Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από Zorro4 »

Το FORUM το φτιάξαμε για να συζητάμε ανθρώπινα, να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας, τις θέσεις μας και τον προβληματισμό μας, στα θέματα που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.
Στην πορεία, αφήσαμε ελευθερία στα μέλη , ώστε να ενταχθούν και άλλα τόπικς εκτός Π.Α.Ο.Κ.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Δεν το φτιάξαμε για να τσακωνόμαστε αναμεταξύ μας, να ειρωνευόμαστε ο ένας τον άλλο, ή να βρίζουμε και να κατηγορούμε όποιον και ότι δε μας δε μας κάθεται στην κούτρα.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΣΥΝΙΣΤΩ ΔΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ FORUM Ή ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.... Ο κάθε ένας μπορεί να φτιάξει ένα forum ΔΩΡΕΑΝ... ;)

Τον Alekakius τον επέλεξε η ADMIN TEAM για να φτιάξει ΕΝ ΛΕΥΚΩ καινούρια ομάδα moderator που θα βάλει λίγη τάξη.
Η απομάκρυνση κάποιων παλαιότερων mod έχει να κάνει μόνο με τον Alekakius που ηγείται της ομάδας και βάζει δικά του έμπιστα άτομα... ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν έχει να κάνει με το οτι κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους... ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ (ROTATION 8-) )
ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ... ΚΑΠΟΙΟΙ MOD να έχουν τις συμπάθειες και τις φιλίες τους και να κάνουν σε κάποιους τα στραβά μάτια όταν υπερβαίνουν τους κανόνες χρήσης του Forum.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ... ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ Ή ΦΙΛΙΑ ... ΠΧ ΟΠΩΣ Ο Kolokotronis4 (αλλά και πολλοί άλλοι) ... ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ BAN.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΕΛΕΓΗ Ο ΑΛΕΚΟΣ... ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ FORUM.

Ο ALEKAKIUS... ΕΊΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ FORUM... ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΈΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΡΦΗ.

Αν αποτύχει τότε είτε θα το κλείσουμε το forum για μέλη που θα περάσουν από κόσκινο και με ονοματεπώνυμο ... ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.
Να ξέρετε, πως αν τεθεί ένα από τα δύο θέματα στην ADMIN TEAM... H πρώτη ψήφος "ΥΠΕΡ" Θα είναι η δική μου. ;)
ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΑΣ... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
Προσωπικά το εκλαμβάνω ως ΑΠΑΞΙΩΣΗ στη δουλειά που με τόσο μεράκι και ξενύχτια στήσαμε... αφιερώνοντας χρόνο από την προσωπική μας ζωή... και δεν δέχομαι να το εισπράττω έτσι.

ALEKAKIUS ... ΕΝ ΛΕΥΚΩ ... ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ... ΕΧΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΙΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

rotation λεει :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Zorro, καλά και όμορφα αυτά που γράφεις εσύ και ο Αλέκος στο παρών τόπικ, αλλά δεν το διαβάζουν όλοι και δεν θα το διαβάσουν όλοι. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι κάποιοι μπαίνουν μόνο σε συγκεκριμένα τόπικ αφού, εκ των πραγμάτων, δεν φτάνει ο χρόνος για όλα.
Όμως, όταν κάνετε ριζικές αλλαγές στο φόρουμ, τόσο σε πρόσωπα όσο και σε νοοτροποίες, νομίζω ότι μια ενημέρωση στο http://forum.paokmania.gr/viewforum.php?f=1 ή στους κανονισμούς, είναι καλύτερο για όλους.

Γκίκα, τα πράματα είναι απλά: αν με γράψεις εσύ "DC μη βρίζεις" θα σε γράψω στα παπάρια μου. Αν ήσουν μπλε ή κόκκινος, θα είχες δυο ελπίδες παραπάνω. Και πίστεψέ με, αυτό είναι παγκόσμιο φαινόμενο στα φόρουμ.
Και στο φινάλε, αν δεν του πάνε τα μπλε ή τα κόκκινα του Αλέκου, ας δοκιμάσει κάτι πιο γήινο, κάτι πιο μαλακό, κάτι σε εμπριμέ, ροζ, σομόν, πουά, κάτι που θα φορεθεί φέτος τον χειμώνα κλπ
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

παγκίτες σα να λέμε. :lol:

παντως ζορο το ΠΑΟΚμανια έχει μεγάλη απήχηση κ επιτυχία, ετσι όπως είναι..
για το κόπο σας που λες προφανώς κάποιοι -όχι όλοι- ανταμοιβεστε, κ καλώς.
επίσης η μεγαλυτερη σας ανταμοιβή είναι οτι εχετε εγγεγραμένους κάτι χιλιάδες μέλη.
τι άλλο δηλαδη περιμένετε;
να φτιάξετε ΠΑΟΚτσήδικό φόρουμ κ να μην μαλώνουμε μεταξύ μας;
έχεις πάει σε πολλά παιχνίδια στην Τούμπα που δεν πέφτει ξύλο αναμεταξύ μας;
εγω το έχω πιά συνηθίσει.
το ότι σκοτώνονται ώρες ώρες τα μέλη μεταξύ τους τι να κάνουμε αν θες να μιλάνε όλοι, θ ανθήσουν όλα τα λουλούδια...
αν πάλι αυτο σας δημιουργεί πρόβλημα πχ καμπάνες απο το κράτος κ τα ρέστα, θα ήταν προτιμότερο να το καταγγείλεται δημόσια. Αν κ δε νομίζω κάτι τετοιο να συμβαίνει. Ότι γραφεται εδω γραφεται κι αλλου κ μάλιστα πολύ χειρότερα.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

DC έγραψε: Γκίκα, τα πράματα είναι απλά: αν με γράψεις εσύ "DC μη βρίζεις" θα σε γράψω στα παπάρια μου.
Πιπέρι θα σου βάλω.Πως του μιλάς έτσι του παιδιού.Γιός σου είναι. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ελα ,πείτε την αλήθεια σας λείπει το τόπικ Μάκης Χάβος.. :)
Άβαταρ μέλους
teratios2.1Pro

Δημοσίευση από teratios2.1Pro »

Federacion έγραψε: θ ανθήσουν όλα τα λουλούδια...
και θα κάνουμε το μεγάλο άλμα προς τα μπρος...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Δηλαδής, φεύγουμε για τη Μεγάλη Πορεία όπου να 'ναι
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

απο οτι καταλαβα και απο οτι φαινεται το forum χωρις αυτες τις αλλαγες ηταν ποιο ησυχο....

δε μπορω να καταλαβω γιατι να γινει ολο αυτο και να δημιουργηθει τοση φασαρια απο τη στιγμη που δε θελετε να υπαρχει αυτη η διαταραχη...??????????????
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Aureliano Buendia έγραψε:Δηλαδής, φεύγουμε για τη Μεγάλη Πορεία όπου να 'ναι
με του κανόνες του ΠΑΟΚμάνια ανα χείρας!
Εικόνα
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Τι εγινε ρε παιδια?......Γιατι τετοιος χαμος?......Και αλλη φορα,εγιναν αντιστοιχες αλλαγες αλλα δεν εγινε αυτο που συμβαινει τωρα....Μηπως εχασα κατι?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Zorro4 έγραψε: ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΑΣ...

Αυτή η φράση για μένα είναι η απάντηση στα αμέσως προηγούμενα ποστ.

Δεν γίνεται ρε μάγκες μόνο να απαιτείτε ορισμένοι αυτά που θέλετε και αποδεδειγμένα με την παρουσία και τις κινήσεις σας, να δείχνετε οτι ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.

Είμαστε και άλλοι εδώ μέσα και μπορεί να είναι ένα φορουμ για τον ΠΑΟΚ, αλλά αποτελεί και μια αυτόνομη δικτυακή κοινωνία, και έχει ΚΑΙ δικές της ανάγκες και υποχρεώσεις, στο μέτρο που ένα χομπι επιτρέπει και επιτάσσει.

Σταματήστε να καίγεστε σε καθημερινή βάση με την παραμικρή μαλακισμένη αφορμή, και θα δείτε οτι δεν έχει κανείς σκάλωμα με την πάρτη σας. Μάλλον το αντίστροφο συμβαίνει. Φτάνει. :redcard:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Federacion έγραψε:μα μαχαίρια βγαίνουν: κλειδώνουν, κόβουν μπανάρουν κ τα ρέστα.
ας το να ρολάρει μια χάρα θα πάει, θα ακουστουν κ μια - δυο μαλ@κίες αλλα δεν θα χάσει τιποτα ο διαλόγος.
Ρε συ Φέντερ και γω γουστάρω το χαβαλέ,αλλά αυτό π γινόταν δεν στο φόρουμ δεν ήταν χαβαλές.Μην δουλευόμαστε μεταξύ μας. Θες να αρχίσω να ψάχνω τόπικ και να παραθέτω αλληλοσπαραγμούς μεταξύ των μελών?
Εφόσον δεν υπάρχει ανάγκη για επέμβαση ούτε μπαν θα πέφτουν,ούτε κλείδωμα ούτε τπτ.

ΥΓ Τα τόπικ π κλειδώθηκαν δεν νομίζω να κλειδώθηκαν επειδή η συζήτηση κυλούσε ομαλά. Μάλλον τον αντίθετο.
ΥΓ.2 Το στοίχημα μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει(εκτός απροόπτου). Για το ΠΑΟΚ Retro Game εφόσον υπάρχει συμμετοχή των μελών και θέληση από τους Gordon και Πρακτορίνο τότε προσωπικά είμαι πρόθυμος να τους βοηθήσω.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Περασε ο οδοκαθαριστης, καθαρισε τις ατασθαλιες και συνεχιζουμε πιο ηρεμα!!
Γραφουμε τα παράπονα μας για το φόρουμ, χωρίς επιθέσεις, ύβρεις, μαγκιές κι εξυπνάδες..
ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... ead#unread

2ο σερι κλειδωμα χωρις να μου απονεμηθει το πρωταθλημα... μαλιστα... :evil: :evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”