Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Ρε παιδια τον Πασχάλη και το ΣΔΟΕ που ενεπλεκε πάλι και τον ΠΑΟΚ το ξεχάσατε ; Το κακο είναι ότι και πολλοί δικοι μας τσιμπανε .....τότε είχε τσιμπήσει μόνο ο κος ....τώρα είδα ότι κατευθείαν χρεωσαμε πολλοί περισσότεροι χωρίς καν να έχουμε την υπομονή να περιμένουμε 2-3 κολομερες .....πήραμε πάλι δεδομένο κάτι που είπανε και μάλιστα λίγο πριν τον αγώνα με τους Ουκρανούς κάποιοι, που την μαλακια αυτη την είχανε ξανακάνει.....
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Το θέμα είναι το κολοκαναλο να μην το ξανακάνει με καποιον τροπο να πιεστεί αλλα οχι με ανακοινώσεις κραυγές δεν οδηγούν πουθενά σκορδας και Ξάνθη κάποτε βγάζανε ανακοινώσεις κάθε δεκάλεπτο και στο τέλος τους κάνανε χαβαλέ όλοι γελοιοποιηθηκαν....Falegkos έγραψε:αδερφε μου και επιμένω οτι η ΠΑΕ παλι φτεει.
Αν δεν υπαρχει τιποτα περιμένω απο ΣΗΜΕΡΑ κιολας να πέσουν μηνύσεις, ανακοινώσεις κτλ κτλ
Τοσο καιρο μας πηδανε απο παντου, ψεματα γραφονται παντου και η ΠΑΕ τη προσπαθεί να κανει? να δείξει υπεράνω?
ΟΧΙ φιλε μου, ειμαι ΠΑΟΚ γιατι αντιστεκομε και ντρέπομαι να βλεπω τους ιωνικους να βγαζουν ανακοινώσεις και εγω να τα ξύνω.
ΥΓ. Ειμαι σιγουρος οτι παλι δεν θα κανουμε τιποτα....
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Αρχισαμε παλι τα γνωστα...
Ευτυχως που εχουμε ανθρωπους που αγαπανε και πονανε τοσο πολυ τον ΠΑΟΚ μας, που ματιες γυρω τους δεν ριχνουν.
Ακομη δεν εχουνε παρει μυρωδια μερικοι πως ο Ελληνικος Αθλητισμος διαλυθηκε οπως τοσα σε αυτη τη Κρατικοδιαιτη χωρα.
Και επειδη λαχταρανε να βλεπουνε Χαντμπολ θα τους πληροφορησω πως φετος ειναι η χρονια που θα παιξουν Ελληνοπουλα περισσοτερο απο καθε αλλη χρονια. Οχι επειδη οι ακαδημιες των ομαδων βγαλανε λαυρακια.
Τεσπα εχω κουραστει ολο το καλοκαιρι να διαβαζω δομημενες σκεψεις και καλοδουλεμενα κειμενα γιατι ο Ζαγορακης δεν κανει Προεδρας του ΠΑΟΚ μας.. Που καταφερατε και με πεισατε.
Τελικα για ολα φταιει ο Προεδρας. Ευχαριστουμε Θοδωρακο και αμε στην Ευχη της Παναγιας και του Χριστου. Ηρθε η ωρα νεα μυαλα να μεγαλουργησουν με ιδεες που θα κανουν το αρμα του ΠΑΟΚ μας τεραστιο, οπως το ονειρευεται ο απανταχου ΠΑΟΚτσης κατοικος αυτης της γης.
Αρχης γενομενης απο τη Μπουτικ.
Ερε κουνια που μας κουναγε..
Ευτυχως που εχουμε ανθρωπους που αγαπανε και πονανε τοσο πολυ τον ΠΑΟΚ μας, που ματιες γυρω τους δεν ριχνουν.
Ακομη δεν εχουνε παρει μυρωδια μερικοι πως ο Ελληνικος Αθλητισμος διαλυθηκε οπως τοσα σε αυτη τη Κρατικοδιαιτη χωρα.
Και επειδη λαχταρανε να βλεπουνε Χαντμπολ θα τους πληροφορησω πως φετος ειναι η χρονια που θα παιξουν Ελληνοπουλα περισσοτερο απο καθε αλλη χρονια. Οχι επειδη οι ακαδημιες των ομαδων βγαλανε λαυρακια.
Τεσπα εχω κουραστει ολο το καλοκαιρι να διαβαζω δομημενες σκεψεις και καλοδουλεμενα κειμενα γιατι ο Ζαγορακης δεν κανει Προεδρας του ΠΑΟΚ μας.. Που καταφερατε και με πεισατε.
Τελικα για ολα φταιει ο Προεδρας. Ευχαριστουμε Θοδωρακο και αμε στην Ευχη της Παναγιας και του Χριστου. Ηρθε η ωρα νεα μυαλα να μεγαλουργησουν με ιδεες που θα κανουν το αρμα του ΠΑΟΚ μας τεραστιο, οπως το ονειρευεται ο απανταχου ΠΑΟΚτσης κατοικος αυτης της γης.
Αρχης γενομενης απο τη Μπουτικ.
Ερε κουνια που μας κουναγε..
ειπαμε στον κοσμο του ΠΑΟΚτση ολα ειναι αγγελικα πλασμενα.... :ugeek: :ugeek:DC έγραψε:Sorry για τις παραθέσεις αλλά ήταν απαραίτητες.Sera4 έγραψε:στον κοσμο του ΠΑΟΚτση ειναι ολα αγγελικα πλασμενα...το κατεστημενο μας κυνηγαει παντου και παντα τα αρχικα ανοιγματα βαφτιζονται ατυχεις προβλεψεις και αγωνιστικες υπερβασεις τα ακομα μεγαλυτερα που αποκαλυπτονται βαφτιζονται αναγκη για ελευση επενδυτων καθως εχουμε φτασει στα ορια μας οι αποδεσμευσεις παιχτων πρωτης γραμμης βαφτιζονται απαραιτητες και οι ιδιοι οι παιχτες κουτσαλογα κλπ...ολα ειναι ροδινα δεν υπαρχει κανενα θεμα...
φυσικα και θα παρουμε την αδεια...αλλα και μονο που φτασαμε σε τετοια σημεια ειναι ντροπη δε νομιζετε??
Τα παραπάνω πεσίματα γράφτηκαν στο καπάκι της "είδησης" ότι δεν θα πάρουμε άδεια για το νέο πρωτάθλημα.
Μια είδηση που ποτέ και κανένας δεν εξήγησε για ποιο λόγο περιελάμβανε τον ΠΑΟΚ στις 7 ομάδες αλλά επειδή "ΠΑΟΚ είσαι", κάποιοι πρόλαβαν δίκασαν και καταδίκασαν την διοίκηση, χωρίς να ξέρουν οι περισσότεροι το γιατί (οι υπόλοιποι δεν το χρειάζονται το "γιατί", απλώς κάνουν αυτό που τους λένε) και πριν ακόμα την δικάσει η ίδια η ΕΕΑ.
Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Εγώ θα μείνω στο αθώο: Καλύτερα να μασάς παρά να γράφεις.
- PAPA TSIBIKOS
[quote="eorptol"]
Το θέμα είναι το κολοκαναλο να μην το ξανακάνει με καποιον τροπο να πιεστεί αλλα οχι με ανακοινώσεις κραυγές δεν οδηγούν πουθενά σκορδας και Ξάνθη κάποτε βγάζανε ανακοινώσεις κάθε δεκάλεπτο και στο τέλος τους κάνανε χαβαλέ όλοι γελοιοποιηθηκαν....[quote]
Εδώ δεν μπορεί να βάλει σε τάξη τους ντόπιους???Τους χαμουτζίδες θα κάνει καλά???
Ακόμα να γίνουν οι μηνύσεις και οι αγωγές στον φαλακροκόρακα που διέδειδε ότι θα τον συλλάβουν μόλις βγει από το Άγιο Όρος.
Από την στιγμή που δεν αντιδράει άμμεσα στην λασπολογία , πολλή καλά τον κάνουν.
Και εμάς μαζί που τρώμε τα συκώτια μας με την κάθε παπαρολογία που ακούμε δεξιά και αριστερά.
Το θέμα είναι το κολοκαναλο να μην το ξανακάνει με καποιον τροπο να πιεστεί αλλα οχι με ανακοινώσεις κραυγές δεν οδηγούν πουθενά σκορδας και Ξάνθη κάποτε βγάζανε ανακοινώσεις κάθε δεκάλεπτο και στο τέλος τους κάνανε χαβαλέ όλοι γελοιοποιηθηκαν....[quote]
Εδώ δεν μπορεί να βάλει σε τάξη τους ντόπιους???Τους χαμουτζίδες θα κάνει καλά???
Ακόμα να γίνουν οι μηνύσεις και οι αγωγές στον φαλακροκόρακα που διέδειδε ότι θα τον συλλάβουν μόλις βγει από το Άγιο Όρος.
Από την στιγμή που δεν αντιδράει άμμεσα στην λασπολογία , πολλή καλά τον κάνουν.
Και εμάς μαζί που τρώμε τα συκώτια μας με την κάθε παπαρολογία που ακούμε δεξιά και αριστερά.
Διανύουμε περίοδο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ?
ΠΑΝΤΩΣ ... ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ...
Δεν νοείται να σέρνεται και να συκοφαντείται έτσι, το όνομα του Π.Α.Ο.Κ.
ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ... ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ...
Δεν νοείται να σέρνεται και να συκοφαντείται έτσι, το όνομα του Π.Α.Ο.Κ.
ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
-
Μαλιστα...
Ο δημοφιλης....λαικος βαρδος...κυριος...Βασιλης Καρρας...ειναι κατοχος του 35 τοις εκατο των μετοχων τις
ΠΑΕ Ολυμπιακος Βολου.... ρε τον σκυλο τον Καρρα.....εκει τα χωνεις ρε βασιλακη.....και εγω ο Μ****Σ δεν χανω πρεμιερα σου...παναθεμα με....
Τωρα εγω, αν σε ρωτησω κατι ρε Προεδρε Ζαγορακη...θα ειμαι υποκοινουμενος; θα ειμαι εγκαθετος; θα ειμαι βαλτος;
...τελος παντων,εγω θα ρωτησω....
Ο φιλος και κουμπαρος σου ''κυριος'' βασιλης κεσογλιδης....συγνωμη...Καρρας....
λεφτα για τον ολυμπιακο βολου να αγορασει μετοχες ειχε....και μαλιστα πολλα λεφτα....πολλα...
.... λεφτα για να μπει με ενα σοβαρο ποσο στις διαδοχικες ΑΜΚ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
να υποθεσω λογω ''συγκυριων''...... δεν μπορεσε ποτε να βρει....ετσι;.....μαλιστα....
..... να τον χαιρεσε.....
αλλος ενας Μεγαλος Παοκτσης.....τον ειχες και στην προεδρικη σουιτα...να μας τον δειχνουν και στην Τ.V.
Ρε για ποσο προβατα τελικα μας λογαριαζουν.....
Παοκτσηδες της λεζαντας και της ''μπινιας''....Παοκτσηδες της μοστρας και της ντεμεκ μαγκιας.....
μας το παιζουν και παιδια του λαου,παιδια του ..ΠΑΟΚ....
....βρε χιλιες φορες ΣΑΧΠΑ-ΦΛΩΡΙΔΗΣ..παρα τα ''δικα'' μας τα παιδια.....
...... ωρες ωρες....γυρναν τα μυαλα μου...τοση υποκρισια ....τοση αχαριστια.....
μ'ερχεται να ξερασω ρε π***η μου......
Ο δημοφιλης....λαικος βαρδος...κυριος...Βασιλης Καρρας...ειναι κατοχος του 35 τοις εκατο των μετοχων τις
ΠΑΕ Ολυμπιακος Βολου.... ρε τον σκυλο τον Καρρα.....εκει τα χωνεις ρε βασιλακη.....και εγω ο Μ****Σ δεν χανω πρεμιερα σου...παναθεμα με....
Τωρα εγω, αν σε ρωτησω κατι ρε Προεδρε Ζαγορακη...θα ειμαι υποκοινουμενος; θα ειμαι εγκαθετος; θα ειμαι βαλτος;
...τελος παντων,εγω θα ρωτησω....
Ο φιλος και κουμπαρος σου ''κυριος'' βασιλης κεσογλιδης....συγνωμη...Καρρας....
λεφτα για τον ολυμπιακο βολου να αγορασει μετοχες ειχε....και μαλιστα πολλα λεφτα....πολλα...
.... λεφτα για να μπει με ενα σοβαρο ποσο στις διαδοχικες ΑΜΚ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
να υποθεσω λογω ''συγκυριων''...... δεν μπορεσε ποτε να βρει....ετσι;.....μαλιστα....
..... να τον χαιρεσε.....
αλλος ενας Μεγαλος Παοκτσης.....τον ειχες και στην προεδρικη σουιτα...να μας τον δειχνουν και στην Τ.V.
Ρε για ποσο προβατα τελικα μας λογαριαζουν.....
Παοκτσηδες της λεζαντας και της ''μπινιας''....Παοκτσηδες της μοστρας και της ντεμεκ μαγκιας.....
μας το παιζουν και παιδια του λαου,παιδια του ..ΠΑΟΚ....
....βρε χιλιες φορες ΣΑΧΠΑ-ΦΛΩΡΙΔΗΣ..παρα τα ''δικα'' μας τα παιδια.....
...... ωρες ωρες....γυρναν τα μυαλα μου...τοση υποκρισια ....τοση αχαριστια.....
μ'ερχεται να ξερασω ρε π***η μου......
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Άμα ρε Ταγματάρχη με όλο το σεβασμό και εντελώς φιλικά δε ξέρεις λεπτομέρειες και δεν Έχεις αποδείξεις για αυτά που λες γιατί τα λες;γιατί χαρακτηρίζεις ρε αδερφέ;γιατί πάλι αφορίζεις;Κανείς δε ξέρει αν ο Καρράς έχει βάλει λεφτά στον ΠΑΟΚ .....η οποιοσδήποτε άλλος !επειδή είμαι απο το τηλέφωνο και γράφω .....Επιστρέφω αργότερα να επεκταθώ!
Ταγματαρχη, ΔΕΝ ξερεις ποιοι έχουν βοηθήσει οικονομικά τον ΠΑΟΚ και την προσπάθεια του Ζαγοράκη..
Ας κρατάμε μια πίσινη για παν ενδεχόμενο..
Ούτε εγώ ξερω, και ούτε πρόκειται να μάθουμε, αλλά ας μην κάνουμε βιαστικά συμπεράσματα...
Ανάγκη προβολής δεν έχει ο Καρράς, πόσο μάλλον ο Ζαγοράκης.
Ας κρατάμε μια πίσινη για παν ενδεχόμενο..

Ούτε εγώ ξερω, και ούτε πρόκειται να μάθουμε, αλλά ας μην κάνουμε βιαστικά συμπεράσματα...
Άνθρωπος που δεν έχει 50 ευρω αν τον γυρίσεις ανάποδα, βρίσκεται κάτοχος 35% των μετοχών μιας ΑΕ.
Και φυσικά δεν έχει ουσιαστικό αντίκρισμα στην αγοραπωλησία, και φυσικά είναι βιτρίνα του κατα καιρούς εργοδότη του που βρίσκεται στη μπουζου και φυσικά ορισμένοι, αλλά διαβάζουν, αλλα καταλαβαίνουν, αλλα επικοινωνούν.
Και φυσικά δεν έχει ουσιαστικό αντίκρισμα στην αγοραπωλησία, και φυσικά είναι βιτρίνα του κατα καιρούς εργοδότη του που βρίσκεται στη μπουζου και φυσικά ορισμένοι, αλλά διαβάζουν, αλλα καταλαβαίνουν, αλλα επικοινωνούν.
- abc_o_ karpouzas
ετσι οπως μας αφισα .....ετσι μας βρηκα
τελικα με ολα αυτα που διαβασα ενα ειναι σιγουρο και σαν συμπερασμα βγενει εν ριπη οφθαλμου
τελικα ειμαστε και πολλη μ@λ@κες
εμεις τα ξερουμε ολα ρε .... εμεις ποιος Θ.Ζ και ποιος Ζ.Β και Π.Κ ποιοι ειναι αυτοι ρε που ξερουνε απο ποδοσφαιρο..... που εχουνε παιξει μπαλα ......ενω εμεις;;;;
δεστε μερικα ποστ ποιο πανω καποιοι που την λενε στον Θ.Ζ και στους αλλους περιεργους μονο απο τον τροπο που τα λενε και με τετοια παντογνοσια λες οτι ......αυτος πρεπει να εχει παιξει σε μπαγερν και πανω
βεβαιαααααααααα τσουλου καθε χρονο και πρωταγωνιστε
εδω ρε ολοκληρος μπολονι λεει παρτε παικτες και εσυ ρε λαμογιο περιμενεις πρωτα να βρεις λεφτα για να μην χρεωσεις την ομαδα σε περιπτωση που κατι στραβωσει;;;;
πλακα μας κανεις ρε ...δικια σου ειναι η ομαδα;;.....δικια μου ειναι ρε και των αλλων ποιο πανω που απο οτι φαινετε εχουν παιξει απο μπαγερν και πανω και εγω σου λεω οτι επιδη εχω παρει 300 εουρος μετοχες και επιδη εχω διαρκιας απαιτω....με πιανεις;;;...απαιτω λεω να παρεις 4 παικταραδες να τους πληρωσεις με προλογο και αν δεν τα καταφερεις να τα φερεις βολτα με τα οικονομικα ετοιμασου το επομενο καλοκαιρι να σε κρεμασω στην αριστοτελους .......αδε πολη σε ανεχτηκαμε που δεν ασχολιθηκες παραπανω με τον ραπτοπουλο και που αφηνεις τον οτινανε να πιανει στο στομα του την ομαδα ποια εξεδρα και ποιο μεγα ..λες και επιδη ασχολουντε μαζι μας θελουνε να πουλησουνε ή μας φοβουντε....
Αδερφέ θα σε παρακαλούσα να αλλάξεις το ποστ σου. Πες την άποψη σου,χωρίς ειρωνεία όμως.
Λορντ

τελικα με ολα αυτα που διαβασα ενα ειναι σιγουρο και σαν συμπερασμα βγενει εν ριπη οφθαλμου
τελικα ειμαστε και πολλη μ@λ@κες
εμεις τα ξερουμε ολα ρε .... εμεις ποιος Θ.Ζ και ποιος Ζ.Β και Π.Κ ποιοι ειναι αυτοι ρε που ξερουνε απο ποδοσφαιρο..... που εχουνε παιξει μπαλα ......ενω εμεις;;;;
δεστε μερικα ποστ ποιο πανω καποιοι που την λενε στον Θ.Ζ και στους αλλους περιεργους μονο απο τον τροπο που τα λενε και με τετοια παντογνοσια λες οτι ......αυτος πρεπει να εχει παιξει σε μπαγερν και πανω
βεβαιαααααααααα τσουλου καθε χρονο και πρωταγωνιστε
εδω ρε ολοκληρος μπολονι λεει παρτε παικτες και εσυ ρε λαμογιο περιμενεις πρωτα να βρεις λεφτα για να μην χρεωσεις την ομαδα σε περιπτωση που κατι στραβωσει;;;;
πλακα μας κανεις ρε ...δικια σου ειναι η ομαδα;;.....δικια μου ειναι ρε και των αλλων ποιο πανω που απο οτι φαινετε εχουν παιξει απο μπαγερν και πανω και εγω σου λεω οτι επιδη εχω παρει 300 εουρος μετοχες και επιδη εχω διαρκιας απαιτω....με πιανεις;;;...απαιτω λεω να παρεις 4 παικταραδες να τους πληρωσεις με προλογο και αν δεν τα καταφερεις να τα φερεις βολτα με τα οικονομικα ετοιμασου το επομενο καλοκαιρι να σε κρεμασω στην αριστοτελους .......αδε πολη σε ανεχτηκαμε που δεν ασχολιθηκες παραπανω με τον ραπτοπουλο και που αφηνεις τον οτινανε να πιανει στο στομα του την ομαδα ποια εξεδρα και ποιο μεγα ..λες και επιδη ασχολουντε μαζι μας θελουνε να πουλησουνε ή μας φοβουντε....
Αδερφέ θα σε παρακαλούσα να αλλάξεις το ποστ σου. Πες την άποψη σου,χωρίς ειρωνεία όμως.
Λορντ
- abc_o_ karpouzas
-
Αναγκη προβολης ,εχει και μαλιστα μεγαλη....moican4 έγραψε:Ταγματαρχη, ΔΕΝ ξερεις ποιοι έχουν βοηθήσει οικονομικά τον ΠΑΟΚ και την προσπάθεια του Ζαγοράκη..
Ας κρατάμε μια πίσινη για παν ενδεχόμενο..![]()
Ο Καρρας δεν εχει συμμετασχει ΠΟΤΕ σε καμια ΑΜΚ της ομαδας....ΠΟΤΕ...
Οποιος θελει ας ανατρεξει στα μετοχολογεια μετα το τελος τις εκαστοτε ΑΜΚ της ΠΑΕ.
Επειδη τις τελευταιες ωρες μιλαω με πολλους.....θα πω κατι και θα το κλεισω...
Ο Καρρας ειναι εδω και 2 ΧΡΟΝΙΑ μετοχος στον βολο.
Ο ΠΑΟΚ εδω και 2χρονια εχει αναγκη απο οικονομικες ΑΝΑΣΕΣ και επειδη δεν τις εχει δεν μπορει να κανει το βημα παραπανω.... και πνιγεται.....
Το προβλημα δει ειναι ο Καρρας ....αλλα ο καθε ντεμεκ επωνυμος που το παιζει παιδι του λαου και παιδι του ΠΑΟΚ.
Δηλαδη εσεις πως νιωσατε που ο Καρρας ειναι μετοχος στον ΒΟΛΟ του ΜΠΕΟΥ και οχι στον ΠΑΟΚ του ΖΑΓΟΡΑΚΗ;...
- PAPA TSIBIKOS
Ο Καράς οπαδικά είναι γριά.Ποτέ δεν είπε ξεκάθαρα και φωναχτά ότι είναι ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚτσής άρχισε να το παίζει όταν άλλαξε ρεπερτόριο , από ποντιακά σε λαικά.
Άλλο η λεζάντα η προβολή και οι "δουλειές" και άλλο το οπαδιλίκη. Βρε δεν τον........
ΠΑΟΚτσής άρχισε να το παίζει όταν άλλαξε ρεπερτόριο , από ποντιακά σε λαικά.
Άλλο η λεζάντα η προβολή και οι "δουλειές" και άλλο το οπαδιλίκη. Βρε δεν τον........
Ταγματαρχη, αδιαφορώ για τον καρρά και τον καθε καρρα που είναι στον βολο...
Απλα λεω, αν εχει δωσει 300 χιλ ή 1 ευρω π.χ κανενας δεν το ξερει και ουτε προκειται να το μαθει..
Το θεμα το πιασαμε καθαρα λογως της προσωπικης σχεσης του με τον Ζαγορακη..
Για κανεναν αλλο λογο..
Εδω μιλάμε για τον Ζαγορακη..
Απλα λεω, αν εχει δωσει 300 χιλ ή 1 ευρω π.χ κανενας δεν το ξερει και ουτε προκειται να το μαθει..
Το θεμα το πιασαμε καθαρα λογως της προσωπικης σχεσης του με τον Ζαγορακη..
Για κανεναν αλλο λογο..
Εδω μιλάμε για τον Ζαγορακη..