Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
tigon4

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από tigon4 »

επι novito-gash04-sidpanos το φορουμ λειτουργουσε αψογα.....προσωπικη αποψη.

υ.γ. καλη δυναμη στους επομενους !
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

ε πως δικαιολογεις εσυ τον 1 μηνα μπαν ? εβρισε καμια μανα τπτ εγω μια ψιλοειρωνια ειδα γιατι το προλαβα τπτ παρπανω.
ο αλλος 3η φορα λεει οριστικη διαγραφη. τι ειναι αυτα ?

και βεβαια εχουν πεσει παλιοτερα οτι να ναι μπαν και διαγραφες , μην μας κοροιδευρται μες τα μουτρα μας.Το ιδιο συνεβει και τωρα απλα επειδη δεν ξερω τι θεμα εχετε μεταξυ σας δεν μπορω να το δικαιολογησω,εγω οπως το βλεπω εχουμε παιδια και αποπαιδια των κρατουντων στο σαιτ και δεν ειναι οι μοντ οι κρατουντες...

αφου ειναι δικαιολογημενα που λες γιατι δεν δινεις στον νοβιτο της εξηγησεις που ζηταει δημοσια ?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αδερφέ κατ αρχάς δεν θα απολογηθώ για παλαιότερους mods. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι, οτι οι mods δεν είναι καμιά άρχουσα τάξη που επιβάλλεται απ το πουθενά. Καθημερινοί χρήστες του φόρουμ είναι που επιλέγονται για τους χ λόγους απο τους υπεύθυνους του site.
Δεν σε "κοροιδεύουμε" λοιπόν, οχι μόνο γιατί δεν θέλουμε αλλά και γιατί δεν "είμαστε" και δεν "ειστε". Το φορουμ είναι μια παρέα που έχει μια κοινή αγάπη-ασχολία-ιδέα ..

Μην εναντιώνεσαι λοιπόν σε φαντάσματα. Αυτό ακριβώς έλεγα και παραπάνω που αντέδρασες. Οτι το όλο πρόβλημα ξεκίνησε όταν κάποιοι άρχισαν να βλέπουν φαντάσματα. Η μόνο γραμμή που υπάρχει και παραίνεση απο τους υπευθύνους, είναι να μην αφήνουμε το φορουμ να γίνεται μπουρδέλο συνέχεια.

Αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να το θέλει το σύνολο των χρηστών. Αμα θέλετε να το τινάξουμε στον αέρα, τότε δεν υπάρχουν ούτε mods Ούτε θεοί ούτε δαίμονες.

Επιπλέον, αν θέλεις ντε και καλά να μάθεις για το συγκεκριμένο ban αν κάποιος θα σε κατατοπίσει, θα ο mod που το έκανε,αν το κρίνει απαραίτητο. Δεν θα εμπλακούμε σε δημόσια συζήτηση γιατί θα γίνει κώλος -και- αυτό το τοπικ. Ούτε το βρίσκω θεμιτό να ρωτάμε τις απόψεις του καθενός για οτι γίνεται ενώ δεν μας αφορά άμεσα.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Μωρε εγω μαζι σου, αλλα παλι απορω προς τι το μπαν μου (εστω κι αν απετυχε)?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Εσύ που απέτυχε το μπαν χαίρεσαι; Λίγο γελοίο δεν είναι; Το λέω γιατί σε βλέπω να το επαναλαμβάνεις με στόμφο.

Αν θεωρείτε ορισμένοι οτι το paokmania είναι κοινόβιο ή γαλλική κομμούνα, την επόμενη φορά που θα σκάσουν μηνύσεις απο τα γραφόμενα του οποιουδήποτε, να πάτε εσείς να παρουσιαστείτε στη διεύθυνση ηλ. εγκλήματος. Καλό;
Οι κανόνες και οι υπεύθυνοι υπάρχουν γιατί το απαιτούν κάποιες περιστάσεις.

Και δεν αναφέρομαι με το τελευταίο σε εσένα novi ,γιατί προβλέπω οτι και η επόμενη απάντηση σου θα είναι ψευτοεπαναστατική.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε παιδιά δεν φτάνει τόσο;;

Εντάξει, όλοι είπαν την γνώμη τους, όσοι το παράκαναν με ειρωνίες και βρισιές πήγαν για μπάνια, οι υπόλλοιποι είμαστε εδώ όμως και ελεύθεροι να γράψουμε ότι θέλουμε.

Ξημερώνει παραμονή ενός κρισιμότατου αγώνα...

Αφήστε τις κόντρες και τις χαζομάρες, για να μιλήσουμε λίγο για ΠΑΟΚ...

Τζάμπα τρωγόμαστε από το μεσημέρι....
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

rainmaker πιστευεις οτι 4 χρονια εδω μεσα δε καταλαβα τι ηταν και τι ειναι το φορουμ ή τι προβληματα προκυπτουν στο φορουμ?? Και ναι ισως και να χαιρομαι που απετυχε το μπαν, που προφανως για καποιους αντικαθιστα το διαλογο. Οχι τιποτα, αλλα ειναι κριμα να μπαναρετε ολοκληρη οικογενεια ip γιατι παιρνει κι αλλους η μπαλα... Και ναι το επαναλαμβανω με στομφο, γιατι ακομα δεν εχω (ή δε θελω να εχω ) καταλαβει το γιατι...
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Θα μπορουσαν καταραχας να σβηστει οτι θεωρεις ειρωνια και βρισιμο με βαση τους κανονες ,αν επαναληφθει προειδοποιηση και μπαν για καποιες μερες. το φορουμ ειναι πεδιο να εκφραζεσαι ελευθερα και να λες οτι πιστευεις το κατα ποσο ειναι φαντασματα ή οχι δεν αφορα τον μοντ αλλα απλα και μονο η διατυπωση και να μην περιεχει υβρεις-ειρωνια. εγω ως κουτοπονηρος γιουνανης τωρα θα μπορω να σε πω αφου ειναι φαντασματα γιατι τους διαγραφεται και τους φημωνεται ? νομιζω οτι καθε αποψη ακομα και αν ειναι εναντιων σας πρεπει να ακουγεται αρκει να ειναι στα πλαισια των κανονων συμπεριφορας,το αν ειναι φαντασματα ή οχι μπορεις να το αντικρουσεις και να τελειωνει η ιστορια εκει ,οι υπολοιποι κρινουν. εσυ ξερετε, εγω απλα λεω τι βλεπω χωρις εμπαθεια στα ισια.

υγ. δεν σου ζητησα να απολογηθεις απλα ανεφερα οτι συνεβαινε και τοτε αλλα κανενας δεν νοιαζοταν.το ιδιο μαλλον δεν συμβαινει τωρα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Φτάνει η κλειδαρότρυπα. Υπάρχουν και τα pm και το chat.
Πάμε εκεί για μάτι να γουστάρουμε Sex Live Show.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Λοιπόν απευθύνομαι και στους δύο τώρα για να μη στέλνω συνέχεια.

Δεν ανέφερα ως φαντάσματα όσους έφαγαν ban αλλά οτι αυτοί έβλεπαν φαντάσματα είτε σε mods είτε γενικά σε χρήστες. Και οχι όλοι βέβαια.

Κατά δεύτερον, δεν πρόκείται για ενημέρωση απο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, κάτι που ΔΕΝ είμαι. Οτι κινήσεις έγιναν θα εξηγηθούν οχι με γενικόλογα.
Νοβι ακριβώς επειδή ξέρω οτι 4 χρόνια κάτι κατάλαβες σε έστειλα πριν πμ αλλά εκεί έλεγες βλακείες (συγγνώμη αλλά έτσι τις εξέλαβα) και με ενόχλησε.
Επίσης δεν υπήρξε εναντίον μου καμία αναφορά οπότε δεν υπάρχει λόγος να κατηγορούμαι οτι φιμώνω κόσμο κλπ. Κάτι άλλο θα παίζει ε;
Τέλοσπαντων επειδή είναι λάθος να σφαζόμαστε όλοι με όλους, ας το μαζέψουμε λίγο γιατί δεν έχει και νόημα όλο αυτό.
Για ΠΑΟΚ δεν ακούστηκε τπτ σήμερα εδώ μέσα και αυτό είναι άσχημο.
Άβαταρ μέλους
bakunin4

*εγω τα ιδια φαντασματα εννουσα παντως που λες και εσυ.

εσεις ξερετε,ολα αυτα προσωπικα μου βρωμανε παντως.αρκετα ασχοληθηκα αφου δεν βγαινει και ακρη στην τελικη.
Άβαταρ μέλους
Stallion
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stallion »

Έπειδη ο καθένας κάνει μπουρδέλο τα πάντα, το topic κλειδώνει και θα δούμε αν ξανανοίξει.
Αντί να αναφέρεστε σε προβλήματα του forum, ξεκινήσατε με τους προσωπικούς διαξιφισμούς για να ικανοποιήσετε ορισμένοι την ματαιοδοξία σας.

Το Paokmania υπάρχει για να συζητάμε μεταξύ μας για τον ΠΑΟΚ και όχι για να λογομαχούμε επειδή είμαστε διαφορετικών πολιτικών απόψεων και τα τιαύτα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

μάλιστα.εντός λίγων ωρών ξεσπάει νέος πόλεμος.κατανοώ τις προσωπικές προστριβές κι αντιπάθειες,εκ των οποίων εκπορεύονται και αντιδράσεις - δράσεις.στο πρόσφατο και μη παρελθόν δεν έχω υπάρξει στον τομέα αυτό ... αναμάρτητος κι έφερα σε δύσκολη θέση σίγουρα κάποια άτομα,ενδίδοντας στο πάθος για διάνοιξη μετώπων με κάποιους,που εξέφραζαν άλλη άποψη,βασιζόμενοι σε διαφορετική της δικής μου λογικής.παπαριά μου,το αναγνωρίζω,έστω κι εκ των πολύ υστέρων.να κάνουμε λοιπόν το φόρουμ ρωμαϊκή αρένα;είναι μία λύση.να χωριστούμε σε ... ανήσυχους "ματατζήδες" και ... φιλήσυχους "αγανακτισμένους" και να αλληλλοειρωνευόμαστε νυχθημερόν,πετώντας διαδικτυακά κοτρώνια και δακρυγόνα οι δε στους μέν;προσωπικά δεν προτίθεμαι να μπώ στη μέση μιάς απροσχημάτιστα εκ προθέσεως προκαλούμενης ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑΣ,τα αίτια της οποίας καταλαβαίνω πως εντοπίζονται στην αντιπάθεια κάποιων μελών απέναντι σε άλλα.όποιος δε γουστάρει ή δεν αντέχει στην τελική ή έχει ξενερώσει με τις προσφάτως επελθούσες αλλαγές,είναι ελεύθερος ακόμα και να ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙ με το παοκμάνια ή να ασχολείται στο βαθμό,που ΔΕ ΘΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΤΑΙ.αλλά,ελέω αντεκδίκησης,το ψ,ω μέλος να σουλατσάρει και,αφορμής δοθείσης,να προκαλεί φιλονικίες,πετώντας υπονοούμενα κι ειρωνίες και τα ρέστα,δε θεωρώ πως μπορεί σαν πρακτική να'χει ούτε παρόν ούτε μέλλον.όποιος έχει προσωπικές διενέξεις με κάποιον μοντ ή αντμίν ή οποιονδήποτε άλλον,ας τις επιλύσει αλλιώς.δεν καταλαβαίνω γιατι να φορτωθώ εγώ,ο βροχοποιός,ο σέρα ή κάποιος εκ των λοιπών παιδιών τις "αμαρτίες" άλλου ή άλλων (εννοώ προσωπικές αντιπάθειες μελών προς το πρόσωπό μου - τους).
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Re: Προτάσεις και ιδέες για το forum

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Ειναι αστειο στον πινακα ελεγχου μελους να υπαρχει αυτο το προσθεστε εχθρο...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Re: Προτάσεις και ιδέες για το forum

Δημοσίευση από Pegasus »

Τεχνικό ζήτημα. Αν σε ενοχλεί κάποιος πολύ, μπορείς να το βάλεις σε εκείνη τη λίστα και να μη βλέπεις τι γράφει. Το όνομα είναι λίγο... προκλητικό αλλά έτσι είναι από τις ρυθμίσεις, δεν το έβαλε κανείς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”