου βγαζει κατι ο ατιμος που τον σεβεσε και τον γουστάρεις και ταυτοχρονα τον εχεις δει σε 3 ματς μονο :opaokara:

σε αυτο φαλεγκ πιστευω βοηθησε και η τριετια σαντος παντως...αλλα εγω περιμενω και τα στρεσ τεστ...δεν μας εχω τοσο εμπιστοσυνη
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Για την κλήρωση των ομίλων του Europa League: "Καταρχήν θέλω να πω ότι για τους φιλάθλους μας θα είναι καλό να παίξουμε με μεγάλες ομάδες. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη και ο κόσμος πρέπει να χαρεί. Ευχαριστώ πολύ τον Μιρτσέα Λουτσέσκου που μέσα από βίντεο αγώνων της ομάδας του μου έδειξε πως να αντιμετωπίσω την Καρπάτι."

βρε δε μιλησα....ε την αλεπου
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και καμακι στη δημοσιογραφο στη μεση της συνεντευξης??? :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ΠΑΟΚτσακι αρρωστο σαν να λεμε :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Λάζλο...φτιάξε την κατοχή..
Άβαταρ μέλους
babisgia

Δημοσίευση από babisgia »

Γκολ Μπαλάφας στο 55'. Το ματς έχει τελειώσει!!!
1η αλλαγή στο 82' Σαλπιγγίδης
2η αλλαγή στο 87' Τσουκαλάς
3η αλλαγή στο 88' Ρομπέρ.
Βρε γιατρέ μήπως κοιμήθηκες; Που είναι το rotation;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Να σου πω που είναι το ροτέισον;;;

Εκεί που είναι ο Κοντρέρας, ο Γκαρσία, ο Ίβιτς, ο Σάλπι, ο Τσιρίλο.....

Όταν λείπουν από την 11άδα σου 5 βασικοί παίκτες, όσο και να έχει τελειώσει το ματς, από τη στιγμή που η ομάδα έχει βρει τα πατήματα της, δεν βγάζεις κι άλλους αλλαγή...

Ο κορμός πρέπει να ναι ίδιος. Από τη στιγμή που σου λείπουνε ήδη 5 δεν βγάζεις κι άλλους έξω. Νόμος.

Αφού εξασφάλισε 100% το ματς και για καθυστέρηση έκανε τις αλλαγές που έπρεπε. :pano:
Άβαταρ μέλους
babisgia

Δημοσίευση από babisgia »

Τι θα άλλαζε αν έκανε 2 αλλαγές στο 65;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

για την κατοχη αν δεν εχεις χαφ που ξερουν να κρατανε τη μπαλα -να παγωνουν τον ρυθμο κλπ κλπ δε φτιαχνεται....
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

παιδια, το βιντεακι με το καμακι θελω αν το χει κανενας :D

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Μπραβο για την εικονα της ομαδας σημερα...
Χωρις Γκαρσια Κοντρερας Σαλπι Τσιριλο και Ιβιτς η ομαδα εδειξε χαρακτηρα...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Και... «καμάκι» ο Μπόλονι!
Παρασκευή, 26 Άυγ 2011 02:04
Europa League
Share

Μέγεθος κειμένου:ΣμίκρυνσηΜεγέθυνση
Εκτύπωση
Email

«Ασυγκράτητος» ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος πανευτυχής για την πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν παρέλειψε να δείξει ότι εκτιμά ιδιαιτέρως τις αιθέριες υπάρξεις της Ουκρανίας.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Καρπάτι, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για την δύσκολη πρόκριση, δεδομένου των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Έτσι λοιπόν, μία εντυπωσιακή Ουκρανή δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης ρώτησε τον Μπόλονι για τον λόγο που έδειχνε νευρικός στο γκολ της Καρπάτι, για να απαντήσει «στην … πιο ωραία δημοσιογράφο που έχει δει στη ζωή του» : «Ήμουν νευρικός γιατί σε αυτές τις αναμετρήσεις ο ψυχολογικός τομέας παίζει ρόλο. Στο σημείο που πέτυχε το γκολ η Καρπάτι πήρε οξυγόνο αλλά όταν σκοράραμε τους πήραμε πίσω αυτό το οξυγόνο. Όταν η Καρπάτι σκόραρε ήμουν λίγο νευριασμένος. Τα είχα κυρίως με τον διαιτητή».

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν η απάντηση του προπονητή του ΠΑΟΚ κάλυψε την δημοσιογράφο, καθώς εκείνη στάθηκε στον... πρόλογο του Μπόλονι, μια και ζήτησε τη σχετική διευκρίνηση ρωτώντας τον αν «αυτό είναι αστείο». Όμως ο Ρουμάνος μάλλον δεν αστειευόταν αναφερόμενος στην εμφάνισή της απαντώντας εκ νέου: «ειλικρινά !»...
γαζελα

γλιτσας :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

greek kamaki κανονικοτατα :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”