έρθει δεν έρθει ο Maggette, είπαμε οτι είναι αναμφισβήτητο γεγονός οτι προσπαθούμε να τον φέρουμε. Γιατί να πετάξουμε το όνομα? Για διαρκείας? Μα καλά και ο Bane γιατί βγήκε και μίλησε για πολιτική λιτότητας?Trikaliotis έγραψε:Μόνο σαν πρόεδρος έρχεται
Η είδηση από μόνη της ήταν εντυπωσιακή με δεδομένο ότι αίφνης ο Κόρεϊ Μαγκέτι βρέθηκε προ των... πυλών του ΠΑΟΚ. Μακάρι να γινόταν, έστω και για το διάστημα που θα διαρκέσει το λοκ άουτ. Ο 32χρονος γκαρντ με μέσο όρο καριέρας... 16,5 πόντους στη 12ετή του καριέρα στο ΝΒΑ και σε πέντε διαφορετικές ομάδες, με ρεκόρ τους 39 πόντους που σημείωσε το 2007 κόντρα στους Λέικερς (όταν ο ίδιος έπαιζε στους Κλίπερς) είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.
Απ' εκεί και πέρα- χωρίς να έχω την παραμικρή διάθεση ειρωνίας απέναντι στον ΠΑΟΚ- θέμα να φορέσει ο Μαγκέτι τη φανέλα με το "Δικέφαλο" δεν υφίσταται. Υπάρχουν κάποια πραγματάκια τα οποία δεν μπορούμε να προσπεράσουμε: Πρώτον, ότι ο Μαγκέτι- όπως ενημερώνει τις ευρωπαϊκές ομάδες ο ατζέντης του- ζητά 150 χιλιάδες δολάρια το μήνα. Αν ρίξουμε μιά ματιά στον προυπολογισμό του ΠΑΟΚ διαπιστώνουμε ότι η... ακριβή του μεταγραφή θα κοστίσει περί τις 150 χιλιάδες δολάρια, το χρόνο όμως! Δεύτερον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μαγκέτι είναι παίκτης ο οποίος έχει συμβόλαιο στο ΝΒΑ (Σάρλοτ Μπόμπκατς) άρα θα πρέπει να πληρωθεί και η ασφάλειά του... Αυτό δεν το υπολόγισε κανείς; Άρα το κόστος ανεβαίνει και φτάνει σε ύψη που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αγγίξει. Για να πούμε την αλήθεια όταν διαβάσαμε τη συγκεκριμένη είδηση σκεφτήκαμε... γλυκόπικρα: "Προφανώς σαν πρόεδρος θα έρχεται στον ΠΑΟΚ"!
Καλό θα ήταν να βλέπαμε τέτοιους παίκτες ξανά στην Ελλάδα... Και ειδικά σε ό,τι αφορά στον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τη φανέλα του την έχουν φορέσει σημαντικοί παίκτες από το ΝΒΑ, με τους Σκοτ Σκάιλς και Κλιφ Λέβινγκστον να αποτελούν την "κορυφή" αλλά οι αναμνήσεις τους να χάνονται στα βάθη των χρόνων. Οι εποχές έχουν αλλάξει, η κρίση έχει αγγίξει και τις δύο μεγάλες ΚΑΕ που τόσα χρόνια ξόδευαν χάρη στην... ατομική πρωτοβουλία δύο οικογενειών. Ο ΠΑΟΚ όπως και πολλές άλλες ομάδες έχουν ξεχάσει τις "χρυσές εποχές" εδώ και χρόνια... Δυστυχώς! Όμως έτσι έχουν τα πράγματα και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε το θέμα!
http://www.3ponto.gr/stiles/Bourlakis/i ... s-erchetai
Δεν ξέρω πώς να εκλάβω αυτό το άρθρο. Δηλαδή νομίζει αυτός ο τύπος οτι κάνουν τις διαπραγματεύσεις χωρίς να ξέρουν τι θέλει ακριβώς ο Maggette (ασφάλεια κλπ.)? λες να μην ξέρουνε (ξέρουμε) οτι το μπάτζετ μας θα είναι 500 χιλιάρικα? δεν ξέρω, πόσο βλάχους και αγράμματους μας περνάνε τελικά (διάβαζα και ένα άρθρο χτες του Κολοκοτρώνη του Φιλάθλου για το πόσο πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και ο τελευταίος οπαδός του ΠΑΟΚ για να πρωταγωνιστήσει!!!). ΟΚ, δεν το πάω παρακάτω, έχω αποφασίσει στη ζωή μου να μη δίνω πλέον βάση στο τί γράφεται από ΑΡΔ παρά μόνο αν γνωρίζω την πορεία του (ας πούμε ο Σκουντής μπορεί να μην είναι king of basketball αλλά είναι αξιοπρεπέστατος). Είμαι σίγουρος οτι αν του πείς (του συγκεκριμένου) να γράψει ένα άρθρο για τα πλεονεκτήματα της κλασσικής έναντι της κβαντικής θεωρίας, στο τέλος θα πιστεύει οτι τα λέει καλύτερα και από τον Einstein...