Στην πορεία, αφήσαμε ελευθερία στα μέλη , ώστε να ενταχθούν και άλλα τόπικς εκτός Π.Α.Ο.Κ.
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Δεν το φτιάξαμε για να τσακωνόμαστε αναμεταξύ μας, να ειρωνευόμαστε ο ένας τον άλλο, ή να βρίζουμε και να κατηγορούμε όποιον και ότι δε μας δε μας κάθεται στην κούτρα.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΣΥΝΙΣΤΩ ΔΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ FORUM Ή ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.... Ο κάθε ένας μπορεί να φτιάξει ένα forum ΔΩΡΕΑΝ...

Τον Alekakius τον επέλεξε η ADMIN TEAM για να φτιάξει ΕΝ ΛΕΥΚΩ καινούρια ομάδα moderator που θα βάλει λίγη τάξη.
Η απομάκρυνση κάποιων παλαιότερων mod έχει να κάνει μόνο με τον Alekakius που ηγείται της ομάδας και βάζει δικά του έμπιστα άτομα... ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν έχει να κάνει με το οτι κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους... ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ (ROTATION

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ... ΚΑΠΟΙΟΙ MOD να έχουν τις συμπάθειες και τις φιλίες τους και να κάνουν σε κάποιους τα στραβά μάτια όταν υπερβαίνουν τους κανόνες χρήσης του Forum.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ... ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ Ή ΦΙΛΙΑ ... ΠΧ ΟΠΩΣ Ο Kolokotronis4 (αλλά και πολλοί άλλοι) ... ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ BAN.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΕΛΕΓΗ Ο ΑΛΕΚΟΣ... ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ FORUM.
Ο ALEKAKIUS... ΕΊΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ FORUM... ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΈΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΡΦΗ.
Αν αποτύχει τότε είτε θα το κλείσουμε το forum για μέλη που θα περάσουν από κόσκινο και με ονοματεπώνυμο ... ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.
Να ξέρετε, πως αν τεθεί ένα από τα δύο θέματα στην ADMIN TEAM... H πρώτη ψήφος "ΥΠΕΡ" Θα είναι η δική μου.

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΑΣ... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
Προσωπικά το εκλαμβάνω ως ΑΠΑΞΙΩΣΗ στη δουλειά που με τόσο μεράκι και ξενύχτια στήσαμε... αφιερώνοντας χρόνο από την προσωπική μας ζωή... και δεν δέχομαι να το εισπράττω έτσι.
ALEKAKIUS ... ΕΝ ΛΕΥΚΩ ... ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ... ΕΧΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΙΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ