7. Γιώργος Γεωργιάδης
Re: 7. Γιώργος Γεωργιάδης
εκανε 2 3θετικες ενεργειες,,εγω πιστευω ια παιξει και καλα.....αν δεν ηταν η περιπτωση κουτσι-που δεν εχουν πολλα κοινα γνωμη μου...θα τυχαινε καλυτερης υποδοχης αλλα ισως καλυτερα ετσι
Μου αρεσε ο ποδοσφαιριστης, εκανε καλες ενεργειες.
Γρηγορος με σουτ και δυεισδητικος.
Σε μια φαση το πηρε πανω του και δεν πασαρε, αλλα νταξει θα τον στρωσει ο μπολονι
Γρηγορος με σουτ και δυεισδητικος.
Σε μια φαση το πηρε πανω του και δεν πασαρε, αλλα νταξει θα τον στρωσει ο μπολονι
Μάλλον καλύτερα έτσι...αν και τα κοινά του με τον Κουτσια είναι ελάχιστα.
Μπάλα ξέρει, μηχανάκι είναι, προπονηταρά έχει στη διάθεσή του, στα πόδια του είναι σ'ένα χρόνο να είναι 2 φορές καλύτερος..αυτό το εκτόπισμά του πάντως είναι όλα τα λέφτά
Μπάλα ξέρει, μηχανάκι είναι, προπονηταρά έχει στη διάθεσή του, στα πόδια του είναι σ'ένα χρόνο να είναι 2 φορές καλύτερος..αυτό το εκτόπισμά του πάντως είναι όλα τα λέφτά
+1 Για τον καθένα σας.
Μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του. Ενθουσιάστηκα σαν πρώτη φάση. Μπράβο του.
Μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του. Ενθουσιάστηκα σαν πρώτη φάση. Μπράβο του.
Στα 2 ματς που τον είδα,έκανε σουτ,έκανε επελάσεις και πήρε φάσεις πάνω του..Συν ότι δεν τράκαρε με κανέναν αντίπαλο..Αρα έχει κάνει περισσότερα απ ότι ο Κουτσιανικουλης σε 3 χρόνια..Και με πολύ λιγότερο χρήμα..Εγω τον πιστεύω πολύ..
- Mario Jardel
- ΑποστόληςΑ
To μονο αρνητικο είναι πως οταν ρωτηθηκε ο Μπολόνι για αυτον και τον ρομπερ , αλλαξε θεμα..
Δεν άλλαξε,απλά είπε ακόμη πως δε ξέρει τι μπορεί να προσφέρουν...Δεν είναι κακό αυτό.Απλά θέλει χρόνο να δει τι μπορεί να κάνουν..

ηρθε και πιο αργα.....παντως και ο γεωργιαδης πρεπει να δουλεψει τη δυναμη,..
- ΑποστόληςΑ
Φώτη, τι σημαίνει δεν ξέρει τι μπορούν να προσφέρουν;
Δεν γνώριζε για την απόκτησή τους;
Δεν γνώριζε για την απόκτησή τους;
Το να ρωτάς ένα προπονητή πια ειναι η γνώμη του για ένα παίκτη του είναι σα να ρωτά το αφεντικό σου ένας τρίτος μέσα σε εταιρικό meeting με όλους τους υπαλλήλους παρόντες ποια είναι η γνώμη του για συγκεκριμένους υπαλλήλους........Τι περιμένετε να πεί?
Σε αυτές τις ερωτήσεις θα έπρεπε να μην απαντάει ο προπονητής ή απλά να ξεκόβετε από την αρχή για να μη γίνονται.
Να μην ξέρουν οι παίχτες από που θα τους έρθει η κεραμίδα από τον κόουτς .....να μην ξέρουν την επόμενη σκέψη του και κίνηση του....να ειναι πάντα σε εγρήγορση και ετοιμοπόλεμοι!
Σε αυτές τις ερωτήσεις θα έπρεπε να μην απαντάει ο προπονητής ή απλά να ξεκόβετε από την αρχή για να μη γίνονται.
Να μην ξέρουν οι παίχτες από που θα τους έρθει η κεραμίδα από τον κόουτς .....να μην ξέρουν την επόμενη σκέψη του και κίνηση του....να ειναι πάντα σε εγρήγορση και ετοιμοπόλεμοι!