FC Karpaty Lviv - Π.Α.Ο.Κ (25/8, 22.00) CONNX-TV
Re: FC Karpaty Lviv - Π.Α.Ο.Κ (25/8, 22.00) CONNX-TV
ο τσιριλο τελικα παιζει?εχουμε καμμια ενημερωση?
- PaOkArAsIrAkLiO
Και να παιξει ο Τσιριλο μαλλον καπως ετσι μας βλεπω να ξεκιναμε σημερα:

Την αμυνα την τρεμω.Ειδικα οπως ειδα τους Ουκρανους την προηγουμενη Πεμπτη.Ελπιζω ο Μπαλαφινιο να με διαψευσει!ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!

Την αμυνα την τρεμω.Ειδικα οπως ειδα τους Ουκρανους την προηγουμενη Πεμπτη.Ελπιζω ο Μπαλαφινιο να με διαψευσει!ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
- george aspromayros
Eγω παραδοξως δεν ειμαι καθολου αγχωμενος σημερα! η προκριση ειναι ηδη στο τσεπακι μας!και με απουσιες!
τρελλαινομαι κ γω για Γκαρσια..τον θεωρω απο πολλες πλευρες πολυτιμο αλλα ακομη κ χωρις αυτον εχουμε αποδειξει οτι μπορουμε!
μετραει η ψυχη..κ αν την καταθεσουν τα παιδια που θα παιξουν σημερα....εχουμε ΚΑΙ νικη οχι μονο προκριση!
καλα να περασετε στον πλατωνα γουρληδες ! φιλοξενω το σοι απο τουμπα οποτε θα το δoυμε σπιτι απο κανα link!
τρελλαινομαι κ γω για Γκαρσια..τον θεωρω απο πολλες πλευρες πολυτιμο αλλα ακομη κ χωρις αυτον εχουμε αποδειξει οτι μπορουμε!
μετραει η ψυχη..κ αν την καταθεσουν τα παιδια που θα παιξουν σημερα....εχουμε ΚΑΙ νικη οχι μονο προκριση!
καλα να περασετε στον πλατωνα γουρληδες ! φιλοξενω το σοι απο τουμπα οποτε θα το δoυμε σπιτι απο κανα link!

Εγώ ένα ξέρω ... απόψε στις 22:00' έχω ραντεβού με Ουκρανίδα γκόμενα.
Θα πιω θα φουμάρω και θα της ρίξω 2-3 να με θυμάται... και όλα JET.

Μακάρι!!!!!! Εύχομαι το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια της κόρης μου!! Ζήτησε Νίκη-Πρόκριση!!!!Zorro4 έγραψε:Εγώ ένα ξέρω ... απόψε στις 22:00' έχω ραντεβού με Ουκρανίδα γκόμενα.
ΓΙα να αποκλειστούμε πρέπει να καταφέρουμε να φάμε 3 γκολ παραπάνω από όσα βάλουμε...
Ε αν γίνει κάτι τέτοιο, τι να πω...
Ε αν γίνει κάτι τέτοιο, τι να πω...

Λοιπόν μάγκες με την Καρπάτι Λβιβ παίζουμε για να σοβαρευτούμε! Περιμένουμε άνετη νίκη! Ο Μπαλαφίνιο είναι για τα μεγάλα ματς 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΥΡΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ
Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΨΥΧΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ
ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΙ
Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΨΥΧΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ
ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΙ

- stavrospgr
Re: Κανένα link?
Παιδιά αυτό το ZIK θα το βάλει στην Ουκρανία; Κανένα άλλο Link έχουμε; To myp2p τάκλασε...
Βρείτε δύο τρία καλά λινκ μην ορμήσουμε όλοι σε ένα.....και κολάει
Επειδή δεν το κόβω να βρίσκουμε link, για πείτε, απο ποιόν σταθμό να το ακούσω;