Μεταγραφές 2011-2012
Re: Μεταγραφές 2011-2012
αν ο αμερικανος που αναμενεται να συμπληρωσει την ρακετα ειναι κι αυτος καποιος απο το ΝΒΑ μεχρι να ληξει το λοκ αουτ νομιζω οτι θα κανουμε (εκτος απο εντυπωση!) και καλα παιχνιδια στο Βιλνιους!palok έγραψε:xaxaxa.
PS: πάντως gece-χαρίσης-ντικούδης και αμερικανός, not bad ψηλοί ε?

Για Χαριση εχω καλη αποψη,καλο κορμι μπορει να δωσει βοηθειες,για Ντικουδη αν και περσυ ηταν πολυ καλος θυμιζει πρωην μπασκετμπολιστα...για να μοιραστουν 80 λεπτα οι τεσσερις νομιζω ειναι αρκετα καλοι για Ελλαδα...
- KalamarGiannis
Λοιπόν... ανέβηκαν οι τόνοι και πέφτει η ποιότητα...
όπως στο Ποσειδώνιο που έρχονται κάτι τυχαίοι κι έχουν κι άποψη, έτσι κι εδώ το ιερό του μπάσκετ για ολίγους, δέχεται επιδρομή "ποδοσφαιρικών" που φυσικά μαζί φέρνουν γκρίνια, χαρακτηρισμούς,παράλογες απαιτήσεις κτλ.
Αφήστε ρε παιδιά εμάς να χαρούμε για τον ΜΑγκέτι που τον ξέραμε κι από χτες...
μερικούς από σας "μπασκετικά" δεν σας ξέρει η μάνα σας...π.χ. το παιχνίδι του Ντικούδη ενάντια στην Αμερική το είδατε ή πηγαίνατε στον παιδικό τότε;
αυτά για να ξεσπάσω κι εγώ ...
σαφώς με απογοήτεψε ο Πέτζα, ο ΠΑΟΚ με νοιάζει κι όχι ο παιδικός των μωρών...αλλά πέραν τούτου ουδέν, μέλος δικό μας είναι και δεν τον βρίζουμε...(αλλά και ποιον δεν βρίσαμε εν τέλει;)
και για να μιλήσουμε για μπάσκετ: άριστη 10 η παραμονή Γκετσέφσκι έτσι και επιτευχθεί, το ίδιο και του Δέδα. Τους λόγους τους έχουμε αναφέρει πολλάκις, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Εκτός του ότι αποδείξαν πόσο παλλικάρια είναι με την παρουσία τους, εντός κι εκτός γραμμών. Δεν προκαλέσαν, δεν γκρινιάξαν, δεν κρύφτηκαν όταν η μπάλα έκαιγε. Τους θέλω με 1.000 για να έχω και λίγο κορμό ως περσινή συνέχεια.
Για τον Χαρίση τι να πω, αν δεν ήταν η ηλικία σε σχέση με τον Μπόγρη πάλι 10 θα έβαζα, τώρα 9. Άριστο κορμί , δεν είναι άμπαλος, έχει προοπτική να κάνει ακόμα καλύτερη χρονιά.
Για τον Ντικούδη είμαι αντίθετος αλλά δεν ξέρω καλύτερα από τον Σούλη και τον Μάτζικ-σκεφτείτε ότι το μπάτζετ πάει αλλού κι είναι σχεδόν τζάμπα, γνωστό όνομα στα σαλόνια, Έλληνας, φιλότιμος, ιδανικό σώμα, καλούτσικη τεχνική, θα έχει συμπληρωματικό ρόλο βετεράνου κι έχει να δώσει εμπειρία μεγάλων αγώνων στους συμπαίκτες.
Εν γένει η τετράδα είναι ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΛΠΙΖΑΜΕ με βάσει το μπάτζετ και την Γαλατά αντίπαλο.
Με έναν καλό μαύρο σέντερ είναι πλήρης ΚΑΙ στη ρακέτα, αφήνοντας μοναδικό ερωτηματικό τον άσσο...αν ο τύπος βγει Ειβερι και Γκρει πάλι στην γκρίνια θα είμαστε...και έχω κακό προαίσθημα, μακάρι να παίξει υποφερτά.
όσο για τον ΜΑγκέτι, αν τον πάρουμε , δώστε του την μπάλα απλά...όλοι για έναν... το έκανες για κάποια τρίτη αλλαγή των Πέισερς που λεγόταν Μάρσαλ, δεν θα το κάνεις για τον σουπερ στάρ; τους 16,5 πόντους θα στους δώσει με πολύ καλύτερα ποσοστά...γιατί πάει κοντά με ντου και βάζει και βολές.
Ο Αποστολίδης χωράει σαν τρίτος άσσος ή το παρακάνω;
ΥΓ όσοι μένουν κοντά, δεν πατάνε Παλατάκι αλλά βλέπουν από την Τηλεόραση την ομάδα- κάνοντας και ζάπιγκ- παρακαλούνται να ακούν(τους απίστευτους γκουρού που έχουν μαζευτεί και υποκλίνομαι πραγματικά) και να μαθαίνουν ...ήσυχα
ΥΓ2 συγχατήρια στον μπλε τον ελεύθερο
όπως στο Ποσειδώνιο που έρχονται κάτι τυχαίοι κι έχουν κι άποψη, έτσι κι εδώ το ιερό του μπάσκετ για ολίγους, δέχεται επιδρομή "ποδοσφαιρικών" που φυσικά μαζί φέρνουν γκρίνια, χαρακτηρισμούς,παράλογες απαιτήσεις κτλ.
Αφήστε ρε παιδιά εμάς να χαρούμε για τον ΜΑγκέτι που τον ξέραμε κι από χτες...
μερικούς από σας "μπασκετικά" δεν σας ξέρει η μάνα σας...π.χ. το παιχνίδι του Ντικούδη ενάντια στην Αμερική το είδατε ή πηγαίνατε στον παιδικό τότε;
αυτά για να ξεσπάσω κι εγώ ...
σαφώς με απογοήτεψε ο Πέτζα, ο ΠΑΟΚ με νοιάζει κι όχι ο παιδικός των μωρών...αλλά πέραν τούτου ουδέν, μέλος δικό μας είναι και δεν τον βρίζουμε...(αλλά και ποιον δεν βρίσαμε εν τέλει;)
και για να μιλήσουμε για μπάσκετ: άριστη 10 η παραμονή Γκετσέφσκι έτσι και επιτευχθεί, το ίδιο και του Δέδα. Τους λόγους τους έχουμε αναφέρει πολλάκις, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Εκτός του ότι αποδείξαν πόσο παλλικάρια είναι με την παρουσία τους, εντός κι εκτός γραμμών. Δεν προκαλέσαν, δεν γκρινιάξαν, δεν κρύφτηκαν όταν η μπάλα έκαιγε. Τους θέλω με 1.000 για να έχω και λίγο κορμό ως περσινή συνέχεια.
Για τον Χαρίση τι να πω, αν δεν ήταν η ηλικία σε σχέση με τον Μπόγρη πάλι 10 θα έβαζα, τώρα 9. Άριστο κορμί , δεν είναι άμπαλος, έχει προοπτική να κάνει ακόμα καλύτερη χρονιά.
Για τον Ντικούδη είμαι αντίθετος αλλά δεν ξέρω καλύτερα από τον Σούλη και τον Μάτζικ-σκεφτείτε ότι το μπάτζετ πάει αλλού κι είναι σχεδόν τζάμπα, γνωστό όνομα στα σαλόνια, Έλληνας, φιλότιμος, ιδανικό σώμα, καλούτσικη τεχνική, θα έχει συμπληρωματικό ρόλο βετεράνου κι έχει να δώσει εμπειρία μεγάλων αγώνων στους συμπαίκτες.
Εν γένει η τετράδα είναι ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΛΠΙΖΑΜΕ με βάσει το μπάτζετ και την Γαλατά αντίπαλο.
Με έναν καλό μαύρο σέντερ είναι πλήρης ΚΑΙ στη ρακέτα, αφήνοντας μοναδικό ερωτηματικό τον άσσο...αν ο τύπος βγει Ειβερι και Γκρει πάλι στην γκρίνια θα είμαστε...και έχω κακό προαίσθημα, μακάρι να παίξει υποφερτά.
όσο για τον ΜΑγκέτι, αν τον πάρουμε , δώστε του την μπάλα απλά...όλοι για έναν... το έκανες για κάποια τρίτη αλλαγή των Πέισερς που λεγόταν Μάρσαλ, δεν θα το κάνεις για τον σουπερ στάρ; τους 16,5 πόντους θα στους δώσει με πολύ καλύτερα ποσοστά...γιατί πάει κοντά με ντου και βάζει και βολές.
Ο Αποστολίδης χωράει σαν τρίτος άσσος ή το παρακάνω;
ΥΓ όσοι μένουν κοντά, δεν πατάνε Παλατάκι αλλά βλέπουν από την Τηλεόραση την ομάδα- κάνοντας και ζάπιγκ- παρακαλούνται να ακούν(τους απίστευτους γκουρού που έχουν μαζευτεί και υποκλίνομαι πραγματικά) και να μαθαίνουν ...ήσυχα
ΥΓ2 συγχατήρια στον μπλε τον ελεύθερο
Mε καλυψες καλαμαριωτη,και το κυριοτερο με εβγαλες απο τον κοπο να γραψω και εγω την αποψη μου.
Και για τον πετζα συμφωνω και για ολα.
Αλλα οπως ειπε και καποιος οτι ο πετζα δεν μπορει πλεον και αυτο αληθεια ειναι,το εχω γραψει εδω και καιρο.
Και για τον πετζα συμφωνω και για ολα.
Αλλα οπως ειπε και καποιος οτι ο πετζα δεν μπορει πλεον και αυτο αληθεια ειναι,το εχω γραψει εδω και καιρο.
- paokathens
έχετε δίκιο για την γκρίνια. από μεριάς μου συγγνώμη. απλά δε μ αρέσει ο ντικούδης προσωπικά πλέον. αν ήταν σε σούπερ κατάσταση ναι οκ. πάμε να παίξουμε ευρωλίγκα, όχι μόνο εγχώριο. αν έρθει ο μαγκέτι θα μεγαλώσουμε ένα και δύο και τρία επίπεδα για όσο κάτσει, αλλά όταν λήξει το λοκ άουτ με ποιους θα μείνουμε; δεν έχουμε κρατήσει ούτε το μάρσαλ που ήταν αξιόπιστος επιθετικά, ειδικά όταν ήταν στη μέρα του, ούτε καν ντόζιερ που έδινε δύναμη κάτω απ το καλάθι κ είναι κ 26 χρονών. όχι 34άρης σαν το δήμο. απλά πίστεψα ότι ίσως γινόταν κάτι καλύτερο γιατί η συμμετοχή στην ευρωλίγκα θα είναι τεράστιο συν για την ομάδα μας.
Υ.Γ. θα παρακαλούσα αν απευθυνόταν σε μένα το σχόλιο "αφήσαμε το ποδόσφαιρο και πιάσαμε το μπάσκετ" να μην ξαναγίνει, τουλάχιστον για το πρόσωπό μου, γιατί με το μπάσκετ έγινα ΠΑΟΚ και μ αυτό μεγάλωσα.
Υ.Γ. θα παρακαλούσα αν απευθυνόταν σε μένα το σχόλιο "αφήσαμε το ποδόσφαιρο και πιάσαμε το μπάσκετ" να μην ξαναγίνει, τουλάχιστον για το πρόσωπό μου, γιατί με το μπάσκετ έγινα ΠΑΟΚ και μ αυτό μεγάλωσα.
- sunnyblack
Εγώ on the contrary διαφωνώ ευθέως πλαγίως και καθέτως με την οποιαδήποτε υπόνοια συνοπαδού οτι θα πρέπει να καταθέτω πιστοποιητικό μπασκετικών φρονημάτων πριν ποστάρω.
Υ.Γ. Το ελιτίστικο ύφος, ακόμα και τα μπλοκάκια του bobby knight να κρατούσε κάποιος νομίζω πως δε συνάδουν με ΠΑΟΚ.
Υ.Γ. Το ελιτίστικο ύφος, ακόμα και τα μπλοκάκια του bobby knight να κρατούσε κάποιος νομίζω πως δε συνάδουν με ΠΑΟΚ.

-
Ε ρε αυτοί οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ από πουθενά δε μπορείς να τους πιάσεις! Εδώ ο άλλος πάει να σου φέρει ένα από τα 3 μεγαλύτερα ονόματα όλων των εποχών που έχουν έρθει ποτέ στην Ευρώπη και ο άλλος γκρινιάζει για τον Ντικούδη! Κι εμένα δε μου αρέσει, αλλά από τη στιγμή που τον θέλει ο Σούλης εμένα μου περισσεύει.
Και επιτέλους πρέπει να πάψει αυτή η μόνιμη αφορμή για να μη στηρίζει κάποιος. Πρώτα τους έφταιγε ο Κανώτας και θέλανε τον Μπάνε, τώρα που ήρθε ο Μπάνε θα τους φταίει ο Ντικούδης. Ε λοιπόν τέτοιους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ δε τους θέλουμε, ας μην έρθουν 1000 χρόνια.
Και στην τελική αν κρατήσουμε Θόδωρα, Δέδα και ειδικά αν καταφέρουμε και φέρουμε και Χαρίση, μετά ας επιστρέψει και ο Αγγελίδης, ποσώς με ενδιαφέρει, χαλαρά 3οι βγαίνουμε πάλι με την κατάσταση που επικρατεί στους υπόλοιπους.
Και επιτέλους πρέπει να πάψει αυτή η μόνιμη αφορμή για να μη στηρίζει κάποιος. Πρώτα τους έφταιγε ο Κανώτας και θέλανε τον Μπάνε, τώρα που ήρθε ο Μπάνε θα τους φταίει ο Ντικούδης. Ε λοιπόν τέτοιους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ δε τους θέλουμε, ας μην έρθουν 1000 χρόνια.
Και στην τελική αν κρατήσουμε Θόδωρα, Δέδα και ειδικά αν καταφέρουμε και φέρουμε και Χαρίση, μετά ας επιστρέψει και ο Αγγελίδης, ποσώς με ενδιαφέρει, χαλαρά 3οι βγαίνουμε πάλι με την κατάσταση που επικρατεί στους υπόλοιπους.
- trel@menos
και με το ζορι 2οι να προσθεσω εγω. ο γαυρος μεχρι στιγμης εχει αποδυναμωθει πααααρα πολυ και αυτα τα παιχτακια που εφερε δεν μου γεμιζουν το ματι.Trikaliotis έγραψε:...χαλαρά 3οι βγαίνουμε πάλι με την κατάσταση που επικρατεί στους υπόλοιπους.
και κατι ασχετο. ποσες αγωνιστικες εχει τιμωρια το παλατακι? υπαρχει περιπτωση να ρθει ο παιχταρας και να μην μπορεσουμε να τον δουμε απο κοντα?
Ο Σούλης ξέρει. Απλά τα πράγματα. Αν νομίζει ότι ο Ντικούδης μπορεί να βοηθήσει τότε κάνουμε μόκο και στηρίζουμε(αυτό πρέπει να γίνεται σε κάθε περίπτωση βέβαια). Κάτι παραπάνω ξέρει και το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές.
ΥΓ Μην μαλώνετε, όλοι ΠΑΟΚ είμαστε.
ΥΓ.2 Τρικαλιώτη έχεις πμ.
ΥΓ Μην μαλώνετε, όλοι ΠΑΟΚ είμαστε.
ΥΓ.2 Τρικαλιώτη έχεις πμ.
- paokathens
οτι να ναι. πφ, εχω βαρεθει να εξηγω αυτα που εχω γραψει. απλα διαβαστε μια φορα τι λεει αυτο που γραφει ο αλλος. οταν θα φυγει ο μαγκετι και αν η ομαδα δεν ειναι τελικα τοσο καλη για να βγει 2η ή 3η οπως υποστηριζετε, τοτε, ολοι εδω μεσα θα μιλησουν για προχειρο μεταγραφικο σχεδιασμο και ξυσ' τ' @@ σου.. λες και πρωτη φορα τη βλεπουμε την ιστορια.. τεσπα, εμενα ο ντικουδης δε μ αρεσει κ δεν αλλαζει αυτο. το οτι το ζηταει ο σουλης δεν αλλαζει την προσωπικη μου αποψη. αυτη θα αλλαξει αν κανει καλη χρονια ο δημος (αν ερθει). γενικα δεν ειμαι προσωπολατρης. δλδ οταν με ρωτανε τι ομαδα ειμαι δε λεω "οτι πει ο σουλης".. ΠΑΟΚ λεω, γι αυτο κ εχω προσωπικη αποψη και με νοιαζει τι επιλεγει ο σουλης γιατι ειναι η ομαδα που υποστηριζω. οταν ηρθε ο ταπουτος ειπα χιλια μπραβο που δε μετρησε το ποσο σκουλικι ειναι γτ ειναι ποιοτικος για τα τοτε δεδομενα. τωρα αν καποιοι ζοριζονται με την προσωπικη γνωμη των ανθρωπων, τι να πω.. ζητω η ελευθερια του λογου.Και επιτέλους πρέπει να πάψει αυτή η μόνιμη αφορμή για να μη στηρίζει κάποιος.
Καποιοι φιλοι εχουν την εντυπωση οτι οι μπασκετικοι οπαδοι του ΠΑΟΚ και γενικα οι εχοντες μπασκετικες γνωσεις περιοριζονται στα 5-10, αξιολογα πραγματι ,παιδια που εχουν συχνοτερη παρουσια στα μπασκετικα τοπικ του φορουμ του paokmania.Ημαρτον Θεε μου, ευτυχως για τον ΠΑΟΚ και για το αθλημα υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι και γενικα και εδω μεσα.Σταματηστε αυτη την λαλακια της αντιμετωπισης συνοπαδων ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΗΚΑ για να εχετε αποψη περι της σχεσεως τους με το αθλημα,ως παρεισακτους και κρινετε αποκλειστικα επι των αποψεων τους ειτε συμφωνειτε ειτε διαφωνειτε.
- KalamarGiannis
μην αρπάζεσαι επί προσωπικού φίλε paokathens, δεν είδα κανείς να αναφέρετε ειδικά σε σένα...ούτε έχει όρεξη κανείς να μπαίνει σε προσωπικές αντιπαραθέσεις. Αλλά όταν πέφτουν χαρακτηρισμοί όπως εγκάθετοι ξεφεύγουμε...
τα σχόλια είναι γενικού περιεχομένου και έχουν ως συνισταμένη τον σεβασμό στην ομάδα και στο άθλημα...
διαφωνίες πάντα υπάρχουν αν διαβάζεις καιρό το μπασκετικό φόρουμ, απλά έχει βρεθεί ένας τρόπος χωρίς παρεμβάσεις των μοντ να κρατάμε ένα καλό επίπεδο...ΠΑΟΚτσήδικα κι ωραία.
Προσωπικά δεν ζήτησα από κανένα πιστοποιητικό μπασκετοφροσύνης για να εκφράσει άποψη, αλλά όπως και να το κάνουμε κάποια πράγματα που λέγονται μας ανάβουν τα λαμπάκια...
δεν υπάρχουν λόγια να το εξηγήσω αυτό...απλά εγώ ας πούμε που δεν το κατέχω το ποδόσφαιρο σαν άθλημα δεν μπαίνω εκεί να γράφω όχι τον κοντό είναι προδότης κτλ. και να τη δίνω στα νεύρα όσων γνωρίζουν καλύτερα.
έχει δίκιο ο Τρικ, πρώτα λέγαμε όχι τον Ταπ είναι σκουλίκι, μετά όχι τον παππού δεν είναι Μπάνε, μετά όχι τον Χαριτόπουλο είναι μέτριος, τώρα θα λέμε όχι τον βετεράνο είναι πρώην μπασκετμπωλίστας...δηλαδή το καγκουρό, ο Ντρόμπνιακ κτλ. μας κάνανε καλύτερα;
τέλος πάντων στηρίξτε έμπρακτα και με χρήμα την ομάδα και μετά γράψτε ότι θέλετε...
αλλά όχι πηδάω τα κάγκελα και μπαίνω δυο δυο και μετά θέλω και σέντερ 2.20 !
ΥΓ μπορεί να είναι χιλιάδες οι γνωρίζοντες μπάσκετ κι αυτό είναι καλό για όλους μας που το αγαπάμε, αλλά είναι μόνο εκατοντάδες αυτοί που κρατάνε την ομάδα αυτή τόσα χρόνια. Δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο καζάνι, απλά όλες οι απόψεις έχουν το ίδιο δικαίωμα να γράφονται. Όμως όσοι αλλάζουν κανάλι γιατί δεν τους αρέσει ένας Ταπούτος, για μένα δεν είναι άξιοι οπαδοί αλλά συμπαθούντες...
τα σχόλια είναι γενικού περιεχομένου και έχουν ως συνισταμένη τον σεβασμό στην ομάδα και στο άθλημα...
διαφωνίες πάντα υπάρχουν αν διαβάζεις καιρό το μπασκετικό φόρουμ, απλά έχει βρεθεί ένας τρόπος χωρίς παρεμβάσεις των μοντ να κρατάμε ένα καλό επίπεδο...ΠΑΟΚτσήδικα κι ωραία.
Προσωπικά δεν ζήτησα από κανένα πιστοποιητικό μπασκετοφροσύνης για να εκφράσει άποψη, αλλά όπως και να το κάνουμε κάποια πράγματα που λέγονται μας ανάβουν τα λαμπάκια...
δεν υπάρχουν λόγια να το εξηγήσω αυτό...απλά εγώ ας πούμε που δεν το κατέχω το ποδόσφαιρο σαν άθλημα δεν μπαίνω εκεί να γράφω όχι τον κοντό είναι προδότης κτλ. και να τη δίνω στα νεύρα όσων γνωρίζουν καλύτερα.
έχει δίκιο ο Τρικ, πρώτα λέγαμε όχι τον Ταπ είναι σκουλίκι, μετά όχι τον παππού δεν είναι Μπάνε, μετά όχι τον Χαριτόπουλο είναι μέτριος, τώρα θα λέμε όχι τον βετεράνο είναι πρώην μπασκετμπωλίστας...δηλαδή το καγκουρό, ο Ντρόμπνιακ κτλ. μας κάνανε καλύτερα;
τέλος πάντων στηρίξτε έμπρακτα και με χρήμα την ομάδα και μετά γράψτε ότι θέλετε...
αλλά όχι πηδάω τα κάγκελα και μπαίνω δυο δυο και μετά θέλω και σέντερ 2.20 !
ΥΓ μπορεί να είναι χιλιάδες οι γνωρίζοντες μπάσκετ κι αυτό είναι καλό για όλους μας που το αγαπάμε, αλλά είναι μόνο εκατοντάδες αυτοί που κρατάνε την ομάδα αυτή τόσα χρόνια. Δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο καζάνι, απλά όλες οι απόψεις έχουν το ίδιο δικαίωμα να γράφονται. Όμως όσοι αλλάζουν κανάλι γιατί δεν τους αρέσει ένας Ταπούτος, για μένα δεν είναι άξιοι οπαδοί αλλά συμπαθούντες...
-
Αν ήταν σε σούπερ κατάσταση δεν υπήρχε περίπτωση να παίζει στον ΠΑΟΚ. Δε γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα. Και εξάλλου ΟΤΑΝ ήταν σε σούπερ κατάσταση έπαιζε στον βάζελο του Ομπράντοβιτς, που είχε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από ότι τώρα. Και επιπλέον δε μπορείς να πείς ότι πάω για κάτι καλύτερο επειδή παίζω Ευρωλίγκα, γιατί πολύ απλά δε παίζω Ευρωλίγκα. Ένα ματς μπορεί να δώσω.paokathens έγραψε:αν ήταν σε σούπερ κατάσταση ναι οκ. πάμε να παίξουμε ευρωλίγκα, όχι μόνο εγχώριο. απλά πίστεψα ότι ίσως γινόταν κάτι καλύτερο γιατί η συμμετοχή στην ευρωλίγκα θα είναι τεράστιο συν για την ομάδα μας.
Άρα δε πας να πάρεις παίχτες επιπέδου Ευρωλίγκα, γιατί αν δε προκριθείς τι θα τους κάνεις μετά? Πως θα τους πληρώσεις? Και στην τελική μπορεί να μη χρειάζονται για το δύσμοιρο το ελληνικό πρωτάθλημα όταν πέρυσι βγήκες 3ος με τον Γιαννακίδη, τον Δέδα, τον Αποστολίδη και τον Καλλέ που το περυσινό καλοκαίρι κοροϊδεύαμε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Trikaliotis την Παρ 19 Αύγ 2011, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- KalamarGiannis
Και για να γυρίσουμε στις μεταγραφές: το σκέφτηκε κανείς ότι ο Μαγκέτι αν έρθει μας βγαίνει τζάμπα, κι όταν φύγει θα έχουμε κάποια χρήματα για να φέρουμε καλό μαύρο για μισή χρονιά; άρα, πάλι καλό παίκτη θα πάρουμε , και στο κάτω κάτω το ίδιο δεν θα πάθουν οι περισσότερες ομάδες;
Η αντιδραση μου δεν προκληθηκε απο κατι που ειχε ως στοχο εμενα.Η αντιδραση μου ειναι γενικη κατα κριτικων που δεν στοχευουν στις αποψεις που διατυπωνουν διαφοροι φιλοι, αλλα σε μια λανθασμενη κατα την αποψη μου νοοτροπια που θελει το δικαιωμα κριτικης να κατεχεται μονο απο οσους εχουν παιξει το καθε αθλημα, η αν εχουν συμπληρωσει τις ταδε ωρες στα γηπεδα και αλλα παρομοια.Παιδια μιλαμε κυριως για ποδοσφαιρο και μπασκετ οχι για πυρινικη φυσικη.Οποισδηποτε μπορει να εχει αποψη αρκει να εχει στοιχειωδη νοητικη ικανοτητα.Αποψη θετικη η αρνητικη για παραδειγμα για τον ντικουδη μπορει ανετα να εχει και η μανα μου, που πρεπει να τον εχει παρακολουθησει καμια 100η φορες.Για τον μαγκετι πραγματι δεν εχει.
Υ.Γ Οι δικες μου αντιρρησεις οσον αφορα την συγκεκριμενη 4δα δεν ειναι ουτε για τον ντικουδη ουτε για τον χαριση.Θεωρω οτι δεν επρεπε να αφησουμε το περιστερι να αρπαξει τον μπογρη που θα μπορουσε να αποτελεσει παικτη επενδυση και κυριως οτι δεν πρεπει να αφησουμε ανεκμεταλευτη καμια θεση κοινοτικου η ξενου.Δεν μπορει για παραδειγμα να πιστευεις οτι δεν μπορεις να βρεις καλητερο κοινοτικο απο τον σημερινο ντικουδη και τον χαριση.Παρε τους 2 αν θες αλλα παρε και τον κοινοτικο σε οποια αλλη θεση εχουμε κενο.

Υ.Γ Οι δικες μου αντιρρησεις οσον αφορα την συγκεκριμενη 4δα δεν ειναι ουτε για τον ντικουδη ουτε για τον χαριση.Θεωρω οτι δεν επρεπε να αφησουμε το περιστερι να αρπαξει τον μπογρη που θα μπορουσε να αποτελεσει παικτη επενδυση και κυριως οτι δεν πρεπει να αφησουμε ανεκμεταλευτη καμια θεση κοινοτικου η ξενου.Δεν μπορει για παραδειγμα να πιστευεις οτι δεν μπορεις να βρεις καλητερο κοινοτικο απο τον σημερινο ντικουδη και τον χαριση.Παρε τους 2 αν θες αλλα παρε και τον κοινοτικο σε οποια αλλη θεση εχουμε κενο.