Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Ποιούς δύσκολους καιρούς ρε φιλε, πλάκα μας κάνεις. Σιγά τα ποσά 200 χιλιάρικα λέει και άλλα 500 ίσον εφτακόσια.
Ο λαός βάζει εκατομμύρια απο εισητήρια και κατανάλωση κάθε χρόνο, συν τα εξτρα δωράκια σε μετοχές σε κάθε ΑΜΚ.
Τώρα λέει έφτασε η ομάδα να χρειάζεται 200 χιλιάρικα απο τα πληντύρια για να λειτουργήσει και να πληρωθούν αυτοί που παράγουν το προϊόν ποδόσφαιρο, το οποίο πουλά η ΑΕ, δηλαδή οι ποσδοσφαιριστές.
Αλλα μη μιλάτε γιατί θα θυμώσει η επανάσταση(αυτή που έχει χρεώσει κανένα δεκάρικο χαρτια) και θα φύγει, που ούτως η άλλος στην πρώτη στροφή θα φύγει.
Ντροπή ρε Ντροπή.
Ο λαός βάζει εκατομμύρια απο εισητήρια και κατανάλωση κάθε χρόνο, συν τα εξτρα δωράκια σε μετοχές σε κάθε ΑΜΚ.
Τώρα λέει έφτασε η ομάδα να χρειάζεται 200 χιλιάρικα απο τα πληντύρια για να λειτουργήσει και να πληρωθούν αυτοί που παράγουν το προϊόν ποδόσφαιρο, το οποίο πουλά η ΑΕ, δηλαδή οι ποσδοσφαιριστές.
Αλλα μη μιλάτε γιατί θα θυμώσει η επανάσταση(αυτή που έχει χρεώσει κανένα δεκάρικο χαρτια) και θα φύγει, που ούτως η άλλος στην πρώτη στροφή θα φύγει.
Ντροπή ρε Ντροπή.
Εσύ που το ξέρεις ότι έχουν δημιουργήσει χρέος "ένα δεκάρικο";;
- kataramenos5
Πολύ άπλα σε βρίσκω ,δέ βάζεις κι εσύ καμιά 200αρα ?LoverBoy έγραψε:Ποιούς δύσκολους καιρούς ρε φιλε, πλάκα μας κάνεις. Σιγά τα ποσά 200 χιλιάρικα λέει και άλλα 500 ίσον εφτακόσια.
Γιατί να χρειάζεται 200άρα μια ΑΕ με έσοδα πάνω απο 20εκ το χρόνο για να λειτουργήσει και να πηρώσει αυτούς που παράγουν το προϊόν?
- kataramenos5
Όταν θα σταματήσουμε να ζητάμε το μεγαλύτερο κομάτι της ομαδας,
της Π.Α.Ο.Κ.αρα μας,
για την πάρτι μας και καταλάβουμε
ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΗ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ
τότε θα δούμε άσπρη μέρα
( Δεν κόβεις το κορμί σου σε κομάτια απλά για να πάρεις το μεγαλύτερο κομάτι,
έχεις χάσει εκ των προτέρων.)

της Π.Α.Ο.Κ.αρα μας,
για την πάρτι μας και καταλάβουμε
ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΗ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ
τότε θα δούμε άσπρη μέρα

( Δεν κόβεις το κορμί σου σε κομάτια απλά για να πάρεις το μεγαλύτερο κομάτι,
έχεις χάσει εκ των προτέρων.)

Το προϊόν ?????????????????????????????????
Αδερφέ LoverBoy αφού δεν μπορούμε να αγοράσουμε από αλλου
ε τότε δεν μιλάμε για προϊόν
Αν και ήδη η νυν διοίκηση έχει στρίψει πολλές στροφές, να υπενθυμίσω ότι :LoverBoy έγραψε:Αλλα μη μιλάτε γιατί θα θυμώσει η επανάσταση(αυτή που έχει χρεώσει κανένα δεκάρικο χαρτια) και θα φύγει, που ούτως η άλλος στην πρώτη στροφή θα φύγει.
8.25 Η διάδοση ψευδών ειδήσεων στο φόρουμ. Ο χρήστης που θα αναφέρει κάποια φήμη που άκουσε ή διάβασε οφείλει να επιβεβαιώνει στους υπόλοιπους ότι το γεγονός είναι απλώς φήμη και δεν προέρχεται από έγκυρες πηγές ή προσωπική πληροφόρηση.
(εχμμμμ .... εκτός και αν είναι τυχαίο το 1924 ..... το '26 ιδρυθήκαμε)kaltirim έγραψε:Έτσι! +1924 αδερφέ. Όσο κι αν έχουμε νωπές κάποιες μνήμες από Μπατατουδηδες κλπ κλπ τα λέει όλα η λέξη εμπιστοσύνη που χάθηκε αδίκως. Ας σκεφτούμε ποιοι ήταν εκείνοι και ποιοι οι Ζαγοράκης και Βρύζας. Μη μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις οδοντόβουρτσες για να μην πω κάτι άλλο. Καιρός να συσπειρωθούμε παλικάρια γύρο από την ομάδα. Όλοι θα κερδίσουμε από αυτό και πάνω απ' όλους η μεγάλη μας καψούρα, η ΠΑΟΚΑΡΑ μας.theo G4 έγραψε:1ον Ο Φλωρίδης και ο Σαχπα δεν αποτιμίσαν την αξία του Π.Α.Ο.Κ. στα 7 εκ €.
Αυτήν την αξία έχουν οι μετοχες μας 51%
Μακάρι όταν θα φύγουν να είναι πολαπλάσια και έτσι να κερίδσουν και αυτοί.
2ον Η διοίκιση πρωτοδικίου δεν βγάζει μέρισμα υπέρ μετόχων,
άρα αν πουλήσουν παίκτη τα λεφτά δεν τα βάζουν τσέπη.
3ον Δεν με νοιάζει τη δουλειά κάνουν,δεν θα κάνουν τσάμπα διαφήμηση.
Ας με κάνουν ομαδάρα και μετά ας φέρουν τα σαπιοκάραβα εδώ να τα
διαλύουμε τσάμπα ( σ΄αυτό είμαστε άσσοι )
4ον Ναι επιφύλαξη σε ότι καινούργιο αλλά ΟΧΙ αρνητισμός γιατί
έτσι δεν επέρχεται πρόοδος.
Εμπιστοσύνη στους Κατσαρή Ζαγοράκη Βρύζα

γάιδαρο του χάρισαν... Αυτός τον κοίταζε στα δόντια. Είναι μια από της πολλές λαϊκές μας παροιμίες. Είναι καιρός πιστεύω να σταματήσουμε να έχουμε ερωτηματικά. Γιατί; επειδή φτάσαμε ακόμη και σε θετικές εξελίξεις εμείς να.αναρωτιόμαστε. Λεφτά βάζει... ο κόσμος γύρω σου φωνάζει για 10 ευρώ, μέσα σε μια κρίση και εμείς έχουμε σήμερα ανθρώπους οι οποίοι βάζουν χρήματα και συνεχίζουμε να βάζουμε ερωτηματικά. Δεν πρέπει κάποτε να σταματήσουμε και απλά να παρακολουθούμε της εξελίξεις; Γνώμη μου.LoverBoy έγραψε:Γιατί να χρειάζεται 200άρα μια ΑΕ με έσοδα πάνω απο 20εκ το χρόνο για να λειτουργήσει και να πηρώσει αυτούς που παράγουν το προϊόν?
Δεν κατάλαβες δεν σου είπε να αγοράσεις κανείς απο αλλού. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία. Αυτοί που πρέπει να πληρώνονται πρώτα είναι αυτοί που παράγουν την αξία, το προϊόν, την υπηρεσία "ποδόσφαιρο".theo G4 έγραψε:Το προϊόν ?????????????????????????????????
Αυτοί που κάναν απεργία δύο διαδοχικές χρονιές -και καλά υπερβάσεων- επειδή ήταν απλήρωτοι. Με έσοδα 25+ εκατομμύρια.
Τώρα ακούς οτι χρειάζεσαι 200χιλιάρικα για να πληρώσεις περσινές δόσεις. Εσυ τι καταλαβαίνεις?
το συμπέρασμα μου, από τα τόσα ποστ που εχω δει εδώ μέσα, μου δίνετε να καταλάβω ότι κάποιοι πρέπει να είστε πολλή πλούσιοι. Σταματώ εγώ εδώ. Δεν εχω ούτε την άνεση των τόσων εκατομμυρίων, έτσι ώστε να μπορώ να κάνω ανάλυση με τόσα εκατομμύρια ευρώ, αλλά και ούτε της γνώσεις το πως λειτουργεί μια ομάδα. Η συνέχεια όλη δική σας. Μιας και οι γνώσεις σας θα έχουν να κάνουν από εμπειρίες εκατομμυρίων ευρών η έχετε την απόλυτη γνώση το πως διοικείται μια ποδοσφαιρική ομάδα η οποία έχει από πίσω της χιλιάδες λαό ανά τον κόσμο.
Πολλα +++ στον φιλο Othin που εχει μια απο τις πιο ψυχραιμες "πενες" του forum...
Το θεμα ειναι τι πραγματικα θελουμε?Τιτλους,εστω και αν ειναι ψευτικοι?Και αν μας βγουν μπουμερανγκ μετα απο λιγο καιρο? Ή την σταθερη πορεια που ακολουθουμε εδω και καποια χρονια με την βοηθεια επενδυτων?
Και εγω βαρεθηκα ρε γαμωτο...ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!
Βαρεθηκα να βλεπω τον Μπανε να χωνει το τριποντο και ο δημαρχος να κανει το λαθος...
Βαρεθηκα να βλεπω τον Κεν να κανει λαθος και ο γιαννακης αν θυμαμαι καλα να χωνει το τριποντο...
Βαρεθηκα να βλεπω χαμενα final 4...
Βαρεθηκα να βλεπω τον βαλλιανο να ακυρωνει το γκολ του Τακολα...
Βαρεθηκα να μου "τσιμπανε" Βενετιδη,Κωνσταντινιδη,Οκκα,Γ.Χ.,Σαπλιγγιδη και τοσους αλλους(παλαιοτερους δεν εζησα)...
Βαρεθηκα να βλεπω τον δελλα να μου το χωνει με κεφαλια ψαρακι στη μικρη περιοχη...
Λαθος ΣΙΧΑΘΗΚΑ!!!
Αλλα ρε γαμωτο...
Μεσα σε αυτα θυμαμαι ενα Κορατς...
Ενα Κυπελλουχων...
2 Κυπελλα...
Τον Τακολα να το χωνει ΚΑΝΟΝΙΚΟ...
Το διπλο στη ριζουπολη...
Τις εκδρομες...
Την Τεσσαρα στο χαριλαου...
Μπανε,Κορφα,Κλιφ,Κεν,Σαβιτς,Μπερι,ΜακΡει,Πετζα,Μαγκντι,Τουρσουνιδη,Ζαγορακη,Βρυζα,Φραντζεσκο,Μαραγκο,Εγκωμιτη,Καφε,Γ.Χ.,Σαλπιγγιδη,Γκαρσια και τοσους αλλους...
Τουλαχιστον αυτοι θα εχουν να λενε οτι χωρις πολλα φραγκα εκαναν και κατι,εστω το ελαχιστο...Αυτο που δεν κανουμε εμεις τωρα...ΤΙΜΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ!!!
Ας ερθει οποιος θελει.Η ΑΜΚ ανοιγει και οτι και να πει ο οποιοσδηποτε δεν εχει καμια σημασια.Οποιος εχει λεφτα τα βαζει.Και δικαιωματικα απο τον ΝΟΜΟ κανει οτι γουσταρει.Πουλαει και ολους τους παιχτες αν θελει και την κανει για Κολομβια.Εταιρια Λαικης Βασης δεν θελαμε?Αν γινει η στραβη θα τα λουστουμε ολα μαζι...
Το conclusion ειναι ενα...ΒΑΡΕΘΗΚΑ γαμω την τρελα μου να βλεπω τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ να ειναι τοσα χρονια ΤΟΣΟ ικανος για ολα και να κολλαει σε λεπτομερειες!Δεν μου αρεσει πλεον!Δεν μας αξιζει,πως να το κανουμε?Οσο αλτρουιστης και να εισαι καποτε περιμενεις μια ανταμοιβη.Και εμεις τι ειδαμε?ΣΚΑΤΑ.2 κυπελλα,2 ευρωπαικα και 20 χαμενους τελικους σε ολα μαζι.Καποτε ημασταν επανασταση.Πλεον δεν μου αρεσει αυτο...Νιωθω οτι πολεμαω πυρηνικα με σφεντονες.
Οποιος εχει λεφτα ας μπει.Για εμενα τα ψεμματα τελειωσαν.Ουτε επαναστατες ειμαστε ουτε τιποτα πλεον.Και καλα κανουμε.Απο τη στιγμη που ονειρευομαστε τα μυρια του Φλωριδη και των Αραβων και των Ρωσσων μερος του συστηματος ειμαστε.Και καλα κανουμε.Ειμαστε ΠΑΕ.Και εγω,εσυ και ο απεναντι ειμαστε μετοχοι.Καποια στιγμη πρεπει να δουμε και τα αποτελεσματα.
Αν εχεις φραγκα βαλτα.Ας ειναι και απο ναρκωτικα.Αν δεν τα πουλησεις εσυ θα τα πουλησει αλλος,αλλωστε ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα δεν ειμαστε?Διαφημιζουμε και το προιον μας...
Και δεν με νοιαζει αν σε λενε Φλωριδη ή οτιδηποτε.Ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει.
Ενας αγανακτισμενος ΠΑΟΚτσης που εκφραζει τις αποψεις του και μονο...
Το θεμα ειναι τι πραγματικα θελουμε?Τιτλους,εστω και αν ειναι ψευτικοι?Και αν μας βγουν μπουμερανγκ μετα απο λιγο καιρο? Ή την σταθερη πορεια που ακολουθουμε εδω και καποια χρονια με την βοηθεια επενδυτων?
Και εγω βαρεθηκα ρε γαμωτο...ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!
Βαρεθηκα να βλεπω τον Μπανε να χωνει το τριποντο και ο δημαρχος να κανει το λαθος...
Βαρεθηκα να βλεπω τον Κεν να κανει λαθος και ο γιαννακης αν θυμαμαι καλα να χωνει το τριποντο...
Βαρεθηκα να βλεπω χαμενα final 4...
Βαρεθηκα να βλεπω τον βαλλιανο να ακυρωνει το γκολ του Τακολα...
Βαρεθηκα να μου "τσιμπανε" Βενετιδη,Κωνσταντινιδη,Οκκα,Γ.Χ.,Σαπλιγγιδη και τοσους αλλους(παλαιοτερους δεν εζησα)...
Βαρεθηκα να βλεπω τον δελλα να μου το χωνει με κεφαλια ψαρακι στη μικρη περιοχη...
Λαθος ΣΙΧΑΘΗΚΑ!!!
Αλλα ρε γαμωτο...
Μεσα σε αυτα θυμαμαι ενα Κορατς...
Ενα Κυπελλουχων...
2 Κυπελλα...
Τον Τακολα να το χωνει ΚΑΝΟΝΙΚΟ...
Το διπλο στη ριζουπολη...
Τις εκδρομες...
Την Τεσσαρα στο χαριλαου...
Μπανε,Κορφα,Κλιφ,Κεν,Σαβιτς,Μπερι,ΜακΡει,Πετζα,Μαγκντι,Τουρσουνιδη,Ζαγορακη,Βρυζα,Φραντζεσκο,Μαραγκο,Εγκωμιτη,Καφε,Γ.Χ.,Σαλπιγγιδη,Γκαρσια και τοσους αλλους...
Τουλαχιστον αυτοι θα εχουν να λενε οτι χωρις πολλα φραγκα εκαναν και κατι,εστω το ελαχιστο...Αυτο που δεν κανουμε εμεις τωρα...ΤΙΜΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ!!!
Ας ερθει οποιος θελει.Η ΑΜΚ ανοιγει και οτι και να πει ο οποιοσδηποτε δεν εχει καμια σημασια.Οποιος εχει λεφτα τα βαζει.Και δικαιωματικα απο τον ΝΟΜΟ κανει οτι γουσταρει.Πουλαει και ολους τους παιχτες αν θελει και την κανει για Κολομβια.Εταιρια Λαικης Βασης δεν θελαμε?Αν γινει η στραβη θα τα λουστουμε ολα μαζι...
Το conclusion ειναι ενα...ΒΑΡΕΘΗΚΑ γαμω την τρελα μου να βλεπω τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ να ειναι τοσα χρονια ΤΟΣΟ ικανος για ολα και να κολλαει σε λεπτομερειες!Δεν μου αρεσει πλεον!Δεν μας αξιζει,πως να το κανουμε?Οσο αλτρουιστης και να εισαι καποτε περιμενεις μια ανταμοιβη.Και εμεις τι ειδαμε?ΣΚΑΤΑ.2 κυπελλα,2 ευρωπαικα και 20 χαμενους τελικους σε ολα μαζι.Καποτε ημασταν επανασταση.Πλεον δεν μου αρεσει αυτο...Νιωθω οτι πολεμαω πυρηνικα με σφεντονες.
Οποιος εχει λεφτα ας μπει.Για εμενα τα ψεμματα τελειωσαν.Ουτε επαναστατες ειμαστε ουτε τιποτα πλεον.Και καλα κανουμε.Απο τη στιγμη που ονειρευομαστε τα μυρια του Φλωριδη και των Αραβων και των Ρωσσων μερος του συστηματος ειμαστε.Και καλα κανουμε.Ειμαστε ΠΑΕ.Και εγω,εσυ και ο απεναντι ειμαστε μετοχοι.Καποια στιγμη πρεπει να δουμε και τα αποτελεσματα.
Αν εχεις φραγκα βαλτα.Ας ειναι και απο ναρκωτικα.Αν δεν τα πουλησεις εσυ θα τα πουλησει αλλος,αλλωστε ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα δεν ειμαστε?Διαφημιζουμε και το προιον μας...
Και δεν με νοιαζει αν σε λενε Φλωριδη ή οτιδηποτε.Ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει.
Ενας αγανακτισμενος ΠΑΟΚτσης που εκφραζει τις αποψεις του και μονο...
πανω απο 20 εκαττομυρια ειναι το ανοιγμα λοβερ μην μασας πετα αριθμους ολο και κατι θα μεινει στο τελος....LoverBoy έγραψε:Δεν κατάλαβες δεν σου είπε να αγοράσεις κανείς απο αλλού. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία. Αυτοί που πρέπει να πληρώνονται πρώτα είναι αυτοί που παράγουν την αξία, το προϊόν, την υπηρεσία "ποδόσφαιρο".theo G4 έγραψε:Το προϊόν ?????????????????????????????????
Αυτοί που κάναν απεργία δύο διαδοχικές χρονιές -και καλά υπερβάσεων- επειδή ήταν απλήρωτοι. Με έσοδα 25+ εκατομμύρια.
Τώρα ακούς οτι χρειάζεσαι 200χιλιάρικα για να πληρώσεις περσινές δόσεις. Εσυ τι καταλαβαίνεις?
εγω λεω να πας να τους κανεις μαθηματα σωστης διαχειρησης ....και επιτελους βγαλε ολα τα σκανδαλα που ξερεις αλλα δεν τα λες για το καλο του ΠΑΟΚ αλλα με στοιχεια και οχι αερολογιες του στυλ το ανοιγμα ειναι πανω απο δεκα η εικοσι κλπ.....και αληθεια αφου δεν γουσταρεις ουτε επενδυτες ουτε ζαγορακη μηπως εισαι οπαδος του καναρακη ? της τριτης λυσης για τον σοσιαλισμο ?

Συμφωνώ μαζι σου eorptol.
Επεικτεινω την κουβέντα με το εξής: όταν διαχειριζεσαι ανθρώπινο δυναμικό και χρήματα είναι μαθηματικά επιβεβαιωμενο, απο ένα νοικοκυριό εώς τον μεγαλύτερο οργανισμό του κόσμου, ότι θα γίνουν λάθη. Το ζητούμενο είναι ότι η οποία τρύπα έχει δημιουργηθεί να διευθετηθεί όχι το γιατί δημιουργήθηκε αλλα πως. Εννοώ αν έγινε λάθος στην μεταγραφή του κουτσιανικουλη και σπαταληθηκαν χρήματα προσωπικά δεν με πολυνοιαζει απο την άποψη ότι μπορούμε ο καθενας μας να αραδιασει μεταγραφικά ¨παλτα¨ που στοίχισαν δις, αλλα αν χρήματα τσεπωθηκαν απο κάποιον ή καποιους είναι και το προφανές ζητούμενο.
Επίσης, αυτο το κακό που συμβαίνει με την πόλη που συντηρεί 5 εφημερ, 5 ραδια, και 5000 blogs, να αμφισβητούνται τα πάντα, ο καθένας να συντηρεί απόψεις του στυλ ¨μου είπε ο κουμπάρος, του αδερφού της γυναίκας του θείου μου που παραθεριζει με έναν Κώστα, ο οποίος... κοκ¨ που στις περισσοτερς φορές, αμφισβητούν προθέσεις και ρίχνουν λάσπη.
Επεικτεινω την κουβέντα με το εξής: όταν διαχειριζεσαι ανθρώπινο δυναμικό και χρήματα είναι μαθηματικά επιβεβαιωμενο, απο ένα νοικοκυριό εώς τον μεγαλύτερο οργανισμό του κόσμου, ότι θα γίνουν λάθη. Το ζητούμενο είναι ότι η οποία τρύπα έχει δημιουργηθεί να διευθετηθεί όχι το γιατί δημιουργήθηκε αλλα πως. Εννοώ αν έγινε λάθος στην μεταγραφή του κουτσιανικουλη και σπαταληθηκαν χρήματα προσωπικά δεν με πολυνοιαζει απο την άποψη ότι μπορούμε ο καθενας μας να αραδιασει μεταγραφικά ¨παλτα¨ που στοίχισαν δις, αλλα αν χρήματα τσεπωθηκαν απο κάποιον ή καποιους είναι και το προφανές ζητούμενο.
Επίσης, αυτο το κακό που συμβαίνει με την πόλη που συντηρεί 5 εφημερ, 5 ραδια, και 5000 blogs, να αμφισβητούνται τα πάντα, ο καθένας να συντηρεί απόψεις του στυλ ¨μου είπε ο κουμπάρος, του αδερφού της γυναίκας του θείου μου που παραθεριζει με έναν Κώστα, ο οποίος... κοκ¨ που στις περισσοτερς φορές, αμφισβητούν προθέσεις και ρίχνουν λάσπη.