Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Εχεις ξεχάσει κάτι, εμείς δεν λέμε ο πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. είναι προθυπυργός της Β. Ελλάδος
Να τον τρέμουν οι υπουργοί
Αυτοί φωνάζουν τους σεκιουριτάδες όταν μπαίνει στο γραφείο τους

Να τον τρέμουν οι υπουργοί

Αυτοί φωνάζουν τους σεκιουριτάδες όταν μπαίνει στο γραφείο τους

τι παει να πει αυτο?να κανουν στην μπαντα και να μην τον ελεγξουν απο φοβο?
αν ειναι καθαρος μετα θα τον φοβουνται οπως λες.για να μπορει να στηριχτει στο λαο θα πρεπει πρωτα να αποδειχθει οτι μπορει να στηριξει την ομαδα.δεν ειναι στρατος ευκαιριας ο ΠΑΟΚ.
αν ειναι καθαρος μετα θα τον φοβουνται οπως λες.για να μπορει να στηριχτει στο λαο θα πρεπει πρωτα να αποδειχθει οτι μπορει να στηριξει την ομαδα.δεν ειναι στρατος ευκαιριας ο ΠΑΟΚ.
Δεν το θελουμε ρε παιδι μου! Πωωω, μπα σε καλο σου!barlow4 έγραψε:εγω δεν μπορω να καταλαβω.δεν θελουμε να ελεγχθει ο φλωριδης?
Οπως υπηρχαν εκτεταμενες γκρινιες και ξεφτιλισμενοι αρδ οποτε ο Παπαδοπουλος μιλουσε για οικονομικο ελεγχο της ΠΑΕ, ετσι και τωρα δεν θελουμε ελεγχο προελευσης χρηματων του Φλωριδη. Παει και τελειωσε.
Εμεις λεφτα και Μποκανι θελουμε.
Παντως, καλο θα ειναι να εχουμε κατα νου και τη "σοβαροτητα" της τοποθετησης Μπιτσαξη. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ανεχθει την ανομια κυριοι. Μαλιστα. Οτι και να πει κανεις για τους πρασινους Κορλεονε λιγο θα ειναι.
ΥΓ: Που 'σαι ρε jkotsil? Mας ελλειψες!
σαν οπαδος θελω
να ελεγχθει ο Φλωριδης και τα χαρτια που εχει....
να ελεγχθει η διοικηση της ΠΑΕ για να σβησει καθε υπονοια...
ο Α.Σ. να λειτουργησει και στις 2 περιπτωσεις με διαφανεια...
να πουνε την αληθεια και να αναλαβει αυτος που πληρει τις προυποθεσεις ειτε λεγεται Ζαγορακης ειτε Φλωριδης
αλλες πορειες για διοικητικα δεν ξανακανω

να ελεγχθει ο Φλωριδης και τα χαρτια που εχει....
να ελεγχθει η διοικηση της ΠΑΕ για να σβησει καθε υπονοια...
ο Α.Σ. να λειτουργησει και στις 2 περιπτωσεις με διαφανεια...
να πουνε την αληθεια και να αναλαβει αυτος που πληρει τις προυποθεσεις ειτε λεγεται Ζαγορακης ειτε Φλωριδης
αλλες πορειες για διοικητικα δεν ξανακανω

Μηπως θες να πεσουνε και στα τεσσερα???
Δεν γινονται αυτα στο ελλαντα m8...

Δεν γινονται αυτα στο ελλαντα m8...
Τον Πατέρα και τον Μαρινάδα τους βγάλαν τόσο ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ στον έλεγχο..?
@eleos
σε νοιζει αν θα μπουν λαμογια και αχυρανθρωποι στο γαυροβαζελο?
πολιτισμενα πραματα..
σε νοιζει αν θα μπουν λαμογια και αχυρανθρωποι στο γαυροβαζελο?
πολιτισμενα πραματα..
Μόνο ένας τρελός που βαράει το τύμπανο στην G4 θα έρθει σε εμάς.
Να τον συλαμβάνουν σε ταβέρνες για αστεία πράγματα.
Να τον ξεσκονίζουν οι ΑΡΔ.
Να είναι περσονα νο γκρατα για τους πολιτικούς αντί να τον γλύφουν για μια φωτό, εδώ ο άλλος
περνει τον ατρόμητο ή τα κάτω τατάβλα για να κάνει δουλείες να ανοίγουν πόρτες.
Ο Φλωρίδης πλήρωσε και δεν τον βγάζαν έξω
Οι πολιτικοί μας δεν πάνε σε κότερα, δεν συναναστρέφονται με λαμόγια,δεν γλύφουν
και εμείς έχουμε συσπείροση ΜΑΛΙΣΤΑ
Να τον συλαμβάνουν σε ταβέρνες για αστεία πράγματα.
Να τον ξεσκονίζουν οι ΑΡΔ.
Να είναι περσονα νο γκρατα για τους πολιτικούς αντί να τον γλύφουν για μια φωτό, εδώ ο άλλος
περνει τον ατρόμητο ή τα κάτω τατάβλα για να κάνει δουλείες να ανοίγουν πόρτες.
Ο Φλωρίδης πλήρωσε και δεν τον βγάζαν έξω

Οι πολιτικοί μας δεν πάνε σε κότερα, δεν συναναστρέφονται με λαμόγια,δεν γλύφουν

και εμείς έχουμε συσπείροση ΜΑΛΙΣΤΑ
με αλλα λογια "ρε προεδρε!εγω ποτε θα γινω γαβρος?"
Θέλουμε να τον ελένξουν ο Κατσαρής ο Ζαγοράκης και ο ΒρύζαςHideguti έγραψε:Δεν το θελουμε ρε παιδι μου! Πωωω, μπα σε καλο σου!barlow4 έγραψε:εγω δεν μπορω να καταλαβω.δεν θελουμε να ελεγχθει ο φλωριδης?
Οπως υπηρχαν εκτεταμενες γκρινιες και ξεφτιλισμενοι αρδ οποτε ο Παπαδοπουλος μιλουσε για οικονομικο ελεγχο της ΠΑΕ, ετσι και τωρα δεν θελουμε ελεγχο προελευσης χρηματων του Φλωριδη. Παει και τελειωσε.
Εμεις λεφτα και Μποκανι θελουμε.
Παντως, καλο θα ειναι να εχουμε κατα νου και τη "σοβαροτητα" της τοποθετησης Μπιτσαξη. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ανεχθει την ανομια κυριοι. Μαλιστα. Οτι και να πει κανεις για τους πρασινους Κορλεονε λιγο θα ειναι.
ΥΓ: Που 'σαι ρε jkotsil? Mας ελλειψες!
Αυτούς έχουμε αυτούς εμπιστευόμαστε

Εγώ τα λαμόγια του κράτους δεν τα εμπισεύωμε

Ναι αλλα αυτους ποιος θα τους ελεγξει?
Για αυτο δεν φαγωθηκαν μερικοι?
Ζαγορ φερε πισω τα λεφτα...
Ζηση φερε πισω τις μιζες...
Για αυτο δεν φαγωθηκαν μερικοι?
Ζαγορ φερε πισω τα λεφτα...
Ζηση φερε πισω τις μιζες...
Δεν θέλω να έχουν ρόλο στα διοικιτικά του Π.Α.Ο.Κ.
οΙ αρδ, οι πολιτικοί,η σαπίλα ακόμα και εμείς οι φίλαθλοι.
Δηλαδή αν το κράτος σου δώσει το ο.κ. εσυ θα είσαι ήσυχος
Αν οι αρδ πουν είναι τεράστιος, όλα καλά
Μόνο Κατσαρής Ζαγοράκης Βρύζας
οΙ αρδ, οι πολιτικοί,η σαπίλα ακόμα και εμείς οι φίλαθλοι.
Δηλαδή αν το κράτος σου δώσει το ο.κ. εσυ θα είσαι ήσυχος

Αν οι αρδ πουν είναι τεράστιος, όλα καλά

Μόνο Κατσαρής Ζαγοράκης Βρύζας

- navigator11
barlow4 έγραψε:εγω δεν μπορω να καταλαβω.δεν θελουμε να ελεγχθει ο φλωριδης?
αν εχει να προσκομισει ολα οσα χαρτια χρειαζονται οπως ισχυριζονται γιατι μας πιανει τετοια πρεμουρα?
αν δεν εχει τις προυποθεσεις που χρειαζονται(που δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο για καποιον επιχειρηματια)εμεις θελουμε να παρει τον ΠΑΟΚ ενας τετοιος ανθρωπος?
για τον μπιτσαξη δεν εχω να πω κατι.οτι του λενε κανει.οτι υπαρχουν επιλεκτικες αυαισθηιες ειναι γνωστο.επι της ουσιας ομως λενε οτι θα ελεγχθει ο φλωριδης εξονυχιστικα.εμεις δεν το θελουμε αυτο?μπορει αλλοι να μην ελεγχονται εξονυχιστικα αλλα στην περιπτωση μας αν ο φλωριδης ειναι οντως αχυρανθρωπος δεν θα μας οφελησει να το μαθουμε?
αν αποδειχθει οτι δεν ειναι αχυρανθρωπος παλι προς οφελος μας δεν θα ειναι?θα αποδειχθει ικανος και με το νομο και η συσπειρωση θα ειναι ακομα μεγαλυτερη.
εμενα μου φαινεται οτι απο την ανακοινωση μονο κερδος μπορει να υπαρχει γιατι δινεται μεγαλη εκταση και δημοσιοτητα στο θεμα και αφενος αν ειναι αχυρανθρωπος ο φλωριδης θα φυγει μια ωρα αρχυτερα και αν δεν ειναι θα παρει τις μετοχες πανηγυρικα.win win situation.
λογικότατα όσα γράφεις.σαφώς και να ελεγχθεί ο φλωρίδης κι ο κάθε φλωρίδης,δεν είμαστε για περιπέτειες.το ζήτημα είναι το πόρισμα του ελέγχου της εεα,ό,τι κι αν βγάλει (προκαταλαμβάνω πως θα'ναι αρνητικό),θα'ναι άξιο εμπιστοσύνης;;γιατι οι ... προειδοποιήσεις του σαν οβ α μπιτσ-αξή ήταν φωτογραφικές για τον ΠΑΟΚ κι αδυνατώ να κατανοήσω για ποιο λόγο έγιναν.δλδ η εεα κάνει το ... καθήκον της μόνον κατόπιν δημοσίων δηλώσεων του εκάστοτε γγα;χωρίς τις "ταβανόπροκες" του μέγα εξυγιαντού του ελληνικού αθλητισμού πάνου ο χ φλωρίδης θα έπαιρνε αέρα τον ΠΑΟΚ υπό τον έλεγχό του;δεν (θέλω να) το φαντάζομαι.προς τί λοιπόν οι δηλώσεις γγα,που μας υπενθύμισαν τα ... αυτονόητα (ή μήπως ΟΧΙ και τόσο);αν και μάλλον επρόκειτο για προχρονολογημένη ανακοίνωση του πορίσματος του ελέγχου της εεα.πρός γνώσιν και συμμόρφωσιν

- geo_athens4
Σωστος ο navi.. ακομα και αν αφησουμε στην ακρη το γιατι δεν ελεγχθηκε ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος (και δεν μιλαω μονο για αλλες ομαδες, οι μπατμαν κ ολα τα αλλα κομματοσκυλα που μας εκαναν πλυντηριο κατα καιρους γιατι δεν ελεγχθηκαν??) δεν εχει απολυτως κανενα νοημα να βγαινει ο γγα και να λεει οτι η επιτροπη θα κανει τη δουλεια της..
Σκεφτεστε να βγει ο αρχηγος της αστυνομιας και να πει "οποιος σκοτωσει ανθρωπο θα συλληφθει" η ο αρχηγος της πυροσβεστικης "αν αναψει φωτια θα τη σβησουμε"?? Χαιρω πολυ, δουλεια σας ειναι.. Αλλα μαλλον στην ουγκαντα που ζουμε αυτα δεν ειναι τοσο αυτονοητα (χωρις καμια διαθεση προσβολης προς μια χωρα που δεν γνωριζω)..
Σκεφτεστε να βγει ο αρχηγος της αστυνομιας και να πει "οποιος σκοτωσει ανθρωπο θα συλληφθει" η ο αρχηγος της πυροσβεστικης "αν αναψει φωτια θα τη σβησουμε"?? Χαιρω πολυ, δουλεια σας ειναι.. Αλλα μαλλον στην ουγκαντα που ζουμε αυτα δεν ειναι τοσο αυτονοητα (χωρις καμια διαθεση προσβολης προς μια χωρα που δεν γνωριζω)..