Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
φερτε παιχτες δεν ειμαι καλα ......τα μυαλα μου πονανε ....
φερτε ενα φορ καλο 23 μερες μειναν ακομα
φερτε ενα φορ καλο 23 μερες μειναν ακομα
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ο μπολονι που ειναι γιατι δεν ηρθε ακομα???????
ο φλωριδης ειχε πει θα φερει εναν ονομα που θα κανει μπαμ τον γεωργιαδη εννοουσε??????
ο μποκανι που ειναι?????
ο φλωριδης ειχε πει θα φερει εναν ονομα που θα κανει μπαμ τον γεωργιαδη εννοουσε??????
ο μποκανι που ειναι?????
ρε ηρεμειστε με τις μεταγραφες..ο,τι ειναι να γινει θα γινει..δεν χανομαστε αν η φετινη σαισον ειναι μεταβατικη ενοψει καλυτερων χρονων..Αγαλι-αγαλι γινεται η αγουριδα μελι 
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
δεν υπαρχει χρονος φιλε μου δεν εχει οτι να γινει θα γινει....αν κ μεχιρι αυριο θα εχει κλεισει μεταγραφη
Μεταγραφές τώρα.gergeo4 έγραψε:ρε ηρεμειστε με τις μεταγραφες..ο,τι ειναι να γινει θα γινει..δεν χανομαστε αν η φετινη σαισον ειναι μεταβατικη ενοψει καλυτερων χρονων..Αγαλι-αγαλι γινεται η αγουριδα μελι
Εξασφαλίζουμε ομίλους, καλή πορεία στην Ευρώπη, μπαίνουμε στους ισχυρούς ακόμα και στα προκριματικά του Τσου Λου.
Στον πρωτάθλημα βγάζουμε νοκ άουτ όλους τους άλλους και κονταροχτυπιόμαστε με τον γαύρο. Αν βγούμε δεύτεροι του χρόνου περιμένουμε καλή κλήρωσει στα προκριματικά. Αν μπούμε στους ομίλους, αλλάζουμε σελίδα.
Αυτό ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να κάνουμε φέτος.
Μόνο έτσι θα συνεχιστεί η σταθερά ανοδική πορεία της τελευταίας 4ετίας.
- desperando
- Επικοινωνία:
arisk έγραψε:Δε χρειάζονται μεταγραφές ρε, μη μασάς, αν γίνει κάτι με τον Αθανασιάδη θα μπώ εγώ να παίξω σέντερ φορ, ξέρεις τι δεινός σκόρερ και τι γρήγορος που είμαι...?? Τώρα που είπα γρήγορος... Αν χρειαστεί μπορεί να παίξει και ο Ίβιτς σέντερ φόρ που είναι και πολύ γρήγορος κυνηγός...
Υ.Γ. Τουλάχιστον 2,5 εκ. ευρώ είναι η πρόκριση στους ομίλους... Εγώ πάντως έχω ήδη αρχίσει να κάνω προσευχές και λιτανείες...![]()
Αν γίνει καμιά στραβή και αποκλειστούμε θα κλάψουνε μανούλες... Γι'αυτό έχω ανάψει ήδη τρείς λαμπάδες ίσα με το μπόι μου... Μία στον Αη Γκαρσία, μια στον Αη Λάζλο και μια στον Αη Αντρέ...
- paokmaniak
Παιδια οι μεταγραφες δεν περνουν ολο το ποσο μπροστα αλλα μια προκαταβολη. Πχ (λεω τυχαια νουμερα εγω μπορουν αο τα 750.000 να δωθουν τα 450-500 στους παιχτες και τα υπολοιπα 300000 για προκαταβολες για 2 μεταγραφες
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
Απο φιλικο-οικογενειακο προσωπο του Φλωριδη ακουσα για τρεζεγκε... δεν το παιζω οτι εχω και καλα πηγες απλα ηθελα να το πω μηπως και εχει ακοσει κανενας αλλος τπτ τετοιο... Αρχικα ειναι ακομα ελευθερος???
οπα οπα
κατσε πρωτα να δουμε αμα μας κανα ο τρεζεγκες
ασανδαλε μας κανει??????
κατσε πρωτα να δουμε αμα μας κανα ο τρεζεγκες
ασανδαλε μας κανει??????
NikosGrobari έγραψε:Απο φιλικο-οικογενειακο προσωπο του Φλωριδη ακουσα για τρεζεγκε... δεν το παιζω οτι εχω και καλα πηγες απλα ηθελα να το πω μηπως και εχει ακοσει κανενας αλλος τπτ τετοιο... Αρχικα ειναι ακομα ελευθερος???
δε ρωτας το φιλο σου τι δουλεια κανει ο φλωρ... να μαθουμ και τιποτα σοβαρο
γιατι τρε... δεν
-
dimitris1408
O trezeguet εχει κλεισει μονακο εδω κ μηνες με συμολαιο κοντα στο 1,5 μυριο
αρα παλι δε θα μαθουμε τι δουλεια κανει ο φλωρ καθως ο νικοςγρομπαρ πουλησε παπα

Δεν ξερω τι ισχυει με trezeguet, αλλα θα ηταν ηλιθιο η μονακο να διωξει τον Mbokani και να παρει τον Trezeguet με παραπλησια λεφτα. Υποτιθεται οτι θελουν να γλιτωσουν λεφτα τωρα που επεσαν στην Β.!!!!