Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Τον Απντουν τον παιρνει ο γαυρος, και πουθενα δεν λενε για αγορα παικτη πουθενα.Οσο για τον Εστογιανοφ ,εγω ποτε δεν ακουσα να τον χαρακτηριζουν ΑΠΕΙΘΑΡΧΟ. Μαλιστα το τελευταιο περασμα του απο την Πενιαρολ ηταν γεματο σε συμμετοχες και αρκετα καλο σε προσφορα στην ομαδα.
και ....παροντος Γκαρσια ...δεν χωρανε τετοια στην ομαδα απο κανενα παικτη....

Φιλε Photis...ειναι πιστευω 2 παρα πολυ καλοι παικτες που εστω και αν χρειαστουν καποια χρηματα για να τους αποκτησεις αξιζει γιατι οντως θα κανεις μια φοβερη τριπλετα στο κεντρο με Βιερινια-Απντουν-Εστογιανοφ...
Ρε θα χαθει η μπαλλα....τι να λεμε τωρα.....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ επιβεβαίωσε ο Μισέλ Μανουελό, μιλώντας στην εφημερίδα «Goal». Ο εκπρόσωπος του Γάλλου αμυντικού τόνισε ότι η υπόθεση είναι περίπλοκη και είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας.

«Αυτήν τη στιγμή δεν θα ήθελα να πω τίποτα για τη συγκεκριμένη περίπτωση, διότι είναι ακόμα ανοικτή. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ και εκείνος συζητάει με τον ΠAOΚ. Η κατάσταση, όμως, είναι αρκετά περίπλοκη και νομίζω ότι αυτό ισχύει και για τον πελάτη μου αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι αν μου τηλεφωνήσετε το βράδυ της Τρίτη, είναι πολύ πιθανό να μπορώ να σα δώσω μια συγκεκριμένη απάντηση», δήλωσε ο Μανουελό.

Ο 28χρονος παίκτης αναζητεί μια ομάδα να αγωνιστεί, αφού δεν υπολογίζεται στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Από την πλευρά του, ο ρωσικός σύλλογος ψάχνει μια ομάδα να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού και εκείνη θα πρέπει να πληρώνει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του. Την ίδια ώρα, στον ΠΑΟΚ ψάχνουν έναν αμυντικό μέσο (η αναζήτηση έχει φθάσει σε καλό επίπεδο, με παίκτη που μπορεί να ενισχύσει άμεσα) και υπό προϋποθέσεις έναν επιθετικό.

novafm.gr

Λες? :roll:

@ Ταγματαρχη, παικταραδες και οι 2..
Οντως αυτοι θα κεντουσαν, ενα προβλημα μονο θα ειχαν..
ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ, και δεν παιζουν αμυνα...!!
Εκει θα ειχαμε προβλημα..
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

1. Συμφωνω με Ταγματαρχη. Αν οχι και τους δυο, τουλαχιστον τον ενα επρεπε να τον χτυπησουμε.
2. Ο Πουιγκρενιε ειναι παιχταρας, αλλα δε νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε τετοια μεταγραφη.
3. Αν οντως ισχυει του Τζιολη, τι να πω...μηπως εχουμε βαλει στοιχημα να κανουμε το πιο αργο κεντρο στην ιστορια; τι καλυπτει αυτος απο οσα ζηταει ο Μπολονι; ειναι ο μεσος box to box η το αμυντ. χαφ σκύλος;; :lol: :lol: :lol:
4. Για Νικουλαε δεν εχω γνωμη, αλλα αμα τον θελει ο Μπολονι, πασο.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παιδιά όταν λέω απείθαρχοι δεν εννοώ πως κάνουν ταναπού τα αποδυτήρια.Απλά αγωνιστικά είναι απείθαρχοι.Δεν ξέρουν τακτική και απλά παίζουν εγωϊστικά.Για τον Αμπτούν όχι τόσο αλλά για τον Εστογιανόφ σίγουρα.ο Αμπντούν είναι σαφέστατα ποιο ποιοτικός αυτή τη στιγμή παίκτης από τον Εστογιανόφ.
:pano:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δυστυχώς δε φαίνεται να έχουμε χρήμα για κανέναν από τους 2 οπότε παραμένουν απλώς ευσεβείς πόθοι !
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε φορ. Εξτρέμ χρειαζόμαστε. Αυτή τη στιγμή παίζουμε με ΕΝΑ εξτρέμ (Βιερίνια), αφού τον Ρομπέρ δεν τον εμπιστεύεται ο προπονητής, ενώ ο Γεωργιάδης είναι ακόμη ανέτοιμος.
Αντίθετα έχουμε στη διάθεσή μας τρία φορ (Σαλπι, Αθανασιάδης, Παπάζογλου) και δεν βλέπω πού θα βοηθήσει ένα τέταρτο.
Δεν μπορώ να αντέξω άλλο τον Σάλπι να παίζει σαν εξτρέμ, ούτε φυσικά τον Φωτάκη. Θεωρώ ότι το να ψάχνουμε αμυντικό χαφ, όταν υπάρχει ΠΛΗΘΩΡΑ παικτών που μπορούν να παίξουν στη θέση αυτή (Garcia, Arias, Lazar, Φωτάκης, Μπαλάφας, Τσουκαλάς) είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.
Κατ' εμέ οι προτεραιότητες είναι:
1. Σέντερ μπακ
2. Εξτρέμ
3. Επιθετικό χαφ.
4. Δεξί μπακ

Κι ας μην ξεχνάμε ότι μας έφυγαν δύο κλασσικά εξτρέμ (El Zhar, Κουτσια), για να έρθει μόνον ο Γεωργιάδης. Ο Ρομπερ μου δείχνει αριστερό χαφ και όχι εξτρεμ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:Αυτόν τον Νικούλαε δεν είχε ακουστεί ότι τον θέλαμε και πέρσυ? :pano:
ναι λορντ

εχουμε γινει ολυμπιακος τελευταια με τοσα ονοματα...ριμπας ποιγκρενιε σεντερ μπακ
τζιωλης για χαφ
λολο που λεει στ α σπορ .....

ο τζιωλης ημουν σιγουρος οι θα παιξει και για μας τουλ στα πρωτοσελιδα...και αργησε κιολας..παντως θυμαμαι που ο ζαγορ τον ειχε ως διαδοχο του στην εθνικη...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Σωστο αυτο με τζιολη..
Ο Ζαγορ τον εκτιμα απεριοριστα, το εχει δηλωσει εξαλλου..
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Και τον Κουρδάκη εκτιμούσε πολύ ο Ζαγορ, αυτός τον παρακολουθούσε πέρσι και εισηγήθηκε το 4ετές..καλούτσικος ο Τζιώλης, δεν ειναι αμελητέα ποσότητα και μας δίνει ύψος που μας λείπει τόσο πολύ αλλά πόσους αργούς θα έχουμε στο κέντρο?η ανάπτυξη θα μοιάζει με ταινία του Αγγελόπουλου
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

o τζιωλης δεν ειναι καν ελευθερος διαβασα ...θελει η σιενα 250 000////

και αυτος 500...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Εντάξει μετά το ανέκδοτο Μάντζιου ακούσαμε σήμερα και το ανέκδοτο Τζιόλη.Δύο τελείως αποτυχημένοι παίκτες του βάζελου που έφυγαν με γιουχαητά.

Τζιώλης - παίκτης που παίζει σε λίγα τετραγωνικά,κρατάει μεν την θέση του αλλά από εκεί και πέρα μηδέν.
Ταχύτητα υπό το μηδέν,κοψίματα ανεκτά λόγω όγκου,πρέσινγκ ανύπαρκτο λόγω έλλειψης ταχύτητας,οργάνωση - για γέλια, box-to-box ξεχάστε το,αν το κάνει μια φορά στον αγώνα μετά θέλει 5 λεπτά αναπνοές, γκολ - έχει βάλει 4-5 στην καριέρα του,τρίπλα-φαντασία στο παιγνίδι του ανύπαρκτα.

Την καλύτερη μπάλα του την έπαιξε στην Βέρντερ στο 4-4-2 ,όπου ήταν το σταθερό και αμετακίνητο δεξί χαφ.
Η Βέρντερ ήθελε να τον κρατήσει με λογικά λεφτά αλλά ο βάζελος ζητούσε τα μαλλιά του γιατί η Βέρντερ είχε φτάσει μέχρι τελικό Ουέφα(και τον έχασε από την Σαχτάρ).Και σιγά μην τα έδινε η Βέρντερ αφού εκεί ψηλα στην Β.Ευρώπη ευδοκιμεί το επάγγελμα του ξυλοκόπου και μπορεί να βρει κάποιος δεκάδες και τσάμπα.

Τον Τζιόλη και τον κάθε Τζιόλη τους έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο.Πριν 10-15 χρόνια θα ήταν παικταράς.Τώρα είναι μια μετριότητα που τέτοιους στην ομάδα έχουμε Φωτάκης (που ακόμα ο Μπόλονι δεν κατάλαβε τη θέση παίζει) και Τσουκαλά.

Όλες οι μεγάλες ομάδες ψάχνουν τον Φαμπρέγκας,τον Σίλβα,τον Μάτα,τον Μόντριτς,τον Σνάιντερ παικτάκια γρήγορα που μπορούν να κάνουν παιγνίδι και να αλλάξουν τον ρυθμό.
Και η ''μεγάλη'' Ρεάλ του ''καθηγητή της αλητείας'' αν συνεχίσει να παίζει με τον Τζιόλη-Αλφόνσο και τους Κεντιροοζίληδες προκοπή δεν θα δει.Που να παίξουν αυτοί με Τσάβι-Ινιέστα-Φάμπρεγκας ?

Τέλος πάντων παλιά έλεγα ''Ο Ζήσης ξέρει'' αλλά από τις ''πατάτες'' που φάγαμε μετά τον πρώτο χρόνο έχω τις επιφυλάξεις μου.Τώρα λέω ''Όχι άλλο κάρβουνο''
Τον ''El Rolfi'' μπορούν να τον φέρουν ? Αυτός μπορεί να αλλάξει επίπεδο την ομάδα...

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε φορ. Εξτρέμ χρειαζόμαστε. Αυτή τη στιγμή παίζουμε με ΕΝΑ εξτρέμ (Βιερίνια), αφού τον Ρομπέρ δεν τον εμπιστεύεται ο προπονητής, ενώ ο Γεωργιάδης είναι ακόμη ανέτοιμος.
Αντίθετα έχουμε στη διάθεσή μας τρία φορ (Σαλπι, Αθανασιάδης, Παπάζογλου) και δεν βλέπω πού θα βοηθήσει ένα τέταρτο.
Δεν μπορώ να αντέξω άλλο τον Σάλπι να παίζει σαν εξτρέμ, ούτε φυσικά τον Φωτάκη. Θεωρώ ότι το να ψάχνουμε αμυντικό χαφ, όταν υπάρχει ΠΛΗΘΩΡΑ παικτών που μπορούν να παίξουν στη θέση αυτή (Garcia, Arias, Lazar, Φωτάκης, Μπαλάφας, Τσουκαλάς) είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.
Κατ' εμέ οι προτεραιότητες είναι:
1. Σέντερ μπακ
2. Εξτρέμ
3. Επιθετικό χαφ.
4. Δεξί μπακ

Κι ας μην ξεχνάμε ότι μας έφυγαν δύο κλασσικά εξτρέμ (El Zhar, Κουτσια), για να έρθει μόνον ο Γεωργιάδης. Ο Ρομπερ μου δείχνει αριστερό χαφ και όχι εξτρεμ.
συντροφε, η παρακολουθηση 2 αγωνων live, κι ενος απο την τηλεοραση, με ανετρεψε ολες τις σκεψεις που εκανα
ως προς τον σχεδιασμο της ομαδας μας. Που αρχικα, δεν απειχαν κ πολυ απο τις δικες σου.
Να πιασουμε το αμυντικο χαφ; Δεν εχει σημασια αν εχεις 6, ή 16 παικτες για τη θεση, οταν δεν μπορει να την
παιξει κανενας.. ο αριας ηταν υποφερτος, με εναν αντιπαλο χαμηλου επιπεδου, κ απαραδεκτος με μια ομαδα
που επαιζε κανονικο ποδοσφαιρο.. η ελλειψη στηριγματος στον γκαρσια, θα δημιουργησει επιπλεον κουραση
στον παυλαρα μας, και (φανταζομαι) πολλα περισσοτερα νευρα, ισως πολλες περισσοτερες καρτες, και σιγουρα
λιγοτερη προσφορα στο δημιουργικο κομματι..
για μενα, το 6ρι ειναι η ΠΛΕΟΝ βασικη προσθηκη που πρεπει να γινει..
κι ενα συμπληρωματικο φορ..
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Φανταζομαι τριαδα Τζιολη Γκαρσια Ιβιτς...Φωτια!Κεραυνους θα πεταμε! :lol:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

:lol: :lol: :lol: :lol:
:pano:
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

6αρι να παίξει ο Λαζάρ.Γιά αυτό τον πήραμε για 6αρι box to box, καλύτερο από τον Βιτόλο.Αυτό λέει και ο ίδιος, το φωνάζει για την ακρίβεια.
Ο Έλεκ που τον είδα 2 φορές μου φέρνει πιο πολυ σε αντικαταστάτη του Γκαρσία.Πιο νέος,πιό ψηλός,πιό καλός στο ψηλό παιγνίδι αλλά χωρίς το ''γλυκό'' πόδι του Πάμπλο και φυσικά χωρίς το ψυχικό ανάστημα αφού ακόμα είναι μικρός.
Αυτή την στιγμή που γεμίσαμε 6αρια και 8αρια θέλουμε ένα παίκτη να κάνει παιγνίδι γιατί ο μόνος που έμεινε είναι ο Ίβιτς για τον οποίο τα είπαμε.

:pano: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”