Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Ο παρασάνδαλος έφαγε μπαν κατόπιν εισήγησής μου.
Οι υπόλοιποι καλά θα κάνετε να αρχίσετε να πηγαίνετε με τα νερά μου καθώς έχω ήδη "φάει" 5 mods και 4 users.
Το λοιπόν: ο Μάντζιος είναι καλή κίνηση. ΟΚ;
Οι υπόλοιποι καλά θα κάνετε να αρχίσετε να πηγαίνετε με τα νερά μου καθώς έχω ήδη "φάει" 5 mods και 4 users.
Το λοιπόν: ο Μάντζιος είναι καλή κίνηση. ΟΚ;
-
25 years later
Εαν προοριζουν για βασικο φορ τον Μαντζιο θα απογοητευτω πολυ!Εκτος...Εκτος κι αν προκειται να ξεφορτωθουμε τον Παπαζογλου ως δανεικο και επεται και αλλη μεταγραφη φορ...Μακαρι...
Ασχετο αλλα μεταξυ σοβαρου και αστειου Ζηση φερε αυτον στις ακαδημιες!Ο πιτσιρικας απλα δεν υπαρχει...αν και ατομιστης διαθετει πολυ περισσοτερο ποδοσφαιρικο μυαλο και τεχνικη απο αμετρητους επαγγελματιες στη θεση του!
Καποιος να κανει εντιτ το λινκ....Δεν εχω ιδεα
Ασχετο αλλα μεταξυ σοβαρου και αστειου Ζηση φερε αυτον στις ακαδημιες!Ο πιτσιρικας απλα δεν υπαρχει...αν και ατομιστης διαθετει πολυ περισσοτερο ποδοσφαιρικο μυαλο και τεχνικη απο αμετρητους επαγγελματιες στη θεση του!
Ο μαντζιος - εαν και εφόσον γίνει που δεν το πιστεύω- εχει να παιξει ενα χρόνο.
Είχε ενα πολύ σοβαρό τραυματισμό, δεν ξέρεις ποτέ θα είναι έτοιμος (σε κανενα 2μηνο) και δεν ξέρεις τι να περιμένεις απο αυτόν.
Αν τωρα μέιναμε εκεί που ήταν παιδάκι και έπαιζε με κάτι γελοίες άμυνες, ε τότε τι να πω..
Ψηφίζω Μούσλι, με τα ίδια χρήματα και ας μου παιξει και το μισό πρωτάθλημα..
Είχε ενα πολύ σοβαρό τραυματισμό, δεν ξέρεις ποτέ θα είναι έτοιμος (σε κανενα 2μηνο) και δεν ξέρεις τι να περιμένεις απο αυτόν.
Αν τωρα μέιναμε εκεί που ήταν παιδάκι και έπαιζε με κάτι γελοίες άμυνες, ε τότε τι να πω..
Ψηφίζω Μούσλι, με τα ίδια χρήματα και ας μου παιξει και το μισό πρωτάθλημα..
Συμφωνώ αλλά το πρόβλημα δεν είναι τόσο το ρίσκο του Μάντζιου, όσο η αστεία προεργασία σε παίκτες που τάχα μου έκανε το χειμώνα ο τεχνικός διευθυντής..να'ναι υγιής να παίξει ο Μάντζιος..θα είναι όμως?1 χρόνο εκτός ήταν σα τον Γιούρκαmarolas έγραψε:Αμα δεν έχετε σαφή απάντηση στο ερώτημα Μούσλι με 700 ή Μάντζιος με 150 νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα..
Μάντζιος με κάτω απο 200 είναι καλή κίνηση
- cristiano4
μονο σαν αντιπαπαζογλου τον δέχομαι τπτ άλλο,ο μουσλι ζηταει 400 οχι 150 πάντως άρα δεν παιζει να γυρισει ουτε και θα τον ηθελε κάποιος απο εμας πιστευω
Αυριανή κεντρική στο ΠΑΟΚ 1724:
<<Μέσα από τα χέρια του παπΆρη έκλεψαν τον Μάντζιο.Τι του είπε ο Κωνσταντινίδης και τον έπεισε.Μάντζιος:έρχομαι στην μεγαλήτερη ομάδα της Β.Ελλάδας θα τα δώσω όλα για να πάρουμε πρωτάθλημα>>
Υ.Γ.ο Παρασάνδαλος πρέπει να είναι με Lexotanil των 3000 mgr γι αυτό δε μπαίνει.

<<Μέσα από τα χέρια του παπΆρη έκλεψαν τον Μάντζιο.Τι του είπε ο Κωνσταντινίδης και τον έπεισε.Μάντζιος:έρχομαι στην μεγαλήτερη ομάδα της Β.Ελλάδας θα τα δώσω όλα για να πάρουμε πρωτάθλημα>>
Υ.Γ.ο Παρασάνδαλος πρέπει να είναι με Lexotanil των 3000 mgr γι αυτό δε μπαίνει.
εγω ψηφιζω μπακα... ειπαμε 15 γκολακια σιγουρα...moican4 έγραψε: Ψηφίζω Μούσλι, με τα ίδια χρήματα και ας μου παιξει και το μισό πρωτάθλημα..
Δεν είναι και λίγο πράγμα..
Από Μποκανί σε ......Μάντζιο..
ΕΔΙΤ..Boc, και για Μπακα ,μεσα..!!!
Οπως το λες...15...
Από Μποκανί σε ......Μάντζιο..
ΕΔΙΤ..Boc, και για Μπακα ,μεσα..!!!
Οπως το λες...15...
παντως παιδια τωρα που λειπει ο παρασανδαλοσ θα ελεγε πολυ να του κανουμε καμια πλακα οτι πηραμε 10αρι κανα ρικελμε!!!θα ανοιγε το φορουμ κ θα εβλεπε παντου βιντεακια απο ρικελμε
θα κατουριοταν πανω του λαιμαι!!!

Καλά αν έπαιζα μαζί του ως πιτσιρικάς εννοείται θα τον είχα πλακώσει στις σφαλιάρες.....25 years later έγραψε:Εαν προοριζουν για βασικο φορ τον Μαντζιο θα απογοητευτω πολυ!Εκτος...Εκτος κι αν προκειται να ξεφορτωθουμε τον Παπαζογλου ως δανεικο και επεται και αλλη μεταγραφη φορ...Μακαρι...
Ειμαι ο μονος που μου αρεσει ο ΜΑντζιος? Για μενα ειναι ο καλυτερος ελληνας επιθετικος και ο πιο αδικημενος..
Και Παπαζογλου και Μαντζιος ??????
Προβλεπω χορηγια απο τον " Οικο Χουνταλα " στο μπροστινο μερος της φανελας...
Καλα τον καλυτερο ελληνα επιθετικο περισυ δεν τον πηραμε;slidar έγραψε:Ειμαι ο μονος που μου αρεσει ο ΜΑντζιος? Για μενα ειναι ο καλυτερος ελληνας επιθετικος και ο πιο αδικημενος..