Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
σωστος diniko πολυ σωστος......την γυναικα οταν δεν την αρεσουν οι αποψεις καπιοιυ βριζει χυδαια και λεει οτι θα τον δειρει ..........κατα τα αλλα ειναι εγκυρη η αποψη της για καποια πραγματα......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 16 Αύγ 2011, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κόπηκαν άμεσα 4 δημοσιεύσεις. Τρείς της γυναίκας του προέδρου και μια του Diniko.
Δεν πιστεύω να έχετε και απορίες. Η μια περιείχε πρόκληση και οι άλλες τρεις υβριστικές απαντήσεις. Γυναίκα δεύτερο καμπανάκι, άραξε σε λέω.
Δεν πιστεύω να έχετε και απορίες. Η μια περιείχε πρόκληση και οι άλλες τρεις υβριστικές απαντήσεις. Γυναίκα δεύτερο καμπανάκι, άραξε σε λέω.
το εχει ξανακανει και στο face απειλες για ξυλο και βρισιμο ακριβως οπως φερθηκε στον diniko.....δυστυχως......
-
eorptol μην χώνεσαι εσύ. Μπορεί ο καθένας να έχει άλλη άποψη. Να μην γίνεται προέκατση της *** που δεν έχω όμως και να κατηγορεί αυθαίρετα. Αυτός έχει προσωπικά μαζί μου.---
Edit για λόγους ηρεμίας..
Edit για λόγους ηρεμίας..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τρί 16 Αύγ 2011, 23:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Το τί γίνεται σε σελίδες προσωπικού περιεχομένου δεν αφορά ούτε εμένα ούτε το site.
Αν έχετε κάτι προσωπικό, βάλτε δικηγόρους πριν πλακωθείτε
(Να βγάλουμε και κάνα φράγκο
).
Αλλά το είπα και πριν, μην αρχίζετε πάλι.
Γιατί πάλι θα γίνει σφαγή και θα αναρωτιούνται ορισμένοι "γιατί είναι τόσο κακοί οι mods..".
Άντε νυχτιάτικα..
Γυναίκα υπάρχουν και παιδιά που διαβάζουν το site. Ξεκόλλα.
Αν έχετε κάτι προσωπικό, βάλτε δικηγόρους πριν πλακωθείτε

Αλλά το είπα και πριν, μην αρχίζετε πάλι.
Γιατί πάλι θα γίνει σφαγή και θα αναρωτιούνται ορισμένοι "γιατί είναι τόσο κακοί οι mods..".
Άντε νυχτιάτικα..
Γυναίκα υπάρχουν και παιδιά που διαβάζουν το site. Ξεκόλλα.
τελος δεν συνεχιζω αλλα ολοι ειδατε τι εγινε.....
-
εννοω τις αντιδρασεις της γυναικας καμμια σχεση με σενα εσυ κανεις αυτο που πρεπει.....
τελευταια φορά που μπαίνεις στο τοπικ για να δημιουργησεις προσωπικη αντιπαραθεση.
3 προειδοποιησεις εκανα το Σ/Κ.
και τις αγνοησες
Moican4
τελευταια φορά που μπαίνεις στο τοπικ για να δημιουργησεις προσωπικη αντιπαραθεση.
3 προειδοποιησεις εκανα το Σ/Κ.
και τις αγνοησες
Moican4
-
Είναι οριστική μου απόφαση να μην ξανα γράψω σε αυτό το φόρουμ
Και αν θέλουν οι υπεύθυνοι του σάιτ μπορούν να κλειδώσουν το τόπικ, αν θέλουν μπορούν να το αφήσουν ανοιχτό και να το έχει ως τευτέρι ο diniko80 και ΟΙ άλλοι όπου θα μετράνε τα καθημερινά μου έσοδα εξαιτίας του ΠΑΟΚ.
Με το υπέρογκο ποσό των τριών αρχιδιών στα χέρια τους θα μπορέσουν έτσι να ξεκινήσουν τον Ιερό Πόλεμο.
Γνωστό ως Ιερό πόλεμο των τριών....
Για κουίζ κτλ, τα οποία λιγοστεύουν μιας και η μεταγραφική σεζόν τελειώνε,ι από το σάιτ που δεν κάνει να το πω γιατί θα είναι διαφήμηση.
Και του χρόνου πάλι από εκεί.
υγ1: Τουλάχιστον μάθατε πως γίνεται το παστίτσιο! Γιατί όλα τα άλλα είναι φυσικά ψέμματα
Αντε ciao!
Και αν θέλουν οι υπεύθυνοι του σάιτ μπορούν να κλειδώσουν το τόπικ, αν θέλουν μπορούν να το αφήσουν ανοιχτό και να το έχει ως τευτέρι ο diniko80 και ΟΙ άλλοι όπου θα μετράνε τα καθημερινά μου έσοδα εξαιτίας του ΠΑΟΚ.
Με το υπέρογκο ποσό των τριών αρχιδιών στα χέρια τους θα μπορέσουν έτσι να ξεκινήσουν τον Ιερό Πόλεμο.
Γνωστό ως Ιερό πόλεμο των τριών....
Για κουίζ κτλ, τα οποία λιγοστεύουν μιας και η μεταγραφική σεζόν τελειώνε,ι από το σάιτ που δεν κάνει να το πω γιατί θα είναι διαφήμηση.
Και του χρόνου πάλι από εκεί.

υγ1: Τουλάχιστον μάθατε πως γίνεται το παστίτσιο! Γιατί όλα τα άλλα είναι φυσικά ψέμματα
Αντε ciao!
- soflodoras
Τα βιολια τωρα μπαινουν?
Αχ βαχ ΠΑΟΚ πως σε καταντησανε ετσι τα ιδια τα παιδια σου?
Αχ βαχ ΠΑΟΚ πως σε καταντησανε ετσι τα ιδια τα παιδια σου?
- kataramenos5