Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Mιλάνε ΠΑΟΚ-Mονακό!
Η αποκλειστική συνέντευξη του Νικουλάε στο transfernews έκανε αίσθηση καθώς ο ποδοσφαιριστής της Μονακό αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Μπόλονι δύο φορές για ενδεχόμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.Τώρα έρχονται οι Ρουμάνοι να επιβεβαιώσουν το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων».Η ιστοσελίδα cancan.ro αναφέρει ο Μπόλονι μίλησε τηλεφωνικά με τον Νικουλάε και ότι αναμένονται να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Μονακό για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.Ο μισθός του Ρουμάνου επιθετικού είναι περίπου 480.000 ευρώ γράφει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
http://transfernews.gr
Η αποκλειστική συνέντευξη του Νικουλάε στο transfernews έκανε αίσθηση καθώς ο ποδοσφαιριστής της Μονακό αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Μπόλονι δύο φορές για ενδεχόμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.Τώρα έρχονται οι Ρουμάνοι να επιβεβαιώσουν το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων».Η ιστοσελίδα cancan.ro αναφέρει ο Μπόλονι μίλησε τηλεφωνικά με τον Νικουλάε και ότι αναμένονται να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Μονακό για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.Ο μισθός του Ρουμάνου επιθετικού είναι περίπου 480.000 ευρώ γράφει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
http://transfernews.gr
ο ντανιελ νικουλαε ειναι καλο παικτακη αλλα δεν ειναι κλασικος σεντερ φορ πιο δεκαρι ειναι.....αμα ερθει ειναι καλη κινηση αν και το transfer news δεν ειναι και το πιο εγκυρο σαιτ.....
Ναι αλλά οι παίχτες θα έχουν μείνει ελεύθεροι κι αγύριστοι, αυτό δεν αλλάζει με καμία έφεση.peris έγραψε:Παντως για το σκηνικο με καβαλα βολο μην ελπιζετε…θα γινει της εφεσεως το μαγκαλι και θα τραβηξει μηνες
- ΑποστόληςΑ
Αν ο Νικουλάε έχει τα χαρακτηριστικά του Ivic, τότε ναι, να τον πάρουμε. Άλλωστε ο Boloni τον γνωρίζει καλά και εφόσον τον εμπιστεύεται, εμείς πρέπει να πάμε πάσο.
Ο Αμπτούν απ' ό,τι γράφεται έχει κλείσει σε Ολυμπιακό, που θα μαζέψει όλους τους Αλγερινούς της Ελλάδος. Καλό παικτάκι, αλλά δύσκολη η ένταξή του στους περιορισμούς που θέτει ο κάθε προπονητής.
Ο Σανκαρέ είναι η μόνη περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου που - κατ' εμέ - θα είχε κάποιον ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ. Εκτός αν μπορέσει να φέρει τον Γάλλο, οπότε δεν το συζητάμε. Γενικά δεν εμπιστεύομαι τους παίκτες του Βόλου. Γνωρίζοντας τον Μπρέσκα από τον Πανιώνιο και βλέποντας την περυσινή άνοδό του, κάτι μου μυρίζει περίεργα.
Ο Αμπτούν απ' ό,τι γράφεται έχει κλείσει σε Ολυμπιακό, που θα μαζέψει όλους τους Αλγερινούς της Ελλάδος. Καλό παικτάκι, αλλά δύσκολη η ένταξή του στους περιορισμούς που θέτει ο κάθε προπονητής.
Ο Σανκαρέ είναι η μόνη περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου που - κατ' εμέ - θα είχε κάποιον ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ. Εκτός αν μπορέσει να φέρει τον Γάλλο, οπότε δεν το συζητάμε. Γενικά δεν εμπιστεύομαι τους παίκτες του Βόλου. Γνωρίζοντας τον Μπρέσκα από τον Πανιώνιο και βλέποντας την περυσινή άνοδό του, κάτι μου μυρίζει περίεργα.
Eδώ είναι όλο το ζουμι. Εδω και 1-2 χρονια βλεπουμε καλη μπάλα απο Βολο - Καβάλα και έχουν ξεχωρίσει πολλοί παίκτες.ΑποστόληςΑ έγραψε:Γενικά δεν εμπιστεύομαι τους παίκτες του Βόλου. Γνωρίζοντας τον Μπρέσκα από τον Πανιώνιο και βλέποντας την περυσινή άνοδό του, κάτι μου μυρίζει περίεργα.
Ποιος ομως μπορεί να μου πει οτι το αποτέλεσμα που βλέπουμε δεν οφείλεται σε ντοπες?
Ο Βολος περυσι εντυπωσίασε με το πρεσινγκ ψηλα.... Δηλαδή τόσο καλους αθλητές είχε ώστε να μπορεί να πιέζει και να απλώνεται στο γήπεδο? Μηπως ειχαν και αυτοί αυπνίες μετά, οπως ο τζον Μπουρουσης?
Η δεν οφείλεται σε μια διακριτική-μονιμη διαιτητική προστασία? Αν ο διαιτητής σου δινει ολα τα σπορια , σε κάθε παιχνίδι τότε ειναι ευκολο να διακριθείς....
Και η Λάρισα τη μια χρονια που τη πηγαίνανε τα κοράκια, έπαιζε μπαλάρα με το Δωνη και την επόμενη που τη πέρασαν πριονοκορδέλα κοντεψε να πέσει.
Ειμαι πολύ σκεπτικός για οποιοδήποτε παικτη προερχόμενο απο αυτές τις ομάδες.
Γιάννη όντως οι παίκτες των ομάδων που αναφέρεις πρέπει να μας προβληματίζουν.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- ΑποστόληςΑ
Daniel Niculae ο ''άνθρωπος σκιά''
[youtube]We11MH93ehE[/youtube]
Δείτε το προσεκτικά.Στο τέλος σκοράρει
Γι'αυτό τον σούταρε η Οσέρ.

Δείτε το προσεκτικά.Στο τέλος σκοράρει

επειδη τον εχω ξαναγραψει τον παιχτη και τον εχω παρακολουθησει καλα στην αρχη περασε καποιους τραυματισμους στην οσερ και μεχρι να ερθει σε καλη κατασταση και να προσαρμοστει περασε καποιο διαστημα ηταν και ατυχος...αργοτερα ομως εκανε εξαιρετικο πρωταθλημα κανοντας και μαγκα τον γελεν...για τις χρονιες του στη ρουμανια δεν αναφερομαι καν τον εχουν πολυ ψηλα...
εξαιρετικη λυση για μενα...
εξαιρετικη λυση για μενα...
Και στη Μοκακό είχε τραυματισμούς.Στην Ρουμανία και στην Ραπίντ είναι θρύλος.Κάτι σαν τον Βιερίνια σε μας.
Είναι σε πτώση αλλά αν δεν έχει τραυματισμούς το αστείο ελληνικό πρωτάθλημα με τα γραφικά σέντερ μπακ το έχει.
Αν τον θέλει ο Μπόλονι δεν πέφτει λόγος σε κανένα αλλά αν υπάρχουν λεφτά μπορούμε και κάτι καλύτερο.Αν δεν υπάρχουν καλός είναι για δανεικός για ένα χρόνο.

Είναι σε πτώση αλλά αν δεν έχει τραυματισμούς το αστείο ελληνικό πρωτάθλημα με τα γραφικά σέντερ μπακ το έχει.
Αν τον θέλει ο Μπόλονι δεν πέφτει λόγος σε κανένα αλλά αν υπάρχουν λεφτά μπορούμε και κάτι καλύτερο.Αν δεν υπάρχουν καλός είναι για δανεικός για ένα χρόνο.

μακρια τετοιον εχουμε το σακη και ειναι και μοντελοgeoavr έγραψε:Daniel Niculae ο ''άνθρωπος σκιά''
Δείτε το προσεκτικά.Στο τέλος σκοράρει![]()
![]()
![]()

Αχ να χαρείτε δεν θέλω άλλους πασπαρτού παίχτες. Ποιος Νικόλαε τώρα ρε δεν ντρέπεστε λιγάκι γελάει ο κόσμος?
Προσπαθείτε να φέρετε τον Ρουμάνο Λαζαρο Χριστοδουλόπουλο στον ΠΑΟΚ για να έχουμε μετά debate στα ραδιόφωνα και τα φόρουμ σε τι θέση παίζει?
Εγώ θα ντρεπόμουνα να προτείνω τέτοιο παίχτη στον ΠΑΟΚ , τι θα πει είναι σεκοντ στραικερ ? παίζεις 4 4 2 και θες εργάτη επιθετικό δίπλα στον γκολτζή?
Ο παίχτης αυτός είναι για αεριτζήδες προπονητές σαν τον Κούπερ με τα 4 4 2 . Δηλαδή θα μου φέρεις παίχτη που θα είναι κάτι από Μουσλι, κατι από Ιβιτς και κάτι από Οικοδόμο και στο τέλος δεν θα ξέρουμε τι είναι.
Και εσύ ρε Μπολόνι ξέρω ότι θέλεις δεκάρι αλλά μην το κάνεις επίτηδες αυτό να χαρείς. Σταμάτα να μου βάζεις τον Λαζαρ δεκάρι που την έχει δει Ριβάλντο και πάει να κρεμάσει τον τερματοφύλακα από τα 30 μέτρα. Έλεος . Να τον έχω μετά στις συνεντεύξεις να λέει προσπαθώ να μάθω την νέα θέση. Μου αχρηστεύεις τον Φωτάκι στα δεξιά και έχεις στον πάγκο τον Γεωργιάδη για να παίζει ο Λαζαρ δεκάρι και ο Αρίας να πηγαίνει πίσω σα μεθυσμένος και να σε βγαίνουν δύο τετ α τετ.
Τι είναι αυτά ρε?Συνέρθετε...
Προσπαθείτε να φέρετε τον Ρουμάνο Λαζαρο Χριστοδουλόπουλο στον ΠΑΟΚ για να έχουμε μετά debate στα ραδιόφωνα και τα φόρουμ σε τι θέση παίζει?
Εγώ θα ντρεπόμουνα να προτείνω τέτοιο παίχτη στον ΠΑΟΚ , τι θα πει είναι σεκοντ στραικερ ? παίζεις 4 4 2 και θες εργάτη επιθετικό δίπλα στον γκολτζή?
Ο παίχτης αυτός είναι για αεριτζήδες προπονητές σαν τον Κούπερ με τα 4 4 2 . Δηλαδή θα μου φέρεις παίχτη που θα είναι κάτι από Μουσλι, κατι από Ιβιτς και κάτι από Οικοδόμο και στο τέλος δεν θα ξέρουμε τι είναι.
Και εσύ ρε Μπολόνι ξέρω ότι θέλεις δεκάρι αλλά μην το κάνεις επίτηδες αυτό να χαρείς. Σταμάτα να μου βάζεις τον Λαζαρ δεκάρι που την έχει δει Ριβάλντο και πάει να κρεμάσει τον τερματοφύλακα από τα 30 μέτρα. Έλεος . Να τον έχω μετά στις συνεντεύξεις να λέει προσπαθώ να μάθω την νέα θέση. Μου αχρηστεύεις τον Φωτάκι στα δεξιά και έχεις στον πάγκο τον Γεωργιάδη για να παίζει ο Λαζαρ δεκάρι και ο Αρίας να πηγαίνει πίσω σα μεθυσμένος και να σε βγαίνουν δύο τετ α τετ.
Τι είναι αυτά ρε?Συνέρθετε...
αν υπαρχει γηινη οψιον τον θελω.//....θ α ναι ο μονος φορ που θα μπορουμε να βαλουμε κι αλλον μπροστα του/...
- kataramenos5
Και "πριν αλέκτορα φωνήσαι, τρις απαρνήση με"
Τι έλεγες πλοηγέ?