Πολύ φοβάμαι Ντικούδης.....palok έγραψε:πήρε κανείς σπορ? λέει σήμερα για 4πλο χτύπημα μετά τον Maggette. gece, δέδας, αμερικανός, + ???
Μεταγραφές 2011-2012
-
Trikaliotis
Re: Μεταγραφές 2011-2012
- paokathens
- paokathens
Γκετσε,ντικουδης,δεδας,χαρισης η τετραδα συμφωνα με χαλβα και λεει αρχικα δεν θα κινηθουμε για 3ο κοινοτικο.

αρχισαμε παλι την γκρινια..αφησαμε το ποδοσφαιρο κ πιασαμε το μπασκετ..μια χαρα.. 
Tι πινουν εκει στην ΚΑΕ και θα φερουν τον τελειωμενο ντικουδη.Μου φαινεται θελουν η τριτη θεση και φετος να εχει ενδιαφερον.Χιλιες φορες καλυτερος ο χαριτοπουλος, που τον ειχα κραξει κιολας,παρα ο ελληνας ντρομπνιακ.
Αν τον φερουν εγω δεν ασχολουμαι ή τουλαχιστον οποτε μπαινει στο ματς ο ντικουδης εγω θα αλλαζω καναλι.
Ας τον ..βλεπουν μονοι τους
Αν τον φερουν εγω δεν ασχολουμαι ή τουλαχιστον οποτε μπαινει στο ματς ο ντικουδης εγω θα αλλαζω καναλι.
θεοςMakis4444 έγραψε:Οι Μάντζιος-Ντικούδης πρέπει οπωσδήποτε να ανακοινωθούν μαζί.
- trel@menos
ο ντικουδης αν ειναι να ρθει με κανα 30αρι ας ερθει. παει στο διαολο, το χωνευω.
ο αμερικανος φανταζομαι θα προοριζεται για βασικος. δηλαδη το ελπιζω.
γκετσε-δεδας ειναι καλες κινησεις για εναλακτικες.
ο αμερικανος φανταζομαι θα προοριζεται για βασικος. δηλαδη το ελπιζω.
γκετσε-δεδας ειναι καλες κινησεις για εναλακτικες.
mythos έγραψε:Tι πινουν εκει στην ΚΑΕ και θα φερουν τον τελειωμενο ντικουδη.Μου φαινεται θελουν η τριτη θεση και φετος να εχει ενδιαφερον.Χιλιες φορες καλυτερος ο χαριτοπουλος, που τον ειχα κραξει κιολας,παρα ο ελληνας ντρομπνιακ.
μην ασχολεισαι ρε μεγαλε!ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΑΣ!
Mythos σιγά ρε δικέ μου άραξε λίγο.. Άκου δεν ασχολούμαι αν τον φέρουν..
Δηλαδή επειδή κυνηγάμε την έκπληξη μεγατόνων με τον Μαγκέτι, ξεχάσαμε οτι στην ουσία είμαστε κατεστραμμένοι; Στηρίξτε λίγο την προσπάθεια.. Αρχίσαμε τις απειλές πριν αναλάβει ακόμα η νέα διοίκηση.. Τουλάχιστον στη μπάλα περιμέναμε λίγους μήνες πριν αρχίσουν οι υστερίες και οι απειλές!
Δηλαδή επειδή κυνηγάμε την έκπληξη μεγατόνων με τον Μαγκέτι, ξεχάσαμε οτι στην ουσία είμαστε κατεστραμμένοι; Στηρίξτε λίγο την προσπάθεια.. Αρχίσαμε τις απειλές πριν αναλάβει ακόμα η νέα διοίκηση.. Τουλάχιστον στη μπάλα περιμέναμε λίγους μήνες πριν αρχίσουν οι υστερίες και οι απειλές!