Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Photis »

MANIAKOS έγραψε:
Photis έγραψε:Η σημερινή δήλωση του Μπιτσαξή μάλλον αποτελεί μομφή για τους επίδοξους επενδυτές και θεωρώ πως δε θα αφήσει η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού τον Φλωρίδη και τον Σαχπατζίδη να μπούν.
:pano:

σωστος ο Φωτης.....στα αυριανο φιλικο θα πας?
Όχι αδελφέ μου.Απουσιάζω στο εξωτερικό.Θα έχω αντιπροσωπεία όμως..;) :opaokara: :opaokara:
kos

Δημοσίευση από kos »

Realcon έγραψε: Δεν θέλουν την επένδυση Κατσαρής-Ζαγοράκης

Συνεργάτης των επενδυτών άφηνε να εννοηθεί ότι είναι αντίθετοι στη μεταβίβαση των μετοχών ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Ζαγοράκης. Μάλιστα, στη χρήση Ζαγοράκη εμφανίζονται ζημίες 7,6 εκατ .ευρώ. Στη μεταβίβαση φέρεται να είναι αντίθετος και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης.
αυτη ειναι η τεχνοκρατικη αποψη του κυρ βασιλη ή μιλαει το συναισθημα και η Παοκτσηδικη καρδια :lol:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Η Εξέδρα είναι καθαρά υποκεινούμενη.Τώρα από πούς θα σας γελάσω.3 μέρες τώρα παίζει 1 θέμα ΠΑΟΚ και μόνο για επενδυτές...Αυτό δε γινόταν ούτε όταν παίρναμε τρόπαιο.Τι να λέμε τώρα...Ο Ζαγοράκης παρουσίασε τους επενδυτές στους ποδοσφαιριστές και τώρα δε τους θέλει???Περίεργο.Όσο για το άνοιγμα πραγματικά πιστεύω ότι είναι δυσθεώρατο και πως κάποιοι φάγανε μέσα από την ΠΑΕ αλλά δε νομίζω να είναι ο Ζαγόρ.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

7,6?

κυμαινόμενο είναι;

ποιος τα γράφει αυτά;

εδιτ:

που είναι το μαλλί ρε!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Realcon έγραψε:Super League
Επιστροφή στη σελίδα Super League
«Ολα καθαρά και με αποδείξεις»
Τετάρτη 10/08/11

Η γραπτή δήλωση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, που κάνει λόγο για «αδιευκρίνιστης προέλευσης χρήματα» και «αχυρανθρώπους» δημιούργησε τη βεβαιότητα ότι αναφέρεται κυρίως στη μεταβίβαση των μετοχών του ΠΑΟΚ. Η κυβέρνηση δεν αρνείται ότι έχει ενοχληθεί από την κινητικότητα των Β. Φλωρίδη-Γ. Σαχπατζίδη, θεωρώντας ότι υπάρχει ζήτημα με τη νομιμοποίηση των χρημάτων που θα επενδυθούν στον ΠΑΟΚ.

Κυβερνητικό στέλεχος δήλωσε στην «Εξέδρα»: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι η μοναδική ομάδα που θα ελεγχθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα όπως τα περιέγραψε στη δήλωσή του ο ΓΓΑ. Είμαστε αδιαπραγμάτευτοι σε ζητήματα ανομίας».

Πηγές του υπουργείου Πολιτισμού ανέφεραν χαρακτηριστικά ως ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη μεταβίβαση των μετοχών τους, πλην του ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Πανελλήνιο.

Στενός συνεργάτης των Β. Φλωρίδη- Γ.Σαχπατζίδη εξέφρασε την απορία του για την κίνηση της αθλητικής ηγεσίας του τόπου και δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Εξέδρα»: «Τα χρήματα των δύο επενδυτών του ΠΑΟΚ είναι απολύτως νόμιμα. Προέρχονται από νόμιμη δραστηριότητα εκτός και εντός Ελλάδος. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο, γιατί θα μιλήσουμε με αποδείξεις και θα πάψουν να μας αμφισβητούν, αν φυσικά ο κ. Μπιτσαξής εννοεί τον ΠΑΟΚ».

Δεν θέλουν την επένδυση Κατσαρής-Ζαγοράκης

Συνεργάτης των επενδυτών άφηνε να εννοηθεί ότι είναι αντίθετοι στη μεταβίβαση των μετοχών ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Ζαγοράκης. Μάλιστα, στη χρήση Ζαγοράκη εμφανίζονται ζημίες 7,6 εκατ .ευρώ. Στη μεταβίβαση φέρεται να είναι αντίθετος και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης.

* Διαβάστε στην «Εξέδρα» της Τετάρτης (10/08) το αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα των επεδνδυτών στον Δικέφαλο του Βορρά.
αλλα θελουν τον ζαγορ ααντιπροεδρο...μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αφου οι εκπροσωποι τυπου τους της εξεδρας το λενε καθαρα :lol: :lol:

η συζητηση και οι σκιες οτι το ανοιγμα ειναι μεγαλυτερο εγιναν αφοτου ενδιαφερθηκαν αυτοι τυχαιο????????

εφοσον δεν εχουν κανει αυτοι ελεγχο πως ξερουν το ανοιγμα? ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεε

ο ερασιτεχνης ποτε σκατα θα ολοκληρωσει τον ελεγχο/...ποσο καθυστερηση ελεος...ολα στο φως και αν κπς εκλεψε μεσα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η συμπεριφορά της Εξέδρας είναι πολύ πολύ ύποπτη. Πάρα πολύ.Και Βρωμερή.

Δεν ξέρω αν το άνοιγμα είναι τόσο ή μικρότερο ή μεγαλύτερο. Δεν αναφέρομαι σε αυτό.

Το γεγονός οτι επί 3 ή 4 νομίζω μέρες έχει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ πρωτοσέλιδο με πομπώδεις τίτλους τον ΠΑΟΚ, είναι οχι απλά πρωτοφανές, αλλά και προκλητικό. Και μην μου πει κανείς οτι γκρινιάζουμε όταν μας προβάλλουν και γκρινιάζουμε και οταν δεν μας προβάλλουν. Δεν έχει να κάνει με αυτό.

Προσωπικά έχω συνδυάσει την άφιξη Θωμαίδη στην Εξέδρα με τα πρωτοσέλιδα που μας αφορούν. Όλα δημιουργούν εντάσεις.Είτε για Βιερίνια είτε για διοικητικά. Τίποτα το αγωνιστικό τίποτε ποδοσφαιρικό.

Ερώτημα : Που σκατά κολλάει ο Γκαγκάτσης; Δεν ξέρω αν είναι σύμφωνος ή αντίθετος. Που κολλάει θα μας πεί κανείς; Τί σχέση έχει; Ποιός δημοσιογράφος τον ρώτησε; Άντε να δεχτώ οτι ο Ζαγόρ μιλάει μαζί του και τον ρωτάει την άποψή του. Οι ΑΡΔ γιατί ασχολήθηκαν; Και εν τέλει η άποψη του γιατί έχει βαρύτητα;

Δεν ξέρω, οι κινήσεις που δείχνουν οτι κάποιοι μας αντιμετωπίζουν σαν ιθαγενείς, πληθαίνουν επικίνδυνα.
Ρίχνουν νομίζω ονόματα μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν συγκεκριμένο κλίμα. Είναι δεδομένο οτι πολύς κόσμος μόλις δει το όνομα Β.Γκ. θα λυσσάξει και θα πάρει ανάποδες ενάντια στον Ζαγοράκη. Τυχαίο;

Ξαναλέω, μπορεί να αποδειχθεί οτι ο Τέο έκανε χίλιες μαλακίες και δικαίως να φύγει ή και να εκδιωχθεί. Το να έρθουν στη θέση του όμως πρακτικές τέτοιου τύπου, είναι μάλλον χειρότερο. Ή οχι;
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ο θωμαιδης εχει δικαστηρια με το γκαγκατση..εκει κολλαει...
ειναι παλια η κοντρα τους...εμενα ολα αυτα δε μου λενε τπτ, απλα η υπερεκθεση του θεματος κανει κακο στο ΠΑΟΚ γιατι ακριβως μερικα πραγματα δεν εχουν ξεκαθαριστει επαρκως απο Φλωριδη-Σαχπαζιδη
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ο κολκας δεν ειναι στην εξεδρα αλλο?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

diniko80 έγραψε:ο θωμαιδης εχει δικαστηρια με το γκαγκατση..εκει κολλαει...
ειναι παλια η κοντρα τους...εμενα ολα αυτα δε μου λενε τπτ, απλα η υπερεκθεση του θεματος κανει κακο στο ΠΑΟΚ γιατι ακριβως μερικα πραγματα δεν εχουν ξεκαθαριστει επαρκως απο Φλωριδη-Σαχπαζιδη

+++ Tο είχα ξεχάσει... Φανερώνεται ΤΟΣΟ απλά η γελοιότητα του θέματος. Και το επίπεδο των όψιμων σωτήρων του Ελληνικού αθλητισμού..
MANIAKOS έγραψε:ο κολκας δεν ειναι στην εξεδρα αλλο?
Αυτό πάλι; Έχει χαθεί το χαρακτηριστικό χέρι που έβαζε στις ειδήσεις του ΠΑΟΚ..Και στα καλά και στα κακά..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

αν κπς παιιρνει σην εκπομπη του κολκα ας ρωτησει ποια η γνωμη του για τη σταση της εξεδρας.....θα χει ενδιαφερον πιστευω
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ειναι σε αδεια γιατι εχθες πηγα να ακουσω και ελειπε ηταν η γκομενα με ενα παρλαπιπα
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Μερικές απορίες, ποιος πήρε την συνέντευξη, ποιος είναι ο στενός συνεργάτης Φλ+Σα,ποιος μίλησε με Ζαγορ ή Γκακάτση.

Ο Κόλκας από εξεδρα είναι σε παρατεταμένη άδεια.
Από το ματς με ρεγκα στην Νορβηγία, δεν τον στέλναν εκεί και αυτός πήγε με έξοδα άλλον ή δικά του.
Του είπαν να κάνει ρεπορταζ από t.v. και internet :lol:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

kos έγραψε:
Realcon έγραψε: Δεν θέλουν την επένδυση Κατσαρής-Ζαγοράκης

αυτη ειναι η τεχνοκρατικη αποψη του κυρ βασιλη ή μιλαει το συναισθημα και η Παοκτσηδικη καρδια :lol:
Μάλλον ξεχνάς ότι το αρχιλαμόγιο ήταν μέτοχος σε κάποια φάση,μπορεί να του έχουν μείνει και κάτι ψιλά ακόμα (χου νόουζ? :lol: ) οπότε είναι φυσιολογικό να εκφέρει και αυτός την άποψή του.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

όποτε μας έμειναν οι Παγώνης, Παπαβραμίδης, Καλύβας να εκφράσουν την απόψη τους..

Ξεχναω κανεναν?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω δεν μπορω να καταλαβω.δεν θελουμε να ελεγχθει ο φλωριδης?
αν εχει να προσκομισει ολα οσα χαρτια χρειαζονται οπως ισχυριζονται γιατι μας πιανει τετοια πρεμουρα?
αν δεν εχει τις προυποθεσεις που χρειαζονται(που δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο για καποιον επιχειρηματια)εμεις θελουμε να παρει τον ΠΑΟΚ ενας τετοιος ανθρωπος?
για τον μπιτσαξη δεν εχω να πω κατι.οτι του λενε κανει.οτι υπαρχουν επιλεκτικες αυαισθηιες ειναι γνωστο.επι της ουσιας ομως λενε οτι θα ελεγχθει ο φλωριδης εξονυχιστικα.εμεις δεν το θελουμε αυτο?μπορει αλλοι να μην ελεγχονται εξονυχιστικα αλλα στην περιπτωση μας αν ο φλωριδης ειναι οντως αχυρανθρωπος δεν θα μας οφελησει να το μαθουμε?
αν αποδειχθει οτι δεν ειναι αχυρανθρωπος παλι προς οφελος μας δεν θα ειναι?θα αποδειχθει ικανος και με το νομο και η συσπειρωση θα ειναι ακομα μεγαλυτερη.
εμενα μου φαινεται οτι απο την ανακοινωση μονο κερδος μπορει να υπαρχει γιατι δινεται μεγαλη εκταση και δημοσιοτητα στο θεμα και αφενος αν ειναι αχυρανθρωπος ο φλωριδης θα φυγει μια ωρα αρχυτερα και αν δεν ειναι θα παρει τις μετοχες πανηγυρικα.win win situation.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”