Ποιον δημοσιογράφο εμπιστεύεστε?
-
-
Και για να μην αδικω τον Ζαγορα,υπαρχει και χειροτερος του και μαλιστα ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ!Το ονομα του?Κωστας Βασιλοπουλος!Λυνει και δενει μεσα στην ομαδα και αν υπηρχε ενας καταλληλος χαρακτηρισμος για αυτον τον τυπο ειναι ο εξης............Ο Μενιος Σακελλαροπουλος του ΠΑΟΚ.Ας μην πω τι μου εχουν πει για αυτον τον τυπο,γιατι μπορει να φαω και καμια αγωγη στο κεφαλι!
- Akis o skoulikofagos
- taxidriver4
οι δυο Β φιλε ομως επι γουμενου κ μπατατουδη δεν τα λεγανε σταρατα..γλυφανε!AetosG4 έγραψε:Δε μπορω να πω οτι εμπιστευομαι κανεναν...απολυτα..
Αλλα προς τη λεξη εμπιστοσυνη...επιφανειακη φυσικα..
Μινος-Βραζιλιανος-Βασιλοπουλος
Ειναι ντομπροι και τα λενε ωραια και σταρατα...
Για τον Μινο...αλλη φαση...
Καλός ο Μίνος ρε παιδιά. ΠΑΟΚτσάκι δε λέω... Αλλά είναι απο τους λίγους δημοσιογράφους που χρειάζεται και ...εκπρόσωπο τύπου........ Να μη βγαίνει αυτός στην κάμερα.. Εμένα προσωπικά όταν τον ακούω να μιλάει μου καίει το μυαλό.. Το καλοκαίρι στους ολυμπιακούς έκανε και αναμεταδόσεις στο ποδόσφαιρο. Εκεί ήτανε το πανηγύρι το μεγάλο! Ευγλωττία sub zero!!! Θυμήθηκα χρονιές μπάσκετ που όποτε αναμετέδιδε ο Συρίγος, έκλεινα τη φωνή της τηλεόρασης και άκουγα από το ράδιο.....
Πέρα απο την πλάκα τώρα, στο ρεπορτάζ είναι άπαιχτος. Δεν του ξεφεύγει τίποτα. Πριν απο τη διοίκηση τα μαθαίνει τα γεγονότα!!!!
Μ'αρέσει και ο Χήτας. Τι ομάδα είναι αυτός αλήθεια? Ξέρει κανείς? Δεν τον έχω ακούσει να τοποθετείται.
Πέρα απο την πλάκα τώρα, στο ρεπορτάζ είναι άπαιχτος. Δεν του ξεφεύγει τίποτα. Πριν απο τη διοίκηση τα μαθαίνει τα γεγονότα!!!!
Μ'αρέσει και ο Χήτας. Τι ομάδα είναι αυτός αλήθεια? Ξέρει κανείς? Δεν τον έχω ακούσει να τοποθετείται.