Μεταγραφές 2011-2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές 2011-2012

Δημοσίευση από joshua »

Λενε οτι ειμαστε πολυ κοντα στον μει.Πολυ καλα στοιχεια με μονο ερωτηματικο ισως τα κιλα του που κατα καιρους ξεφυγαν αλλα σε βιντεακια απο τουρκια που επαιζε περσι δεν τον ειδα σε κακη κατασταση,ισα ισα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

4 5αρι αυτος ο μει κπ 6.5 ποντους μ.ο// μαζι με ντικουδη γκετσεφσκι χαριση καλη φροντ λαιν
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

καλα ολα αυτα που ακουμε...ωραιος ο παικταρας ο αμερικανος που θελουμε αλλα ακουω πως θα ειναι μονο για ενα μηνα ,ισα ισα για τα παιχνιδια με γαλατα...μετα τι?θα πρεπει να ψαξουμε απο την αρχη για 3αρι?αν ειναι να δωσουμε τα εξτρα 150000 στον σουπερ σταρ για ενα μηνα τοτε να παρουμε και τωρα το αλλο 3αρι αφου δεν θα γλυτωσουμε τιποτε και θα τα δωσπουμε που θα τα δωσουμε τα λεφτα.οσο για τον μει δεν μου γεμιζει το ματι σαν στατιστικα αλλα ειναι πολυ δυνατος σαν κορμι..ισως ειναι αυτο που θελει ο σουλης..αλλα πρεπει πλεον να κανουμε γρηγορα με τους αλλους που ακουγονται..μην κανουμε σιριαλ τον ντικουδη ,χαριση και δεδα....ο αυγουστος φευγει.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ας θυμηθουμε παλιες δοξες εστω και ενα μηνα....αν και εχουμε αρκετα κεκλεισμενων και μαλλον απο την τιβι θα τον δουμε..... :evil: :evil: :evil: κποι φροντισαν γι αυτο///
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Θα ..θυμηθουμε παλιες δοξες εστω και ενα μηνα. :)
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

kk74 έγραψε:καλα ολα αυτα που ακουμε...ωραιος ο παικταρας ο αμερικανος που θελουμε αλλα ακουω πως θα ειναι μονο για ενα μηνα ,ισα ισα για τα παιχνιδια με γαλατα...μετα τι?θα πρεπει να ψαξουμε απο την αρχη για 3αρι?αν ειναι να δωσουμε τα εξτρα 150000 στον σουπερ σταρ για ενα μηνα τοτε να παρουμε και τωρα το αλλο 3αρι αφου δεν θα γλυτωσουμε τιποτε και θα τα δωσπουμε που θα τα δωσουμε τα λεφτα.οσο για τον μει δεν μου γεμιζει το ματι σαν στατιστικα αλλα ειναι πολυ δυνατος σαν κορμι..ισως ειναι αυτο που θελει ο σουλης..αλλα πρεπει πλεον να κανουμε γρηγορα με τους αλλους που ακουγονται..μην κανουμε σιριαλ τον ντικουδη ,χαριση και δεδα....ο αυγουστος φευγει.....
1oν πως θα παρουμε κ αλλον αφου δεν θα εχουμε θεση ξενου και θα πρεπει να την αδειασει ο Μαγκετι (αν ερθει γιατι ακομα κ τωρα σα ψεμα με φαινεται)
2ον τα 150.000 ειναι πολλα εγω νομιζω οτι θα ειναι λιγοτερα
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Τα 150.000 το μήνα βγήκαν από ένα γελοίο άρθρο στο contra χτες. Μη πιστεύετε όσα διαβάζετε. Το θέμα πουλάει και ο καθένας γράφει ότι θέλει. Ο άνθρωπος το είπε καθαρά, δεν έρχεται για τα λεφτά. Εδώ μέχρι και τα νοίκια του σπιτιού μόνος του θα τα πληρώσει, διαβάστε λίγο και τη συνέντευξη τη δικιά του προχτές και του Πανάκα σήμερα.

Και σχετικά με την αμοιβή του, βγάλτε ένα μηδενικό από το τέλος και θα καταλάβετε πόσα θα πάρει...Για όσους βαριούνται να υπολογίζουν θα πάρει 15 χιλιάρικα (δολλάρια κιόλας, άρα 10.00 ευρώ περίπου :o :shock: ) το μήνα, λιγότερα δηλαδή από όσα έπαιρνε πρόπερυσι ο Γκρέγκορυ και ο Μονρό! Η ΚΑΕ δε θα επιβαρυνθεί ούτε με μισό ευρώ από τον αρχικό της προϋπολογισμό και μπορεί να επωφεληθεί τα 10πλάσια..
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

κ εγω για 15.000 ξερω.
bythe way μια που το ανεφερς ο Μονρο ακομα τραυματιας πρεπει να ειναι απο περυσι ( π τον σκεφτομασταν πριν τον Κριστμας αλλα δεν επειδη ηταν τραυματιας) χαλασε η μεταγραφη του στη Νιμπουργκ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

paokmaniak έγραψε:
1oν πως θα παρουμε κ αλλον αφου δεν θα εχουμε θεση ξενου και θα πρεπει να την αδειασει ο Μαγκετι (αν ερθει γιατι ακομα κ τωρα σα ψεμα με φαινεται)
2ον τα 150.000 ειναι πολλα εγω νομιζω οτι θα ειναι λιγοτερα
Κι αν είναι.. "Ελληνας"?
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Ο παικτης που θα εχουμε στο 3 θα ειναι ο παικτης που θα τραβαει το σκοραρισμα ο Μαγκετι πχ οσο θα μεινει σε εμας. Για να βρεις Ελληνα που θα μπορει να σε βαζει 12-15 ποντους οπως περυσι ο Μαρσαλ πρεπει να πληρωσεις τα μαλλια της κεφαλης σου και δε ξερω κ αν υπαρχει και κανενας που να μην τον εχουν παρει οι 2. Αμερικανους σκορερ βρισκες πολυ πιο ευκολα
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

gece, χαρίσης και Sean May? κάτι δεν μου κάθεται καλά εδώ. πολύ βαρύ σχήμα... ο May είχε μεγάλες ελπίδες να κάνει καριέρα τρένου στο NBA αλλά δυστυχώς οι τραυματισμοί τον κράτησαν πίσω. Θα έλεγα οτι στα καλά του μου θυμίζει τον Brent SCott. Στη fener δεν έκανε τίποτα, αλλά μπορώ να αραδιάσω καμια 15αρια παιχταράδες αμερικανούς που πέρασαν και δεν ακούμπησαν και στις 2 καταραμένες ομάδες της Πόλης...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

κ αμα βαλεις κ Ντικουδη στην 4αδα γινεται ασηκωτο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

και μετα 40λεπτα ζωνη 3-2 :D
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

sunnyblack έγραψε:Εγώ on the contrary διαφωνώ ευθέως πλαγίως και καθέτως με την οποιαδήποτε υπόνοια συνοπαδού οτι θα πρέπει να καταθέτω πιστοποιητικό μπασκετικών φρονημάτων πριν ποστάρω.
Υ.Γ. Το ελιτίστικο ύφος, ακόμα και τα μπλοκάκια του bobby knight να κρατούσε κάποιος νομίζω πως δε συνάδουν με ΠΑΟΚ. :nairepaok:
σαν να το γραψα εγώ! έτσι ακριβώς. έτσι όμως. ούτε λίγο πιο κει...

PS: paokmaniak τον trey thompkins θέλει ο Ικαρος?
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

Μαλλον η περιπτωση Ντικουδη δεν προχωραει και εκτος απο το κολλημα του παιχτη για μετακομιση μαλλον και η διοικηση αφουγκραζεται και τον κοσμο!
Οντως μοιαζει πολυ βαρια η ρακετα μας αλλα απο βιντεακια που ειδα ο Μay αν και γεματουλης δειχνει αρκετα ευκινητος και μπασκετικος!
Ο Γκετσεφσκι αν χρειαστει μια καλη κουβεντα μπορει να πει στον Pero Andic??? ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”