Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Δημοσίευση από paoktzis »

H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:
bob έγραψε:http://news247.gr/newspapers/Sport/spor_tou_vorra/article1313248.ece/BINARY/w940/PROTI.jpg

το ποστ σβήστηκε αλλά η αλήθεια μετράει...την ίδια πληροφορία έχει το βλαχάκι αλλά το βγάζουμε από βραδύς για να κερδίσουμε εντυπώσεις!!!

Υ.Γ.Isaak the Greek μίλα με ονόματα ρε φίλε...αν εννοείς εμένα στείλε πμ!
Παραπληροφορείς τον κόσμο λέγοντας ότι το κουίζ το είχα αποβραδίς και πως το πρωί τα ΣΠΟΡ το είχαν στο πρωτοσέλιδο τους άρα παίρνω τις πληροφορίες μου απο τα ΣΠΟΡ. Αυτό το κάνεις φυσικά για ευνόήτους λόγους διότι μάλλον για κάποιον λόγο σε έχει πειράξει ο απαράδεκτος. Βρες τα μαζί του...

Όμως ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ μεγάλος καθώς το κουίζ για τον Μπογκασιάν βγήκε μία μέρα νωρίτερα!!! Ξεφτιλίζεσε με αυτό που γράφεις και αποδυκνείεται ότι είσαι βαλτός κάντοντας πόλεμο σε μία στήλη που δεν έχει κάνει κακό σε κανέναν παρά μόνο σε εφημερίδες και ΜΜΕ που ίσως να χάσουν την είδηση ή να μην μπόρεσαν να παίξουν κάποια "δικά τους παιχνίδια"

Το κουίζ βγήκε μία ημέρα νωρίτερα! Και επειδή από αναγνώστες βγήκε το όνομα στον αέρα αναγκάστηκαν κάποιοι που είχαν την πληροφορία ΣΠΟΡ και Goal News να βγάλουν το θέμα νωρίτερα απ΄ότι υπολόγιζαν...

Ή όντως την πήραν από τους αυστριακούς...

Αν εγώ είχα σχέση με τα ΣΠΟΡ ή την GoalNews θα έβγαζα κουίζ πριν το δημοσιεύσουν; Πρόσεξε όχι τα ξημερώματα, μία ολόκληρη ημέρα νωρίτερα. Όχι φυσικά γιατί έτσι χάνουν την είδηση, χάνουν φύλλα και βγαίνουν μ@λ@κες από ένα άτομο ή δύο , τρία όσα γράφουν αυτήν την στήλη.

Θα μπορούσα λοιπόν να γράψω ότι είσαι εσύ υπάλληλος κάποιους σάιτ ή εφημερίδας και μπαίνεις εδώ επειδή ζορίζεσαι αλλά δεν το πιστεύω. Πιστεύω ότι απλά είσαι κομπλεξικός και ο πολύς κόσμος έχει καταλάβει ότι είστε 3 άτομα εδώ που είστε παρέα και επειδή σας την βάρεσε να ασχοληθείταε τώρα με την στήλη ασχολείστε λες και ο ΠΑΟΚ δεν έχει με τι να ασχοληθεί. ..

Σου αρέσει η στήλη την διαβάζεις. Δεν σου αρέσει μην την διαβάζεις. Τώρα αν εσύ και οι κολλητοί σου θέλετε να ξεκινήσετε ιερό πόλεμο κατά της στήλης κάντε του...

Διαφήμση την κάνετε και θα τα κονομάμε πιο πολύ (άραγε από που δνε το κατάλαβα. Πες μας από που τα κονομάμε;)

Μόνο που εμείς που κρυβόμαστε πίσω από την στήλη δεν θα μιλάμε για πάντα πίσω από τα πληκτρολόγια ειδικά όσο θίγεται πρόσωπα όπως τον απαράδεκτο, τον τίτσερ, τον αλεκάκιους.

Αν το συνεχίσεται έχουμε και εμείς τρόπους να το συνεχίσουμε.

Υγ Βλάχα γουστάρει ο πρόεδρος εσύ τι ζόρι τραβάς;
κανεις λαθος τα σπορ και εχθες ελεγαν για λατινο φορ
Άβαταρ μέλους
Stallion
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stallion »

To topic κλειδώνει για μερικές μέρες...

Όρισμένοι δε μπορείτε να καταλάβετε το γιατί υπάρχει ένα topic σαν κι αυτό και παίνετε κάποια πράγματα πόλυ πιο σοβαρά απ' όσο θα 'πρεπε.
Σας ενδιαφέρει να το παιξετε έξυπνοι και αραδιάζετε ένα σωρό αρλούμπες χωρίς να έχετε αποδείξεις.
Λες κι αν αληθεύουν τα όσα ισχυρίζονται κάποιοι, αλλάζουν τα δρώμενα του ποδοσφαιρικού χάρτη της Ελλάδος.

Ξεκολλήστε και ίσως το τόπικ ξανανοίξει.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Το τόπικ μετά από πάρα πολλές μέρες ξανάνοιγει..
Και αυτό γιατί έχει πολλούς φίλους που γουστάρουν την φάση που γίνεται, χωρίς πολύ σκέψη και δολοπλοκίες..

Την πλάκα μας κάνουμε, ωραία περνάμε την ώρα μας..
Απλά πράγματα..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν πρέπει όμως να διαφημίζει το σάιτ τρανσφερ ξέρω εγω έτσι δεν είναι ; δεν είναι καν ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ για να το προβάλλουμε...... περισσότερο μανατζεριστικο μου κάνει....
H_gynaika_tou_Proedrou

Δημοσίευση από H_gynaika_tou_Proedrou »

Όσο ΠΑΟΚτσήσικο είναι το όλαππαοκ.....

Λοιπόν μακριά από Φιγκερόα. Μακριά...

ΤΡΕΙΣ ΧΙΑΣΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος H_gynaika_tou_Proedrou την Κυρ 14 Αύγ 2011, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τον μπογκοσιαν όμως τον κάναμε παίκταρα και αν μας βγει ντελ ορτε ;.....:):)
H_gynaika_tou_Proedrou

Ποιος έβγαλε τον Μπογκοσιάν παικταρά;Τα δεδομένα για Μπογκοσιάν ήταν γνωστά από την αρχή. 24 ετών με σπουδαία καριέρα εκτός του τελευταίου χρόνου του.

Για Φιγκερόα τα δεδομένα είναι τα εξής: Μπορεί στην ταυτότητα του να γράφει 30 ετών, όμως η ποδοσφαιρική του ηλικία είναι κατά πολύ μεγαλύτερη, έχοντας κάνει τρεις (!) χιαστούς στην καριέρα του!Εδώ και ενάμιση χρόνο που επέστρεψε στην Ροζάριο Σεντράλ οπού ανδρώθηκε και αγαπήθηκε παράφορα, κυριολεκτικά κορόιδευε, παίζοντας μόνο με ότι έχει απομείνει από τον παλιό Φιγκερόα, αφού ο νέος σίγουρα δεν είναι αθλητής.Στην Ελλάδα αυτό που έπαιζε ο Αργεντινός επιθετικός στην Ροζάριο θα το λέγαμε «περίπτερο». Αγκυροβολημένος στην μεγάλη περιοχή, περιμένοντας μπαλιές. Χωρίς τρεξίματα, χωρίς αθλητικά προσόντα.Δεν μπόρεσε φέτος να κάνει διαφορά ούτε καν στην β’ κατηγορία της Αργεντινής, όπου έβαλε 10 γκολ σε 27 ματς, εκτελώντας μάλιστα όλα τα πέναλτι!Δεν θα ήταν αμαρτία να πάρει έξι κατοστάρικα για δύο χρόνια, να πλασαριστεί ως μεταγραφή αεροδρομίου και μετά να βγει η αλήθεια στην φόρα;Κακά τα ψέματα. Καλός ο Φιγκερόα (κάποτε), αλλά αλλά τον τελευταίο 1,5 χρόνο θυμίζει πρώην ποδοσφαιριστή…

to sigekrimeno kimeno graftike otan eixe akoustei gia ton ari...

Πάντως το κόλλημα από επενδυτές και Ζήση στους "ασημένιους" είναι δεδομένο!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ρε φίλε λες καλός ο φιγκουεροα αλλα εδω και 1,5 χρόνο θυμίζει πρώην ποδοσφαιριστη ο μπογκοσιαν που ΈΧΕΙ ξεχάσει ποτε έβαλε τελευταία φορα γκολ τι θυμίζει ; Τερματοφύλακα ;
Αλλα και τερματοφυλακας να ήταν 1 γκολ θα έβαζε τα τελευταία χρονια.....
H_gynaika_tou_Proedrou

Αγόρι στο μουνί μου εντελώς ο Μπογκοσιάν, ο Φιγκερόα ή όποιος άλλος.

Για τον Φιγκερόα έχω καλύτερη εικόνα και σίγουρα δεν αξίζει τα λεφτά του. Για τον άλλον μην γράφεις για να παραπλανήσεις ότι έβαλε ένα γκολ τα τελευταία χρόνια. Έβαλε ένα γκολ πέρσι σε 11 ματς ρποπεσι και παραπρόπερσι έπαιζε στην πρώτη κατηγορία της αργεντινής όχι στην δεύτερη όπως ο φιγκερόα και ήτνα τρίτος σκόρερ στην Απερτούρα. Και οι δύο επιλογές είχαν το ρίσκο τους και σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν άξιζε ο Μπογκοσιάν τα 700 χιλιάρικα γιαυτό και ο ΠΑΟΚ ζήτησε δικαίως να πληρώσει η Σάλτσμπουργκ το μισό μισθό του...
Παρόλα αυτά ο Βρύζας που ξέρει πολύ καλά τι κάνει, κατέθεσε πρόταση γιατί πιστεύει ότι είναι καλός παίκτης. Δεν το είπα εγώ, ο Βρύζας που του έκανε πρόταση...

Μεγαλύτερο ρίσκο έχει η επιλογή τύπου Φιγκερόα καθώς και πολλά λεφτά θα δώσεις και θα ανεβάσεις τις προσδοκίες του κόσμου ψηλά λόγο ονόματος και αν παίζει όπως παίζει τώρα... γάμησετα... και με τρεις χιαστούς...

Για αυτό και δεν νομίζω να ισχύει αυτό το θέμα με Φιγκερόα γιατί δεν έχω για βλάκα τον Ζήση. Εκτός αν κάνω λάθος...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

παιζει τοσο εντονα ο φιγκεροα δλδ///?

αλλους επιθετικους δεν εχει? δεν πορω να κτλαβω στη μιση σουπαλιγκ ειχε προταθει ο τοτσε ....το ιδιο ο φιγκεροα....μαμω τα σκαουτιγκ ολοι......ο μπογκοσιαν ηταν καλη περιπτωση πιστευω με μισι μισθο και προσιτη ρητρα αλλα παμε γι α αλλα......
H_gynaika_tou_Proedrou

Νομίζω ότι απλά προτάθηκε και αυτό διότι έχω εμπιστοσύνη στον Βρύζα και δεν πιστεύω να προχώρησε κάτι τέτοιο!
H_gynaika_tou_Proedrou

Και ο Τρεζεγκόλ στην ΜΕΓΑΛΗ Σουόνσι...
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Εγώ βλέπω στο τέλος Μπλάνκο με καμιά 500αρα το χρόνο για τρία χρόνια.

Υ.Γ.: Τεράστιο επικοινωνιακό λάθος που δήλωσες (πρώην transferManiac). Άκου τι σου λέω. Τίποτα σκέτο «Η γυναίκα του προέδρου» και άσε τις φήμες να αιωρούνται. Επίσης μην κάνεις γρίφους για όλους τους παίκτες που προτείνονται. Βασικά έκανες πολλούς γρίφους χωρίς λόγο. Συνέχισε με λιγότερους γρίφους και περισσότερη ειδησιογραφία. Τέλος πάρε ένα ρίσκο, ένα όχι δέκα, επέμενε πολύ σε ένα παίκτη που πιστεύεις ότι θα έρθει ώστε αν έρθει να δικαιωθείς και να λάμψεις, μην ποντάρεις σε όλα τα νούμερα και όποιο κάτσει. Αν δεν έρθει μπορείς πιο εύκολα να δικαιολογηθείς για ένα παίκτη παρά για πολλούς. Σταμάτα όλη την ώρα το τζογάρισμα και γίνε δημοσιογράφος. Τώρα προς το παρόν κάτσε να τα ακούς όλη την ώρα και να σου κλειδώνουν το τοπικ κάθε λίγο και λιγάκι μέχρι που να μάθεις.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

o varvatos τα ειπε ολα..ετσι ειναι, η γυναικα κοιτα ποιος παικτης προτεινουν οι μανατζερ και αμεσως το κανει κουιζ, ετσι βεβαια και το κουιζ να λυθει ο παικτης δεν ερχεται στον ΠΑΟΚ, απλα τσιμπανε καποιοι εδω μεσα και ειναι κριμα για τον κοσμο να τον δουλευει ετσι...
εξαλλου ποσους γριφους το τελευταιο χρονο κατεληξαν σε μεταγραφη?
H_gynaika_tou_Proedrou

Το χαβαλέ μας κάνουμε δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα τόσα σοβαρά...

Να σε ρωτήσω όμως κάτι: Πχ Έμαθα για Μάντζιο τον Μάρτιο μία ημέρα που έκανα λάντζα και μιλούσε ο σύζυγος με φίλους. Το έγραψα 20 Μαϊου στο ημερολόγιο μου γιατί συζητήθηκε ξανά έντονο το όνομα του... Τι να κάνω να μην το βάλω το κουιζάκι; Αν το βάζα την προηγούμενη εβδομάδα θα λέγαν το παίρνω από τις εφημερίδες...

Δεν έκλεισε γιατί έγινε πατάτα....

Δεν μπορείς να ξέρεις με τα μεταγραφικά παζάρια τι θα σου ξημερώσει και ούτε είναι εύκολη μία τέτοια στήλη αλλιώς θυπήρχαν πολλές. Ούτε μπορείς να βάζεις ένα κουίζ για μία ολόκληρη μεταγραφική περίοδο...

Δεν ισχύει ότι όποιους προτείνουν οι μάνατζερ τους κάνω κουίζ. Τότε θα είχα 500 κουίζ .
Στον Μπογκοσιάν στάλθηκε φαξ στην ομάδα του απο τον ΠΑΟΚ. Στον Ρόμπερ και τον Γεωργιάδη ολοκληρώθηκαν και έκανα το κουίζ...
Τον Κούτσια σας τον έδωσα πριν δύο χρόνια από τον Φεβρουάριο...

Τέσπα... Αυτή είμαι η γυναίκα του προέδρου και αυτό μπορώ...

Για τον Ονουάτσι πάντως δεν έκανα κουίζ. χιχι

Τι δουλεύω ρε φίλε; Εγώ κουίζ βάζω. Μετρημένα στα δάχτυλα των δύο χεριών και μάλιστα κάποια δεν εννοούν ονόματα αλλά προθέσεις, χώρες ακόμα και αποδεσμέυσεις. Δες πόσα ονόματα γράφτηκαν σε εφημερίδες και σάιτ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”