Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από che4 »

θα μας πεις τωρα για το μπαμ να κανουμε το χαβαλε μας λιγο πολυ σοβαροτητα επεσε
Άβαταρ μέλους
Da_Paok

Δημοσίευση από Da_Paok »

H... R....... ??? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:oops: :oops: :oops:
felipe14

Δημοσίευση από felipe14 »

μεταγραφες ρεεεεεεεε τι κανουμε και οι τυφλοι βλεπουν οτι χρειαζομαστε τουλαχιστον 3 παικτες παμε 23 αυγουστου και δεν κινειται τιποτα......αυτος ο λουκας απο την πατυ καλο παικτακη και φτηνος....
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

[youtube]d0VF7od68fM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
vangelis183

Δημοσίευση από vangelis183 »

Da_Paok έγραψε:H... R....... ??? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:oops: :oops: :oops:
[youtube]DZEFj_s2QbM[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Δευ 22 Αύγ 2011, 19:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Διόρθωση του βίντεο.
paok 4

Δημοσίευση από paok 4 »

Stepas έγραψε:Κοιτάζοντας το υπάρχον ρόστερ της ομάδας μας...

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Είμαστε ΟΚ με δεδομένη την τρέχουσα οικονομική μας κατάσταση και τις αναγκαιότητες που προκύπτουν σε άλλες θέσεις.

ΣΤΟΠΕΡ: Μαλεζάς - Τσιρίλο - Κοντρέρας - Στάμου.
Ούτως ή άλλως, από πέρυσι ήδη, χρειαζόμαστε έναν καλό κεντρικό αμυντικό ψηλό και δυναμικό γιατί ως γνωστόν ο αέρας είναι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα αμυντικά. Αναγκαία η μεταγραφή, ίσως και πρώτη προτεραιότητα.
Αν δεν πάρουμε παίχτη, τι εναλλακτικές έχουμε:
-Να λογίζεται ο Στάμου ως 4ος στόπερ. Δεν τον έχω δει και δεν ξέρω. Έχω όμως την αίσθηση ότι θα είναι βήμα προς τα κάτω ποιοτικά σε σχέση με πέρυσι που είχαμε 4ο στόπερ τον Σαβίνι, ο οποίος παιχταράς δεν ήταν, αλλά δύσκολα θα σε εξέθετε.
-Να χρησιμοποιηθεί ο Μπαλάφας, λόγω ύψους, στη θέση αυτή. Δεν μ'αρέσει σαν ιδέα, αλλά ο Μπόλονι μάλλον το σκέφτεται αν (στη χειρότερη) δεν αποκτήσουμε παίχτη. Να αλλάξεις θέση στον ούτως ή άλλως μέτριο για ΠΑΟΚ Μπαλάφα σε αυτήν την ηλικία; Καμία εμπιστοσύνη...
- Υπάρχουν οι Κουρδάκης - Ιντζίδης. Αν κατάλαβα καλά, ο πρώτος δεν υπολογίζεται απ'τον κόουτς και ο δεύτερος είναι υψηλόσωμος αμυντικός χαφ που μπορεί να παίξει και σαν στόπερ και μάλλον ο ένας απ'τους δύο πιτσιρικάδες που υπολογίζει ο Μπόλονι. Έσχατες λύσεις.

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ: Λίνο, Σταφυλίδης και ο δεξιοπόδαρος Σνάουτσνερ που έχει παίξει πολλές φορές τη θέση.
Ο Λίνο βασικός και αναντικατάστατος και δίκαια κατά τη γνώμη μου. Όταν λείψει, θα υπάρχει θέμα. Θεωρώ πως χρειαζόμαστε μεταγραφή κανονικού αριστερού μπακ, τουλάχιστον για αλλαγή του Λίνο.
Αν θεωρηθεί πολυτέλεια μια τέτοια κίνηση (με βάση πάντα την οικ. ένδοια, τις ανάγκες σε άλλες θέσεις και τις λίγες μέρες που απομένουν για μεταγραφές), τότε πας σε λύση με Σνάουτσνερ. Κάτι τέτοιο το θεωρώ στασιμότητα και όχι εξέλιξη (για να μην πω βήμα πίσω ποιοτικά) διότι, ναι μεν ο Μίρο δεν θα σε εκθέσει, αλλά θα χάνεις έναν παίχτη από την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.
Τον Σταφυλίδη δεν τον έχω δει, έχουν ακουστεί καλά λόγια, όπως και το ότι τραυματίζεται συχνά. Θα μου άρεσε πολύ να προωθηθεί και να πάρει συμμετοχές, αν φυσικά τον πιστεύει ο Μπόλονι που έχει αποδείξει ότι κόβει το μάτι του με τους μικρούς και δεν φοβάται να τους δίνει ευκαιρίες όταν κρίνει ότι αξίζουν.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ: Έτο - Σνάουτσνερ - Αποστολόπουλος. Θα θέλαμε κάτι καλύτερο από τον μέτριο Έτο, αλλά στην κατάστασή μας μάλλον ευχαριστημένοι πρέπει να είμαστε με αυτούς που έχουμε. Ο Αποστολόπουλος είναι ο 2ος πιτσιρικάς στον οποίο φαίνεται να πιστεύει ο προπονητής και ευελπιστώ να βρούμε στο πρόσωπό του αυτό που ψάχνουμε.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ: Γκαρσία - Αρίας - Λάζαρ - Φωτάκης - Τσουκαλάς - Μπαλάφας.
Εντελώς θεωρητικά και κατά την άμπαλη γνώμη μου δεν μοιάζει να καιγόμαστε τόσο όσο συζητάμε. Με Γκαρσία βασικό και αναντικατάστατο (και δικαίως) και με βάση τη σωστή ανάλυση που έκαναν πολλά αδέρφια παραπάνω, δεν πρόκειται να παίξουμε με ένα αμ. χαφ και δύο 8άρια μπροστά του διότι ο Πάμπλο δεν μπορεί, λόγω ηλικίας, να είναι ούτε το καθαρό 6άρι, ούτε το ένα απ'τα δύο 8άρια. Βασικός λοιπόν με τα γνωστά του χαρακτηριστικά και άρα δίπλα του ένας τρεχαλατζής κόφτης να τον καλύπτει και να τον αφήνει να κυκλοφορεί μπάλα και να δίνει μπαλιές μπροστά. Ο Αρίας δεν πείθει για ισάξιος του Βιτόλο, αλλά δεν απογοητεύει κιόλας. Ο Τσουκαλάς βοήθησε πέρυσι σαν μπάλωμα, αλλά δεν σε ανεβάζει επίπεδο σε καμία περίπτωση. Ο Φωτάκης μια απ'τα ίδια.
Ο Λάζαρ ίσως να είναι το κλειδί της υπόθεσης. Λέει ότι επί χρόνια έπαιζε σαν ένα απ'τα δύο κεντρικά χαφ σε 4-4-2. Λέει ότι παίζει πιο πίσω από εκεί που τον έβαλε ο Μπόλονι με Καρπάτι. Αυτή τη στιγμή δεν είναι σε φουλ κατάσταση και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν μπορεί να πάρει κάποια στιγμή τη θέση του Βιτόλο και να πούμε ότι βρήκαμε παίχτη που έχει τα τρεξίματα του Ισπανού (τουλάχιστον σε θέμα κάλυψης τακτικά, όχι ντε και καλά τα βιονικά του τρεξίματα που σίγουρα δεν τα έχει) ο οποίος όμως μπορεί να προωθεί και το παιχνίδι της ομάδας, πράγμα που δεν έκανε ο Βιτόλο. Ο Λάζαρ μου μοιάζει με έναν λίγο πιο σύγχρονο Σορλέν. Δεν ξέρω... Δεν με πείθει για 10άρι στο 4-2-3-1 που θα παίξουμε.
Συμπέρασμα; Παρότι πολλά τα ονόματα στη θέση αυτή, για να πούμε ότι ανεβαίνουμε ένα σκαλάκι ποιοτικά, μάλλον χρειαζόμαστε μεταγραφή και μάλλον σωστά γίνεται τόση συζήτηση γύρω απ'το θέμα. Ο Μπόλονι μάλλον ζητά πρώτα και κύρια μέσο, οπότε εγώ τουμπεκί (αν και επιμένω ότι ο ψηλός στόπερ και ο φορ είναι στα μάτια μου πιο καυτές ανάγκες). Δεν έχω καταλάβει τι είδους μέσο ζητάει και τι σχήμα θα παρατάξει αν του φέρουν αυτόν ακριβώς που ζητάει (θα αλλάξει το 4-2-3-1 με Γκαρσία βασικό; Δεν ξέρω...)

"ΔΕΚΑΡΙ": Ίβιτς - Λάζαρ - Φωτάκης - Τσουκαλάς.
Χλωμό το τοπίο. Ο Φωτάκης έχει δοκιμαστεί πολλές φορές και κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί σε τέτοιο επίπεδο να παίξει τη θέση αυτή (στο τυρί ίσως να μπορούσε...). Τσουκαλάς επίσης δεν μπορεί, τουλάχιστον με αυτά που έχουμε δει ως τώρα. Ο Ίβιτς θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει, αλλά τι να κάνουμε... αυτόν έχουμε, αυτός ξέρει τη θέση αυτή. Μοιάζει να μην την παλεύει καθόλου φέτος και σίγουρα δεν θα ξαναδούμε από αυτόν την προπέρσινη φοβερή χρονιά του. Άρα, χρειαζόμαστε παίχτη. Να βρεις καλό 10άρι ή τέλος πάντως επιτελικό χαφ με τα οικονομικά που έχεις τώρα; Πολύ δύσκολο. Άρα πάμε σε αλχημείες: Λάζαρ και Φωτάκης, που δοκιμάζονται ήδη, Ίβιτς όσο αντέξει και στο βάθος... Βιεϊρίνια. Μ'αρέσει η ιδέα, μακάρι ο Μπόλονι να τον καθιερώσει εκεί. Θεωρώ πως θα εξελιχθεί φοβερά σαν παίκτης αν κάτσει να μάθει τη θέση διότι από εκεί θα έχει συμμετοχή σε όλο το παιχνίδι και δεν θα του επιτρέπονται αυτά τα κενά 10λεπτα που παρουσιάζει πολλές φορές σαν εξτρέμ.

ΠΛΑΓΙΟΙ ΧΑΦ-ΕΞΤΡΕΜ: Βιεϊρίνια - Ρομπέρ - Γεωργιάδης - Σαλπιγγίδης - Φωτάκης.
Φωτάκης δεν είναι η θέση του στα πλάγια, δεν μ'αρέσει όταν παίζει εκεί παρότι ανταπεξέρχεται με κάποια αξιοπρέπεια. Για μένα είναι βήμα πίσω να τον προορίζεις για εκεί. Σαν να μένεις στο σφιχτό, αποτελεσματικό αλλά γερασμένο πια στυλ Σάντος (κάποια στιγμή πρέπει να το ξεπεράσουμε...). Τι σου μένει; Τέσσερις παίχτες για δύο θέσεις εκ των οποίων οι δύο (Ρομπέρ - Γεωργιάδης) δεν ξέρεις αν θα σταθούν όπως θέλεις. Αν δεν παρθεί παίχτης, ο Βιεϊρίνια δύσκολα θα δοκιμαστεί σαν 10άρι, άρα ίσως δημιουργείται πρόβλημα εκεί με βάση τα παραπάνω. Για μένα, θα έπρεπε ίσως να κοιτάμε κι εδώ για κάποια μεταγραφή (θα μου πεις με τι λεφτά... οκ).

ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ: Αθανασιάδης - Παπάζογλου - Σαλπιγγίδης
Η απόλυτη γύμνια και μάλιστα δεν διαφαίνονται εναλλακτικές ούτε καν απ'τους πιτσιρικάδες. Στην ουσία μόνο ο Κλάους μπορεί να παίξει φορ στο 4-2-3-1 με βάση όσα έχει δείξει. Ο Παπάζογλου κατώτερος των απαιτήσεων ΠΑΟΚ, μπορεί να την παίξει τη θέση αλλά θα είναι μια λύση ανάγκης και δεν μπορείς έτσι να χτυπήσεις πρωτάθλημα ή 2η θέση στα ίσα. Ο Σαλπι θεωρητικά δεν μπορεί να παίξει μόνος στην κορυφή, εκτός κι αν ο Μπόλονι έχει τον τρόπο να το κάνει... Πάντως ακόμα κι έτσι να είναι (να χρησιμοποιηθεί δηλ εκεί ο Σαλπι), τότε δημιουργείς πρόβλημα στη θέση του δεξιού εξτρέμ, πάντα με τη λογική ότι δεν θα πάρεις εξτρέμ και ότι ο Γεωργιάδης δεν θα βγάλει και μάτια...
Συμπέρασμα: Πρώτη αναγκαιότητα η μεταγραφή φορ χωρίς δεύτερη σκέψη!

Για μένα:
1. Σέντερ Φορ
2-3. Στόπερ - Κεντρικό χαφ
4. Αριστερό μπακ

Η ομάδα θέλει δύο καλού επιπέδου παίχτες πάση θυσία, αν θέλει να ανέβει επίπεδο. Αλλιώς πάει για 2η θέση το πολύ και ίσως με πολύ κόπο και με την προϋπόθεση ότι βάζελος και κούλα δεν θα ενισχυθούν σημαντικά. Η επιλογή της διοίκησης να μην ανοιχτεί και να πορευτεί στα σίγουρα (βλ πρώτα πρόκριση στους ομίλους και μετά μεταγραφές) έγινε και ίσως βγει (με βάση το 2-0 που έχουμε στα χέρια μας). Δύο καλούς παίχτες - ευκαιρίες μπορείς άνετα να βρεις τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών που όλοι ψάχνονται. Λάθη έγιναν, αλλά θεωρώ πως η ομάδα είναι πολύ καλή και πως το πολύ δεμένο σύνολο που έχουμε σε συνδυασμό με τον νέο προποντή μπορούν άνετα να κάνουν μια χρονιά καλύτερη από την περσινή.
αδερφε πραγματικα respect!!!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

22 Αυγούστου 2011
1Share

Η πληροφορία ήρθε στο mail του transfernews.gr από Ρουμάνο δημοσιογράφο που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ραπίντ Βουκουρεστίου:

«Η Ραπίντ ενδιαφέρεται να πάρει δανεικό τον Ντάνιελ Νικουλάε, όμως από την διοίκησή της μας είπαν ότι για τον παίκτη ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ. Είναι αλήθεια;».

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Με λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο βρήκαμε ότι ο Ρουμάνος επιθετικός είναι παραγκωνισμένος από τον προπονητή των Μονεγάσκων Λοράν Μπανίντ, διότι οι Μονεγάσκοι που έπεσαν στην Ligue 2, τον πιέζουν για να φύγει τουλάχιστον ως δανεικός.

Αν βρουν να τον πουλήσουν ακόμα καλύτερα. Μάλιστα πριν από 15 ημέρες ο 29χρονος Ρουμάνος επιθετικός δέχθηκε μία γενναία μείωση αποδοχών στο τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι με την Μονακό, αφού από τις 800.000 ευρώ, έπεσε στις 400.000 ποσό που είναι σε θέση να καλύψει ο ΠΑΟΚ.

Με λίγο ψάξιμο βρήκαμε το τηλέφωνο του Ρουμάνου επιθετικού, ο οποίος επιβεβαίωσε αυτό που μας είπαν οι Ρουμάνοι συνάδελφοι:

- Ντάνιελ υπάρχει η πληροφορία ότι έχεις επαφές με τον ΠΑΟΚ. Το επιβεβαιώνεις;

«Η αλήθεια είναι ότι μίλησα αυτό το καλοκαίρι δύο φορές με τον Λάζλο Μπόλονι. Μία φορά πριν αναλάβει τον ΠΑΟΚ και μία φορά μετά. Συζητήσαμε για αρκετά θέματα. Με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι να συνεργαστώ μαζί του και του είπα ότι δεν έχω πρόβλημα».

- Υπάρχει κάτι επίσημο ή μιλάμε μόνο για συζητήσεις;

«Δεν έχω πληροφορηθεί για ύπαρξη επίσημης πρότασης. Εγώ απλώς περιμένω. Είμαι παίκτης της Μονακό, όμως αυτή τη στιγμή δεν νιώθω ότι με υπολογίζουν εδώ. Εγώ, περιμένω τον ΠΑΟΚ και όποια ομάδα ενδιαφέρεται να κάνει την κίνηση της».

- Θεωρείς ελκυστική την περίπτωση του ΠΑΟΚ και του ελληνικού πρωταθλήματος;

«Μα, φυσικά. Ξέρω πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, την δυναμική που έχει, αλλά και τον κόσμο του. Έχω παρακολουθήσει την ευρωπαϊκή του πορεία τελευταία και θεωρώ ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή. Αν ο ΠΑΟΚ κάνει την κίνηση του και συμφωνήσει με την Μονακό, εγώ δεν έχω πρόβλημα».

- Ακούγεται και για ενδιαφέρον από την Ραπίντ Βουκουρεστίου…

«Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η Ραπίντ είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Είμαι εκεί από μικρό παιδί. Δεν υπήρξα μόνο παίκτης, αλλά και οπαδός της. Η Ραπίντ είναι ένα πολύ ξεχωριστό κεφάλαιο στην καρδιά μου. Δεν ξέρω όμως αν αυτή την στιγμή τα οικονομικά της, της επιτρέπουν να κινηθεί για μένα».

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ τσεκάρει διάφορους στόχους, όμως μέχρι να ξέρει πόσα χρήματα θα εισρεύσουν στα ταμεία του συλλόγου από τους νέους επενδυτές, δεν μπορεί να κινηθεί με αποφασιστικότητα.

Σε αυτά τα διερευνητικά πλαίσια φαίνεται πως έγινε η κρούση στον Ντάνιελ Νικουλάε, που έχει αρκετά πράγματα υπέρ του. Κι αυτό γιατί δεν είναι καθαρός σέντερ-φορ, αλλά μπορεί να παίξει και πιο περιφερειακά.

Για παράδειγμα, την σεζόν 2009-10 μπορεί να τελείωσε την χρονιά με 4 γκολ στην Οσέρ, αλλά με 9 ασίστ ήταν τέταρτος καλύτερος πασέρ του Σαμπιονά.

Πέρυσι έπεσε στην κακή χρονιά της Μονακό, αφού ένας τραυματισμός δεν τον άφησε παρά να παίξει 17 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και με 5 γκολ να είναι δεύτερος σκόρερ των Μονεγάσκων.

Για όσους έχουν ισχυρή μνήμη ο Νικουλάε είχε παίξει αντίπαλος του ΠΑΟΚ (με τον Ζαγοράκη ως παίκτη) με την φανέλα της Ραπίντ το 2006 στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ λίγο πριν πάρει την μεταγραφή του των 4 εκατομμυρίων ευρώ στην Οσέρ.

Μετρά 35 συμμετοχές στην Εθνική Ρουμανίας (8 γκολ), δεν έχει καμία συγγενική σχέση με τον Μάριους Νικουλάε που έπαιξε πέρυσι στην Καβάλα και παρά το γεγονός ότι έχει μπόι 1,85 μπορεί εκτός από καθαρό εννιάρι να παίξει και εκτός περιοχής, χάρη στην εξαιρετική του τεχνική και αντίληψη του παιχνιδιού.

Για ότι νεότερο υπάρξει σε ότι αφορά το θέμα, το transfernews.gr θα έχει τα ραντάρ του ανοιχτά και μάτια του δεκατέσσερα!

1Share

Disqus

Μου αρέσει
Dislike
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

στη συνεντευξη στη ρουμανια που ελεγε για στανκου στο ελλην γκαζετα λεει και για Gaman, Valerica σεντερ μπακ...

http://www.transfermarkt.de/de/valerica ... 47576.html διεθν ελπιδες 1 88....2 200 000 τον εχει 22χρονων...
- Έχετε κάποια λίστα από Ρουμανία;
«Ήθελα τον Μπόγκνταν Στάνκου και τον Γκαμάν, αλλά δεν μπορούσαν».
felipe14

Δημοσίευση από felipe14 »

για τον γκαμαν και εγω το παρατηρησα και ειδα οτι ειναι ελευθερος απο το transfermarkt....γιατι λοιπον δεν κανουμε κινηση???
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Μέχρι αρχές Αυγούστου ήταν ελεύθερος και περίμενε.Μετά υπέγραψε στην Πλοέστι για 5 χρόνια.
Εμείς είχαμε πάρει Τσιρίλο...

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλη περιπτωση ο νικουλαε καθως μπορει να χρησιμοποιηθει και ως αντιιβιτς αλλα δεν εχει τα χαρακτηριστικα του επιθετικου που θεωρητικα αναζητουμε.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Αν τον παίρναμε το 2006 απο την Ραπιντ ναι τότε ξύριζε.Αλλά τον πήρε η Οσέρ με 5-6 εκατ.
Τώρα βάρυνε και δεν νομίζω ότι είναι καλύτερος του Κλάους.
Αλλο στυλ φορ θέλουμε και μακάρι να το βρούμε...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

o nikoylaeπαιζει και 10αρι και φορ...μηπως παμε με ενα σμπαρο 2 τρυγωνια?

παντως απο τη μονακο θελουμε να παρουμε κπν μποκανι...πουιγκρενιε δανεικος απο ζενιτ///τη γυροφερνουμε πολυ...ο γκαμαν πολυ μεγαλη ευκαριοα μου φανηκε...κριμα...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

10αρι ο Νικουλάε δεν έπαιξε ποτέ.Παρόλο που είναι ψηλός μπορεί να παίξει και στα άκρα.Εκεί έπαιζε στην Οσέρ των ψηλών.Αλλά έχει σπάσει τώρα,έχει χάσει την ταχύτητα του ,είχε και κάτι τραυματισμούς στην Μονακό...
Ήταν στην αρχική λίστα του Μπόλονι με τα 5-6 ονόματα με τους οποίους ο Μπόλονι θα πρέπει να είχε κάποιου είδους επαφή.Από αυτούς ο Νικουλάε και ο Γιέλεν έμειναν αν και ο Γιέλεν μέσα στην εβδομάδα υπογράφει μάλλον στην Γαλλία με πολύ λιγότερα λεφτά από ότι έπαιρνε στην Οσέρ.
Ο Γκάμαν θα ερχόταν τρέχοντας με 150-180χιλ. αλλά κάποιοι βιάστηκαν να κλείσουν τον Τσιρίλο μην χάσουμε το...
Υ.Γ. Μονακό- Ζήκος...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

θυμαμαι τον εχω δει να παιζει πισω απο το φορ παντως//// δεν τον εχω παρακολουθησει τελευταια οποτε εσυ ξερεις//
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”