Τουρνουά Κύπρου
Re: Τουρνουά Κύπρου
Tιποτα για την ώρα..
Ελπίζω έστω και την τελευταία στιγμή να έχουμε streaming!!
Που είσαι ρε PAOK TV τωρα που σε χρειαζομαστε???
Ελπίζω έστω και την τελευταία στιγμή να έχουμε streaming!!
Που είσαι ρε PAOK TV τωρα που σε χρειαζομαστε???
Δύσκολα να υπάρξει λινκ μετάδοσης..
Ποτέ όμως μην λες ποτέ..
Την ώρα έναρξης θα δούμε καλύτερα..
Ποτέ όμως μην λες ποτέ..
Την ώρα έναρξης θα δούμε καλύτερα..
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
που είσαι ρε paok web tv? ... αν δεν δείχνει αυτά που δεν έχουν μετάδοση πότε θα δείξει;
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
αααχχα άνετα
βασικά μέχρι στιγμής είναι σαν να βλέπουμε βιντεάκια του OLIVIERSORLEN στο youtube ή του Zorro4 ή όποιος άλλος φτιάχνει δεν θυμάμαι

βασικά μέχρι στιγμής είναι σαν να βλέπουμε βιντεάκια του OLIVIERSORLEN στο youtube ή του Zorro4 ή όποιος άλλος φτιάχνει δεν θυμάμαι

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- PAOKfanAthens
Στο Conn-x το Ανόρθωση-ΠΑΟΚ
Ζωντανά θα μεταδοθεί το δεύτερο φιλικό του "Δικεφάλου" το οποίο θα γίνει στο γήπεδο της Λάρνακας
Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το δεύτερο φιλικό επί κυπριακού εδάφους θα έχουν η φίλοι του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό το παιχνίδι του "Δικεφάλου" με την Ανόρθωση θα μεταδοθεί ζωντανά από στο συνδρομητικό κανάλι του του Conn-x. Να σημειωθεί πως ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Λάρνακας.
olapaok.gr
Ζωντανά θα μεταδοθεί το δεύτερο φιλικό του "Δικεφάλου" το οποίο θα γίνει στο γήπεδο της Λάρνακας
Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το δεύτερο φιλικό επί κυπριακού εδάφους θα έχουν η φίλοι του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό το παιχνίδι του "Δικεφάλου" με την Ανόρθωση θα μεταδοθεί ζωντανά από στο συνδρομητικό κανάλι του του Conn-x. Να σημειωθεί πως ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Λάρνακας.
olapaok.gr
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
φαντάζομαι έχετε καταλάβει ότι το κανάλι του παοκ ξεκινάει τώρα, και νομίζω ότι πρέπει πρώτα να οργανωθεί σωστά πριν ξεκινήσει να δείχνει παιχνίδια της παοκαρας μας...
το να μου δείξει ένα ματς μονοκαμερο δεν μου λέει κάτι γιαυτό καλύτερα να μην δείξει καθόλου,
εδώ οι κύπριοι δεν το δείχνουν θα μπορούσε λέτε να το έδειχνε το ΠΑΟΚ weptv;;;;;
δε νομίζω τακι......
το να μου δείξει ένα ματς μονοκαμερο δεν μου λέει κάτι γιαυτό καλύτερα να μην δείξει καθόλου,
εδώ οι κύπριοι δεν το δείχνουν θα μπορούσε λέτε να το έδειχνε το ΠΑΟΚ weptv;;;;;
δε νομίζω τακι......