Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Αρης | Βαθμολογική Θέση: 2η 0β. | Τελευταίο αποτέλεσμα: Ξάνθη - Αρης : 1-2
Super League
Επιστροφή στη σελίδα Super League
Προσθήκη στα Αγαπημένα
Αποστολή σε φίλο
Εκτύπωση
Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
[Θέλει να δώσει (Σαν)όγκο στην επίθεσή του!]
Θέλει να δώσει (Σαν)όγκο στην επίθεσή του!
Τετάρτη 10/08/11
Σύμφωνα με την «Equipe» στο... στόχαστρο του Άρη βρίσκεται ο Μπουμπακάρ Σανόγκο της Σεντ Ετιέν, με τη διοίκηση των Κιτρίνων να μην το αρνείται.
Μάλιστα ο Ιβοριανός επιθετικός, φαίνεται να προτιμάται απο τους Βαγγέλη Μάντζιο και Τζόρτζε Ράκιτς που βρίσκονταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη.
Το δημοσίευμα μάλιστα τονίζει πως η ελληνική ομάδα έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της, κάνοντας πρόταση στο Γαλλικό σύλλογο. Για τον 29χρονο επιθετικό απο την Ακτή Ελεφαντοστού ενδιαφέρεται και η Ντιζόν.
θωμαιδης στηνει ενεδρα
Super League
Επιστροφή στη σελίδα Super League
Προσθήκη στα Αγαπημένα
Αποστολή σε φίλο
Εκτύπωση
Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
[Θέλει να δώσει (Σαν)όγκο στην επίθεσή του!]
Θέλει να δώσει (Σαν)όγκο στην επίθεσή του!
Τετάρτη 10/08/11
Σύμφωνα με την «Equipe» στο... στόχαστρο του Άρη βρίσκεται ο Μπουμπακάρ Σανόγκο της Σεντ Ετιέν, με τη διοίκηση των Κιτρίνων να μην το αρνείται.
Μάλιστα ο Ιβοριανός επιθετικός, φαίνεται να προτιμάται απο τους Βαγγέλη Μάντζιο και Τζόρτζε Ράκιτς που βρίσκονταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη.
Το δημοσίευμα μάλιστα τονίζει πως η ελληνική ομάδα έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της, κάνοντας πρόταση στο Γαλλικό σύλλογο. Για τον 29χρονο επιθετικό απο την Ακτή Ελεφαντοστού ενδιαφέρεται και η Ντιζόν.
θωμαιδης στηνει ενεδρα
που πηγε ουρουγουαη που λεγανε? μειναμε με το μαντζιο στο χερι δλδ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Πέμ 11 Αύγ 2011, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κύριοι αντμινομοντς ο παρασανδαλος μου παστελώνει το κορίτσι μου, κάντε κάτι παρακαλώ, είναι άδικο.
ή μήπως να το γράψω στα greek για να το καταλάβετε
ή μήπως να το γράψω στα greek για να το καταλάβετε
- khaledfreepaok
- cristiano4
- Federacion
για μαρκετινγκ γιουναιτεντ δεν ξερω αλλα νομίζω πήρε 3 μύρια (!) μεταγγραφη το παλλικάρι.Athens έγραψε:αυτος ο μπαρμπαροσας οτι κανει μεσα ειναι? δεν χανει ποτε του ευκαιρια? α ρε μαντσεστερ τι εχασες..
Δώστε μου 350Κ + εφορία, κάνα μήνα να προπονηθώ και έναν χειμώνα να συνέλθω από τον τραυματισμό στην έναρξη της φετινής Superleague και θα είμαι έτοιμος για να σας περάσω στους 8 του Europa League την άνοιξη.khaledfreepaok έγραψε:μουσλι γυρνα πισω.μας λειπεις