Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
thief

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από thief »

τι διαβάζουμε πρωί πρωί ρε π@στη μου χωρις καλά καλά να έχουμε ξυπνήσει...μούφα είναι ή όχι δεν ξέρω αλλά η Exedra εχει γίνει πολύ ότι νάναι το τελευταίο καιρό...άσε που δείχνουν να έχουν καλές άκρες με τους νέους μας "επενδυτες" που ίσως να σφύριξαν και αυτοί τίποτα....

όσο γι' αυτό που γράφεις crabsody_in_blue ο Ζαγοράκης δεν μπορεί να κάνει τίποτα για την έλευση ή όχι νέων ιδιοκτητών... Δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο, τον ρόλο αυτό τον έχει ο Κατσαρής.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

crabsody_in_blue έγραψε:Για μένα αν ο ΠΑΟΚ πάει σε Σαχπατζίδη-Φλωρίδη ο Ζαγοράκης θα είναι για πάντα ένα αποτυχημένος πρόεδρος. Κατάφερε μεν να συσπειρώσει τον κόσμο (χωρίς να προσπαθήσει και πολύ αφού αρκούσε το όνομά του), να κάνει κάποιες επιτυχίες χρεώνοντας παράλληλα την ομάδα (μπορώ να το κάνω και εγώ αυτό) και στο τέλος έδωσε τζάμπα την ομάδα σε και καλά επιχειρηματίες για να την ξεφορτωθεί.
Η αξία του 51% της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. είναι 7.000.000 € εσύ πάνε πούλα την 100.000.000 €
Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

Δημοσίευση από crabsody_in_blue »

erevos187 έγραψε:Ποσο αχαριστοι μπορει να ειστε μερικοι ρε γμτι μου. Ποσο αδουλευτα μυαλά. Εχετε εστω και μια φορα κανει κατι στην ζωη σας και κρινατε τον εαυτο σας οπως κρινετε τον Ζαγορακη?

Εμείς κρίνουμε τον Ζαγοράκη από τα έργα του. Εσύ που ουσιαστικά μας κρίνεις ενώ δεν μας ξέρεις καν; Αχάριστος γιατί είμαι; Που η ομάδα είναι χρεωμένη και οι παίκτες απλήρωτοι; Που η ομάδα καταλήγει σε μεγαλύτερα και από Μπατατούδη και Γούμενο; Δικαίωμά του να φύγει αλλά όχι να αφήσει την ομάδα σε τέτοια άτομα με χρέη που έχει κάνει ΚΑΙ ο ίδιος.

@thief Εν μέρη έχεις δίκιο. Ο Ζαγοράκης μπορεί να μην μπορεί να σώσει τον ΠΑΟΚ από αυτούς άμεσα. Μπορεί όμως να ξυπνήσει τον κόσμο να αντιδράσει. Βέβαια δεν τον συμφέρει γιατί τα δικά του χρέη θα ξεπληρώσουν πρώτα οι επενδυτές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Κυρ 21 Αύγ 2011, 10:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: O χαρακτηρισμος που ειναι μηνυσιμος προς το site διαγραφηκε..Προσεξε το σε παρακαλω..
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Όπου υπάρχει καπνός συνήθως υπάρχει και φωτιά.Και τα γεγονότα αν τα δει κανείς προσεκτικά αυτό δείχνουν.
Πολύ προσεκτική διαχείριση του ρόστερ,πολλές αποχωρήσεις και αποδεσμεύσεις , λίγες και φθηνές μεταγραφές και προσπάθεια για πέρασμα στους ομίλους ώστε να αφήσει προίκα τα έσοδα από τους ομίλους και να πει φεύγοντας ότι η ομάδα σταθεροποιήθηκε στις ψηλές θέσεις στο πρωτάθλημα και στους ομίλους στην Ευρώπη.
Τελειώνει και το έργο στην Μεσήμβρια ( χωρίς καμιά δημοσιότητα, γιατί αυτό θέλει η ΠΑΕ), και έτσι θα γίνει πραγματικότητα το όνειρο δεκαετιών.
Υπάρχουν και κάποιες μαύρες σκιές στα οικονομικά βέβαια.αλλά αν γίνει προσεκτικά η μετάβαση της ΠΑΕ τότε όλα θα ξεχαστούν γρήγορα και το πέρασμα του Ζαγόρ θα έχει ξεκάθαρα θετικό πρόσημο.
Εκτιμώ ότι την ομάδα θα την τρέξει ο Ζήσης αγωνιστικά ενώ τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν οι ΦλωροΣαχπα.
Τώρα για ΕΠΟ δεν ξέρω γιατί εκεί για την εκλογή ψηφίζουν οι ποδοσφαιρικές ενώσεις και γίνονται πολλά πάρε δώσε.
Αλλά θα ήταν ιδανικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να αναλάβει μια ποδοσφαιρική φυσιογνωμία σαν τον Ζαγοράκη παρά κάποιος Χατζηαποστόλου.Και αν από του χρόνου όπως διαφαίνεται το πρωτάθλημα της Α' θα το αναλάβει η ΕΠΟ αντί της Σούπερ Λίγκ τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν στο κακόμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Θέλουμε την πρόκριση την Πέμπτη και τότε όλα θα κυλήσουν εύκολα και κυρίως πολύ γρήγορα...

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

Το χειρότερο είναι ότι ο κόσμος δεν αντιδρά στην έλευση των "επενδυτών". Όλοι απλά περιμένουν καμμιά μεταγραφή. Δεν τους νοιάζει ότι αυτά τα λεφτά παίζει να είναι λεφτά όλων των φορολογουμένων. Από κανέναν δεν περνάει από το μυαλό γιατί θέλουν οι κύριοι να "επενδύσουν" στον ΠΑΟΚ; Μόνο να βρίζουμε τον Σαλλιαρέλη ξέρουμε όταν όμως γίνεται πρόεδρος σε εμάς τον αποθεώνουμε. Μάλλον τελικά δεν διαφέρουμε σε τίποτα από τους γαύρους
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Όσο αφορά το παιχνίδι που παίζεται στον ΠΑΟΚ δεν μου αρέσει καθόλου και το έχω πει από την αρχή ...
Την ευθύνη την ρίχνω και θα την ρίχνω ότι και να γίνει στο μέλλον στον κόσμο του ΠΑΟΚ ο οποίος εδώ και καιρό είναι ένας απλός παρατηρητής ... ααα ξέχασα βγάζει και ανακοινώσεις κριτικής ...

Δεν μπορεί να έχει την ευθύνη μόνο ο Ζαγόρ ... δεν αρκεί αυτός γιατί δεν έχει την δικαιοδοσία ...

Για εμένα ούτε ο Κατσαρής μπορεί ...

Κάντε σοβαρή Γ. Σ. της ΠΑΕ και πες μας τι συμβαίνει Ζαγόρ για να αποφασίσουμε ...

υπ.
όσο αφορά πιθανή αποχώρηση Ζαγόρ δεν ανησυχώ καθόλου ....
έχουμε πολλά στελέχοι υψηλού επιπέδου όπως κάποιους που έγραψαν αμέσως από πάνω ...
Είναι άνθρωποι με φοβερές ιδέες για την ΠΑΕ και φοβερές ικανότητες για να τα πετύχουν !!!

Το ότι να ναι στον ΠΑΟΚ έχει πλήρη εφαρμογή ... !!!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Κι εκεί που νόμιζα ότι τα είχα διαβάσει όλα ....
crabsody_in_blue έγραψε:Για μένα αν ο ΠΑΟΚ πάει σε Σαχπατζίδη-Φλωρίδη ο Ζαγοράκης θα είναι για πάντα ένα αποτυχημένος πρόεδρος. Κατάφερε μεν να συσπειρώσει τον κόσμο (χωρίς να προσπαθήσει και πολύ αφού αρκούσε το όνομά του), να κάνει κάποιες επιτυχίες χρεώνοντας παράλληλα την ομάδα (μπορώ να το κάνω και εγώ αυτό) και στο τέλος έδωσε τζάμπα την ομάδα σε και καλά επιχειρηματίες για να την ξεφορτωθεί.
:shock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Κυρ 21 Αύγ 2011, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
thief

Δημοσίευση από thief »

ρε φίλε crabsody να πει τι στον κόσμο..;;;...οτι είναι λαμόγια ή όχι..;;...Αυτή είναι δουλειά του ΑΣ ή της π@π@ρό Επιτροπης της Πολιτείας πως λέγετε..;;

Εδώ επειδή ζητούσαν κάτι χαρτιά και αυτοί παρουσιάζανε αλλα πράγματα άσχετα ξαφνικά υπήρχαν παντού διαρροές ότι ο Ζαγορακης θέλει να χαλάσει το ντιλ... ότι είναι καρεκλοκένταυρος ...ότι είναι μ@λ@κ@ς κλπ...

και πάλι ++ στο Τad...αλλά μην ξεχνάμε Tad όταν πήγε πχ η θ-4 στην αρχή στην Κατερίνη να ρωτήσει τι παίζεται κατευθείαν βγήκαν ανακοινωσεις από τους γνωστούς που αντέδρασαν με αυτό...!!
Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

O Zαγοράκης είναι αυτός που βολεύεται περισσότερο από την κατάσταση. Μια χαρά. Φυσικά και δεν θα κάνει τίποτα για να ξυπνήσει *************. Εδώ έχει πήξει το forum από δαύτους

την επομενη φορα που θα χαρακτηρισεις ή θα ειρωνευτεις θα αποχαιρετησεις..
Δεν σε κραταει κανενας στο φορουμ .
Οι χαρακτηρισμοι και ειρωνειες ΚΟΠΗΚΑΝ πλεον εδω μεσα.

Moican4
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Ούτε στην ΕΠΟ θα πληρώνετε ο Ζαγοράκης να το ξέρετε.
Για αυτό τον θέλουν στην ΕΠΟ, ξέρουν ότι αυτό το παιδί δεν θέλει να πληρώνετε όπου και αν πάει και σου λέει στην ΕΠΟ συμφέρει θα την βγάλουμε τζάμπα.
Μπράβο Ζαγοράκη είσαι ο πρώτος πρόεδρος στην ιστορία του ποδοσφαίρου που δεν έβγαλες λεφτά από το ποδόσφαιρο.
:pano:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Για αυτό προτείνω thief να λειτουργήσει η Γ. Σ. της ΠΑΕ ...

14.000 μέλη υπάρχουν ...

5.000 να μαζευτούν νομιμοποιείται οποιαδήποτε κίνηση ...

Και μην μου πει κανείς για πλειοψηφία μετόχων ...

Όλες οι μετοχές ανήκουν ακόμα στον κόσμο ... εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ... την πλειοψηφία ακόμα την έχουμε εμείς ...

Βγαίνει σήμερα ο εκπρόσωπος των νέων μετόχων η εξέδρα και μιλάει λέγοντας ότι ο Ζαγόρ παρατάει τον ΠΑΟΚ για την ΕΠΟ ...
όλοι ξέρουμε ότι αυτή η περίπτωση στήνεται εδώ και καιρό από κάποιους ...

Το παιχνίδι όμως της εξέδρας είναι βρώμικο γιατί έχουν απευθείας επαφή με τους Σάχπα-Φλωρίδη ...
Μόνο και μόνο με τον τρόπο που γίνεται το παιχνίδι είναι εκτός των συμφωρόντων ΠΑΟΚ ...

Και ο ζήσης και ο Ζαγόρ έχουν ευθύνη αλλά πάνω από όλα έχουμε ευθύνη εμείς
Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

Η τελευταία πρόταση σου tad τα λέει όλα. Δυστυχώς εμείς δεν κάνουμε τίποτα. Απλά καθόμαστε και παρακολουθούμε. Δυστυχώς δεν υπάρχει οργανωμένος κόσμος του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

crabsody_in_blue έγραψε:O Zαγοράκης είναι αυτός που βολεύεται περισσότερο από την κατάσταση. Μια χαρά. Φυσικά και δεν θα κάνει τίποτα για να ξυπνήσει τους κοιμισμένους. Εδώ έχει πήξει το forum από δαύτους
Απο αυτα που γραφεις ... Μαλλον εσυ εισαι ο κοιμισμενος... :yellowcard:
Καταλαβες εξυπνοπουλε?
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

να πάρουμε κάνα πρωτάθλημα κάνα κύπελλο στο μέλλον και ο Ζαγοράκης να είναι πρόεδρος στην ΕΠΟ...
άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.... :?
thief

Δημοσίευση από thief »

δεν ξέρω αν μπορεί αυτό που λες Tad να έχει αποτέλεσμα ή εφαρμογή...μάκαρι χίλιες φορές μακάρι να οργανωθεί κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό... μην ξεχνάμε όμως ότι μιλάμε για νέα διοίκηση η οποία θα είναι και αυτή πρωτοδικείου (από ΑΣ) και όχι αιρετή...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”