Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giapas

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από giapas »

Δεν έχω ξεκάθαρη άποψη.
Οσο έπαιζε στο βαζελο ηταν πολύ μέτριος παίκτης. Βέβαια τον είχαν πάρει όλοι με στραβό μάτι ( άδικα? δίκαια?) και η πίεση ηταν πολύ μεγάλη. Μου θυμίζει περίπτωση Μπαλάφα. Επιπλέον υπάρχει η αρνητική αυρα που έχει δημιουργηθεί καθώς έφυγε αποτυχημένος από την Ελλάδα.

Δε ξέρω από τότε αν έχει βελτιωθεί αγωνιστικά...ούτε αν έχει "απελευθερωθεί" ψυχολογικά (αν υποτεθεί ότι αυτό ήταν το πρόβλημα στο βάζελο).

Το μόνο δεδομένο είναι οτι έπαιξε σε αρκετά παιχνίδια της εθνικής επί Ρεχάγκελ ενώ αγωνίστηκε με σχετική επιτυχία και στη Γερμανία. Και τα 2 , για εμένα, μετράνε.

Δεν ενθουσιάζομαι , αλλά συμφωνώ 100% με DΑΑΤ ότι δε θα δυσκολευτεί να πάρει θέση στην τωρινή λειψή ενδεκάδα .

Να υπενθυμίσω ότι εξαρτάται και από τα λεφτά που θα παίρνει. Αν ειναι 500, μιλάμε για γκάφα μεγατόνων. Αν ειναι όμως 2-3 κατοστάρικα νομίζω μιλάμε για αρκετά καλη προσθήκη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν εχει ξεκαθαριστει πως θα παιξουμε ακομα......με τα υπαρχοντα δεδομενα δλδ με 2 6αρια με παμπλο σε ελευθερο ρολο και 1 8αρι....προφανως θελουμε και αλλο 6αρι....και ο τζιολης ευκολα τον εχει τον αριας (στα οσα εχει δειξει μεχρι τωρα)....ο αριας μπορει να γινει αναπληρωματικος των 2 6αριων...αν και βλεπω σαν αντι γκαρσια οταν λειπει να παιζει ο λαζαρ....(πολλες δηλωσεις και απο λαζαρ -μπολονι οτι παιζουν στην ιδια θεση) ......

αν το 2 6αρια ενα 8αρι ειναι προσωρινο και θελει π.χ να παμε σε Γκαρσια Λαζαρ επ χαφ....τοτε θελουμε επ χαφ ......

ολα αυτα πολυ θεωρητικα....μην ξεχνα,ε στα συν του τζιολη και το ψηλο παιχνιδι που αλλα καλο ψηλα πλην παμπλο ιβιτς δεν εχουμε....(δε βαζω μπαλαφα τσουκ)

αν τον θελουνε ας τον παρουμε με λογικο ποσο.......παντως χαφ θελουμε σιγουρα για μενα.....
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Ο DAAT μια χαρά τα είπε, θα είναι βασικός στο χαλαρό αλλά υπάρχουν 2 μεγάλα μείον..
1)Πολλά τα λεφτά
2)Η ταχύτητα..σκέψου DAAT να φεύγουν σε αντεπίθεση οι Γκαρσια, Ιβιτς και Τζιώλης..και μπροστά τους να περιμένει μπαλιά πχ. ο Μάντζιος..πωπωπω.
Αν πρέπει σόνι και καλά να ψωνίσουμε απ'τις παλιές δόξες της βαζέλας γιατί δεν πάμε να πάρουμε τον Ιβανσιτς?
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

pagotatzis έγραψε:Εικόνα

Τι θα λέγατε για αυτόν εδώ; καλό αμυντικό χαφ Έλληνας και από τα μέρη μας
16 Ιούλιο 2011
Παγωτατζης speaking
Ξεχάστε olapaok Kai Paok 24
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Δηλαδή για να καταλάβω, διώξαμε το βασικο αμυντικό μας χαφ που έπαιρνε 620χιλ με 20% εφορια = 800χιλ επειδή δεν μπορούσαμε να τον πληρώσουμε, και θα πάρουμε για αντικαταστάτη του πάλι αμυντικό χαφ (δεν νομίζω καλύτερο) που θα πέρνει 500χιλ με 45% εφορία = 900χιλ και θα δώσουμε και 200χιλ στη Σιένα για να τον αφήσει ελέυθερο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

γι αυτο λεω τζαπα μαλωνουμε//// παλι...με τα δεδομενα αυτα......
felipe14

Δημοσίευση από felipe14 »

ο τζιωλης δεν ειναι το αμυντικο χαφ που ψαχνουμε....εμεις θελουμε τρεχαντηρι,σκυλι να μαρκαρει και οχι περιπατητη αδιαφορο σαν τον τζιωλη....και για τον φιλο που ρωτησε εννοω τον αντρεα καρατσιολο που εμεινε ελευθερος απο την μπρεσια σε 91 συμετοχες ειχε 55 γκολ....αν θελουμε να κανουμε υπερβαση αυτον πρεπει να φερουνε ο φλω-σαχ....και οχι κατι τυχαρπαστους δανεικους που ακουω καθημερινα.....ΕΛΕΟΣ με τους δανεικους....καλυτερα μικροτεο ονομα και δικος μας παρα μεγαλο και δανεικος....σαν τον ρουλη θα γινουμε....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ουτε εγω τρελαινομαι με ενδεχομενη αποκτηση τζιωλη, αλλα οχι λογω της αξιας του παικτη, αλλα λογω, κατα'εμε, πρωταιρεοτητας, στην αποκτηση επιτελικου χαφ.Αν απο την αλλη ο προπονητης προκρινει την αποκτηση αμυντικου χαφ αυτο ας γινει για ενα παικτη με τα χαρακτηριστικα που μας λειπουν, ενα καθαρο 6ρι-κοφτης, κατι που δεν ειναι ο τζιωλης.Βεβαια δεν θα συμφωνησω καθολου με την πληρη ισοπεδωση του παικτη.Μια χαρα παικτης ειναι,κορυφαιος χαφ της εθνικης στα τελευταια της παιχνιδια και αλλος ενας παικτης θυμα της τραγικης διαχειρισης παικτων του βαζελου.Δεν θα με χαλουσε καθολου η προοπτικη μελλοντικης αντικαταστασης του παμπλο απο τον τζιωλη καθως εχουν παρομοια χαρακτηριστικα χωρις βεβαια να φτανει ο δευτερος την ποιοτητα του πρωτου.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

xristos14 έγραψε:Ο DAAT μια χαρά τα είπε, θα είναι βασικός στο χαλαρό αλλά υπάρχουν 2 μεγάλα μείον..
1)Πολλά τα λεφτά
2)Η ταχύτητα..σκέψου DAAT να φεύγουν σε αντεπίθεση οι Γκαρσια, Ιβιτς και Τζιώλης..και μπροστά τους να περιμένει μπαλιά πχ. ο Μάντζιος..πωπωπω.
Αν πρέπει σόνι και καλά να ψωνίσουμε απ'τις παλιές δόξες της βαζέλας γιατί δεν πάμε να πάρουμε τον Ιβανσιτς?

ειναι θεμα φιλοσοφιας.Ο Ιβαντσιτς που λες ειναι επιτελικος.Προφανως ο προπονητης θελει αμυντικο χαφ.Φυσικα και διαφωνουν πολλοι(μαλλον και εγω) αλλα ειναι σιγουρο οτι κατι εχει στο μυαλο του και σαφως αν το δουμε θα το καταλαβουμε.

Για τον μαντζιο που λες ειμαι φουλ αρνητικος γιατι ειναι τελη αυγουστου..αρα ο τυπας βαριεται..αν τον παιρνανε στην αρχη και εδειχνε ορεξη δεν θα με χαλουσε πληρως.

Το θεμα ταχυτητας ειναι σχετικο.Ειναι προφανες οτι ο ιβιτς εχει χασει την θεση του στην 11αδα.Ο Γκαρσια αν και αργος ειναι ο καλυτερος αμυντικος χαφ στο πρωταθλημα.Ο τζιωλης αν και αργος(πιο γρηγορος απο γκαρσια και ιβιτς,μαλλον παρεξηγημενος λογω στυλ και βαρεμαρας που νομιζει ο κοσμος οτι εχει..Η πορεια του και οι συμμετοχες του δειχνουν οτι μονο αδιαφορος δεν ειναι..) εχει καλες τοποθετησεις και γεμιζει περισσοτερο χωρο απο το φαντασμα αριας.Ο τριτος προφανως θα ειναι ο λαζαρ.

Οσο για τα λεφτα ,φυσικα ειναι πολλα,λογικα δεν μπορουμε ευκολα να τον πεισουμε να ερθει με αυτα που δινουμε.Αν δεν παρουμε κανεναν με επιθετικες αρετες(ειτε φορ,ειτε εξτρεμαρα,ειτε χαφαρα) και η δικαιολογια ειναι οτι τα λεφτα πηγαν στο αμυντικο χαφ τοτε ειλικρινα θα περιμενω μια συνεντευξη απο τον Λαζλο να εξηγησει το σκεπτικο.

Προς το παρον του εχω τοσο εμπιστοσυνη που περιμενω να κανει τις επιλογες του και θα κριθει μετα απο μηνες οταν δω τις επιλογες στο χορταρι.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Τον άφησε ελεύθερο η Μπρέσια ?
Αυτός για πλάκα έχει 15 γκολάκια και χωρίς πέναλτυ.Και τα 7-8 με το κεφάλι.
Μήπως έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού?
Πάντα τον είχα στο μυαλό μου για παικταρά σαν τον Τόνι,Ιακουίντα...

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

kαι γω στο μυαλο μου(λεμε τωρα) σαν βασικα χαφ εχω Γκαρσια Λαζαρ και ψαχνω τον τριτο.////// αμ χαφ επ χαφ λιγο απο ολα...θα φανει//

αυτο που ακουγεται για συμπηρωματικο φορ λογω κλαους δλδ αλλη μια μετριοτητα δε μαρεσει ...ο κλαους μονο να κεδισει εχει διπλα σε μια φορακλα...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

[youtube]MGSm52cSvtw[/youtube]

30 χρονών , 1,94 ύψος σε 99 παιγνίδια (Μπρέσια από 2008)55 γκολ.
Τα γκολ είναι από την τελευταία σεζον 2010-2011 στην serie A.
Τέτοιο φορ πρέπει να κυνηγάμε και απο αυτόν ο Κλάους μπορεί να μάθει πολλά.
Όχι πως θα τον πάρουμε ή πως ενδιαφερθήκαμε αλλά κουβέντα να γίνεται...

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

1,94 ε? Μπορεί να παίξει και άσσος στο μπασκετάκι άνετα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Πέφτει η Καβάλα οποτε φερτε φτηνο καρντοσο και επ χαφ....και φορκλα.///
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Απο τον καρντοσο παντως 10000000 φορες τζιωλης.Δεν μπορω να συγκρινω εναν 26χρονο ελληνα, βασικο στην εθνικη, με εναν 33χρονο, που περσι αντιμετωπισε πολλα προβληματα τραυματισμου και ποτε δεν ξαναφτασε στο επιπεδο που ειχε δειξει στην τριπολη.Δεν ειναι δα και οτι ο ενας κοστιζει 100.000 και ο αλλος 1.000.000, καμια 400ρα θελει ο ενας και καμια 200ρα ο αλλος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”