Καζούρα σε αλλόθρησκους
Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale3 την Τετ 03 Αύγ 2011, 01:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_NORTH_ARMY
Αυτοί δε παίζει να έχουν βάλει 4 γκολ εκτός έδρας ποτέ!!! Ούτε καν στο δανέζικο πρωτάθλημα
Pos to ipe o vitolo.....O VAZELOS EINAI ENA VIMA PARAPANO STIN KARIERA MOU???
VICTORA MERIKES FORES KALITERA NA MASAS PARA NA MILAS....
DEN IKSERES DEN ROTAGES
VICTORA MERIKES FORES KALITERA NA MASAS PARA NA MILAS....
DEN IKSERES DEN ROTAGES
Μπράβο στον Παπαραθηναικό για τα 3 γκολ που πέτυχε. Σε ευρωπαικό ματς, το να ρίχνεις 3άρα, δεν είναι δα και μικρό πράγμα...
Ο ρούλης με ανησύχησε λιγάκι χθές. "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ" λέει το πρωτοσέλιδο των "Αθλητικών Νέων". Ίσως τους τελείωσε το αμαζόνια κόκο...

Ο ρούλης με ανησύχησε λιγάκι χθές. "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ" λέει το πρωτοσέλιδο των "Αθλητικών Νέων". Ίσως τους τελείωσε το αμαζόνια κόκο...

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕ ΜΟΙΚΑΝΕ!! ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ PHOTO ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΕΣ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!
ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΒΙΤΟΛΟ .
Αγαπητέ Βίκτωρα,
Στεναχωρέθηκα για τον άδικο αποκλεισμό της ομάδας σου από την συνέχεια του ΤσουΛου.
Τα έχει όμως αυτά η ζωή,μην το αφήνεις να σε πάρει από κάτω.Το μέλλον σου ανήκει.
Όπως και στον Λάζαρο..
Τώρα μόλις ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα στην Τούμπα , όπου η πρώην ομάδα σου έριξε 3 μπαλάκια στην Βαλερένγκα. Είναι ειρωνεία που ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στο ΟΥΕΦΑ ενώ αυτοί που επέλεξες για το ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα σου θα περιοριστούν σε αγώνες εντός συνόρων.Στο νέο καθαρό Ελληνικό πρωτάθλημα.
Αν είμαι επιφυλακτικός για κάτι ,όσον αφορά την επιλογή σου να παίξεις στο ένδοξο τριφύλλι,αυτό είναι το οικονομικό Μαθαίνω πως ο όρος επιλεκτική χρεοκοπία θα μπει σύντομα στο καθημερινό λεξιλόγιο των διοικούντων,παικτών και οπαδών της νέας σου ομάδας.
Πιστεύω πως εσύ και οι συμπαίκτες σου σύντομα θα πληρώνεστε με κλήρωση ... επιλεκτικά.
Χάθηκαν πολλά λεφτά από τον αποκλεισμό σας ,διαρκείας δεν έχετε κλπ.μην μακρηγορούμε τώρα.
Βίκτωρα,η γιαγιά μου έλεγε πως όπου ακούς πολλά κεράσια ,πάρε μικρό καλάθι.
Ελπίζω να προνόησες .Άλλωστε ήσουν μαθημένος να ζεις με λίγα στον ΠΑΟΚ ,ξέρεις εσύ από αυτά.
Τι 700 μαιμού χιλιάρικα,τι 900 .
Τώρα πέρασε από το μυαλό μου πως με τον κοντό που ήσασταν πέρυσι συμπαίκτες μάλλον δεν τα πηγαίνατε καλά .Αν ήταν φίλος σου θα σε είχε αποτρέψει από το να κατέβεις στη χαμουτζιά.
Αυτός τουλάχιστον είδε μακρυά και προτίμησε τα εννιακόσια ψωροχιλιάρικα που του έδινε ο ΠΑΟΚ από το ενάμισι μύριο του βάζελου...
Εκείνο που με ξάφνιασε σήμερα Βίκτωρα ήταν οι οπαδοί της πρώην σου ομάδας.
Λες και έβλεπα οπαδούς που είχαν πληγεί μαζικά από επιδημία Αλτσχάιμερ.
Μα να μην βρεθεί έστω και ένας πούστης να πει στον διπλανό του πως λείπεις από τη μεσαία γραμμή .Εγώ αυτό το λέω αχαριστία.
Και να σκεφτείς πως δεν έπαιζε ο Ρουμάνος που πήρανε για αντικαταστάτη σου .
Λαζάρ νομίζω πως τον λένε.Μια φορά τον είδα μόνο να παίζει .
Μεταξύ μας δεν συγκρίνεται μαζί σου.Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που του δώσανε μόνο 300 χιλιάρικα ενώ εσύ έπαιρνες τα υπερδιπλάσια.
Κατά τα άλλα δεν άλλαξαν πολλά πράγματα εδώ στη Θεσσαλονίκη από τότε που έφυγες .
Υπάρχει πάντα μια οικονομική στενότητα αλλά το γήπεδο σήμερα ήταν και πάλι γεμάτο .
Θα το δεις και θα θυμηθείς τα παλιά όταν έρθεις με τους συμπαίκτες σου .
Αγαπητέ Βίκτωρα,
Στεναχωρέθηκα για τον άδικο αποκλεισμό της ομάδας σου από την συνέχεια του ΤσουΛου.
Τα έχει όμως αυτά η ζωή,μην το αφήνεις να σε πάρει από κάτω.Το μέλλον σου ανήκει.
Όπως και στον Λάζαρο..
Τώρα μόλις ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα στην Τούμπα , όπου η πρώην ομάδα σου έριξε 3 μπαλάκια στην Βαλερένγκα. Είναι ειρωνεία που ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στο ΟΥΕΦΑ ενώ αυτοί που επέλεξες για το ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα σου θα περιοριστούν σε αγώνες εντός συνόρων.Στο νέο καθαρό Ελληνικό πρωτάθλημα.
Αν είμαι επιφυλακτικός για κάτι ,όσον αφορά την επιλογή σου να παίξεις στο ένδοξο τριφύλλι,αυτό είναι το οικονομικό Μαθαίνω πως ο όρος επιλεκτική χρεοκοπία θα μπει σύντομα στο καθημερινό λεξιλόγιο των διοικούντων,παικτών και οπαδών της νέας σου ομάδας.
Πιστεύω πως εσύ και οι συμπαίκτες σου σύντομα θα πληρώνεστε με κλήρωση ... επιλεκτικά.
Χάθηκαν πολλά λεφτά από τον αποκλεισμό σας ,διαρκείας δεν έχετε κλπ.μην μακρηγορούμε τώρα.
Βίκτωρα,η γιαγιά μου έλεγε πως όπου ακούς πολλά κεράσια ,πάρε μικρό καλάθι.
Ελπίζω να προνόησες .Άλλωστε ήσουν μαθημένος να ζεις με λίγα στον ΠΑΟΚ ,ξέρεις εσύ από αυτά.
Τι 700 μαιμού χιλιάρικα,τι 900 .
Τώρα πέρασε από το μυαλό μου πως με τον κοντό που ήσασταν πέρυσι συμπαίκτες μάλλον δεν τα πηγαίνατε καλά .Αν ήταν φίλος σου θα σε είχε αποτρέψει από το να κατέβεις στη χαμουτζιά.
Αυτός τουλάχιστον είδε μακρυά και προτίμησε τα εννιακόσια ψωροχιλιάρικα που του έδινε ο ΠΑΟΚ από το ενάμισι μύριο του βάζελου...
Εκείνο που με ξάφνιασε σήμερα Βίκτωρα ήταν οι οπαδοί της πρώην σου ομάδας.
Λες και έβλεπα οπαδούς που είχαν πληγεί μαζικά από επιδημία Αλτσχάιμερ.
Μα να μην βρεθεί έστω και ένας πούστης να πει στον διπλανό του πως λείπεις από τη μεσαία γραμμή .Εγώ αυτό το λέω αχαριστία.
Και να σκεφτείς πως δεν έπαιζε ο Ρουμάνος που πήρανε για αντικαταστάτη σου .
Λαζάρ νομίζω πως τον λένε.Μια φορά τον είδα μόνο να παίζει .
Μεταξύ μας δεν συγκρίνεται μαζί σου.Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που του δώσανε μόνο 300 χιλιάρικα ενώ εσύ έπαιρνες τα υπερδιπλάσια.
Κατά τα άλλα δεν άλλαξαν πολλά πράγματα εδώ στη Θεσσαλονίκη από τότε που έφυγες .
Υπάρχει πάντα μια οικονομική στενότητα αλλά το γήπεδο σήμερα ήταν και πάλι γεμάτο .
Θα το δεις και θα θυμηθείς τα παλιά όταν έρθεις με τους συμπαίκτες σου .
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://toumbalights.blogspot.com/2011/08/blog-post.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ToumbaLights+%28TOUMBA+LIGHTS%29
- PRAKTORINOS
Λάθος είσαι.jpower73 έγραψε:(...) ενώ αυτοί που επέλεξες για το ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα σου θα περιοριστούν σε αγώνες εντός συνόρων.
Προς το παρόν.
Ο βάζελος (όπως και ο ΠΑΟΚ) θα παίξει πλέι -οφ του Γιουρόπα Λίγκ.
Αυτή η φωτογραφία κακώς μπήκε στην καζούρα. Έπρεπε να ανοιχτεί νήμα "κοινά σημεία με αλλόθρησκους" ή "αλλόθρησκα νιάμου" ή κάτι τέτοιο.