[youtube]QwMG3QJEQQY[/youtube]
Ελα μου ντεrainmaker έγραψε: Πώς είναι δυνατόν αυτή η ομάδα ... να έχει μείνει με τόσο ΛΙΓΟΥΣ τίτλους
Η λέξη ρίγος είναι πολύ λίγη για να περιγράψει τα συναισθήματα που σου προκαλεί αυτή η ομάδα..Trikaliotis έγραψε: Αφού και ο κατεξοχήν βάζελος Μπατής τσιροκοπάει σε κάθε μας καλάθι και σε κάποια φάση μετά από συνεχόμενα καρφώματα, κοψίματα, 3ποντα και αιφνιδιασμούς αναφωνεί πως το μπάσκετ που έπαιξε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο είναι το καλύτερο που έχει παιχτεί ποτέ από ευρωπαϊκή ομάδα.
Αφου ρε αλανια ειναι γνωστον οτι η ομαδα μπασκετ του ΠΑΟΚ ειναι η πιο καταραμενη-αδικημενη ομαδα στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ.kataramenos5 έγραψε:Μια ομάδα ,χάρμα οφθαλμών που έπαιζε διαστημικό μπάσκετ και
έλεγες οτι θα σαρώσει τα πάντα αλλα...
Ελα μου ντεrainmaker έγραψε: Πώς είναι δυνατόν αυτή η ομάδα ... να έχει μείνει με τόσο ΛΙΓΟΥΣ τίτλους![]()
hmoun se ayto to mats sthn 6. trelaaaaaaaaTrikaliotis έγραψε:Ο ορισμός του διαστημικού μπάσκετ Νο 2! Αφού και ο κατεξοχήν βάζελος Μπατής τσιροκοπάει σε κάθε μας καλάθι και σε κάποια φάση μετά από συνεχόμενα καρφώματα, κοψίματα, 3ποντα και αιφνιδιασμούς αναφωνεί πως το μπάσκετ που έπαιξε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο είναι το καλύτερο που έχει παιχτεί ποτέ από ευρωπαϊκή ομάδα..Μέχρι κι ο Γκομέζ είχε κάνει τότε την περίφημη δήλωση πως "ακόμα και οι Bulls να έρθουν μέσα στο Αλεξάνδρειο, αυτόν τον ΠΑΟΚ δε μπορούν να τον κερδίσουν"![]()
![]()
Απόλαυση Νο 2:
[youtube]QwMG3QJEQQY[/youtube]
Κι εμένα.Κάθε φορα που βλέπω ποστ σ αυτό το τόπικ το σκέφτομαι διπλά να μπω.moican4 έγραψε:Βλεπω αυτα τα βιντεάκια απο το παρελθόν και με πιάνει ...κατάθλιψη...
Πρώτη μετάδοση από το ΠΑΟΚμάνια στις... 8/4!!paok1976 έγραψε:ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ PALAU BLAUGRANA ME 67-58 THN BARCA
[youtube]0w15SLYnAqM[/youtube]
![]()
![]()