Παράπονα για το Paokmania

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Παράπονα για το Paokmania

Δημοσίευση από Equalizer »

..... Ωιμε...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

nico4 έγραψε:Βάλτε μας όλους φυλακη. :redcard:
Εντελώς τυχαία μπαναρίστικαν όλοι οι αριστεροι του φορουμ.

σφιξαμε... :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αν κάνουμε τα χρωματα πρασινα λετε να κερδισουμε ποντους?? :lol: :lol:
Πλακιζω οπως καταλαβαινετε γιατι αυτο που βλεπω απο το απογευμα δε με αρεσει καθολου..
Ενθεν κι ενθεν!
Άβαταρ μέλους
Maedhros

Δημοσίευση από Maedhros »

Bono έγραψε::|

Εσυ δεν ειχες αυτοεξοριστει? :D
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Ετσι έλεγα αλλά είδα ένα λινκ και μου κίνησε την περιέργεια.
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

λογοκριθηκε ,εισαι περιεργος ? για περνα στο γραφειο. :lol:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Πείτε μ ότι πιστεύετε ότι ο λόγος των μπαν είναι λόγω πολιτικών ιδεών να αυτομπαναριστώ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ωραία.ας δώσουμε τώρα και πολιτική χροιά.μόνον αυτό μας έλειπε.φασιστοειδή vs αναρχοκομμουνιστών.άντε ρε σοβαρευτείτε λίγο λέω εγώ.άπαντες με ένα ... διάγγελμα ηρωϊκής εξόδου προσωρινά αποθηκευμένο δια πάν ενδεχόμενο.και στο φινάλε-φινάλε στείλε μνμ στο χ μόντ ή αντμίν ρε τεράτιε και λούστον απ'την κορφή ως τα νύχια,ξεσκέπασέ τον κοκ.δώσε και ραντεβού για κλωτσοπατινάδα άμα γουστάρεις.το καταλάβαμε.έχεις-έχετε προσωπικό πρόβλημα.τα έβγαλες από μέσα σου και έκανες την επιλογή σου να μας ... παρατήσεις ΕΣΥ.σεβαστό.καλή συνέχεια.

υγ ας μην περιείχε ένα κάρο μπινελίκια ρε μάγκα να μη λογοκρινόταν.στο φινάλε-φινάλε ο ίδιος ο συγγραφέας δεν προνόησε να διαφυλάξει την ουσία των γραφομένων του.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Λορδε βοηθαω κι εγω αν θες βοηθεια!!
Κι αν κλειδωθουμε και οι 2 δεν πειραζει, σαν μπάτσοι με δεμενα χερια θα ειμαστε!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
bakunin4

γνωμη μου ειναι οταν εξαπολυονται τετοιες σοβαρες κατηγοριες πρπει να απαντηθουν και οχι να κρυβομαστε πισω απο τις υβρεις. υπαρχει και κουμπι εντιτ.
Άβαταρ μέλους
Maedhros

Δημοσίευση από Maedhros »

Bono έγραψε:Ετσι έλεγα αλλά είδα ένα λινκ-κάτι από εγνατια τιβι ήταν-και μου κίνησε την περιέργεια.
Τι ήθελε να πει το ποιητή-babaoroum?

Χμ ελα μου ντε... :D Ουτε που παει το μυαλο μου... 8-) Δεν θελω να σκεφτομαι και πονηρα :twisted:
Παντως περιεργα πραγματα,ατομα που καποτε ειχαν ομηρικους καυγαδες σε διαφορα topic και με πολλους χαρακτηρισμους εκατερωθεν, ξαφνικα βρεθηκαν...συναδελφοι! :lol: :lol: :lol: Ααα ρε πουτανα ζωη... :D

Ρε αδερφια δεν λεω καλα τα ban του Χιντε και του themis αλλα εχετε ξεχασει τους αρχιαλητες και μπαχαλακηδες του forum praktorinos,gordon,maximus και dimisk :ugeek:

Λευτερια στον teratios
Ο kolokotronis ζει???
Άβαταρ μέλους
navigator11

bakunin4 έγραψε:γνωμη μου ειναι οταν εξαπολυονται τετοιες σοβαρες κατηγοριες πρπει να απαντηθουν και οχι να κρυβομαστε πισω απο τις υβρεις. υπαρχει και κουμπι εντιτ.

ας ξαναδημοσιεύσει την άποψή του χωρίς χαρακτηρισμούς.όπως θέλει και χωρίς ... άνωθεν επεξεργασίες.κι ας καταδείξει την ουσία αυτού που θέλει.

Maedhros έγραψε:
Bono έγραψε:Ετσι έλεγα αλλά είδα ένα λινκ-κάτι από εγνατια τιβι ήταν-και μου κίνησε την περιέργεια.
Τι ήθελε να πει το ποιητή-babaoroum?

Χμ ελα μου ντε... :D Ουτε που παει το μυαλο μου... 8-) Δεν θελω να σκεφτομαι και πονηρα :twisted:
Παντως περιεργα πραγματα,ατομα που καποτε ειχαν ομηρικους καυγαδες σε διαφορα topic και με πολλους χαρακτηρισμους εκατερωθεν, ξαφνικα βρεθηκαν...συναδελφοι! :lol: :lol: :lol: Ααα ρε πουτανα ζωη... :D

Ρε αδερφια δεν λεω καλα τα ban του Χιντε και του themis αλλα εχετε ξεχασει τους αρχιαλητες και μπαχαλακηδες του forum praktorinos,gordon,maximus και dimisk :ugeek:

Λευτερια στον teratios
Ο kolokotronis ζει???

υγ έρχεται και δαύτων η σειρά.μη μου άγχεσαι.όλοι οι ύποπτοι δια αρίστερίζουσες πεποιθήσεις μέλλει να έχουν την αυτή τύχη.ας διευκρινίσω πως πρόκειται για αστείο,μη βρεθώ αδίκως στοχοποιούμενος σε καμμιάν προκήρυξη.
Άβαταρ μέλους
bakunin4

ναβι αν με πει καποιος "τα παιρνεις ρε μαλακα ? " δεν στεκομαι στο μαλακα.

σας τα λεγα και πριν μερικες ωρες οι δεν κανετε καλα και αποδειχτηκε μεσα στην ιδια την μερα ,τωρα τα αλλα δεν πειθουν ,συγνωμη κιολας δηλαδη.
Άβαταρ μέλους
navigator11

είμαι αρμόδιος να απαντήσω εγώ επί του προκειμένου;πώς το κόβεις;θα τοποθετηθεί λογικά ο εγκαλούμενος προσωπικώς.
Άβαταρ μέλους
bakunin4

oχι φυσικα αυτο ειναι το προβλημα σας οτι το βλεπεται προσωπικα.

αυτοι που πρπει να απαντησουν ξερουν ποιοι ειναι ,αλλα αν διαγραφεις κατι δεν μπορει να απαντησει καποιος.

σου ξαναέγραψα.ας μπεί στον κόπο ο αναρτήσας να επαναδημοσιεύσει το πόστ του χωρίς χαρακτηρισμούς.απλά η πρόθεση και του τεράτιου μάλλον έκλινε περισσότερο υπέρ της ηρωϊκής εξόδου.αυτό ένοιωσα εγώ.στη θέση του θα πρόσεχα ούτε σημείο στίξης να μην έβαζα λάθος.ώστε να μην υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο να μου παίζανε μπινιά και να μου σβήνανε το πόστ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”