Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Ειναι δύσκολα λαικη βαση και τετοια.
Ο λαος του ΠΑΟΚ πραγματικα εχει ξεζουμιστεί. Σιγουρα εχουμε χωσει τα περισσότερα λεφτα στην ομαδα σαν λαος με διάφορα απο τον δεύτερο.
Και ειναι δύσκολοι καιροι ακομη και το 20αευρο φαντάζει δύσκολο να το δώσεις.
Ολοι (το 90%+) θα θέλαμε κατι τετοιο αλλα δεν ειναι εφικτό νομίζω.
Ο λαος του ΠΑΟΚ πραγματικα εχει ξεζουμιστεί. Σιγουρα εχουμε χωσει τα περισσότερα λεφτα στην ομαδα σαν λαος με διάφορα απο τον δεύτερο.
Και ειναι δύσκολοι καιροι ακομη και το 20αευρο φαντάζει δύσκολο να το δώσεις.
Ολοι (το 90%+) θα θέλαμε κατι τετοιο αλλα δεν ειναι εφικτό νομίζω.
Η εξεδρα εγραψε για καποιες δουλειες που εκανε και καποια ποσα που εβγαλε.
Πλεον ειναι γνωστες καποιες απο τις επιχειρησεις του.
Πλεον ειναι γνωστες καποιες απο τις επιχειρησεις του.
Φίλε gika δεν υπάρχει φίλος του ΠΑΟΚ που να μην ήθελε τη λαϊκή βάση. Όμως κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο αν η βάση αυτή δεν αποτελείτε από τουλάχιστον 10 Σαχπαδοφλωρίδηδες. Εγώ κι εσύ δεν μπορούμε να στηρίξουμε κάτι τέτοιο όπως αντιλαμβάνεσαι. Πάντος αδέρφια βλέπω πολύ προβληματισμό αυτές τις μέρες. Προσωπικά εμπιστεύομαι και Ζαγόρ και Ζήση οπότε δεν ανησυχώ για τις αποφάσεις που θα πάρουν, επομένως περιμένω με αγωνία τις εξελίξεις. Όσον αφορά για το αν θα γίνει πρώτος με ψηλά το κεφάλι να μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα. Γι’ αυτό προσωπικά είμαι ΠΑΟΚ. Αν ο ΠΑΟΚ γίνει πρώτος να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε όλοι περήφανοι, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσει να γίνει ποτέ πρώτος. Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ είναι περήφανος κύριοι και δεν θα ανεχτεί η ομάδα του να πάρει πρωτεία με λαμογιές. Τελεία και παύλα.gika έγραψε:Σαν λαός είμαστε απιστευτοι σε κάτι τέτοια, συμφωνώ...Falegkos έγραψε:
gik συμφωνώ οτι δεν μπορεις να τον εμπιστευεσε πληρος αλλα μολις πιγε ο κατσαριδας και ο ζαγορ να του ζητισουν χαρτια βγηκαν ολα τα ΠΑΟΚτσακια και ελεγαν "μ@@@@κα ζαγορακη ασε τον φλω να μπειιιιιιιι, εχει λεφτααα " και βριζιμο ο κακος ο ζαγορ που δεν τον αφηνει.
Τωρα που τον αφήνει "καλα ρε ξερετε ποιος ειναι και του δίνετε τον ΠΑΟΚ?"
Είμαστε ή δεν είμαστε απίστευτοι?
ΥΓ. ειμαι υπερ του να μπει αλλαο ΑΣ θα πρεπει να παρακολουθεί την καθε κίνηση.
Αλλά εγώ προσωπικά ποτέ δεν εκανα κολοτούμπα σε αυτό το θέμα.
Από την αρχή είμαι ουδέτερος και όσο το σκέφτομαι πάω προς το αρνητικός...
Δεν αμφιβάλω ότι στην αρχή θα ναι ωραία.. Σε ένα χρόνο όμως;;;
ΥΓ: Εγώ θέλω κάτι σε λαική βάση. Ή κάτι παρόμοιο.. Χωρίς κανέναν νταβά στο κεφάλι μας...
Από την άλλη θα μπορούσαμε (κυρίως η διοίκηση και ο ερασιτέχνης) να ψάχνουμε τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να φέρουμε τη λαική βάση στα μέτρα μας. Κι ας μην έχει την μορφή με την οποία μας παρουσιαστηκε.
Από την άλλη εμείς επιλέγουμε την εύκολη λύση.
Και η εμπειρία μου μου λέει ότι σπάνια η εύκολη λύση είναι και η σωστή...
Από την άλλη εμείς επιλέγουμε την εύκολη λύση.
Και η εμπειρία μου μου λέει ότι σπάνια η εύκολη λύση είναι και η σωστή...
Επειδη η επιλογη ειναι φευγει ο Βιερινια, ή ρισκαρω, προτειμώ να ρισκαρω.
Δεν ειμαστε ομαδα που περνουμε συχνα τιτλους.Για τους γνωστους λογους.
Οποτε μια οαση στα ματια μας και τα μυαλα μας μεσ το γηπεδο, αποτελει μεγαλο φαρμακο για τον εγκεφαλο.
Λαλαλαλα λαλα δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας
Δεν ειμαστε ομαδα που περνουμε συχνα τιτλους.Για τους γνωστους λογους.
Οποτε μια οαση στα ματια μας και τα μυαλα μας μεσ το γηπεδο, αποτελει μεγαλο φαρμακο για τον εγκεφαλο.
Λαλαλαλα λαλα δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας
1ον Ο Φλωρίδης και ο Σαχπα δεν αποτιμίσαν την αξία του Π.Α.Ο.Κ. στα 7 εκ €.
Αυτήν την αξία έχουν οι μετοχες μας 51%
Μακάρι όταν θα φύγουν να είναι πολαπλάσια και έτσι να κερίδσουν και αυτοί.
2ον Η διοίκιση πρωτοδικίου δεν βγάζει μέρισμα υπέρ μετόχων,
άρα αν πουλήσουν παίκτη τα λεφτά δεν τα βάζουν τσέπη.
3ον Δεν με νοιάζει τη δουλειά κάνουν,δεν θα κάνουν τσάμπα διαφήμηση.
Ας με κάνουν ομαδάρα και μετά ας φέρουν τα σαπιοκάραβα εδώ να τα
διαλύουμε τσάμπα ( σ΄αυτό είμαστε άσσοι )
4ον Ναι επιφύλαξη σε ότι καινούργιο αλλά ΟΧΙ αρνητισμός γιατί
έτσι δεν επέρχεται πρόοδος.
Εμπιστοσύνη στους Κατσαρή Ζαγοράκη Βρύζα

Αν οι νέοι επενδυτές κάνανε 4-5 πραγματικά μεγάλες μεταγραφές (πχ τύπου ...Σισέ) και η ομάδα σου έπαιρνε το πρωτάθλημα, αλλά αμέσως μετά ανακάλυπτες πως δεν υπάρχει σάλιο στα ταμεία και έχεις ένα έλλειμμα μερικών δεκάδων εκατομμυρίων (τι μου θυμίζει) που σου απαγορεύει τη συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα, θα άξιζε το τίμημα?gergeo4 έγραψε:τι εννοεις με οποιοδηποτε τιμημα?Αν οπως διαβαζω ο φλωριδης ειναι καθαρος κ δεν θα εχει προβλημα με την ΕΕΑ+την βοηθεια σαχπα+βρυζας+ζαγορ(ισως κ οχι) τοτε γιατι να φοβαμαι?Ο ΠΑΟΚ να ξερεις χωρις τα λεφτα τους(εστω κ αυτο το εκατομυριακι για μερικους) θα γινοταν μια μικρομεσαια ομαδα χωρις βιερι κ ισως κοντρερας αλλα φυσικα κ μ απληρωτους παιχτες..
Αν ο πρόεδρός σου αποκαλυφθεί πως είναι εγκληματίας, λαμόγιο, απατεώνας, αλλά μέσω εκβιασμών και δωροδοκιών η ομάδα σου παίρνει το πρωτάθλημα, θα άξιζε το τίμημα?
Αν έβλεπες να κυκλοφορούν στο youtube βιντεάκια με διαιτησίες υπέρ της ομάδας σου τύπου Κασναφέρη, Ψυχομάνη, Παπαπέτρου, Σπάθα κτλ οι οποίες σου έδωσαν ένα πρωτάθλημα, θα ήσουν ικανοποιημένος?
Όλοι θέλουμε να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να είναι αγωνιστικά ομάδα - φόβητρο, όπως υπήρξε σε αρκετές περιόδους της ιστορίας του. Δεν θέλουμε όμως να γίνουμε το ίδιο με το τέως ΠΟΚ στο όνομα ενός τίτλου. Εμείς είμαστε διαφορετικοί και τους τίτλους είτε τους παίρνουμε πανάξια με τη μαγκιά μας, είτε μη σώσουμε και τους πάρουμε.
Αν ο Φλωρίδης είναι καθαρός και επιπλέον τρελλαμένος παοκτσής ή έστω λογικός επιχειρηματίας που σκέφτεται μακροπρόθεσμα το καλό της επένδυσής του, τότε θα είμαι ο φανατικότερος υποστηρικτής του. Αυτό ελπίζω, άλλωστε! Δεδομένου όμως του πέπλου μυστηρίου που καλύπτει το παρελθόν του, είναι λογικές οι όποιες αμφιβολίες (όχι όμως και οι ειρωνείες) των συνοπαδών μας για τις πραγματικές του προθέσεις.
Τέλος τα λεφτά δεν είναι απαραίτητα για να κάνεις μεγάλη ομάδα. Είναι απλώς ο εύκολος τρόπος για να το πετύχεις. Αν θέλουμε ο ΠΑΟΚ τουλάχιστον να μην πέσει από το επίπεδο που έφτασε τα τελευταία τρία χρόνια (διεκδίκηση πρωταθλήματος και καλή πορεία στην Ευρώπη), πρέπει να εξασφαλίσουμε θετικούς προϋπολογισμούς μακροπρόθεσμα ή παλαβούς προέδρους. Από τη στιγμή που οι τελευταίοι είναι πιο σπάνιοι και από τίμιο πολιτικό, η πρώτη λύση είναι μονόδρομος είτε με επενδυτή είτε χωρίς.
Δεν γινεται λεφτα πλεον , να μπουν και μετα ξαφνικα να λειπουν.
Γιατι οι μεταγραφες θα γινουν απο τα λεφτα που θα μπουν.
Τσαμπα χρονο χαλατε.
Καντε κατι επικοδομητικο και βοηθηστε την ομαδα.
Φτανει το μπλα μπλα.
Τον χρονο που αφιερωνετε για να μοιρασετε τους προβληματισμους σας, διαθεστε τον καπως για να βοηθησετε εμπρακτα την ομαδα.
Εντελως καλοπροεραιτα
ΠΑΟΚ ΡΕ
Τσαμπα χρονο χαλατε.
Φτανει το μπλα μπλα.
Τον χρονο που αφιερωνετε για να μοιρασετε τους προβληματισμους σας, διαθεστε τον καπως για να βοηθησετε εμπρακτα την ομαδα.
Εντελως καλοπροεραιτα
ΠΑΟΚ ΡΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Παρ 12 Αύγ 2011, 17:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάμε να σπάσουμε κανα πλοίο ( Scrap ) να βγάλουμε καμοιά μεταγραφή?guardian4 έγραψε:Δεν γινεται λεφτα πλεον , να μπουν και μετα ξαφνικα να λειπουν.
Τσαμπα χρονο χαλατε.
Φτανει το μπλα μπλα.
Τον χρονο που αφιερωνεται για να μοιρασεται τους προβληματισμους σας, διαθεστε τον καπως για να βοηθησετε εμπρακτα την ομαδα.
Εντελως καλοπροεραιτα
ΠΑΟΚ ΡΕ

Καπως ετσι.theo G4 έγραψε:Πάμε να σπάσουμε κανα πλοίο ( Scrap ) να βγάλουμε καμοιά μεταγραφή?guardian4 έγραψε:Δεν γινεται λεφτα πλεον , να μπουν και μετα ξαφνικα να λειπουν.
Τσαμπα χρονο χαλατε.
Φτανει το μπλα μπλα.
Τον χρονο που αφιερωνεται για να μοιρασεται τους προβληματισμους σας, διαθεστε τον καπως για να βοηθησετε εμπρακτα την ομαδα.
Εντελως καλοπροεραιτα
ΠΑΟΚ ΡΕ![]()
![]()
Φίλε guardian4 δυστυχώς γίνεται και να μπουν λεφτά και μετά από έναν χρόνο να λείπουν πολλαπλάσια. Αν υπογράψεις πέντε συμβόλαια παικτών και με τα υπάρχοντα λεφτά εξωφλήσεις ίσα ίσα την προκαταβολή και την πρώτη δόση, τότε μένει ένα σημαντικό υπόλοιπο ακάλυπτο.guardian4 έγραψε:Δεν γινεται λεφτα πλεον , να μπουν και μετα ξαφνικα να λειπουν.
Τσαμπα χρονο χαλατε.
Φτανει το μπλα μπλα.
Εντελως καλοπροεραιτα
ΠΑΟΚ ΡΕ
Θέλω να πιστεύω πως όλοι βοηθούμε ούτως ή άλλως την ομάδα έμπρακτα, πηγαίνοντας στο γήπεδο, βγάζοντας το λαρύγγι μας εκεί μέσα και αποφεύγοντας τις ανόητες ενέργειες που επισύρουν τιμωρίες αγωνιστικές και οικονομικές. Αυτό όμως δεν αποκλείει τη δημιουργική συζήτηση μέσω του forum
Ναι , αυτο που λες με τα συμβολαια ισχυει, πο υομως μπαινουν στον προυπολογισμο κατευθειαν και φενεται αν θα εχουμε τρυπα απο πριν.
Χαιρομαι, που εισαι στη μεριδα ατομων που βγαζει το λαρυγγι του.
Σιγουρα πρεπει να γινονται συζητησεις.
Ομως πολλες φορες ενεργειες και πρωτοβουλιες ειναι πολυ πιο αποτελεσαμτικες απο το διαλογο, οσο αφορα την προοδο του Π.Α.Ο.Κ.
Χωρις να λεω οτι δεν πρεπει να υπαρχει διαλογος, αλλα παρατηρω οτι εξαντελειτε πολλη προσωπικη ενεργεια και χρονος για την ομαδα απο πολλα ατομα χωρις ουσιαστικα να κερδιζει κατι η ομαδα.
Αυτο ομως μπορει να αλλαξει.
Παρτε πρωτοβουλιες καντε πραξεις και βοηθηστε την ομαδα.
Μονο εμεις μπορουμε να μεγαλωσουμε την ομαδα, και αυτο το κανουμε απο μονος του ο καθε ενας μας ξεχωριστα, και ολοι μαζι.
Υ.Γ Ε, αλανια δε θα συζηταμε τωρα για τη συζητηση... ειπαμε....
Χαιρομαι, που εισαι στη μεριδα ατομων που βγαζει το λαρυγγι του.
Σιγουρα πρεπει να γινονται συζητησεις.
Ομως πολλες φορες ενεργειες και πρωτοβουλιες ειναι πολυ πιο αποτελεσαμτικες απο το διαλογο, οσο αφορα την προοδο του Π.Α.Ο.Κ.
Χωρις να λεω οτι δεν πρεπει να υπαρχει διαλογος, αλλα παρατηρω οτι εξαντελειτε πολλη προσωπικη ενεργεια και χρονος για την ομαδα απο πολλα ατομα χωρις ουσιαστικα να κερδιζει κατι η ομαδα.
Αυτο ομως μπορει να αλλαξει.
Παρτε πρωτοβουλιες καντε πραξεις και βοηθηστε την ομαδα.
Μονο εμεις μπορουμε να μεγαλωσουμε την ομαδα, και αυτο το κανουμε απο μονος του ο καθε ενας μας ξεχωριστα, και ολοι μαζι.
Υ.Γ Ε, αλανια δε θα συζηταμε τωρα για τη συζητηση... ειπαμε....
Έτσι! +1924 αδερφέ. Όσο κι αν έχουμε νωπές κάποιες μνήμες από Μπατατουδηδες κλπ κλπ τα λέει όλα η λέξη εμπιστοσύνη που χάθηκε αδίκως. Ας σκεφτούμε ποιοι ήταν εκείνοι και ποιοι οι Ζαγοράκης και Βρύζας. Μη μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις οδοντόβουρτσες για να μην πω κάτι άλλο. Καιρός να συσπειρωθούμε παλικάρια γύρο από την ομάδα. Όλοι θα κερδίσουμε από αυτό και πάνω απ' όλους η μεγάλη μας καψούρα, η ΠΑΟΚΑΡΑ μας.theo G4 έγραψε:1ον Ο Φλωρίδης και ο Σαχπα δεν αποτιμίσαν την αξία του Π.Α.Ο.Κ. στα 7 εκ €.
- kataramenos5
Δηλαδή ρε παιδιά για να καταλάβω στραβώσαμε επειδή μας
δώσανε λεφτά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς?
Απο τη στιγμή που έβαλαν έστω και 1000 ευρώ στον ΠΑΟΚ και δεν
κανουν τζάμπα διαφήμιση (Οντέϊ τ' ακούς) νομίζω οτι τους αξίζει
καλύτερη αντιμετώπιση.Το άν θα αποδειχθούν μπατμανογούμενοι
δε το ξέρουμε αλλά και δε μπορούμε να τους καταδικάσουμε εκ των προτέρων.
δώσανε λεφτά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς?

Απο τη στιγμή που έβαλαν έστω και 1000 ευρώ στον ΠΑΟΚ και δεν
κανουν τζάμπα διαφήμιση (Οντέϊ τ' ακούς) νομίζω οτι τους αξίζει
καλύτερη αντιμετώπιση.Το άν θα αποδειχθούν μπατμανογούμενοι
δε το ξέρουμε αλλά και δε μπορούμε να τους καταδικάσουμε εκ των προτέρων.