Μεταγραφές 2011-2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Re: Μεταγραφές 2011-2012

Δημοσίευση από Iakovidis »

Είναι ευκαιρία να στηθεί γύρω από τον Μαγκέτυ αν τελικά έρθει ένα τεράστιο διαφημιστικό μοντέλο. Πρέπει η διοίκηση και το τμήμα μάρκετιγκ του ΠΑΟΚ να τον ξεζουμίσουν. Είναι μια στο εκατομίριο να έρθει τέτοιος παίκτης στον ΠΑΟΚ.
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Να βγάλουμε όμως κάποια στιγμή και μια φανέλα της προκοπής..Λίγο πιασιάρικη και ματιάρικη βρε αδερφέ! Αυτές που είχε η Παρτιζάν πέρυσι με τη λεπτή τη ρίγα ήταν ωραίες..σε στυλ Ορλάντο Μάτζικ! Θα έχουμε τον ΝΒΑer, ας έχουμε και τις φανέλες!

Α, και επιτέλους αυτή την αηδία την κόκκινη που έχουμε κολλημένη με συρραπτικό στη φανέλα για διαφήμιση ας την προσαρμόσουμε λίγο..Έστω ας την κάνουμε όπως το ΠΑΟΚ-BRAVO που είχαμε παλιά, είναι τελείως αντιαισθητικά τα τόσο μεγάλα και κόκκινα γράμματα.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

H φημη παντως για Δεδα σε Ρεθυμνο δεν ευσταθει. Σημερα θα μαθω και για Γιαννοπουλο θα βρεθω μαλλον με ενα συγγενη του. Για μενα παντως πολυ πολυ μετριος παικτης
stilikos

Δημοσίευση από stilikos »

PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:
stilikos έγραψε:θα συμφωνήσω με τους παραπάνω.. Δυστυχως ούτε η περσινή εικόνα έδωσε το κίνητρο για πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον.. Αυτό που με προβληματίζει είναι τι θα γίνει αν τελικά δεν κάτσει του Μαγγέτι.. Πάλι οι γνωστοί θα είμαστε στο Παλατάκι;

on topic... Κλείσ'τε τον Θόδωρα!!!
Μπανε υποθετω οτι θες να πεις! ;)
όχι φίλε μου.. Τον Γκέτσε εννοώ!!

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!! :opaokara: :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Iakovidis έγραψε:Είναι ευκαιρία να στηθεί γύρω από τον Μαγκέτυ αν τελικά έρθει ένα τεράστιο διαφημιστικό μοντέλο. Πρέπει η διοίκηση και το τμήμα μάρκετιγκ του ΠΑΟΚ να τον ξεζουμίσουν. Είναι μια στο εκατομίριο να έρθει τέτοιος παίκτης στον ΠΑΟΚ.

Το ποιο??? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δυστυχώς είναι για κλάματα όχι για γέλια.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Δέδας λοιπόν ελπίζουμε να μείνει; ο Αποστολίδης χτες βράδυ ήταν Ποσειδώνιο κι έπαιζε χαλαρά μονάκια...

Ο Πέτζα ξεκαθάρισε ότι Σεπτέμβριο πάει Αμερική... καλά, αυτά τα παιδάκια δεν μπορεί να τα πάει σχολείο η μάνα η πεθερά ή η νταντά τους; σόρρυ αλλά όπως είπα χτες για μένα είναι φάουλ του ως προς την ομάδα...ΟΚ κάποτε να την πάρει και να βάλει τα λεφτάκια του, αλλά τώρα που θα κάναμε μαζί του και με Μαγκέτι πάταγο στην Ευρώπη τον θέλω, για το μέλλον βλέπουμε...

Για τον Γιαννόπουλο τι να πω, δεν κάνει τη διαφορά τουλάχιστον έχει ύψος και είναι μικρός, ίσως βγει μια αξιοπρεπής αλλαγή στο μέλλον αν δουλέψει σωστά με Σούλη..

Ο Λάζος θα πάει γάβρο, ενώ μέχρι πριν 2 μήνες λέγαμε δικός μας είναι ρωτάει για την ομάδα νοιώθει μέρος της κτλ .;
πέ
μου χάλασε ο σχεδιασμός με όλα αυτά...καλύτερα μωρέ, δεν μου έβγαινε στο 2 με Πέτζα ΜΑγκέτι, ούτε γρήγορο τεσσάρι με Γκέτσε Λάζο.
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

KalamGiannis φαίνεται ότι δε διαβάζεις τι λέει ο Πέτζα.Ο άνθρωπος λέει ότι άμα έρθω Ευρώπη και στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίζω 40 λεπτά και να κρατάω όλη την ομάδα μου.Δε ξέρει άμα μπορεί να αναλάβει αυτό το ρόλο στα 34 και φοβάται μήπως δεν ανταπεξέλθει.Προτιμάει να μείνει στην Αμερική και να παίζει έστω και 5λεπτό να κάνει κινήσεις και να βγαίνει στο τρίποντο. Στον ΠΑΟΚ θα του δίνουν την μπάλα και θα του λένε βάλτη μέσα. Ο άνθρωπος δε μπορεί, αλλά ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ, γιατί τον έχουν ψηλά στον ΠΑΟΚ. Μην είμαστε τόσο εγκάθετοι πια.

Και άμα θέλουμε που και που να λέμε αλήθειες ο ΠΑΟΚ έγινε γνωστός στον κόσμο λόγω Στογιάκοβιτς καο όχι ο Στογιάκοβιτς λόγω ΠΑΟΚ. Γιατί άμα ρωτήσεις έναν αμερικάνο που ασχολείται με μπάσκετ αν ξέρει το ΠΑΟΚ θα σου πει στάνταρ ότι ναι νομ'ιζω ότι έπαιζε εκεί ο Στογιάκοβιτς.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

πράγματι δεν έχω διαβάσει κάπου ο Πέτζα να έχει πει τέτοια πράγματα...και δεν παρακολουθώ φανατικά τι λέει ο Πέτζα από όπου βρίσκεται, εγώ παρακολουθώ τι κάνει ο ΠΑΟΚ...
τώρα για το αν έχει δίκιο το ότι δεν πρέπει να παίζει 40 αλλά λίγο, ΟΚ μαζί του. Αλλά αν νομίζεις ότι δεν θα επέβαλε τους όρους του στην ομάδα μας σε περίπτωση που συμφωνούσε να έρθει, τι να πω...

ΥΓ πρόσεχε τις λέξεις σου, άλλο κάθετος κι άλλος εγκάθετος...
ΥΓ 2: ο ΠΑΟΚ είναι μια μπασκετική ομάδα γνωστή από τα Ευρωπαικά της κύπελα, τον Κλιφ, τον Τρουθ, τον Σκοτ, τον Φράνκι, τον Φασούλα που είχε πάει America, τους παίκτες κολεγίων που πήρε, τους ξένους που μετά παίξαν στο NBA όπως εκείνος ο λευκός Mat Boulard,ο Ρεντζιάς, ο C.J.Watson και άλλοι. Από την βόλτα του Ράντυ, τον Μάτζικ, δεκάδες άλλους λόγους και φυσικά ΚΑΙ από τον Στογιακόβιτς όπως το τονίζουν τα αμερικανά. Αλλά όχι και ότι ο Γιουγκοσλάβος μας έδωσε υπόσταση, έλεος...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
κι αν μας ξέρουν μόνο από τον Πέτζα οι μέσοι αγράμματοι αμερικανοί, που νομίζουν ότι η Ευρώπη και η Μύκονος είναι χώρες, ποσώς μου καίγεται καρφί...εγώ αξιόμαχη ομάδα κοιτάω να έχω...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Wright-Stiggers- Αποστολιδης(?)
Καλαμποκης-Γιαννακιδης
Maggeti ( :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: )- Δεδας
Gece- Ντικουδης
Αμερικανος- Κοινοτικος

η Χαρισης και Μαγκραθ πολυ καλο ακουγεται για να ναι πραγματικοτητα.
Παντως Δεδας και Θοδωρας πιστευω οτι μεχρι Τεταρτη θα εχουν ανανεωσει.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Οκ, εντάξει... νομίζω η πιο cult ομάδα της ιστορίας...
Ολοι θα παίζουν για να δίνουν την μπάλα στον Μαγγέτι!!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

πήρε κανείς σπορ? λέει σήμερα για 4πλο χτύπημα μετά τον Maggette. gece, δέδας, αμερικανός, + ???
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

KalamarGiannis έγραψε:πράγματι δεν έχω διαβάσει κάπου ο Πέτζα να έχει πει τέτοια πράγματα...και δεν παρακολουθώ φανατικά τι λέει ο Πέτζα από όπου βρίσκεται, εγώ παρακολουθώ τι κάνει ο ΠΑΟΚ...
τώρα για το αν έχει δίκιο το ότι δεν πρέπει να παίζει 40 αλλά λίγο, ΟΚ μαζί του. Αλλά αν νομίζεις ότι δεν θα επέβαλε τους όρους του στην ομάδα μας σε περίπτωση που συμφωνούσε να έρθει, τι να πω...

ΥΓ πρόσεχε τις λέξεις σου, άλλο κάθετος κι άλλος εγκάθετος...
ΥΓ 2: ο ΠΑΟΚ είναι μια μπασκετική ομάδα γνωστή από τα Ευρωπαικά της κύπελα, τον Κλιφ, τον Τρουθ, τον Σκοτ, τον Φράνκι, τον Φασούλα που είχε πάει America, τους παίκτες κολεγίων που πήρε, τους ξένους που μετά παίξαν στο NBA όπως εκείνος ο λευκός Mat Boulard,ο Ρεντζιάς, ο C.J.Watson και άλλοι. Από την βόλτα του Ράντυ, τον Μάτζικ, δεκάδες άλλους λόγους και φυσικά ΚΑΙ από τον Στογιακόβιτς όπως το τονίζουν τα αμερικανά. Αλλά όχι και ότι ο Γιουγκοσλάβος μας έδωσε υπόσταση, έλεος...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
κι αν μας ξέρουν μόνο από τον Πέτζα οι μέσοι αγράμματοι αμερικανοί, που νομίζουν ότι η Ευρώπη και η Μύκονος είναι χώρες, ποσώς μου καίγεται καρφί...εγώ αξιόμαχη ομάδα κοιτάω να έχω...

Μα ο Στογιάκοβιτς είναι πιο γνωστός αυτή τη στιγμή από ότι ο ΠΑΟΚ στο παγκόσμιο μπάσκετ.Πως να το κάνουμε. Έχουμε φτάσει τα 15 χρόνια ανυπαρξίας στο μπασκετικό χάρτι, μάλλον ζεις με το παρελθόν, η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις να επιδείξεις τίποτα σαν ΠΑΟΚ τα τελευταία 15 χρόνια εκτός από το ελληνικό κύπελλο το 1999. Ακόμα και οι Βετεράνοι που αναφέρεις δεν έχουν το reputation του Στογιάκοβιτς.
Εγώ πιστεύω ότι ο Πέτζα δεν πιστεύει στις δυνάμεις του, για να παίξει στον ΠΑΟΚ. Για το εγκάθετος πάει πιο πολύ 28 με 29 απαντ΄σεις που λένε τον Πέτζα Σερβοφραγκοφονιά, απατεώνα και προδότη (γιατί έμμεσα άμα διαβάσεις απόψεις θα το καταλάβεις, και είναι εγκάθετοι από τη στιγμή που μειώνουν έναν άνθρωπο έτσι και παρακινούνται από την δικιά τους επιχειρματολογική ανυπαρξία). ΟΙ ΜΕΣΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 80-90 %, ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ)

Άμα έρθει ο Maggete να δεις τί γρήγορα θα αρχίσει να γίνεται Μύκονος η Θεσσαλονίκη. Αρκεί να κουνηθούμε και στην προώθηση προϊόντων.

Κάπου είχα διαβάσει ότι ως πρώτο προορισμό σε σχολικές εκδρομές από όλη την Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη είναι το γήπεδο της Τούμπας. Προχθές 16/08 ήμουν στο γήπεδο της Chelsea 14 λίρες(gγια τα παιδάκια και 18 για adults) να μπεις στο γήπεδο και να κάνεις περιήγηση στο μουσείο.Λες να είναι μακάκες :twisted: Πάντα φιλικά
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

Ο Δέδας δεν υπέγραψε στο Ρέθυμνο?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ηταν για Ρέθυμνο αλλά δεν ανακοινώθηκε τίποτα... :?

είχαμε καμία αλλαγή?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”